2022. június 23. csütörtök

jún. 23
0:12
Nem bírt a magyar női vízilabda-válogatott az olaszokkal - nyilatkozatokkal (Infostart)
Jó kezdés után valami elveszett a csapat játékából.
jún. 23
0:12
Csak egy kicsi hiányzott: kikapott a magyar női vízilabda-válogatott az olaszoktól (Blikk)
Igencsak bizakodva várhatta Bíró Attila együttese az olasz válogatott elleni csoportrangadót, ugyanis a két csapat legutóbbi öt tétmérkőzéséből négyet megnyertek a magyar lányok.
jún. 23
0:12
Visszalépett Milák Kristóf legnagyobb ellenfele a 100 méter pillangótól (444.hu)
Caeleb Dressel kiszállásával a magyar úszó lett a gyengébb számában is az első számú aranyesélyes.
jún. 23
0:12
Férfi párbajtőrben az olasz, női kardban pedig a francia csapat örülhetett (Eurosport)
Férfi párbajtőrben az olasz, női kardban pedig a francia csapat diadalmaskodott szerdán az antalyai vívó Európa-bajnokság zárónapján. A férfi párbajtőrözők fináléjában az esélytelenebb izraeliek folyamatosan lépéshátrányban voltak, az olaszok már az első kör után magabiztosan, 13-6-ra vezettek, az ötödik párost követően (25-12) pedig gyakorlatilag
jún. 23
0:12
Elájult a vízben egy műúszó a budapesti vizes vb-n (rtl.hu)
Anita Alvarez valószínűleg a melegtől és a stressztől lett rosszul, de már jól van.
jún. 23
0:16
Már megint váltana? Ronaldónak nem tetszik a Manchester United (Blikk)
Cristiano Ronaldo továbbra sem adja alább az elvárásait: 37 évesen is a labdarúgás legmagasabb csúcsait akarja ostromolni. Szerinte azonban erre nem alkalmas az angol Manchester United kerete, ezért a portugál világklasszis a távozását fontolgatja.
jún. 23
0:16
Harriet Dart egy nap alatt két fordulóból is továbbjutott (Eurosport)
A brit Harriet Dart a második fordulóból, majd a nyolcaddöntőből is továbbjutott szerdán az Eastbourne-ben zajló füves pályás tenisztorna női versenyében. A világranglista 103. helyezettje előbb a tizedik helyen kiemelt Jil Belen Teichmann-nal találkozott, és három szettben, 2 óra 55 perces mérkőzésen nyert.
jún. 23
0:20
Medvedev legyőzte Karatsevet Mallorcán (Eurosport)
A világranglista-vezető orosz Danyiil Medvedev három szettben legyőzte honfitársát, Aslan Karacevet a Mallorcán zajló 886 ezer euró (354 millió forint) összdíjazású füvespályás férfi tenisztorna szerdai nyolcaddöntőjében.
jún. 23
0:24
Némethnek igaza lett, Miláknak nem, Kapás jó hírt osztott meg, mágia 49 év után (Eurosport)
Négy döntőben is érdekeltek volna a magyar úszók a budapesti világbajnokság szerda esti programjában, ami az egész vb egyik legfurcsább két óráját hozta. Két sztár is visszalépett, Németh Nándor elhagyta a sapkáját a döntője közben, Kós Hubert teljesen széthajtotta magát, a két hete még a versenyzéstől is messze járó Kapás Boglárka kétszer is döntő
jún. 23
0:28
Ostapenko győzött, Schwartzman nem jutott nyolc közé (Eurosport)
A címvédő lett Jelena Ostapenko negyeddöntőbe jutott szerdán az Eastbourne-ben zajló füves pályás tenisztorna női versenyében. A nyolcadik helyen kiemelt Ostapenko (a világranglista 14. helyezettje) a nyolcaddöntőben az amerikai Madison Keys (24.) ellen lépett pályára, aki a 6:3-ra elbukott első játszmát követően feladta a találkozót.
jún. 23
0:32
Egygólos vereséget szenvedett a női válogatott az olaszok ellen (Eurosport)
A magyar női vízilabda-válogatott 10-9-re kikapott az olasz csapattól a Margitszigeten zajló világbajnokság szerdai csoportrangadóján. Folytatás pénteken a Kanada ellen 21 órától a Margitszigeten.
jún. 23
5:51
Gyászol az amerikai autósport: Elhunyt Bruton Smith (USAracing)
Életének 95. évében örökre lehunyta szemeit Bruton Smith Az üzletember valódi ikonnak számított az amerikai...
jún. 23
5:51
Gyászol az amerikai autósport: Elhunyt Bruton Smith (Racing)
Életének 95. évében örökre lehunyta szemeit Bruton Smith Az üzletember valódi ikonnak számított az amerikai...
