2022. június 20. hétfő

jún. 20
11:42
Ilyen sincs gyakran: három ikerpár állt dobogóra a budapesti vizes vébén (SzMo)
A sportágban általában az orosz versenyzők dominálnak, de ők az ukrajnai háború miatt nem indulhattak a versenyen.
jún. 20
11:42
Gálfi Dalma karriercsúcsot döntött, Jabeur már top3-as (Eurosport)
Gálfi Dalma 17 helyet javítva, új karriercsúccsal a 81. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján. A WTA-rangsor élén toronymagasan a Roland Garros-bajnok lengyel Iga Swiatek áll, aki nem indul egyetlen felvezető tornán sem a londoni Grand Slam-viadalig. A vasárnap Berlinben győztes tunéziai Ons Jabeur feljött a harmadik pozícióba.
jún. 20
11:42
Kyle Busch is tudja már, apák napján sincs őszintébb egy gyereknél (Racing)
Szokták mondani, hogy a részegeknél és a gyerekeknél nincs őszintébb. Na, ezt most Kyle Busch a saját fiával tapasztalhatta meg. Kyle Busch fia, Brexton szépen cseperedik, hét éves már. Ez már van olyan kor, hogy együtt edzhessen, esetünkben dirtön, az apjával. Nos, egy apák napja kapcsán feltöltött videó tanúsága alapján a kis Brexton Busch gondol
jún. 20
11:54
Az olasz élvonalba szerződött a magyar női válogatott kosárlabdázó (m4sport.hu)
A 22 éves játékos az NB I kilencedik helyén zárt ELTE-BEAC Újbudát hagyja el.
jún. 20
11:54
Verstappen egyre közelebb a címvédéshez, Alonsót a második helyről indulva is pofozta a sors (Eurosport)
Max Verstappen megszerezte idei hatodik futamgyőzelmét, amivel 46 pontosra növelte előnyét a világbajnoki pontversenyben. A holland versenyző makulátlanul vezetett, pedig a futam végén komoly nyomás alá helyezte őt Carlos Sainz. Charles Leclerc-nek ezúttal a kármentés jutott osztályrészül, Sergio Pérez technikai hiba miatt állt ki, a nap vesztese a
jún. 20
12:00
Papírforma az úszó-vb-n: Két magyar továbbjutó 200 pillén (Eurosport)
Milák Kristóf és Kenderesi Tamás a papírformának megfelelően bejutott az elődöntőbe 200 méter pillangón hétfőn, a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokság harmadik versenynapján.
jún. 20
12:06
Nem riasztja meg a 49 pont, Leclerc hisz a bajnoki fordításban (m4sport.hu)
Már majdnem „két győzelemnyi” a lemaradása, Charles Leclerc azonban továbbra is úgy érzi, a maga javára fordíthatja az idei bajnokságot.
jún. 20
12:12
Megint csúszik a hivatalos BTCC játék megjelenési dátuma, 2024-re ígérik (Racing)
A törlésről szóló pletykák után a Motorsport Games és a BTCC vezérigazgatója is tisztázta a játék fejlesztési folyamatát. Nem halt meg, emberek, bár nem is él – még. A Motorsport Games játékkiadónak június vége előtt kellett volna kiadnia British Touring Car Championship játékot, azonban most érkezett a bejelentés, hogy a cím 2024-re csúszik. “A Mo
jún. 20
12:18
Úszó-vb: Milák Kristóf úszta a legjobb időt, utána a nyilatkozatában is nagyot ment (Blikk)
A címvédő Milák Kristóf a legjobb, míg Kenderesi Tamás a nyolcadik idővel jutott elődöntőbe 200 méter pillangón hétfőn, a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokság harmadik versenynapján.
jún. 20
12:18
Állampolgárságot váltott az orosz teniszező, hogy indulhasson Wimbledonban (Eurosport)
Elindulhat a wimbledoni teniszbajnokságon Natela Dzalamidze, miután az orosz helyett felvette a georgiai állampolgárságot.
jún. 20
12:24
Válogatott: „Hajrá, Magyarooország!” – énekelte a miniszterelnök az öltözőben (Demokrata)
A Nemzeti Sport megpróbálta rekonstruálni, mi történt, mi hangzott el az angolok felett aratott történelmi győzelem után.
