2022. június 25. szombat

jún. 25
12:18
Rasmus Thelander: A Fradi egy komoly játékerőt képviselő csapat, jelentős nemzetközi eredményekkel (m4sport.hu)
„Az, hogy a családdal együtt érkeztem is jelzi: nem rövid távra tervezek a Ferencvárosnál.”
jún. 25
12:24
Gulyás Michelle bronzérmes az öttusázók vk-sorozatának ankarai döntőjében (m4sport.hu)
Gulyás finálén is harmadik volt, akárcsak a vb-n, idén pedig a kairói vk-n ezüstöt, a budapestin pedig aranyat nyert.
jún. 25
12:24
Velenczei, Vincze és Turán is kicsúszott (Racing)
Mozgalmas reggele volt a Mecsek Rally élmezőnyének, hiszen Vincze Ferenc, Turán Frigyes és Velenczei Ádám is kisebb kalandba keveredett. Az élen már a szombat reggeli gyorsaságin változás történt, Mads Ostberg vette át a vezetés Velenczei, Vincze és Turán előtt. Három gyorsasági szakasz várt a Mecsek Rally résztvevőire szombat délelőtt: Hatos–Trefo
jún. 25
12:36
Gulyás Michelle bronzérmes az öttusa világkupán (Infostart)
Gulyás Michelle a tavalyi vk-döntőn is harmadik volt, akárcsak a világbajnokságon, idén pedig a kairói vk-n ezüstöt, a budapestin pedig aranyat nyert.
jún. 25
12:36
„Gyalázat, hogy ide jutottunk!” – McEnroe szerint Wimbledon méltatlan helyzetbe sodródott (Eurosport)
Valószínűleg senki sem lepődik meg rajta, de John McEnroe-nak meglehetősen sarkos véleménye van a Wimbledon kapcsán kialakult helyzetről. A hétszeres egyéni Grand Slam-bajnok sem az All England Club döntésével, sem az ATP és a WTA arra adott válaszával nem ért egyet. Szokása szerint nem finomkodott a jelzőkkel, de végül is ezért (is) szeretjük.
jún. 25
12:42
„Gyalázat, hogy ide jutottunk!” – McEnroe szerint Wimbledon méltatlan helyzetbe sodródott (Eurosport)
Valószínűleg senki sem lepődik meg rajta, de John McEnroe-nak meglehetősen sarkos véleménye van a Wimbledon kapcsán kialakult helyzetről. A hétszeres egyéni Grand Slam-bajnok sem az All England Club döntésével, sem az ATP és a WTA arra adott válaszával nem ért egyet. Szokása szerint nem finomkodott a jelzőkkel, de végül is ezért (is) szeretjük.
jún. 25
12:48
Kinevezte új edzőjét Michael Jordan csapata (Eurosport)
Ismét Steve Clifford lett az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Charlotte Hornets vezetőedzője.
jún. 25
12:54
Öt érmet nyert szombaton a magyar küldöttség a korosztályos kajak-kenu Eb-n (m4sport.hu)
A magyar versenyzők öt érmet, közte három aranyat szereztek szombaton, a belgrádi ifjúsági és U23-as kajak-kenu Európa-bajnokság első döntős napján, 1000 méteren.
jún. 25
13:06
Gulyás Michelle bronzérmes lett az ankarai vk-döntőn (Eurosport)
Gulyás Michelle bronzérmet nyert az öttusázók világkupa-sorozatának ankarai döntőjében. A törökországi fináléba a kairói, budapesti, albenai és a két hete ugyancsak Ankarában rendezett vk-fordulón szerzett pontokkal lehetett bejutni.
jún. 25
13:12
Latifi nem tudja, miért ilyen lassú (Racing)
Nicholas Latifi idei szezonja egyelőre borzalmasan alakul, és ami még rosszabb, hogy magyarázata sincs arra, miért nincs meg a tempója. Latifi hazai nagydíján is csak jóformán szenvedett, és még úgyis 15 másodperccel csapattársa mögött végzett, hogy a verseny vége előtt nem sokkal a safety car összerázta a mezőnyt. „A hétvége egészének élménye össz
jún. 25
13:42
Elmaradt a bajnokavatás az NHL-ben, Denverben nyert a Tampa (m4sport.hu)
A rájátszások történetében 329-ből csak 31-szer volt fordítás 1-3-ról (9,4 százalék).
