2022. július 24. vasárnap

júl. 24
17:36
Néhány napja még nyilatkozott a Blikknek a női kosarasok volt szövetségi kapitánya, Pálinkás József (Blikk)
Kalocsa – Elhunyt Pálinkás József, a kosárlabda legendája, aki edzőként és kapitányként összesen négy Eb-bronzérmet ünnepelhetett a női válogatottal. Az utóbbi években kemény csapásokat kapott az élettől, de amíg tudta, megmutatta, mekkora erő lakozik még mindig benne. Hétvégén elment. Elvesztettük.
júl. 24
17:36
Leclerc elárulta, hogy mi okozta a balesetét (Racing)
Újabb csalódást keltő hétvégén van túl Charles Leclerc. A Ferrari ásza hiába szerezte meg idei 7. pole-pozícióját a Francia Nagydíjon, a versenyen hibázott és a falba csapódott, ami miatt harmadjára nullázott idén. A monacói most elárulta, hogy az autója romlott el vagy egy saját hiba miatt esett ki. Leclerc a 18. körben hibázott a Beusset
júl. 24
17:54
Kiderült, mi történt valójában Leclerc gázpedáljával (m4sport.hu)
Magára vállalta a Francia Nagydíjon történt hibáját Charles Leclerc, de a kiesése előtt még a gázpedált emlegette a rádióban. Főnöke tisztázta, mi történt.
júl. 24
18:00
Nascar: Kurt Busch nincs jól, Ty Gibbs helyettesíti a mai futamon (USAracing)
Nem kapta meg a zöld jelzést a Nascar orvosaitól Kurt Busch arra, hogy részt vegyen...
júl. 24
18:00
Bréking: Kurt Busch sérült, Ty Gibbs indul helyette Poconoban (Racing)
Nem jött rendbe Kurt Busch sérülése a tegnapi időmérős balesete után, így Ty Gibbs vezeti Poconoban a 45-ös autót. A NASCAR vasárnap közleményt adott ki, melyből kiderült, hogy Kurt Busch (23XI Racing) kihagyja a Cup Series M&M’s Fan Appreciation 400-as futamát a Pocono Raceway-en. Busch a szombati Busch Light Pole kvalifikáció során szenvedett bal
júl. 24
18:06
A Lynk & Co nélkül Azcona tovább növelte előnyét a bajnokságban (Racing)
Azcona a riválisok távolmaradásával növelte előnyét, míg Tassi másodjára kapott defektet jó helyről. Úgy tűnt, előzetes terveik ellenére a Lynk & Co öt autója ott lesz majd a rajtrácson. Ehrlacher és Urrutia az első sorból sok pontot remélve ezzel nem hagyták volna elúszni a bajnoki esélyeiket. Azonban a felvezető körben ismét kijöttek, ezzel Magnu
júl. 24
18:12
A vízhiány már kajak-kenu világbajnokságot is veszélyezteti (ATV)
Vízhiány miatt bizonytalan a kedden rajtoló szlalom kajak-kenu világbajnokság megrendezése.
júl. 24
18:18
Videó: idő előtt kapta az olasz zászlót, de végül hazaért Massimo Stano 35 km-en, üldözője bezuhant a célba (m4sport.hu)
Az olasz Massimo Stano nyerte a férfiak 35 kilométeres gyaloglását a eugene-i szabadtéri atlétikai világbajnokság vasárnapi versenynapján.
júl. 24
18:18
Az oroszok üzentek a világnak, döbbenetes idő az úszás új szupersztárjától (Eurosport)
Ugyan az orosz úszók a nagy versenyeken nem vehetnek részt, ettől még megrendezik a saját eseményeiket, ahol a legjobbjaik egytől egyig rajthoz állnak – a jelenleg is zajló Szolidaritási Játékokon pedig többen is nagy eredményekkel mutatták meg, milyen formában vannak. Eközben Léon Marchand a spanyol bajnokságon döntött meg egy rekordot, de úgy, ho
júl. 24
18:30
Idei legjobb eredménye után padlót fogott, és Budapestet várja Hamilton (m4sport.hu)
Ital nélkül küzdötte végig a forró Francia Nagydíjat, a végén padlóra került, mégis a fellegekben járt. Lewis Hamilton sorozatban negyedszer bontott pezsgőt, és a Mercedes idei legjobb eredményét szállította.