jún. 20
12:24
Ifj. Érdi Tibor is nemzeti prioritást kapott – RSB hír (Racing)
Újabb taggal bővült a nemzeti prioritással rendelkező magyar rallyversenyzők listája, amelyet a Rally Szakági Bizottság (RSB) mai közleményében jelentett be. Ifj. Érdi Tiborral együtt immáron nyolc versenyzőnket kezelhetjük kiemelten. Korábban hét versenyző kapott nemzeti prioritást: Hadik András, a magyar bajnoki cím védője. Csomós Mixi és Klausz
jún. 20
12:30
Közel a megállapodás, Lukaku hamarosan elhagyhatja a Chelsea-t (m4sport.hu)
Az Internél optimisták.
jún. 20
12:36
Milák Kristóf: most még alkalmazkodom a többiek úszásához (Infostart)
Okosnak és összeszedettnek érzi az úszását fő száma előfutama után a vizes-vb-n az olimpiai bajnok, világcsúcstartó úszó.
jún. 20
12:54
Bejutott a férfi kardcsapat a döntőbe a törökországi Európa-bajnokságon (m4sport.hu)
A magyar idő szerint 17.45 órára kiírt fináléban az ukrán válogatott vár Szilágyiékra.
jún. 20
13:00
Thomas és Sagan visszatért, akárcsak a korona (Eurosport)
Evenepoel még közepes formában is a világ egyik legjobb időfutam-menője, Sagan 18 hónap alatt harmadszor kapta el a koronavírust. Thomas megnyerte a svájci kört, Valter Ati 2018 januárja után adott fel újra egy versenyt. Ilyen volt a Tour de France előtti utolsó, igazán sűrű hét.
jún. 20
13:12
Pérez: Nagyon sokba kerül nekem ez a kiesés (Racing)
Csalódottan távozhat Kanadából a mexikói Sergio Pérez. A Red Bull versenyzője egy baleset miatt már az időmérő edzés harmadik szakaszába sem került be, míg a futamon technikai hiba miatt viszonylag korán kiesett. A futamot megelőzően még 21 pontos hátrányban volt a listavezető csapattársához képest, ám Verstappen győzelme után ez megduplázódott és
jún. 20
13:18
Az FIA-t kritizálja, a Mercedesre gyanakszik a Ferrari főnöke (m4sport.hu)
A gyakorlatba átültethetetlennek tartja az FIA pattogás elleni intézkedéseit a Ferrari csapatfőnöke, és ő is gyanúsnak találja, hogy a Mercedes a háttérben összejátszhatott a szövetséggel.
jún. 20
13:18
Döntőbe jutott férfi kardcsapatunk az Eb-n (Eurosport)
Az olimpiai bronzérmes magyar férfi kardcsapat visszafogottabb kezdés után magabiztos győzelmet aratott a franciák elleni elődöntőben, így az esti programban az aranyéremért léphet pástra az Antalyában zajló vívó Európa-bajnokságon.
jún. 20
13:20
Európa-bajnok középpályás lehet Szalai Attila csapattársa a Fenerbahcénál (m4sport.hu)
Komoly játékintelligenciával bíró középpályása lehetne a török csapatnak.
jún. 20
13:36
A futballba is kezd beszivárogni a genderőrület (888.hu)
Jóemberkedik a FIFA.
jún. 20
13:42
Michelisz megszerezte első ETCR győzelmét Jaramában (Racing)
A hazai veterán Jordi Gené mellett az első hétvégéjét teljesítő Nicky Catsburg és Michelisz Norbert is futamot nyert a jarami ETCR fordulóban. Hőség várta az ETCR mezőnyét Jaramában, de továbbra is úgy tűnt az eddig domináló Cupra volt előnyben a többi autóhoz képest. Hazai pályán Jordi Gené végzett csoportja élén az időmérőn, mögötte Tambay-jel, m
jún. 20
13:48
Tizenkilenc év után távozik posztjáról a Chelsea elnöke (m4sport.hu)
Az amerikai ügyvédet 2003-ban nevezték ki, amikor Roman Abramovics megvásárolta az egyesületet.
jún. 20
13:48
Piros Zsombor 40 perc alatt letudta első meccsét a wimbledoni selejtezőben (Eurosport)
Piros Zsombor villámgyőzelmével bejutott a második fordulóba a wimbledoni teniszbajnokság selejtezőjében. A világranglistán 178. játékos másodszor indult a londoni Grand Slam-torna kvalifikációjában, 2017-ben az első körben búcsúzott - akkor játszott legutóbb tétmeccset füves borításon.
jún. 20
13:50
Piros Zsombor „villámgyőzelmet” aratott a wimbledoni tenisztorna selejtezőjében (m4sport.hu)
A magyar játékosnek 40 perc kellett a sikerhez.
