2022. szeptember 17. szombat

szept. 17
13:00
Bánatpénzt fizet a súlyos vereség miatt szurkolóinak a Lazio (m4sport.hu)
Akik a helyszínen látták a dániai vereséget, visszakapják a belépő árát.
szept. 17
13:06
Visszatéríti a szurkolók pénzét a Lazio (Eurosport)
A labdarúgó Európa-ligában szereplő Lazio visszatéríti helyszínen szurkoló híveinek azt a pénzt, amelyet a dán Midtjyllanddal játszott idegenbeli mérkőzés belépőjéért fizettek. Az olasz klub ezzel a gesztussal igyekszik kiengesztelni drukkereit a gárda gyenge teljesítményéért és szégyenre okot adó vereségéért.
szept. 17
13:12
Albon bejelentkezett és megköszönte a jókívánságokat (Racing)
Alex Albon az Instagram-oldalán köszönte meg a jókívánságokat és elárulta, már gőzerővel készül a Szingapúri Nagydíjra. A brit-thai versenyző múlthéten vakbélműtéten esett át, így Nyck de Vriesnek kellett beugrani helyette. Az operáció sikeresen zajlott, ám az altatás miatt komplikációk léptek fel nála, így intubálni kellett. A Williams pilótája má
szept. 17
13:18
Beckham 13 órán keresztül állt sorban, hogy tiszteleghessen a királynő előtt (Eurosport)
II. Erzsébet halála után koporsóját Londonban, a Westminster Hallban állították ki, ahol britek sokasága áll órákig sorban, hogy tiszteleghessen a királynő előtt. Pénteken David Beckham is beállt, majd 13 órán keresztül várakozott, hogy fejet hajthasson a koporsó előtt.
szept. 17
13:24
Bajcajev az elődöntőért birkózhat, Muszukajev a vigaszágban bízhat (m4sport.hu)
Bajcajev két könnyű meccsel jutott a nyolc közé.
szept. 17
13:48
Két magyar arany a nyíltvízi úszók világbajnokságán (Eurosport)
Betlehem Dávid és Fábián Bettina is aranyérmet nyert a junior nyíltvízi úszók világbajnokságának 10 kilométeres versenyében, a Seychelles-szigeteken. A vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség, a FINA hivatalos eredményközlője szerint Betlehem az olimpiai számban elképesztő fölénnyel nyert, több mint négy és fél perccel hamarabb ért célba, min
szept. 17
13:54
Ötödikek lettek a magyar férfi puskások a sportlövő Eb-n (m4sport.hu)
A mieinket csak a csehek és a norvégok tudták megelőzni.
szept. 17
14:06
Schröder újra a Lakers játékosa (Eurosport)
Ismét a Los Angeles Lakers kosárlabdázója lesz a német Dennis Schröder. A klub csak megerősítette a szerződést, annak részleteit azonban már nem közölte. Rob Pelinka ügyvezető csupán azt emelte ki, hogy örülnek a több poszton is bevethető, rutinos játékos visszatérésének, akit jól ismernek.
szept. 17
14:06
Norris: Nem azért vagyok itt, hogy a 7. helyért harcoljak (Racing)
Lando Norris nem akar örökké a középmezőny elején autózni, most már szeretne futamokat nyerni. A McLaren versenyzője az elmúlt években többször állt dobogóra, ám az elsőként még nem sikerült áthajtani a célvonalon. Tavaly Oroszországban állt a legközelebb a futamgyőzelemhez, körökön keresztül az élen autózott, ám az eső kevert egyet a paklin. Idén
szept. 17
14:24
Egyik magyar versenyző sem jutott elődöntőig a birkózó Eb-n (m4sport.hu)
Pedig Bajcajev ellen az első két meccsen még pontot sem tudtak csinálni.
szept. 17
14:30
Jani Réka döntős Bukarestben (Eurosport)
Jani Réka döntőbe jutott a Bukarestben zajló 115 ezer dollár (45 millió forint) összdíjazású salakpályás női tenisztornán. A szombati elődöntőben - a viadal honlapja alapján - a világranglista 114. helyén álló magyar játékos nagy küzdelemben kerekedett a belga Maryna Zanevska (100.) fölé. Az összecsapás 2 óra 28 percig tartott.
szept. 17
14:36
Jani Réka döntős a bukaresti tenisztornán (m4sport.hu)
Román vagy olasz ellenfél vár rá a fináléban.
