2022. június 23. csütörtök

jún. 23
11:09
Wolff a rivális csapatfőnököket szidta Montrealban (Racing)
Toto Wolff felvette az “Abu Dhabi-setupját”, amikor egy montreali megbeszélésen elvesztette a türelmét a Forma-1-es csapatfőnökökkel szemben. A meg nem nevezett forrás a Mercedes csapatfőnök legendás kirohanására utalt a 2021-es világbajnokság rendkívül ellentmondásos kimenetele után. A kanadai találkozót követően, amelyet azért hívtak össze, hogy
jún. 23
11:15
FIFA-világranglista: előrelépett a magyar válogatott, Franciaország lecsúszott a dobogóról (m4sport.hu)
Továbbra is Brazília trónol a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség legfrissebb, június 23-án közzétett világranglistáján, amelyen Magyarország három pozíciót javítva a 37. helyre lépett fel.
jún. 23
11:15
FIFA-világranglista - A magyarok a 37. helyre léptek előre, Brazília maradt az élen (HírTV)
A magyar válogatott három helyet javítva a 37. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (Fifa) világranglistáján, amelyet változatlanul Brazília vezet.
jún. 23
11:21
A hétvégén eldől, kik képviselhetik a magyar színeket a kajak-kenu vb-n és Eb-n (m4sport.hu)
A hétvégén Szolnokon rendezik a kajak-kenusok idei második, egyben utolsó világbajnoki és Európa-bajnoki válogatóját. A program, amely már csütörtök (ma) késő délután elkezdődik a férfi kajak négyesek döntőjével, egészen vasárnapig tart. Hüttner Csaba szövetségi kapitány színvonalas versenyekre számít.
jún. 23
11:21
Van Aert és a többiek: kik lesznek a zöld trikó esélyesei? (Eurosport)
A zöld trikóra minden évben egy sor teljesen különböző karakterű versenyző pályázik, a klasszikus sprinterektől kezdve, a Wout van Aert-típusú mindenesekig. A belga sztár egyértelmű esélyese az idei pontversenynek, de a kihívói között akadnak végsebességben gyorsabbak, jobb felvezetéssel rendelkezők és rutinosabbak is. Összeszedtük, kik lehetnek Va
jún. 23
11:27
Mercedes-ember az FIA-nál? A Red Bull inkább nem mond semmit (m4sport.hu)
Kellemetlennek tartják az ellenfelek, hogy Toto Wolff eddigi tanácsadója vezető pozíciót kapott az FIA F1-es részlegén. A kérdés azok után jött elő újra, hogy a Mercedes többek szerint belső információhoz juthatott a szövetségtől.
jún. 23
11:27
Megsérült és kényszerleszállást hajtott végre Neymar magánrepülőgépe (HírTV)
Kis híján tragédiába fulladt a brazil sztárfocista, Neymar és barátainak kirándulása.
jún. 23
11:27
Az angolok kiütése jót tett a magyar válogatott helyezésének a Fifa-világranglistán is (Eurosport)
A magyar válogatott három helyet javítva a 37. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, amelyet változatlanul Brazília vezet.
jún. 23
11:33
Sokkoló jelenetek a vizes vb-n: edzője mentette ki az ájult szinkronúszót a medencéből (Eurosport)
Gyakorlata végén elájult a vízben Anita Alvarez amerikai szinkronúszó, akinek életét az érte beugró edzője mentette meg a budapesti vizes világbajnokságon. Az amerikai szövetség szerdán este azt közölte, hogy a 25 éves versenyző csütörtökön alapos orvosi vizsgálatokon esik majd át, s azokat követően döntenek arról, hogy a pénteki csapatversenyen ré
jún. 23
11:39
A Forma-1 nézettsége vitte a prímet az Usa-ban (Racing)
Megérkeztek az amerikai nézettségi adatok, a Forma-1 pedig örülhetett, hiszen mérsékelt növekedést mutatott a nézettsége Bakuhoz képest. Múlt hétvégén kiéhezve ültek le a Forma-1-es közvetítés elé az amerikai motorsport rajongók, hiszen sem az IMSA Sportautó bajnokság, sem a NASCAR Cup Series, sem az IndyCar nem rendezett futamot. Így a Forma-1 vol
jún. 23
11:51
Maradona haláláért nyolc egészségügyi szakembert vonnak felelősségre (HírTV)
Nyolc egészségügyi szakembert, köztük orvosokat és ápolókat a bíróságon vonnak felelősségre az argentin futballsztár, Diego Maradona haláláért.
jún. 23
11:51
Országos csúccsal döntős a 4x200-as gyorsváltó, Molnár, Burián, Milák és Szabó középdöntőbe jutott – délelőtti összefoglaló (m4sport.hu)
Öt magyar továbbjutás csütörtök délelőtt, délután két döntőben is lesznek magyarok.