jún. 20
14:00
O'Sullivan és Zhao egy igazi álompár (Eurosport)
Zhao Xintong 2021 decemberében megnyerte az Egyesült Királyság Bajnokságát, ezzel berobbant a snooker köztudatába, és egyben az élmezőnyébe is. Nem sokkal később a German Masters trófeáját is elhódította, amivel jócskán megerősítette a pozícióját a legjobbak között. Zhao elsőszámú tanácsadója nem más, mint a hétszeres világbajnok Ronnie O'Sullivan.
jún. 20
14:12
A Red Bull nem ilyen eredményre számított a néma Verstappentől (Racing)
Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke a Kanadai Nagydíj után elmondta, a biztonsági autós fázis után a számításaik egészen mást mutattak, mint ami végül a verseny végeredménye lett. Az is kiderült, hogy Max Verstappen rádiója a teljes hajrában csak az egyik irányba működött. Max Verstappen gyakorlatilag némán teljesítette a Kanadai Nagydíj igen
jún. 20
14:18
Gálfi Dalma céljai az ilkley-i tornagyőzelem ellenére sem változtak Wimbledonra (Eurosport)
Nagy áttörésnek értékelte az angliai Ilkleyben aratott tornagyőzelmét Gálfi Dalma, aki 17 helyet javítva, új karriercsúccsal már a 81. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján.
jún. 20
14:24
Orbán Viktor a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnökével tárgyalt (HírTV)
A sportvezetők elismerően szóltak Budapest nemzetközi sportfőváros szerepéről, az itt megrendezett jelentős sporteseményekről, így a most is zajló vizes világbajnokságról és a szervezés alatt álló jövő évi atlétikai vb-ről.
jún. 20
14:30
Sós Csaba: Milák Kristóf jobb formában lehet, mint az olimpián (Infostart)
Az úszók szövetségi kapitánya azt üzeni a világcsúcstartó riválisainak, hogy ha van egy kis rutinjuk, nem foglalkoznak Milák Kristóffal.
jún. 20
14:30
Ezzel a módszerrel tartotta maga mögött Verstappen a gyorsabb Ferrarit (m4sport.hu)
Idegtépő volt a Kanadai Nagydíj végjátéka Max Vestappen számára. Elmondta, milyen módszerrel sikerült maga mögött tartania a gyorsabb Carlos Sainzot.
jún. 20
14:30
Pokolian gyors pilóta csatlakozik Herczig csapatához (Racing)
A lett Liepaja Rallyn az MRF Team csapatában, ahol Herczig Norbert is versenyez, áll rajthoz Martins Sesks, aki korábban már megmutatta gyorsaságát Rally2-es kittel szerelt Skodával.  Martins Sesks számára hazai futam lesz a lett Liepaja Rally, és a 2018-as ERC3 és ERC Junior U27 bajnok komoly lehetőséget kap, hiszen az eddig használt Rally2-es kit
jún. 20
14:36
Guardiola szerint Bernardo Silva a következő szezonban is a Manchester City játékosa lesz (m4sport.hu)
Jótékonykodás ide vagy oda, a szakmát érintő kérdéseket nem lehetett elkerülni.
jún. 20
14:42
Hamilton: Ez most visszaadta a reményt (m4sport.hu)
Visszaadta a reményt Lewis Hamiltonnak az idei második dobogós helyezését hozó Kanadai Nagydíj. Míg őt máris a silverstone-i győzelmi esélyekről kérdezték, főnöke óvatosságra intett.
jún. 20
14:42
Indy Lights baleset miatt változtathatnak a Road America egyik kanyarján (Racing)
Christian Bogle ütközött ijesztően a korlátnak a legutóbbi Indy Lights fordulóban, ezért a Road America vezetősége megvizsgálja a kerékvetőket. Az 5-ös kanyar nevezető szakaszán található rázókőről van szó, ami Bogle mellett Lindsay Marie Brewer (Indy Pro 2000) balesetéért is felelős volt a Lights versenyt megelőző napon. A hölgy esetében azonban a
jún. 20
14:48
Nekivágnak a magyar lányok, az érem a cél a budapesti vb-n (Metropol)
Hétfőn délután a nők küzdelmeivel elrajtol a magyarországi vizes világbajnokság vízilabdatornája. Bíró Attila együttese verhető riválissal, Kolumbiával találkozik a nyitányon.
jún. 20
15:00
Wimbledon, 2022: 5 játékos, aki meggyőző formát mutatott a füves versenyeken (Eurosport)
Rövidesen elkezdődik Wimbledon, amely – a füvespályás szezon hosszából kifolyólag – mindig az egyik legnehezebb része az idénynek. A játékosoknak nagyon kevés idejük van átállni a salakos labdamenetek után a füves pályás teniszre, éppen ezért sokszor már az rengeteget elárul a várható erőviszonyokról, hogy mit mutattak a felvezető versenyeken.