szept. 17
14:36
Rosenqvist élete legjobb szezonjára készül 2023-ban (Racing)
Az Arrow McLaren SP Álex Palou elvesztésével a megbízható utat választotta, így 2023-ban is Felix Rosenqvist vezeti majd autójukat. A McLaren Racing lehívta Felix Rosenqvist opciós jogát, és a svéd a következő szezonban is a 7-es számú Chevyben marad, mivel az Arrow McLaren SP három autóra bővül az NTT IndyCar Series-ben. Ez azután derült ki,
szept. 17
15:00
Nem lesz jövőre amerikai pilóta a Forma 1 mezőnyében (Eurosport)
Az IndyCar hátszeres futamgyőztese, Colton Herta jövőre nem versenyezhet a Forma 1-ben, miután nem lesz meg a szuperlicencéhez szükséges 40 pontja. A Red Bull sokáig dolgozott rajta, hogy fiókcsapatához, az Alpha Taurihoz beültesse az amerikai pilótát, de most letettek erről a tervükről.
szept. 17
15:06
Wolff: Kellenek a büntetések, különben minden héten motorcsere lenne (Racing)
Toto Wolff szerint ha nem járna büntetés a motorcserék miatt, akkor minden versenyre új egységeket tennének be a csapatok. A 2022-es szezon második felében egyre több versenyzőnek kell szembenéznie a szankciókkal, ugyanis az alakulatok átlépik a megengedett motorkomponens számot. Az Olasz Nagydíjon 9 versenyzőt érintett a szabályozás, ám Hollandiáb
szept. 17
15:30
Újabb magyar úszó folytatja Michael Phelps legendás edzőjével (Eurosport)
Az újdonsült Európa-bajnok Kós Hubert nem az egyedüli magyar válogatott úszó, aki az Arizonai Egyetemen folytathatja a tanulmányait, és azzal egyeztetve a sportolói pályafutását. Csapat-és edzőtársa lesz a vele egyívású Sárkány Zalán, a Kőbánya sportolója, akinek most az öt éve dédelgetett amerikai álmai válnak valóra.
szept. 17
15:42
Mol Magyar Kupa: Az Újpest továbbjutott Mátészalkán - élő frissítések (Eurosport)
A MOL Magyar Kupa 3. fordulójában a tét a 32 közé jutás, Szombaton pályára lép többek között az Újpest, a Vasas, a ZTE, a Kisvárda, a Mezőkövesd és a Puskás Akadémia. Kövesd az Eurosporton a hazai foci történéseit!
szept. 17
15:48
A Honvéd Dorogon, az Újpest Mátészalkán jutott tovább a Magyar Kupában (m4sport.hu)
A kispestiek 2–0-ra, a lilák – egygólos hátrányból – 6–1-re nyertek.
szept. 17
15:48
Nem hibáztak az élvonalbeli csapatok a Magyar Kupában (Eurosport)
A MOL Magyar Kupa 3. fordulójában a tét a 32 közé jutás, Szombaton pályára lép többek között az Újpest, a Vasas, a ZTE, a Kisvárda, a Mezőkövesd és a Puskás Akadémia. Kövesd az Eurosporton a hazai foci történéseit!
szept. 17
16:00
Sima City-győzelem: Grealish nem vacakolt, Haaland ismét betalált, Foden feltette a pontot az i-re (Eurosport)
Jack Grealishnek mindössze egy percre volt szüksége az első gólhoz, majd Erling Haaland remek találatával már kettő volt a Manchester City előnye. Nathan Collins első félidei piros lapja aztán végleg betette kaput a Wolverhampton előtt, de azért Phil Foden a második félidő közepén még egyszer betalált, és ezzel be is állította a végeredményt.
szept. 17
16:06
Verstappen: Fontos, hogy kiélvezzük a mostani sikereinket (Racing)
Max Verstappen szerint nagyon fontos lesz az a Red Bull számára, hogy megfelelő módon élvezzék ki az idei sikersorozatukat. A holland pilóta előnye már olyan nagy az egyéni bajnokságban, hogy akár már Szingapúrban bebiztosíthatja a bajnoki címét. A Red Bull kiválósága az Olasz Nagydíjon zsinórban az 5. futamgyőzelmét ünnepelhette és ezzel már 116 p
szept. 17
16:18
A Ferencvárostól 6 gólt kapott, a Mátészalkának 6-ot rúgott az Újpest (Infostart)
Igaz, hátul megint nem zárt rendesen a retesz a MOL Magyar Kupában.
szept. 17
16:30
Ha minden jól megy, Hindley mégis ott lehet a vb-n (Eurosport)
Az ausztrál kerékpáros válogatottnál reménykednek abban, hogy Jai Hindley hétfőn elhagyhatja Európát, és koronavírusos megbetegedését követően az idei Giro d'Italia győztese a hét közepén már csatlakozhat csapattársaihoz.
szept. 17
16:36
A Manchester City könnyedén verte a Wolvest és a tabella élére ugrott (m4sport.hu)
Nincs City-meccs Haaland-gól nélkül.