jún. 23
6:09
Russell: Szégyen, hogy a csapatok előrébb helyezik a teljesítményt a biztonságnál (Racing)
George Russell a delfinezéssel kapcsolatban arra a következtetésre jutott, hogy szégyen, hogy a rivális csapatok a teljesítményt helyezik előtérbe a biztonsággal szemben. Az idei év egyik központi témája az autók pattogása, Azerbajdzsánban pedig talán minden eddiginél jelentősebbé vált a probléma, miután számos csapat küzdött vele, a Mercedes pilót
jún. 23
6:27
A vérszemet kapó olaszok legyőzték a támadásban sok rossz döntést hozó női pólósainkat (Eurosport)
Váratlan, 10-9-es vereséget szenvedett a magyar női vízilabda-válogatott Olaszországtól a Margitszigeten zajló világbajnokság második fordulójában, ezzel elúszott a csoportelsőség. Helyszíni riportunk a Hajós uszodából Vályi Vanda, Szilágyi Dorottya és Bíró Attila nyilatkozatával.
jún. 23
6:27
Duplázhat-e Velenczei Ádám? (Racing)
Az előző futamot, a Dunakanyar Rallyt megnyerő Velenczei Ádám–Vánsza Zsolt duó szeretne lendületben maradni az 55. Mecsek Rallyn is. A pályákat ismerik, szeretik, a beállítások megvannak és a verseny előtti napokban még a rajongótábor is bővülni fog, hiszen érkezik Ádámék kislánya, Alíz! „A Dunakanyar Rallyn elért első helyezés adott egy új lendüle
jún. 23
7:09
Gyönyörű szupermodell lett Kyle Busch energiaitalának új arca (Racing)
Camille Kostek modell, televíziós személyiség és vállalkozó csatlakozott a Rowdy Energyhöz, mint a vállalat vezető wellness-felelőse. Kostek fő feladata, az új kalóriaégető termékcsalád, a Power Burn népszerűsítése lesz. A Kyle Busch által létrehozott márka Power Burn terméke idén februárban került piacra, és klinikai tesztek szerint dobozonként ak
jún. 23
7:15
Elképesztő adag kajával várják haza Milák Kristófot (BorsOnline)
A gyerekek kedvencét kapja a világbajnok úszó.
jún. 23
7:27
Piros és Babos a wimbledoni főtábla kapujában, Froome ott lesz a Touron (Eurosport)
Összefoglalónkból kiderül, hogyan értékeltük a Veszprém kézilabdacsapatának szezonját, és miért érzi úgy az orosz teniszező, hogy származása miatt hátrányból indult.
jún. 23
7:57
Visszatér a F1 legendás pilótája: Kimi Räikkönen újra a volán mögé ül, de nem úgy, ahogy azt elsőre gondolnánk (Blikk)
Visszatér a Forma-1 legendás alakja Kimi Räikkönen, de nem egészen úgy, ahogy azt elsőre gondolnánk: A Jégember ugyanis az amerikai NASCAR szériában teszi próbára magát. Egyelőre csak egy futamot vállalt be.
jún. 23
8:09
Szimulátoros sztár is indul a Spa-i 24 órás versenyen (Racing)
A világ leggyorsabb szimulátorosa, James Baldwin is indul a 2022-es Spa-i 24 órás versenyen a Garage 59-es nevezés révén. Baldwin csapattársaiNicolai Kjærgaard, Manuel Maldonado és Ethan Simioni lesznek a 159-es rajtszámú Silver Cup McLaren 720S GT3-as versenyautóval. Miután 2019-ben megnyerte a World’s Fastest Gamer (a világ leggyorsabb szimulátor
jún. 23
8:27
Wirtmann: Csak a sofőrt nem cseréltük (Racing)
A Historic Rally Európa-bajnokság és az Országos Historic Rallybajnokság mezőnyében is megmérkőzik a hétvégén Wirtmann Ferenc és Kerekes József a Ford Escort Mk II-essel. A Grawe Életbiztosító Zrt. által támogatott páros bár korábban már nyert Mecsek Rallyt, ezúttal mind a két sorozatban a dobogót célozza meg.  „Az autó kész van, de tegnap a bizton
jún. 23
8:39
Nyolc ember került bíróság elé Maradona halála miatt (Infostart)
Egészségügyi szakembereket, köztük orvosokat és ápolókat vonnak felelősségre az argentin futballsztár, Diego Maradona haláláért a bíróságon.
jún. 23
8:39
Gyilkossággal vádolják Diego Maradona orvosait, ápolóit és pszichológusát (rtl.hu)
A legendás futballista 2020-ban hunyt el.
