2022. szeptember 23. péntek

szept. 23
0:12
Szalai Ádám beérheti Puskás Ferencet (Blikk)
A válogatott szerepléstől történő visszavonulását szerdán bejelentő Szalai Ádám fontos mérföldkőhöz érkezik a várhatóan utolsó előtti fellépése alkalmával. A nemzeti csapat kapitánya ugyanis 85.-ször léphet pályára címeres mezben a németek ellen, ami azt jelenti, hogy beéri a magyar futball legnagyobb legendáját, Puskás Ferencet.
szept. 23
0:12
Borzasztóan elbánt vele a Red Bull, rémálmok gyötrik az egykori F1-es pilótát (Racing)
Igen kemény történetet osztott meg Jaime Alguersuari, a Toro Rosso egykori Forma-1-es pilótája. A Red Bull támogatásával az F1-ben bemutatkozó, majd az energiaitalosok által onnan kitett spanyol a mai napig sír álmában az akkoriban történtek miatt. Jaime Alguersuari 2009-ben szezon közben, a Magyar Nagydíjon minden idők legfiatalabb Forma-1-es piló
szept. 23
0:16
Beckham eladta a lelkét Katarnak (Blikk)
Áll a bál David Beckham körül. Az angol labdarúgó-válogatott egykori csapatkapitánya nyolc számjegyű összeget kap fontban a korábbi NFL-sztárral, Peyton Manninggel együtt azért, hogy tévés és nyomtatott reklámokban a katari futball-világbajnokságot népszerűsítse, de ezért rengetegen bírálják is.
szept. 23
0:16
Fogorvos száguldozott a Mecsekben (Racing)
Mindezt pedig legálisan tette, hiszen a Mediterrán Rallyn a historic mezőnyben állt rajthoz. Dr. Megyaszai Gergő és Borsfai Dávid egy 130-as Skodával így száguldott a Somogy-Árpádtető szakaszon. A páros végül az E1 korcsoport negyedik helyét szerezte meg.
szept. 23
0:20
„Novemberben akár a válogatottba is visszatérhetek” – Kalmár Zsolt most még csak szurkoló lesz a Puskás Arénában (Blikk)
A szlovák DAC sérülésből felépült labdarúgóját, Kalmár Zsoltot kérdeztük a visszatéréséről, az állapotáról, illetve a labdarúgó-válogatott esélyeiről.
szept. 23
6:00
A Räikkönent a Nascar-ba hozó Trackhouse már az IndyCarral szemez, Ricciardót viszont nem érdekli a Project91 (USAracing)
A Trackhouse Racing eddigi rövid pályafutása egy valódi sikertörténet. A versenyzőből lett üzletember Justin Marks...
szept. 23
6:00
A Räikkönent a Nascar-ba hozó Trackhouse már az IndyCarral szemez, Ricciardót viszont nem érdekli a Project91 (Racing)
A Trackhouse Racing eddigi rövid pályafutása egy valódi sikertörténet. A versenyzőből lett üzletember Justin Marks...
szept. 23
6:06
Ma is rémálmai vannak Markotól a Red Bull volt növendékének (Racing)
Durva dolgokat osztott meg a nagyvilággal a Toro Rosso egykori versenyzője, és a Red Bull pilótaprogramjának ex-tehetsége, a spanyol Jaime Alguersuari. Alguersuari nagyon fiatalon 19 évesen mutatkozott be a száguldó cirkuszban, a 2009-es Magyar Nagydíjon a Toro Rosso színeiben, miután a csapat megvált a gyenge eredmények miatt Sebastien Bourdais-tő
szept. 23
6:24
Ingram: Eltévedtem az itiner információkban (Racing)
Chris Ingram lassú sebességnél, de igen nagyot esett az Acropolis Rallyn, a baleset azonban nem befolyásolja az idei szezonját.  A 2019-es Rally Európa-bajnok alaposan összetörte a Toksport Skodáját az Acropolis Rallyn. A balesetet a brit pilóta hibája okozta, amikor eltévedt az itiner információk között, ami azonban nem is csoda, hiszen a rengeteg
szept. 23
6:54
Eljött Federer búcsújának napja, Nadal oldalán jöhet az utolsó meccs (Eurosport)
Egy napon másról is fogunk még írni, mint a svájci legenda utolsó tánca, de az a nap nem a mai lesz. Persze azért a csütörtök összes többi fontos hírét is összegyűjtöttük. Fetter Erik még az U23-as mezőnyverseny előtt nyilatkozott, de az orosz sportolókat érintő eltiltásokkal több formában is foglalkoztunk, többek között a sípályákon és a focipályá
szept. 23
7:12
A W Series bajnoka az Andretti Autosport volánja mögött! (Racing)
Jamie Chadwick a női formulaautós bajnokság, a W Series kétszeres bajnoka, és minden bizonnyal megszerzi idén a harmadik bajnoki címét is. Nem meglepő módon a végső célja a Forma-1, ehhez azonban előbb az F3-ban és F2-ben kellene szerencsét próbálnia. Van azonban B terve arra az esetre, ha ez nem jönne össze: Amerika. Ez irányba meg
szept. 23
7:18
"Csak kemény legények játszanak!" - a magyar válogatottnak üzent a legendás csatár (Ripost)
Verekedni is kell a kőkemény németek ellen.