jún. 20
15:12
Faragó Tamás: a vízilabdázás ünnepe, hogy Budapesten van világesemény (Infostart)
Hétfőtől már a női vízilabda-válogatott is szerepel a világbajnokságon, az első ellenfél Kolumbia. A férfiak keddtől játszanak, Montenegró ellen kezdik a menetelést. Faragó Tamás olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, a Nemzet Sportolója az InfoRádióval osztotta meg várakozásait.
jún. 20
15:12
A Real Madrid egykori sztárja elárulta, annak idején részegen járt edzésre (m4sport.hu)
„Folyamatosan kávét ittam és különböző parfümökkel fújtam magam, csak hogy eltüntessem az alkohol szagát.”
jún. 20
15:12
Leclerc szerint a csapat hibája újabb fontos pontokba került neki (Racing)
Charles Leclerc nem mulasztotta el megjegyezni, hogy a Kanadai Nagydíjon elrontott kerékcseréje nélkül az ötödik helynél jobb eredményt is elérhetett volna. Mostanában nem múlik el úgy versenyhétvége, hogy Charles Leclerc ne veszítsen önhibáján kívül pontokat. Egészen pontosan a montreali versenyt megelőző három futam mindegyikén a Ferrari volt az,
jún. 20
15:18
A csapatfőnök bocsánatot kért a McLaren gyenge futama miatt (m4sport.hu)
„Kiábrándító délután volt ez a csapat számára” – ismerte el Seidl.
jún. 20
15:48
19 év után lemond a Chelsea amerikai elnöke (Eurosport)
Tizenkilenc év után június végén lemond az angol labdarúgó-bajnokságban legutóbb bronzérmes Chelsea elnöki posztjáról Bruce Buck. Az amerikai ügyvédet 2003-ban nevezték ki, amikor az orosz milliárdos, Roman Abramovics megvásárolta az egyesületet.
jún. 20
16:00
A Magyar Atlétikai Szövetség megpályázza a 2026-os atlétikai Eb-t (Eurosport)
Budapest és Birmingham pályázik a 2026-os atlétikai Európa-bajnokság megrendezésére. A helyszínről idén novemberben dönt az EAA tanácsa.
jún. 20
16:12
Részegen járt edzésekre a Real Madrid világsztárja: „Minden nap hajnal 4-ig ittam” (Blikk)
Hajnal 4-ig nem volt megállás - vallotta be az exfutballista Cicinho. A drogoktól csak a kötelező doppingtesztek tartották vissza.
jún. 20
16:12
Nyomkereső kutyák és a rendőrség lepte el a Red Bull garázsát (Racing)
Max Verstappen győzelme után a Red Bull dolgozói nem tudtak visszamenni a garázsba a kanadai rendőrök és nyomkereső kutyák miatt. A holland versenyző újabb első helyét ünnepelte az osztrák csapat Montréalban, ám a ceremónia után már nem térhettek vissza a garázsukba. A közös fotót követően így kénytelen voltak továbbállni. A jelenségre a Sky Sports
jún. 20
16:24
Magával viszi az élvonalba eddigi riválisa védőjét az újonc (m4sport.hu)
A Kecskeméti TE bejelentette, leigazolta Szeged-Csanád Grosics Akadémia védőjét, Pejovics Danilót.
jún. 20
16:24
Ingram vezet mégis újrakezdésre készül (Racing)
Chris Ingram a WRC2-ben a negyedik helyen áll, míg a WRC2 junior bajnokságot három dobogós eredménnyel, köztük egy győzelemmel vezeti. A 2019-es Európa-bajnok azonban most szünetet tart, ami után szeretne feltöltődve visszatérni.  Chris Ingram az eddigi öt versenyből négyen indult és Portugáliában győzve, míg Horvátországban és Szardínián a harmadi
jún. 20
16:30
Visszavágott az Alfa Romeo: megmutattuk, milyen küzdőszellem van bennünk! (m4sport.hu)
A bakui csalódás után kettős pontszerzés következett Kanadában.
jún. 20
17:06
A világbajnokság után Budapesten lehet a következő atlétikai Eb is (Blikk)
és Birmingham pályázik a 2026-os atlétikai Európa-bajnokság megrendezésére.
jún. 20
17:12
Varga Dénes: Rég láttam ennyire kiegyensúlyozott, jó struktúrájú magyar válogatottat (m4sport.hu)
A csapatkapitány minden játékosunkcsúcsformában érkezett a vb-re.

Keresés