szept. 17
16:36
Ha minden jól megy, Hindley mégis ott lehet a vb-n (Eurosport)
Az ausztrál kerékpáros válogatottnál reménykednek abban, hogy Jai Hindley hétfőn elhagyhatja Európát, és koronavírusos megbetegedését követően az idei Giro d'Italia győztese a hét közepén már csatlakozhat csapattársaihoz.
szept. 17
16:38
„Nem állíthatnak meg a rasszisták” – Vinicius továbbra is táncolni fog (Eurosport)
A Real Madrid brazil támadója Vinicius Junior a rasszista támadások ellenére is megígérte, hogy a góljai utáni tánca nem fog elmaradni. A spanyol ügynökök szövetségének elnöke a héten majomkodásnak nevezte a brazil gólörömét, erre viszont a focitársadalom egy emberként állt Vinicius mögé.
szept. 17
17:06
Egyre biztosabb: remek vétel volt a Citynek Erling Haaland (Infostart)
A nyolcadik Premier League-fordulóban meglőtte 11. gólját.
szept. 17
17:06
Glock a Jordanes távozásáról: Politikai játszma áldozata voltam (Racing)
A németek egykori Forma-1-es pilótája, Timo Glock most először beszélt nyíltan arról, hogy milyen fájdalmas körülmények között kellett távoznia az első csapatától, a Jordantől. Glock 2004-ben 22 évesen a Jordan színeiben debütált a Forma-1-ben, abban az évben négy versenyen állhatott rajthoz. Arra az idényre tesztpilótai szerződést kötött az ír ist
szept. 17
17:24
Jakabos Zsuzsanna lerántotta a leplet egy "katinkás" titokról (Infostart)
Hosszú idő után először beszélt mélyebben arról, hogy két olimpián is ugyanúgy maradt le a 200 pillangós indulásról úgy, hogy a nála jobb idővel nevező Hosszú Katinka végül mindkét alkalommal a helyszínen lépett vissza.
szept. 17
17:24
Bombameglepetés a zárószakaszon, Cerny nyerte a szlovák kört (Eurosport)
Hatalmas meglepetésre a VolkerWessels csapatában tekerő Jasper Haest a csapattársával, Peter Schultinggal kézenfogva ért haza a szlovák kör zárónapján, és pályafutása legnagyobb győzelmét aratta. Josef Cerny megtartotta a sárga trikót.
szept. 17
17:42
Harvick mérges, hogy Kyle Busch nem lett a csapattársa (Racing)
Kevin Harvick többször is lenyilatkozta, hogy örülne Kyle Busch leigazolásának. Most mérgesen nyilatkozott arról, hogy ez nem jött össze. A kétszeres Cup Series bajnok Kyle Busch átigazolása a Richard Childress Racinghez valószínűleg nem fog egyhamar eltűnni a címlapokról. Nemrég Bristolban a Stewart-Haas Racing versenyzője, Kevin Harvick azt mondt
szept. 17
17:48
Reus megsérült a Ruhr-vidéki derbin, nem lesz ott a magyarok elleni NL-mérkőzésen (m4sport.hu)
Német sajtóinformációk szerint nem kizárt, hogy világbajnokságot is kénytelen kihagyni.
szept. 17
17:48
Hordágyon vitték le a Dortmund középpályását, komoly hiányzója lehet a német válogatottnak (Eurosport)
Megsérült Marco Reus, a magyarok és az angolok ellen készülő német labdarúgó-válogatott középpályása.
szept. 17
18:00
Augsburgban elszenvedte első bajnoki vereségét a Bayern München (m4sport.hu)
Lecsúszott a dobogóról is a bajnoki címvédő.
szept. 17
18:00
Idén is az Augsburg lett a Bayern mumusa (Eurosport)
A Bayern München veretlensége megszakadt a német labdarúgó-bajnokságban: a hetedik forduló szombati játéknapján a címvédő bajorok 1-0-ra kaptak ki Augsburgban.
szept. 17
18:06
A gyászoló Vilmos herceg üzenete gyógyírként hathatott kedvenc klubjára, az újra nyerő Aston Villára (Eurosport)
A Premier League hetedik fordulójáig kellett várni, hogy az Aston Villa megszerezze a második bajnoki győzelmét ebben az idényben. A birgminghamiek 1-0-ra nyertek a Southampton ellen, de ez idáig még nem annyira érdekes. Az már igen, hogy Steven Gerrard, a hazaiak vezetőedzője a meccs után elárulta, a héten támogató üzenetet kapott a klub az új tró
szept. 17
18:06
Alonso egy kitömött borítékkal akarta lekenyerezni a szerelőket? (Racing)
Marc Priestley, a McLaren egykori szerelője nemrég azzal állt elő, hogy Fernando Alonso egy pénzzel teli borítékkal próbálta lekenyerezni a szerelőket. Nagyot fordult a világ 2007-ben a spanyol pilótával, mikor a wokingi istállóhoz szerződött. Kétszeres világbajnokként távozott a Renault-tól, és abban reménykedett, hogy a brit csapattal tovább gyar
szept. 17
18:08
Madouas másodszor nyert szakaszt Luxemburgban, Skjelmose vitte az összetettet (Eurosport)
Valentin Madouas az első után a luxemburgi kör utolsó szakaszát is megnyerte, az összetettet Mattias Skjelomose vitte, aki pénteken az időfutamon is győzött. A Trek versenyzője az Arkeában tekerő Kévin Vauquelin előtt nyerte meg a versenyt.