jún. 23
8:45
Dráma a levegőben: megsérült és kényszerleszállást hajtott végre Neymar magánrepülőgépe (Blikk)
Kis híján tragédiába fulladt a brazil sztárfocista, Neymar és barátainak kirándulása. A futballista családját és ismerőseit szállító gép „elővigyázatosságból” kényszerleszállást hajtott végre Boa Vista városában a gép szélvédőjével kapcsolatos problémák miatt.
jún. 23
8:51
Újra vízben Milák Kristóf és a Märcz-csapat – sport a tévében (Infostart)
A vizes-vb mellett kézilabda és tenisz is lesz a programban.
jún. 23
9:03
Verstappen: Egy csomó sport károsíthatja az egészséget (m4sport.hu)
Nem tartja rendkívülinek Max Verstappen, hogy a Forma–1-es autók vezetése sérülésveszéllyel járhat. Rámutatott, más sportágakban is megvan veszélye a maradandó testi problémáknak.
jún. 23
9:03
Az edzője mentette ki a medencéből a budapesti vébén elájult műúszót (rtl.hu)
Az edző szerint a vizimentők nem ugrottak be menteni.
jún. 23
9:09
Drámai pillanatok: elájult egy műúszó a vizes vb-n, edzőjének kellett kimenteni (SzMo)
Anita Alvarez a meleg és a stressz miatt lehetett rosszul.
jún. 23
9:09
Vips bocsánatot kért a rasszista kijelentését követően (Racing)
A korábbiakban már beszámoltunk arról, hogy a Red Bull azonnali hatállyal felfüggesztette tartalék és fejlesztő pilótájukat, Jüri Vipst. Az észt fiatal ellen azért indítottak vizsgálatot, mert egy élő adásban tett rasszista kommenteket Liam Lawsonra. A Red Bull egy hivatalos közleményben közölte a junior pilótájuk felfüggesztését, mondván „teljes m
jún. 23
9:15
Kézműtét után győztes gól, már 3–1-re vezet a Colorado az NHL nagydöntőjében (m4sport.hu)
A Colorado Avalanche a kézműtétéből felgyógyult Nazem Kadri 73. percben ütött góljával hosszabbítás után 3-2-re nyert az elmúlt két idényben bajnok Tampa Bay Lightning otthonában az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) döntőjének negyedik mérkőzésén, és így már 3-1-re vezet az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharcban.
jún. 23
9:21
Hátborzongató jelenet a budapesti medencében, így mentették ki a szinkronúszót (Metropol)
Az edzője ugrott a vízbe, hogy kihozza a medencéből az elájult Anita Alvarezt.
jún. 23
9:21
Sallói Dániel duplájával hengerelt a Sporting Kansas (m4sport.hu)
Sallói Dániel két góllal járult hozzá a házigazda Sporting Kansas City 6-0-s győzelméhez a harmadosztályú Union Omaha ellen az észak-amerikai labdarúgókupa (US Open Cup) szerdai negyeddöntőjében.
jún. 23
9:33
Gareth Bale menedzserei megerősítették, hogy tárgyalnak a Cardiff Cityvel (m4sport.hu)
A Real Madridtól távozó szélső az angol másodosztályban folytathatja.
jún. 23
9:39
Jimmie Johnson cáfolja, hogy 2023-ban csak az oválokon indulna (Racing)
Jelenleg a 2022-es IndyCar-szezon közepén járunk, és Jimmie Johnson egyetlen jó eredményét egy oválon, Texasban érte el, amikor 6. lett. Azonban felröppentek olyan pletykák, amelyek szerint visszatérhet a részmunkaidős menetrendhez. Azzal a különbséggel, hogy most csak az ovál futamokon indulna. Ez szöges ellentétben állt a tavalyi évvel, amikor cs
jún. 23
9:45
???? Vizes vb 2022 - Milák a legjobb idővel elődöntős 100 pillén, döntős a 4x200-as gyorsváltó (Eurosport)
A szinkronúszók küzdelmeivel rajtolt Magyarországon a 19. vizes világbajnokság, amelyen még az úszók, nyíltvízi úszók, vízilabdázók és műugrók küzdelmeit rendezik meg. A legnagyobb létszámú hazai csapat természetesen a medencés úszóké, a magyar színeket 33 sportoló képviseli a Duna Arénában. Az eurosport.hu-n ebben a folyamatosan frissülő hírfolyam
jún. 23
10:03
Így végezték ki Sallói Dánielék ellenfelüket az amerikai kupanegyeddöntőben (Infostart)
A magyar válogatott szélső két találatot is jegyzett.