jún. 23
11:57
Maradona halála: nyolc egészségügyi dolgozó áll bíróság elé emberölés vádja miatt (Blikk)
Az isteni Diego Maradona 2020. november 25-én, 60 éves korában halt meg. A szívleállás miatti halála után a lányai nem nyugodtak bele apjuk elvesztésébe. Hosszú vizsgálat kezdődött, aminek egy 236 oldalas perirat és nyolc megvádolt egészségügyi alkalmazott lett a vége.
jún. 23
11:57
Nem bírnak magukkal a srácok: Milák Kristófék már délelőtt országos csúcsot úsztak (Eurosport)
Úszó-vb, csütörtök délelőtti összefoglaló: Kiválóan szerepeltek a magyar úszók a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokság csütörtöki előfutamaiban, Milák Kristóf 100 méter pillangón a legjobb idővel jutott az elődöntőbe, míg a 4x200 méteres férfi gyorsváltó országos csúccsal lett finalista.
jún. 23
12:09
Rajt helyett belepottyant az etióp versenyző a Duna Aréna medencéjébe (Infostart)
T. A. Malede a szakértő szerint "lehet, hogy nem megfelelő körülmények között készült" a vizes-világbajnokságra.
jún. 23
12:09
Újabb örömhír a vizes vb-ről: Országos csúcs született (BorsOnline)
Kiválóan szerepeltek a magyar úszók a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokság csütörtöki előfutamaiban, Milák Kristóf 100 méter pillangón a legjobb idővel jutott az elődöntőbe, míg a 4x200 méteres férfi gyorsváltó országos csúccsal lett finalista.
jún. 23
12:09
Nem semmi! 5 fő, hangszer nélkül adja elő az F1 főcímzenéjét (Racing)
Sokszor szoktuk mondani, hogy mindent “kedvencre” lehet alakítani, így mindent lehet Forma-1-esíteni, autósportosítani. Még egy a capella előadást is. Ezt a dél-koreai Maytree nevű formáció mutatta be. A két nőből és három férfiból álló a capella együttes – értelemszerűen – hangszer nélkül, csak saját hangjukat használva adta elő a Forma-1 főcímzen
jún. 23
12:21
Országos csúccsal döntős a magyar férfi gyorsváltó (Demokrata)
A 4x200 méteres magyar férfi gyorsváltó országos csúccsal bejutott a döntőbe.
jún. 23
12:27
Szerb középpályás az Újpest első nyári igazolása (m4sport.hu)
Matija Ljujic érkezése mellett az Újpest öt játékos távozását is bejelentette.
jún. 23
12:27
Wieszt Janko visszatér! (Racing)
A Rallycross Ob negyedik fordulóján jól ismert név tűnt fel a Super-1600-as kategória nevezői között: Wieszt Janko. A népszerű versenyző öt év után tér vissza a pályára. 2017-ben bajnok volt a Super-1600-ban egy Renault Twingóval, egy évvel korábban a Supercars mezőnyben volt második helyezett, majd sokak bánatára szögre akasztotta az overallt. Ami
jún. 23
12:39
Milák Kristóf ismét nagy időt repesztett – összefoglaló (Infostart)
Jól szerepeltek a magyar úszók a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokság csütörtöki előfutamaiban.
jún. 23
12:39
Polgármesternek készül a volt Mlsz-elnök (Blikk)
Bozóky Imre is indul vasárnap Izsák város időközi önkormányzati választásán. Bozóky korábban az Magyar Labdarúgó Szövetség elnöki tisztét is betöltötte, 1997-ben pedig Puhl Sándor segítője volt a BEK-döntőben.
jún. 23
12:45
Fantasztikus bejelentés, ezt közölte Michael Schumacher családja (Metropol)
A hétszeres világbajnok közösségi oldalain tették közzé a hírt.
jún. 23
12:45
Testvérpárt igazolt a Mezőkövesd (m4sport.hu)
Kállai Kevin és Zalán egyaránt a DVTK-nál nevelkedett és Szombathelyről érkezik.
jún. 23
12:51
Ötvenéves, aki kicsit angyal, de kicsit démon is (Infostart)
Egyike annak a két embernek – Miguel Muñoz a másik –, aki játékosként és edzőként is megnyerte a Real Madriddal a bajnokok tornáját. Játékosként világ- és Európa-bajnok, vezetőedzőként az egyetlen, aki csapatával egymást követő két (sőt, három…) kiírást is megnyert a Bajnokok Ligájában. Zinédine Zidane ma ünnepeli az ötvenedik születésnapját.