szept. 17
18:12
Élőben most: NEKA-Budakalász férfi kézilabda NB I-es bajnoki mérkőzés (m4sport.hu)
Két egyaránt 1-1-es mérleggel álló csapat csap össze egymással a férfi kézilabda NB I harmadik fordulójában. A balatonboglári székhelyű NEKA a Budakalász együttesét fogadja, a két együttes előző öt mérkőzésének mindegyikét a Budakalász nyerte. A meccs 18:00-tól veszi kezdetét.
szept. 17
18:18
Bekavart egy bukás, Meeus nyerte a Primus Classic-ot (Eurosport)
Nem Philipsen, nem De Lie, hanem a Bora versenyzője, Jordi Meeus nyerte a szombati Primus Classic-ot. A nagy esélyesek egy bukás miatt nem tudtak hajrázni, Meeus a brit kör után, másodszor nyerte ebben az idényben.
szept. 17
18:20
Az Európa-bajnok Muszukajev vigaszágon folytathatja szereplését a birkózó-világbajnokságon (Eurosport)
A tavasszal Európa-bajnoki címet nyert Muszukajev Iszmail és az Eb-ezüstérmes Bajcajev Vlagyiszlav vasárnap egyformán a vigaszágon folytathatja szereplését a belgrádi birkózó-világbajnokságon.
szept. 17
18:24
Muszukajev és Bajcajev is vigaszágas a birkózó vb-n (m4sport.hu)
A tavasszal Európa-bajnoki címet nyert Muszukajev Iszmail és az Eb-ezüstérmes Bajcajev Vlagyiszlav vasárnap egyformán a vigaszágon folytathatja szereplését a belgrádi birkózó-világbajnokságon.
szept. 17
18:30
A Szeged kiejtette a Diósgyőrt a Magyar Kupából (m4sport.hu)
Hiába volt fölényben a Diósgyőr, a Szeged nyerte a másodosztályú csapatok kuparangadóját.
szept. 17
18:42
Szörnyű tragédia miatt szakadt félbe a mai Vác–Biatorbágy mérkőzés (Blikk)
Tragikus események miatt szakadt félbe Vác–Biatorbágy megyei I. osztályú mérkőzés.
szept. 17
18:42
Lewandowski duplájával megelőzte a Barcelona a Real Madridot (Eurosport)
Az FC Barcelona sok helyzetet kidolgozva 3-0-ra nyert otthon az utolsó helyezett Elche ellen szombaton a spanyol labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójában. A Bayern Münchentől nyáron szerződtetett Robert Lewandowski szenzációs formában van ebben a szezonban, nyolc gólt szerzett a bajnokságban és további hármat a BL-ben.
szept. 17
18:48
Lewandowski duplázott, simán nyert a Barcelona (m4sport.hu)
A katalánok a 14. perctől emberelőnyben játszottak az Elche ellen.
szept. 17
18:48
Lewandowski duplájával megelőzte a Barcelona a Real Madridot (Eurosport)
Az FC Barcelona sok helyzetet kidolgozva 3-0-ra nyert otthon az utolsó helyezett Elche ellen szombaton a spanyol labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójában. A Bayern Münchentől nyáron szerződtetett Robert Lewandowski szenzációs formában van ebben a szezonban, nyolc gólt szerzett a bajnokságban és további hármat a BL-ben.
szept. 17
19:12
Így húzták el Coulthard nótáját Szerbiában (Racing)
A Red Bull jóvoltából Szerbia felé vette az irányt David Coulthard. Múlt héten Romániában mutatta meg az osztrák istálló az RB7-est, ma pedig Belgrádban táncoltatták meg az autót. A parádén a konstrukciót a skót ex-versenyző vezette, aki még egy autentikus étterembe is ellátogatott. A versenyzői overálban ülő Coulthard kapott egy kis ízelítőt a hel
szept. 17
19:18
A Honvéd áll az élen egy nap után az atlétikai csapatbajnokságon (m4sport.hu)
Várhatóak még izgalmak a folytatásban.
szept. 17
19:18
Húsz szám után a Budapesti Honvéd vezet az atlétikai csapatbajnokságon (Eurosport)
A Budapesti Honvéd vezet az első nap után az atlétikai csapatbajnokságon, amelyen jól szerepeltek az esélyesek.

Keresés