júl. 24
18:36
Meglepetés a hamburgi tenisztornán: először veszített döntőt a spanyolok csodagyereke (m4sport.hu)
Ez volt Carlos Alcaraz hatodik ATP-döntője, eddig ötször nyert.
júl. 24
18:42
Egyetlen másodperc döntött a 35 kilométeres gyaloglásban az atlétika világbajnokságon (Eurosport)
Az olasz Massimo Stano nyerte a férfiak 35 kilométeres gyaloglását a eugene-i szabadtéri atlétikai világbajnokság vasárnapi versenynapján.
júl. 24
19:06
Verstappen sajnálja, hogy nem játszhatta ezt le Leclerc-rel (m4sport.hu)
Sajnálja Max Verstappen, hogy nem játszhatta végig a meccsüket Charles Leclerc-rel a Francia Nagydíjon, ám bárhogy is alakult volna, az érett és türelmes hozzáállása azt újra megmutatta, mi jelenti a legnagyobb előnyét a riválisával szemben.
júl. 24
19:06
A hatodik meccslabda kellett - Lorenzo Musetti legyőzte Carlos Alcarazt (Eurosport)
Az olasz Lorenzo Musetti három szettben legyőzte az első helyen kiemelt spanyol Carlos Alcarazt a hamburgi salakpályás tenisztorna férfiversenyének vasárnapi döntőjében. Musetti karrierje első ATP Tour tornagyőzelmét szerezte, Alcaraz életében először veszített döntőt.
júl. 24
19:06
Hamilton a 2. helyét követően: Elképesztő a megbízhatóságunk (Racing)
Rosszul kezdődött, de végül jó véget ért Lewis Hamilton jubileumi hétvégéje a Paul Ricard-on. A 300. Forma-1-es versenyét teljesítő hétszeres világbajnok egy rendkívül erős versenyt futott és teljesen megérdemelten végzett a 2. helyen. A brit versenyző a 4. helyről várhatta a piros lámpák kialvását és a fantasztikus rajtjának köszönhetően megelőzte
júl. 24
19:24
Valter Attila a profi mezőny legerősebb csapatához igazol (m4sport.hu)
Holland sajtóhír szerint Valter Attila a friss Tour de France-győztes Jonas Vingegaard csapatához, a profi mezőny legerősebb istállójának tartott Jumbo-Vismához igazol.
júl. 24
19:36
Vaida Beáta új párjával is nyert, a férfiaknál a címvédő örülhetett a strandröplabda-ob gyenesdiási állomásán (m4sport.hu)
A férfiaknál a címvédő Hajós Artúr, Stréli Bence páros nyerte a strandröplabda országos bajnokság negyedik mesterversenyét, a hölgyeknél Gubik Hanna és Vaida Beáta diadalmaskodott.
júl. 24
19:42
Leclerc: ez így elfogadhatatlan (Infostart)
A Ferrari monacói pilótája szerint ha így folytatja, nem érdemli meg a vb-címet.
júl. 24
19:48
Michelisz két negyedik hellyel zárt Vallelungában (m4sport.hu)
Mindkét futamot a negyedik helyen zárta Michelisz Norbert, a Hyundai magyar versenyzője a túraautó-világkupa (WTCR) idei hatodik fordulóján az olaszországi Vallelungában, ahol a mezőny másik magyarja, Tassi Attila ötödik, valamint nyolcadik lett.