jún. 23
12:51
Négy játékos, közte két francia olimpiai bajnok érkezését jelentette be a Telekom Veszprém (m4sport.hu)
Mind a négyen jövőre csatlakoznak a csapathoz.
jún. 23
12:53
„Azért ugrottam be, mert senki más nem tette” – edzője mesélte el, hogyan mentette meg a medencében elájuló szinkronúszó életét (m4sport.hu)
Anita Alvarez, amerikai szinkronúszó szerdai gyakorlata végén ájult el a vízben, életét az érte beugró edzője mentette meg.
jún. 23
12:55
Most kéne kiszállnia Hamiltonnak, mert a csúcson már nem fog tudni – Stewart (m4sport.hu)
Inkább a visszavonulás, mint végigmenni a hanyatlás fájó folyamatán. Egy háromszoros brit F1-es bajnok figyelmeztetése a hétszeresnek.
jún. 23
13:09
"Az én történetem itt a klubnál még nem ért véget: többet akarunk" - hosszabbított a Lipcse sztárja (Eurosport)
Christopher Nkunku két évvel, 2026 nyaráig meghosszabbította szerződését az RB Leipzig labdarúgócsapatával. A Lipcse a negyedik helyen végzett a német pontvadászatban, így a következő szezonban is a Bajnokok Ligája csoportkörében szerepelhet.
jún. 23
13:09
Újabb tabudöntögető a WEC-ből: nem érdekel, fiú vagyok-e vagy lány (Racing)
Sophia Flörsch mellett egy másik női résztvevője is van az endurance világ (WEC és ELMS) LMP2-es mezőnyének, és a Le Mans-i 24 órásnak. A Richard Mille Racing Team a tavalyi év után nem teljesen női legénységet ültetett autójába. Mivel Flörsch az ELMS mezőnyében talált magának helyet, Calderón az IndyCarban, Visser pedig visszament a W Seriesbe,
jún. 23
13:21
Hiába hívta a PSG, két évvel megtoldotta szerződését a Leipzig gólgyárosa (m4sport.hu)
Christopher Nkunku az előző idényben 54 „kanadai ponttal” végzett, és őt választották a Bundesliga-szezon legjobb játékosának.
jún. 23
13:21
Nem egy, hanem rögtön két olimpiai bajnokkal erősít a Telekom Veszprém (Eurosport)
Ludovic Fabregas és Hugo Descat személyében két francia olimpiai bajnok érkezik jövő nyáron a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatába. A veszprémiek már korábban bejelentették, hogy idén nyáron a spanyol jobbátlövő Jorge Maqueda és az északmacedón balátlövő Dejan Manaszkov távozik, az izlandi Bjarki Már Elísson, az egyiptomi Jehja el-Deraa, a feh
jún. 23
13:27
Nagy erősítéseket jelentett be a Veszprém (Infostart)
Négy játékos érkezik 2023-tól a BL-ben negyedik helyezett csapathoz.
jún. 23
13:27
Egy sérülés tett keresztbe az egyik legizgalmasabb új párosnak, Serena Williamsnek és Ons Jabeurnek (Eurosport)
Ons Jabeur megsérült, így a visszatérő Serena Williams is befejezte szereplését párosban az eastbourne-i tenisztornán. Az angliai füves pályás torna az első volt az egyéniben 23-szoros Grand Slam-győztes Williams számára azóta, hogy tavaly megsérült a wimbledoni bajnokság nyitófordulójában. Az amerikai teniszező Eastbourne-ban csak párosban indult.
jún. 23
13:33
Red Bull: Kilencből hét? Az dominancia, de (m4sport.hu)
Hiába nyerte meg két kivétellel az összes versenyt idén a Red Bull, tanácsadójuk szerint mindez mit sem fog érni, ha továbbra is kiesést okozó megbízhatósági gondok hátráltatják őket.
jún. 23
13:39
Vizsgálat indul az elájult szinkronúszó esete után (Infostart)
Anita Alvarez szerdai kimentése után Merkely Béla foglalta össze a tudnivalókat.
jún. 23
13:39
„Zúzó” üzemmódba kapcsol Leclerc a csalódások után (m4sport.hu)
Friss motorjával és a csalódások miatti elszántságával Charles Leclerc teljes gőzzel támadásba lendülhet a Ferrari szerint, hogy ledolgozza az egyre riasztóbb ponthátrányát.