szept. 23
7:24
Hiába kilátástalan a Juve játéka, egyelőre szóba sem jöhet az edzőváltás (Eurosport)
Finoman szólva sem indult jól a Juventus 2022/23-as szezonja, a csapat a Bajnokok Ligájában és a Serie A-ban is csúnyán beragadt. Massimiliano Allegrit egyre több helyről kritizálják, köztük a csapat szurkolói is, a kérdésben megosztott vezetőség viszont bizalmat szavazott a rutinos vezetőedzőnek. Az indokok nem feltétlenül sportszakmaiak, sokkal i
szept. 23
7:48
Détári Lajos nem kertel, ezt gondolja a magyar válogatottról (BorsOnline)
Nagy feladat előtt áll a magyar labdarúgó-válogatott.
szept. 23
7:54
Esélyek, hiányzók, nyitott kérdések - minden infó a német-magyar Nemzetek Ligája-mérkőzésről (m4sport.hu)
Véget ért a várakozás: 100 nappal a magyar labdarúgó-válogatott szenzációs, 4-0-s angliai diadala után folytatódik a 2022/23-as Nemzetek Ligája. Marco Rossi együttese az élről várja az A3-as csoport folytatását és még két mérkőzése van hátra, pénteken 20.45-től Németország ellen lép pályára Lipcsében, majd hétfő este Olaszországot fogadja zárásként
szept. 23
8:06
A Mátrai Erőmű és térségében folytatódik a HUMDA Zöld Busz Program mintaprojektje (Racing)
A HUMDA Zrt. Zöld Busz Program Mintaprojektjében új, elektromos meghajtású busz tesztelésére nyílik lehetőség a Mátrai Erőmű és térségében. A BYD K7U midi elektromos buszt a munkaerőszállításban használják elsőkörben szeptember 30-ig, majd második ütemben az év végéig újabb egy hónapig. A gyártó adatai szerint a jármű maximum 200 kilométeres távols
szept. 23
8:24
Kajto nem kér bocsánatot, ha WRC2-es világbajnok lesz – 1. rész (Racing)
Kajetan Kajetanowicz csupán a negyedik helyen áll a WRC2-ben három versenyen a szezon vége előtt, azonban a lengyel versenyző jelenti a legnagyobb veszélyt Andreas Mikkelsen címvédésére.  A WRC2-ben induló versenyzők mind a 13 vb futamon pontot szerezhetnek, azonban elég hét versenyen indulniuk, melyből csak a legjobb hat eredmény számít év végén.
szept. 23
8:30
Eljött a német-magyar napja - sport a tévében (Infostart)
A labdarúgó Nemzetek Ligája csoport másik mérkőzésén: Olaszország-Anglia. Erős verseny. Egy utánpótlás magyar-bolgárral lehet hangolni.
szept. 23
8:42
Raikkonen főnöke Ricciardo-t is a Nascar-ba csábítaná (Racing)
Justin Marks óriási tettet hajtott végre, amikor a NASCAR-ba hozta Kimi Raikkonent, most pedig Ricciardora vetette ki a hálóját. A NASCAR az elmúlt években bimbózó kapcsolatot alakított ki az F1-gyel, és a Project 91-nek nagy érdemei vannak ebben. Nos, ez a kapcsolat még tovább erősödhet, hiszen arról szólnak a hírek, hogy Daniel Ricciardo esetleg
szept. 23
9:12
Visszavonul az északmacedónok legendája (m4sport.hu)
Goran Pandev, az északmacedón labdarúgó-válogatott csúcstartója bejelentette visszavonulását.
szept. 23
9:12
Túl sok erőforrást pazarolt a McLaren az év eleji fékproblémákra (Racing)
Andreas Seidl, a McLaren csapatfőnöke elmondta, az év elején felmerülő problémák megoldására rengeteg erőforrást különítettek el. Még a tesztidőszakban fedezte fel a csapat, hogy gondjaik akadnak a fékrendszerrel, ezért minden tőlük telhetőt megtettek azért, hogy orvosolják a problémát. Az alakulat hullámzó teljesítménye ennek is volt köszönhető. U
szept. 23
9:14
Bódog: Nem hiszem, hogy Szalai Ádámot egy az egyben lehet pótolni (m4sport.hu)
A magyar szakember bízik abban, hogy a magyar válogatott jó eredményt ér el a németek ellen, ahogyan abban is reménykedik, hogy idén a Hertha nem a kiesés elkerüléséért fog küzdeni.