jún. 25
13:42
A kétszeres Vb győztes édesapja nagy titkot árult el (Eurosport)
A péntek óta háromszoros világbajnok Milák Kristóf édesapja nem a nagy szavak embere, azt viszont büszkén és határozottan állítja, hogy a világ legboldogabb emberének érzi magát.
jún. 25
14:00
Hoppá: Szalai Attilát a világhírű Paris Sg is kinézte, Mbappéval, Neymarral, Messivel futballozhat együtt (Blikk)
A török lapok, elsősorban a jól értesült, és ráadásul a Fenerbahce csapatával kiváló kapcsolatot ápoló Fanatik írt arról, hogy Párizs lehet a magyar válogatott kiváló hátvédjének, Szalai Attilának a következő csapata.
jún. 25
14:00
Marco Rossi: a csapategység a válogatott igazi erőssége (888.hu)
Rendkívüli online sajtóbeszélgetést szervezett pénteken az MLSZ Marco Rossival. A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya ugyan már jól megérdemelt pihenőjét tölti a családjával Siracusában, ám a Nemzetek Ligájában aratott sikerek nyomán megnövekedett érdeklődést kielégítendő válaszolt a magyar sajtó képviselőinek.
jún. 25
14:00
Mecsek Rallye – Wéber Gábor és Kiss Norbert a kontroll autóban (m4sport.hu)
A mezőny előtt az M4 Sport két Forma-1-es szakértője.
jún. 25
14:00
Elsírta magát a 18 éves magyar úszó a vizes vébén, Hosszú Katinka vigasztalta (SzMo)
Mihályvári-Farkas Viktória lemaradt a 400 méteres vegyesúszás döntőjéről, Hosszú Katinka viszont az ötödik legjobb idővel bejutott.
jún. 25
14:12
Óriási fölénnyel írt történelmet Mavi Garcia a spanyol bajnokságon (Eurosport)
Az UAE-s Mavi Garcia közel 50 km-t szökött egyedül, és volt 5 perc közelében is az előny, végül szűk 4 perccel vert meg mindenkit. Egyhuzamban harmadszor, összességében negyedszer lett bajnok, az utóbbi rekord. A második Sandra Alonso a harmadik Iurani Blanco lett.
jún. 25
14:12
F1-es újságírókat és a Williams terhes csapattagját is leszállította gépéről az Air Canada (Racing)
A Forma-1 közössége egy emberként szállt bele a kanadai Air Canada légitársaságba, miután több újságírót és a Williams egyik, terhes alkalmazottját is leszállították a Montrealból Londonba tartó járatról mindenféle további segítség (szállás, másik jegy, stb.) nélkül. Az egyik népszerű F1-es portál, a motorsportweek a Twitteren számolt be a pórul já
jún. 25
14:36
Bejelentés: Hosszú Katinka most úszik utoljára, befejezi karrierjét (Blikk)
Hosszú Katinka szombat este hétkor még egyszer a medencébe ugrik, hogy a lehető legjobban teljesítse a 400 méter vegyest. Ötödik idővel került a fináléba. Utoljára vág neki a távnak.
jún. 25
14:36
A gyári melósok panaszkodjanak, ne ők – üzente Kloppnak és Guardiolának az Uefa elnöke (Eurosport)
Az Európai Labdarúgó-szövetséget rengeteg kritika érte az utóbbi időben, amiért egyre és egyre több mérkőzést próbál belepréselni a már egyébként is zsúfolt versenynaptárba. Köztük volt Pep Guardiola és Jürgen Klopp is, Aleksander Ceferin szerint azonban nekik nincs okuk a panaszra, végtére is: nem gyári melósok. Az UEFA-elnök kitért az Európai Szu
jún. 25
14:42
A Milan lecsapna a Chelsea „kirekesztett” sztárjára, már folynak a tárgyalások (m4sport.hu)
Az angolok nem marasztalják a két éve vásárolt játékost.