jún. 23
13:57
Wirtmann nem indul a Mecsek Rallyn (Racing)
Nem áll rajthoz az Országos Historic Rallybajnokság harmadik futamán, a Mecsek Rallyn Wirtmann Ferenc és Kerekes József a Ford Escort Mk II-essel, miután Wirtmann Ferenc Covid tesztje pozitív lett.  A páros már megérkezett Pécsre és éppen elkezdte volna a pályabejárást, amikor mind a ketten megfázásos tüntet produkáltak. Elővigyázatosságból elvégez
jún. 23
14:03
Újabb százmilliós bukta jelzi, hogy a Chelsea-nél valami gond van a csatárokkal (Eurosport)
Romelu Lukaku nem az első hatalmas pénzért igazolt csatár, aki durván felsül a Chelsea-nél. A belga támadó egyszerűen nem illett a csapat játékába, helyzetét pedig egy rendszerbe jobban passzoló rivális és saját megnyilvánulásai is nehezítették. Távozása újabb fájó lecke a klubnak, de egyúttal egy pozitív változás előjele is lehet.
jún. 23
14:09
Sós Csaba nem felhőtlenül boldog: "ennél azért ütősebbek szoktunk lenni" (Infostart)
Kendőzetlen kritikával élt az úszóválogatott eddigi szereplésével általánosságban a szövetségi kapitány.
jún. 23
14:09
Ijesztő baleset után megállíthatatlan volt Kiss Norbi és a Révész Racing (Racing)
Egy drámai, balesettel tűzdelt szombat este után vasárnap megállíthatatlan volt Kiss Norbi és a Révész Racing a Kamion Eb hungaroringi hétvégéjén! Hangulatvideó + interjúk! Iratkozzatok fel youtube csatornánkra! ???? A Kamion Eb, a WTCR és az ETCR közös hungaroringi hétvégéjén készült képgalériáinkat ide kattintva nézheted meg! Kövessetek minket Insta
jún. 23
14:21
Milák újabb remek ideje, országos csúcsot úszott a férfi gyorsváltó (HírTV)
Kiválóan szerepeltek a magyar úszók a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokság csütörtöki előfutamaiban, Milák Kristóf 100 méter pillangón a legjobb idővel jutott az elődöntőbe, míg a 4x200 méteres férfi gyorsváltó országos csúccsal lett finalista.
jún. 23
14:21
Drámai pillanatok a margitszigeti uszodában: A vízben ájult el a szinkronúszó (BorsOnline)
Anita Alvarezzel nem először történik ilyesmi.
jún. 23
14:33
Megmagyarázták, miért az edzőnek kellett kimentenie Anita Alvarezt (SzMo)
Szigorú szabályok vonatkoznak arra, hogy a vízimentők mikor avatkozhatnak közbe.
jún. 23
14:45
Rovanpera nagyon megúszta az első kanyart Kenyában (Racing)
Sébastien Ogier volt a leggyorsabb a Szafari Rally nyitó szakaszán, melyen a vb éllovas Kalle Rovanpera az első kanyarban csaknem felborult, végül egy defekttel és némi autó sérüléssel megúszta.  A kenyai főváros, Nairobi mellett található Kasarani szuperspeciál szakaszon rajtolt el az idei Szafari Rally mezőnye.  A szakaszon bár korábban esett az
jún. 23
14:57
Döntős a magyar szinkronúszó csapat a highlight programban (Eurosport)
A magyar szinkronúszó csapat bejutott a highlight program döntőjébe csütörtökön a Margitszigeten zajló világbajnokságon.
jún. 23
15:09
Hivatalos: a dán élvonalból érkezett 30 éves védő a Ferencváros labdarúgócsapatához (m4sport.hu)
Megvan az FTC negyedik nyári szerzeménye is.
jún. 23
15:09
Stewart szerint Hamilton hibázott a visszavonulásával kapcsolatban (Racing)
Sir Jackie Stewart azt szeretné látni, hogy Lewis Hamilton a lehető leghamarabb szögre akasztja a sisakját. A háromszoros világbajnok skót szerint ugyanakkor már ez is késő lenne ahhoz, hogy a csúcson hagyja abba. A tavalyi, botránnyal véget érő szezon után jó ideig lógott a levegőben Lewis Hamilton esetleges visszavonulása, aki Toto Wolff szerint
jún. 23
15:11
Ismét változhat a sajtótájékoztatók időpontja és formátuma (m4sport.hu)
Már a Brit Nagydíjon életbe léphet a változtatás.
jún. 23
15:15
Krizsán Xénia a vb-re készül; 12 centin múlik, mekkora lesz Halász Bence edzőjének a szakálla (Eurosport)
Az Európa-bajnoki szintteljesítés és a világbajnoki felkészülés áll a középpontban az érmek és eredmények mellett a pénteken kezdődő 127. atlétikai országos bajnokságon. "Jól áll a csapat, jobbak a mutatók, mint előzetesen terveztük" - nyilatkozott Scheidler Géza. Hozzátette, jelen állás szerint 37 atléta indulhat Münchenben, közülük 13-nak van szi

Keresés