júl. 24
20:00
Bondár párosa legyőzte Udvardyékat, játszmaveszteség nélkül nyerték meg a palermói tenisztornát (m4sport.hu)
A Bondár Anna, Kimberley Zimmermann magyar, belga duó legyőzte az Udvardy Panna, Amina Ansba magyar, orosz kettőst a Palermóban zajló 250 ezer dollár (100 millió forint) összdíjazású salakpályás női tenisztorna vasárnapi döntőjében.
júl. 24
20:06
Dr. Julia Vaizer lesz az IndyCar első női orvosi főnöke (Racing)
Julia Vaizer, az Indiana University School of Medicine klinikai sürgősségi orvostan adjunktusa lesz az IndyCar és az Indianapolis Motor Speedway első női orvosi főnöke a következő szezontól. Dr. Vaizer az elmúlt évet Dr. Geoffrey Billows, a sorozat korábbi orvosi igazgatója mellett töltötte, aki a vasárnapi torontói futam előtti versenyzői értekezl
júl. 24
20:18
Nyolcadik helyen végzett a magyar férfi váltó az öttusa-világbajnokságon (m4sport.hu)
A nyolcadik helyen végzett a Gyurka Márk Manó, Regős Gergely páros a férfiak váltóversenyében az alexandriai öttusa-világbajnokságon.
júl. 24
20:18
Bondár Anna és párja két szettben verte Udvardy Pannáékat Palermoban (Eurosport)
A Bondár Anna, Kimberley Zimmermann magyar, belga duó legyőzte az Udvardy Panna, Amina Ansba magyar, orosz kettőst a Palermóban zajló 250 ezer dollár (100 millió forint) összdíjazású salakpályás női tenisztorna vasárnapi döntőjében.
júl. 24
20:20
Jonas Vingegaardé a 109. Tour de France, Jasper Philipsen volt a leggyorsabb a Champs-Élysées-n (m4sport.hu)
Bjarne Riis 1996-os sikere után másodszor ünnepelhetett összetett sikert dán kerékpáros Párizsban
júl. 24
20:24
Sainz: A Ferrari nem olyan katasztrofális, mint mondják! (m4sport.hu)
Motorcserés büntetése után késsel a fogai között küzdötte végig a Francia Nagydíjat Carlos Sainz. A dobogó közelbe is került, aztán a csapata kihívta. Elsőre hibának vélte, de végül megvédte a Ferrarit.
júl. 24
20:24
Philipsen verhetetlen volt, övé a párizsi befutó (Eurosport)
A tavaly második helye után Jasper Philipsen ezúttal nyerni tudott a Champs-Élysées-n, az Alpecin sprintere húzta be a Tour de France 21., utolsó szakaszát. A második Dylan Groenewegen, a harmadik Alexander Kristoff lett, miközben a sárgatrikós Vingegaard gond nélkül begurulva biztosította be az összetett győzelmet.
júl. 24
20:36
Pogacar Párizsban is támadott, de Philipsené az utolsó szakasz és Vingegaardé a Tour - összefoglaló (Eurosport)
Egy őrült 2022-es Tour de France végén a megszokott párizsi körözésnek is csak az első fele volt nyugis, a Champs-Élysées-n az összetett második Tadej Pogacar is megindult. A sprinterek viszont nem hagytak neki esélyt, közülük a tavalyi második Jasper Philipsen lett a győztes. Jonas Vingegaard a csapattársaival gurult be a célba, bebiztosítva az ös
júl. 24
20:48
Videó: „túl sokat beszélsz, menj és zuhanyozz le” – Luciano Spalletti elküldte támadóját a Napoli edzéséről (m4sport.hu)
A Napoli mai edzésén feszültség alakult ki, Luciano Spalletti vezetőedző ugyanis zuhanyozni küldte támadóját, Viktor Osimhent, aki egy szabálytalanságon idegesítette fel magát.