jún. 25
14:42
Erősítést küld Kevin Harvick pitcsapatához a Stewart-Haas Racing (Racing)
A Stewart-Haas Racing megerősítette az NBC Sports által közreadott hírt, miszerint változtatásokat eszközöltek Kevin Harvick pitcsapatában Nashville előtt.
jún. 25
15:12
Dúl a háború, veszélyben lehet az Audi és a Porsche F1-es beszállása? (Racing)
A jelek szerint nagyon nem megy zökkenőmentesen a 2026-os motorszabályok véglegesítése, ami az Auto Motor und Sport szerint egyre idegesebbé teszi az Audi és a Porsche vezetését. A háttérben számos dolog húzódhat az F1 jelenlegi gyártóinak összeesküvésétől az FIA-elnök erőfitogtatásáig. Noha az Audi és a Porsche már áprilisban bejelentette, hogy 20
jún. 25
15:18
Milák Mihály: Kristóf újabb csúcsokra tör (888.hu)
A világ legboldogabb emberének érzi magát Milák Mihály. Nem csoda, hiszen fia, Kristóf már háromszoros világbajnok, ráadásul ebből kettőt hazai pályán, a budapesti vizes vb-n nyert, 200 illetve 100 méteres pillangóúszásban. Már most, 22 évesen legenda vált belőle.
jún. 25
15:24
Ifj. Érdi hajmeresztő első historic Eb győzelme (Racing)
Hajmeresztő hajrában, 0,9 másodperc előnnyel nyerte Ifj. Érdi Tibor és Csökő Zoltán Ford Sierra RS Cosworth 4×4-gyel a Mecsek Rally historic Eb értékelését, amellyel pályafutásuk első historic Eb-futam győzelmét aratták. Két szakasszal a vége előtt még fél perc előnnyel vezettek Ville Silvasti Lancia 037-ese előtt, ám hajtáshiba miatt az utolsó gyo
jún. 25
15:36
Hiába a botrányok, dollármilliárdos lett Tiger Woods (Blikk)
Botrányos szexkalandok, válás, titokzatos autóbaleset - ezek mind riasztóak a szponzorok számára, mégis megőrülnek a golfozó Tiger Woodsért. Az amerikai ügyeivel évtizedek óta ad témát, de ez anyagi helyzetén nem látszik: a Forbes című magazin néhány napja írta meg, hogy bekerült a dollármilliárdos sportolók közé, ő a harmadik, akinek mindez sikerü
jún. 25
15:54
Kyrgios szerint ő a legjobb füvön, de ha az nem is, a sötét ló ő lesz Wimbledonban (Eurosport)
Ha arról kérdeznék a teniszdrukkereket, kiket tartanak a wimbledoni torna favoritjainak, a legtöbben valószínűleg Djokovic, netán Hurkacz, Berrettini, Murray vagy Tsitsipas nevét mondanák. Vagy az idei Grand Slam-sikerein felbuzdulva esetleg Nadalét. Van azonban itt még valaki, akiről nem szabad megfeledkezni: Nick Kyrgios, aki ráadásul az önbizalo
jún. 25
16:06
Kvitova nyerte a női döntőt Eastbourne-ben (Eurosport)
A kétszeres wimbledoni bajnok Petra Kvitova nyerte a női versenyt az Eastbourne-ban zajló füves pályás tenisztornán, miután a szombati döntőben két sima szettben legyőzte a címvédő Jelena Ostapenkót.
jún. 25
16:12
Sajtóértesülések szerint Umtiti távozik a Barcelonától (Eurosport)
Samuel Umtiti, a spanyol futballbajnokságban legutóbb ezüstérmes FC Barcelona középső védője a nyáron elhagyja a katalán együttest - írta szombaton a francia L'Équipe.