szept. 23
9:18
Horner: Tavalyi autókkal Verstappen sem produkált volna ilyen felzárkózásokat (m4sport.hu)
Az előző évben nem lett volna képes Max Verstappen olyan felzárkózásokra, mint az utóbbi versenyeken. Főnöke szerint a sikerei a 2022-es új szabályokat is dicsérik.
szept. 23
9:20
„Ez több, mint sportügy, ez a méltóság kérdése” – káosz a spanyol női labdarúgó-válogatottnál, a játékosok edzőváltást követelnek (m4sport.hu)
A spanyol női labdarúgó-válogatott 15 játékosa kijelentette, nem vállalja a szereplést a nemzeti csapatban, amíg azt Jorge Vilda szövetségi kapitány irányítja.
szept. 23
9:30
Negyedszer rendezik meg a Börzsöny Ring kerékpáros teljesítménytúrát (m4sport.hu)
Szombaton negyedik alkalommal rendezik meg a Börzsöny Ring kerékpáros teljesítménytúrát, amely a Ring sorozat záróeseménye is lesz egyben.
szept. 23
9:48
Energiaválság: a sportági szakszövetségek is nagyon igyekeznek (Infostart)
Az elszabaduló rezsiárakat mindenki megsínyli, a sport sem kivétel.
szept. 23
9:48
Egész szezonra szóló eltiltást kapott a tavalyi NBA-döntős Boston Celtics vezetőedzője (m4sport.hu)
Az egész szezonra szóló eltiltást kapott Ime Udoka, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) legutóbb nagydöntős Boston Celtics vezetőedzője.
szept. 23
9:48
Német arany a junioroknál, Herzog nyerte a mezőnyversenyt (Eurosport)
Két fős szökés ért haza majdnem egy perc előnnyel a junior mezőnyversenyen, Emil Herzog óriási sprintben verte meg a portugál António Morgadót.
szept. 23
9:54
Német arany a junioroknál, Herzog nyerte a mezőnyversenyt (Eurosport)
Két fős szökés ért haza majdnem egy perc előnnyel a junior mezőnyversenyen, Emil Herzog óriási sprintben verte meg a portugál António Morgadót.
szept. 23
10:00
"Visszanyomta" az első osztályba Ronaldo a Cruzeriót (Infostart)
A Ronaldo Nazário többségi tulajdonában lévő Cruzeiro labdarúgócsapata biztosította visszajutását a brazil élvonalba.
szept. 23
10:00
Német arany a junioroknál, Herzog nyerte a mezőnyversenyt (Eurosport)
Két fős szökés ért haza majdnem egy perc előnnyel a junior mezőnyversenyen, Emil Herzog óriási sprintben verte meg a portugál António Morgadót.
szept. 23
10:02
Fáradhatatlan volt a portugál sztárjelölt, de lemaradt a világbajnoki aranyról (Eurosport)
A német Emil Herzog nyerte a világbajnokság junior férfi mezőnyversenyét. A 135 kilométer során a portugál Antonio Morgado volt a legaktívabb, el is szakadt a hajrában, de Herzog utolérte, a sprintben pedig szoros küzdelemben lehagyta ellenfelét. A harmadik helyen a belga Vlad van Mechelen zárt.
szept. 23
10:06
Érkezik MiniMax? – Verstappen kedvese pozitív tesztről mesélt (Racing)
Az interneten kering Max Verstappen barátnőjének törölt Instagram-sztorija, amin érdekes bejelentést tett. Nelson Piquet lánya először Daniil Kvyat oldalán találta meg a boldogságot. A kapcsolat alatt egy kislányuk is született, Penelopé, ám azóta a szülők szét mentek. 2021 januárjában jelentette be Max Verstappen, hogy megtalálta Kelly mellett a b
szept. 23
10:12
Fedorov nyerte a két fős sprintet, Fetter Erik 12. lett az U23-as mezőnyversenyen (Eurosport)
Az Astanás kazah Yevgeniy Fedorov nyerte az U23-as férfiak mezőnyversenyét a wollongongi világbajnokságon. A 22 éves bringás, aki nemrég végigtekerte a Vueltát, a sokadik támadásánál el tudott szakadni a főmezőnytől, és a cseh Vacekkel ért haza, a hajrában pedig lenyomta riválisát. Fetter Erik a második csoport tagjaként a 12. helyet szerezte meg c
szept. 23
10:30
Fetter Erik végig az élbolyban harcolt a kazah győzelmet hozó U23-as versenyen (Eurosport)
A Wollongongban zajló országúti világbajnokság férfi U23-as versenyét Yevgeniy Fedorov nyerte, Fetter Erik pedig a 12. helyen ért célba. Az eleinte szakadó esőben, majd később lassan száradó pályán megrendezett férfi U23-as világbajnoki versenyen az Eolo-Kometa magyar kerékpárosa remekül ment; amikor kellett, elől volt, amikor pedig lehetett, próbá
szept. 23
10:36
Hamilton: Az idei botlás arra sarkall, hogy még tovább maradjak az F1-ben (m4sport.hu)
Nem a visszavonulás felé tereli, hanem éppen a folytatásra motiválja Lewis Hamiltont a Mercedes idei botlása. Ez hosszabbíthatja meg az F1-es pályafutását?
