2022. június 7. kedd

jún. 7
23:00
Olaszország–Magyarország: 2-1 (Blikk)
A magyar labdarúgó-válogatott 2-1-re kikapott az Európa-bajnok olasz csapat vendégeként a Nemzetek Ligája A divíziójának második fordulójában.
jún. 7
23:00
Az angolok a hajrában mentettek pontot Münchenben, így mindkét válogatott nyeretlen maradt NL-csoportunkban (m4sport.hu)
Harry Kane megszerezte 50. gólját az angol válogatottban.
jún. 7
23:06
Nem jött össze a bravúr, de a magyar futballválogatott most is helytállt (Blikk)
Nem jött össze másodszor a bravúr: Magyarország futballválogatottja 2-1-re kikapott Olaszországban, de Marco Rossi csapata most is helytállt.
jún. 7
23:06
Nincs újabb bravúr: egygólos vereség az Európa-bajnoktól (HírTV)
A magyar labdarúgó-válogatott 2-1-re kikapott az Európa-bajnok olasz csapat vendégeként a Nemzetek Ligája A divíziójának második fordulójában.
jún. 7
23:06
Elmaradt a bravúr, az Eb-győztes olaszokkal már nem bírt a magyar válogatott (Eurosport)
Az Anglia elleni bravúrgyőzelem után a magyar labdarúgó-válogatott idegenben már nem bírt az Európa-bajnok olaszokkal, Marco Rossi csapata 2-1-re kikapott a Nemzetek Ligája A-divíziójának második fordulójában.
jún. 7
23:30
Schäfer újratanulná a futball szabályait, Sallai szerint több volt a meccsben (m4sport.hu)
A magyar labdarúgó-válogatott 2–1-es vereséget szenvedett az Európa-bajnoki címvédő Olaszország ellen a Nemzetek Ligája A-divizíójának második fordulójában, Cesenában. A mérkőzést követően a csapat tagjai értékeltek az M4 Sportnak, a futballisták kivétel nélkül egyetértettek, hogy a második félidőben a pontszerzéstől sem állt messze Marco Rossi egy
jún. 7
23:30
A hajrában mentettek pontot az angolok, Magyarország második a csoportban (Eurosport)
Az angol labdarúgó-válogatott a hajrában, büntetőből szerzett góllal mentett pontot Németországban a Nemzetek Ligája A divíziójának második fordulójában, mely után a magyar csapat a második helyen áll a 3. csoportban.
jún. 7
23:48
Marco Rossi: Csak azért nem győzzük le Olaszországot, mert megvertük az angolokat (m4sport.hu)
Marco Rossi szövetségi kapitány szerint a középpályán dőlt el a hazaiak javára az olasz–magyar Nemzetek Ligája-meccs, de az eredmény hűen tükrözi az erőviszonyokat.
jún. 7
23:50
Boszniában szenvedett vereséget Románia a B divízióban (m4sport.hu)
A Nemzetek Ligája B divíziójában Bosznia-Hercegovina 1-0-ra legyőzte Romániát.

Keresés