jún. 25
16:12
Az Alpine még nem jött rá, Alonso hogy volt ilyen gyors Kanadában (Racing)
Az Alpine csapatfőnöke, Otmar Szafnauer elárulta, hogy a csapat még nem jött rá, Fernando Alonso mitől volt olyan gyors a Kanadai Nagydíj hétvégéjén, azon belül is főleg az időmérő edzésen. A kétszeres világbajnok volt a montreali hétvége egyik főszereplője, hiába lett végül csak kilencedik a balul sikerült futam után. Alonso már a szabadedzéseken
jún. 25
16:18
Samuel Umtiti már nyáron elhagyja a Barcelonát (m4sport.hu)
Úgy tudni, visszatérne nevelőklubjához.
jún. 25
16:30
Műteni kell és bordái is törtek az ob-n elütött magyar kerékpárosnak (m4sport.hu)
Egy kocsi a rendőri karjelzés ellenére váratlanul a lezárt pályára kanyarodott az ötfős szökevénycsoport elé.
jún. 25
16:30
Hiába tűnik Russell gyorsabbnak Hamiltonnál, a volt F1-es szerint félrevezető ez a szezon (Eurosport)
David Coulthard egy interjúban megvédte Lewis Hamiltont, aki nehezebb helyzetben van csapattársához, George Russellhez képest. Amíg a hétszeres világbajnok visszalépésként éli meg ezt a helyzetet, addig a fiatalabb brit most először vezethet olyan autót, ami az élmezőny első feléhez tartozik. A kettejük között lévő különbséget pedig csak egy igazán
jún. 25
16:54
A Paks nehezen verte a Siófokot, Waltner elégedett a meccsen látottakkal (m4sport.hu)
Izzadtságos győzelem sok tanulsággal.
jún. 25
17:12
Győzelemmel kezdte felkészülését a Zalaegerszeg, Ricardo Moniz vezetésével (m4sport.hu)
Az első hét munkájának megkoronázása.
jún. 25
17:12
35 megnyert meccsel és 6 tornagyőzelemmel a zsebében, de elvárások nélkül készül Wimbledonra Świątek (Eurosport)
Iga Świątek úgy érzi, olyan sokat kell még tanulnia a füves pályás teniszről, hogy ő maga sem pontosan tudja, milyen eredményre számítson. A rutintalanságát és bizonytalanságát épp azzal ellensúlyozná, hogy ezúttal minimális elvárásokkal készülhet egy nagy versenyre, amire nagyon rég nem volt példa.
jún. 25
17:12
Capito továbbra is néma a Renault-motorral kapcsolatos pletykák kapcsán (Racing)
A Williams csapatfőnöke, Jost Capito nem kívánt nyilatkozni azokról a spekulációkról, amelyek a csapatot a jövőben Renault-motorokkal hozták összefüggésbe. A Renault-motor csak egy csapatot, az Alpine-t hajtja a jelenlegi Forma-1-es mezőnyben, miután a 2018-as idény végén a Red Bull és az AlphaTauri alakulatokat elvesztették ügyfélként. Az Alpine v
jún. 25
17:18
Erős magyar szereplés a spanyolországi Wtcr-időmérőn (Eurosport)
Magyar szempontból jól sikerült a WTCR időmérő edzés a Motorland Aragonon; a Zengő Motorsport lehet a legelégedettebb, hiszen Rob Huff bejutott a Q3-ba, ahol negyedik lett. Michelisz Norbi kilencedikként zárt a Q2-ben, ami első sort jelent a második futamra, Nagy Dani pedig a negyedik kockából indul majd. Sajnos Tassi Ati a gyengélkedő Hondával a Q
jún. 25
17:30
Babos Tímea korábbi párospartnerének régi-új párospartnere legyőzte a Us Open-bajnokot (Eurosport)
Caroline Garcia győzelmével ért véget a Bad Homburgban rendezett női füves pályás tenisztorna. A francia játékos a döntőben szett- és brékhátrányból fordítva győzte le Bianca Andreescut. Pályafutása során ez volt a nyolcadik tornagyőzelme, ezt megelőzően 2019-ben nyert legutóbb.
jún. 25
17:36
Szinkronúszásban 11. a magyar csapat (Infostart)
A magyar szinkronúszó csapat a 11. helyen végzett a highlight program döntőjében szombaton a Margitszigeten zajló világbajnokságon.