júl. 24
20:54
Fordulatos, nyolcgólos meccsen, hétméteresekkel dőlt el a minifoci bajnoki döntő (m4sport.hu)
A bronzérmet az Airnergy gárdáját 2-1-re legyőző Ceglédbercel szerezte meg.
júl. 24
21:06
Nem a tequila, a technika fogott ki a csak látszólag elbambuló Pérezen (m4sport.hu)
Miközben a Red Bull tanácsadója azon viccelődött, hogy Sergio Pérez elaludt az VSC-s újraindításnál, kiderült, az FIA gondjai miatt jött létre a dobogójába kerülő helycsere George Russell-lel.
júl. 24
21:18
Dán győztese van a Tour de France-nak (Infostart)
Jonas Vingegaard a
júl. 24
21:24
Vingegaard: Ez hihetetlen, ezt már nem veszi el tőlem senki! (Eurosport)
Egy őrült 2022-es Tour de France végén a megszokott párizsi körözésnek is csak az első fele volt nyugis, a Champs-Élysées-n az összetett második Tadej Pogacar is megindult. A sprinterek viszont nem hagytak neki esélyt, közülük a tavalyi második Jasper Philipsen lett a győztes. Jonas Vingegaard a csapattársaival gurult be a célba, bebiztosítva az ös
júl. 24
21:42
Dzsudzsák hangol az NB I-re: káprázatos szabadrúgásgóljával nyert jótékonysági meccset a Loki (m4sport.hu)
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Debreceni VSC 1–0-ra legyőzte az ukrán élvonalbeli Veres Rivne csapatát jótékonysági edzőmérkőzésen.
júl. 24
22:18
Russellt „szórakoztatta” Wolff rádiózása, és Pérez VSC-s megelőzése is (m4sport.hu)
Az első előzési kísérleténél kiakadt, Toto Wolff próbálta csitítani, végül rafinált módon jutott túl Sergio Pérezen – George Russellt kalandos út vezette vissza a dobogóra.
júl. 24
22:20
Videó: ugrás közben háromfelé tört a cseh tízpróbázó rúdja (m4sport.hu)
A férfi tízpróbázás magasugró száma szomorú véget ért a cseh Jíri Sykora számára: a 27 éves versenyző a második sorozatban 480 centiméteres magasságra próbálkozott, de ugrás közben háromfelé tört a rúdja. Sykora bal csuklója és mutatóujja megsérült, így nem tudta folytatni a tízpróbázást, pedig egy számmal korábban, a diszkoszvetésben ő volt a legj
júl. 24
22:24
A 2022-es Tour de France díjátadó ceremóniája (Eurosport)
Véget ért az idei Tour de France, a végső győztesek felállhattak a dobogóra Párizsban. A sárga trikó mellett a 25 éves Jonas Vingegaard a hegyi pontverseny győztesét illető pöttyös trikót is kiérdemelte. A pontverseny zöld trikóját csapattársa, a belga Wout van Aert nyerte rekordpontszámmal. A 25 éven aluliak fehér mezét az összetettet másodikként
júl. 24
22:30
A 2022-es Tour de France díjátadó ceremóniája (Eurosport)
Véget ért az idei Tour de France, a végső győztesek felállhattak a dobogóra Párizsban. A sárga trikó mellett a 25 éves Jonas Vingegaard a hegyi pontverseny győztesét illető pöttyös trikót is kiérdemelte. A pontverseny zöld trikóját csapattársa, a belga Wout van Aert nyerte rekordpontszámmal. A 25 éven aluliak fehér mezét az összetettet másodikként
júl. 24
23:06
Verstappen a 63 pontról: Nagyobb az előnyünk, mint kellene (m4sport.hu)
Sosem vezetett még az éllovas akkora előnnyel idén, mint Max Verstappen a Francia Nagydíj után. A holland rámutatott, a tabella ellentmond a valóságnak.

Keresés