jún. 23
10:03
Milák Kristóf a legjobb idővel elődöntős 100 méter pillangón (Demokrata)
A 22 éves olimpiai bajnok úszó már az előfutamban igazolta parádés formáját.
jún. 23
10:03
Michael White: "Több trófeát akarok!" (Eurosport)
Michael White mindössze harmincéves, de máris megjárta a snookerjátékosok mennyországát és poklát. Volt már a top 16 tagja, nyert két pontszerző versenyt, négyszer játszott a Crucible-ben, ahol a negyeddöntőig is eljutott. Ugyanakkor az előző két szezont amatőr státuszú játékosként töltötte, és futárként is dolgozott.
jún. 23
10:09
Nadal három év után, sima győzelemmel tért vissza a füves pályára (m4sport.hu)
Rafael Nadal három év után játszott ismét füves borításon, a világranglistán negyedik spanyol teniszező szerdán, a londoni Hurlingham Clubban a svájci Stan Wawrinkát győzte le bemutató mérkőzésen.
jún. 23
10:09
Lewis Hamilton ennél többet vár az FIA-tól és a Mercedestől (Racing)
Lewis Hamilton szerint többet is tehetne az FIA és a Mercedes a delfinezés csökkentése érdekében. Múlt csütörtök óta ismét a pattogás szolgáltatja a fő témát az F1-ben. A Szövetség ugyanis kiadott egy technikai direktívát (inkább annak a tervezetét), ami alapján csökkenteni szeretnék a pattogást. Az irányítótestület aggódik a versenyzők egészségügy
jún. 23
10:15
Jönnek a fejlesztések: a Mercedes eddigi legjobb esélye lehet Silverstone? (m4sport.hu)
Javulgat a Mercedes, a következő versenyen érkeznek fejlesztések is, és továbbra is a győzelem a cél. De hogy az erre ideálisnak tűnő Silverstone-ban összejöhet-e
jún. 23
10:17
Az Eb-szint elérése és a vb-felkészülés lesz fókuszban az atlétikai ob-n (m4sport.hu)
Az Európa-bajnoki szintteljesítés és a világbajnoki felkészülés áll a középpontban az érmek és eredmények mellett a pénteken kezdődő 127. atlétikai országos bajnokságon.
jún. 23
10:27
Megvan a második magyar kick-boxos kvóta a Világjátékokra (m4sport.hu)
Újabb kvótához jutott a magyar csapat az egyesült államokbeli Birminghamben július 7. és 17. között sorra kerülő Világjátékokra, az olimpia műsorán nem szereplő sportágak seregszemléjére.
jún. 23
10:27
"A fájdalom enyhébb lett" - Nadal három éve nem játszott füvön, Wawrinkával melegített Wimbledonra (Eurosport)
Rafael Nadal három év után játszott ismét füves borításon, a világranglistán negyedik spanyol teniszező szerdán, a londoni Hurlingham Clubban a svájci Stan Wawrinkát győzte le bemutató mérkőzésen.
jún. 23
10:27
Hibján: A lassítókon lesz a szemünk… (Racing)
Az eddigieknél is nagyobb lendülettel készül Hibján Joci és Szollár Csabi a mecseki viadalra, ahonnan büntetések helyett pontokkal szeretnének távozni.  Készen áll a csapat az újabb megmérettetésre? – Igen, minden egyben van. Szerdán már indulunk is a versenyre, hosszú futam áll előttünk. Csütörtökön szeretnénk részt venni a hivatalos teszten. Nagy
jún. 23
10:33
Bale hazatérhet - a vb miatt elnapolt visszavonulás helyett az angol másodosztály lehet a cél (Eurosport)
A walesi Gareth Bale hazájában, az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Cardiff Cityben folytathatja karrierjét.
jún. 23
10:45
Nyaksérüléssel bajlódik Pérez a kanadai baleset után (m4sport.hu)
Kisebb nyaksérülést szenvedett Serigo Pérez a Kanadai Nagydíj időmérő edzésén történt balesete során. Csak utólag beszélt erről.
jún. 23
10:45
Rasszista beszólás miatt tiltotta el pilótáját a Red Bull (Eurosport)
Juri Vips, a Red Bull junior programjának pilótája felfüggesztéssel és vizsgálattal néz szembe, miután sértő kifejezéseket használt egy élő internetes felvételen. A Red Bull közleményben határolódott, el, majd nem sokkal később a versenyző is elnézést kért, a balhé mégis hatással lehet az észt pilóta ígéretesen alakuló karrierjére.
jún. 23
10:57
Vagányság kell, ezért sokkterápia jöhet a női vízilabda-válogatott számára (Infostart)
Bíró Attila az olaszok elleni vereség és a Kanada elleni felkészülés között értékelte a helyzetet az InfoRádiónak.

Keresés