jún. 25
17:54
Videó: spontán béketüntetéssé alakult a szinkronúszók margitszigeti vb-gálája (m4sport.hu)
Példát mutattak nemzetközi összefogásból a szinkronúszók a budapesti világbajnokság gáláján.
jún. 25
18:06
Bőhm Csaba bronzérmes lett az öttusázók ankarai világkupa-döntőjében (m4sport.hu)
Gyönyörű eredmény a fiatal versenyzőtől.
jún. 25
18:06
Kutyabarát stadion gondolatával kacérkodik a spanyol élvonal újonca (Eurosport)
A spanyol élvonalba visszatérő Girona vezetősége vizsgálatot indított, megoldható-e, hogy kutyabarát részeket alakítsanak ki a stadionban. A katalán klub nemrég egy állateledelt forgalmazó céggel kötött megállapodást, és egy fontos társadalmi üzenetet is közvetíteni szeretnének a gesztuson keresztül.
jún. 25
18:12
Három számban is új győztest avattak a kajak-kenu válogatón (m4sport.hu)
A négyből három számban más versenyző vagy egység nyert a Szolnokon zajló kajak-kenu válogató szombati napján, mint az egy hónappal ezelőtti első fordulóban.
jún. 25
18:12
Hamilton kiakadt, undort érez a legfelsőbb bíróság döntése miatt (Racing)
Lewis Hamilton élesen kritizálta az Egyesült Államok legfelsőbb bíróságát, miután az eltörölte az abortusz alkotmányos védelmét. A témában már a Miami Nagydíj előtt is megszólaló hétszeres világbajnok szerint undorító, ami történt. Az amerikai legfelsőbb bíróság felülbírálta azt a 49 évvel ezelőtti bírósági precedenst (Roe v Wade), amely egészen mo
jún. 25
18:14
Bővülhet Coyne-ék és a Hmd együttműködése (Racing)
A Dale Coyne Racing és a HMD Motorsports jelenleg David Malukas autóját készíti fel. 2023-ra lehet még egy ilyen autó a mezőnyben. A Dale Coyne Racing és a HMD Motorsports még a téli holtszezon előtt lépett egy képletes frigyre. Ennek nyomán a HMD neve megjelent az IndyCarban David Malukas révén, a DCR pedig ennek révén
jún. 25
18:18
Figyelmeztet a szakember, ez vár mostantól Milák Kristófra (Ripost)
A korábbi kapitány szerint a jelen mellett a jövő is a világbajnoké.
jún. 25
18:24
Dina Marci: „Nagyon jó helyre került a magyar bajnoki trikó” (Eurosport)
Közel volt a nagy eredményhez, de pár másodperccel kikapott Valter Attilától. Második lett Dina Márton a pénteki országos bajnokságon, ennek ellenére szerinte is nagyon jó helyre került az a magyar bajnoki trikó.
jún. 25
18:30
Micsoda dupla! 2014 óta nem történt ilyen a francia bajnokságon (Eurosport)
Audrey Cordon-Ragot az időfutam után a női mezőnyversenyt is megnyerte a francia kerékpáros bajnokságon. A Trek-Segafredo versenyzője Gladys Verhulst-t (Le Col-Wahoo) sprintelte le a győzelemért, karrierje nyolcadik francia bajnoki címét begyűjtve ezzel (6 időfutam, 2 mezőnyverseny). Hasonló duplára legutóbb 2014-ben volt példa, akkor Pauline Ferra
jún. 25
18:42
Justin Ress megnyerte az 50 hát döntőjét, majd kizárták (m4sport.hu)
Az amerikai Justin Ress magabiztos úszással nyerte a budapesti vizes világbajnokságon az 50 méteres férfi hátúszás döntőjét, de finálét követően a videóelemzők visszanézték a futamot és kizárták a győztes, így végül Hunter Armstrong lett a világbajnok. A lengyel Masiuk ezüstérmessé, az olasz Ceccon bronzérmessé lépett elő. Frissítés: később újra me

Keresés