szept. 23
10:36
76 napnyi kórházi kezelés után hazatérhetett Zanardi (Racing)
A legutóbbi két és fél hónapos kórházi tartózkodása után a korábbi Forma-1-es pilóta és CART-bajnok, Alex Zanardi hazatérhetett. Az 55 éves olasz versenyzőt július elején szállították kórházba, miután a padovai otthonában tűz ütött ki. Ez megrongálta azokat az eszközöket, amelyektől függ az élete. 2001-ben amputálták a lábait, miután a németországi
szept. 23
10:38
Egy vendég, egy hazai - az NB I német légiósai tippeltek a magyar válogatott lipcsei NL-mérkőzésre (m4sport.hu)
Marcel Heister és Luca Mack is elmondta, mit vár a péntek esti összecsapástól.
szept. 23
10:42
Köszönjük, Szalai Ádám! Válogatott tippek, Nb I-es összegzés – 3-5-2 podcast (Eurosport)
Magyar focival foglalkozó podcastunk legújabb adásában ismét három témát vettünk. Szalai Ádám visszalépése a válogatottól nem sokkal a felvétel előtt ért minket, frissen elemeztük a kialakult helyzetet. Beszéltünk természetesen az előttünk álló két Nemzetek Ligája-találkozóról is, és összegeztük az NB 1 eddigi nyolc fordulóját.
szept. 23
11:00
Végleg elköszönt az északmacedón válogatott csúcstartója (Infostart)
Goran Pandev, az északmacedón labdarúgó-válogatott csúcstartója bejelentette visszavonulását.
szept. 23
11:06
Fáradhatatlan volt a portugál sztárjelölt, de lemaradt a világbajnoki aranyról (Eurosport)
A német Emil Herzog nyerte a világbajnokság junior férfi mezőnyversenyét. A 135 kilométer során a portugál Antonio Morgado volt a legaktívabb, el is szakadt a hajrában, de Herzog utolérte, a sprintben pedig szoros küzdelemben lehagyta ellenfelét. A harmadik helyen a belga Vlad van Mechelen zárt.
szept. 23
11:12
Kolumbia csatlakozhat 2024-ben az F1-es versenynaptárhoz (Racing)
Kolumbia lett a legújabb ország, amely érdekelt lett a Forma-1 egyre bővülő versenynaptárához való csatlakozás iránt. Az FIA elnöke, Mohammed Ben Sulayem a 2023-as hivatalos versenynaptár közzétételével büszkélkedett, hogy új helyszínek jelentkeznek a hagyományos rendezvények megtartása mellett. Az F1 egyik következő új állomása a kolumbiai Barranq
szept. 23
11:24
„Egyet Furyval, egyet Canelóval és egy búcsúmeccset a kijevi Olimpiai Stadionban” – Olekszandr Uszik még három mérkőzésen bokszolna (m4sport.hu)
Maximum három mérkőzést érez még magában Olekszandr Uszik nehézsúlyú profi világbajnok ukrán ökölvívó, aki visszavonulása előtt mindenképpen szeretne egy címegyesítő mérkőzést vívni Tyson Furyval.
szept. 23
11:30
Új nevet kaphat az IndyCar előszobája – Az első számú jelölt pedig nagyon cringe (USAracing)
Az IndyCar szezonzáró bankettjén Mark Miles tett egy érdekes megjegyzést. A széria anyacégének, a Penske...
szept. 23
11:30
Hivatalos: távozik a Williamstől Nicholas Latifi (m4sport.hu)
A Williams csapata pénteken bejelentette, hogy a szezon végével véget ér az együttműködése Nicholas Latifivel. Hogy ki lesz Alexander Albon új csapattársa, azt még nem közölték.
szept. 23
11:30
Új nevet kaphat az IndyCar előszobája – Az első számú jelölt pedig nagyon cringe (Racing)
Az IndyCar szezonzáró bankettjén Mark Miles tett egy érdekes megjegyzést. A széria anyacégének, a Penske...
szept. 23
11:42
Újabb magyar sportolók hagyják el a jégpályát – Zárt ajtók mögött tanácskozott a korcsolyázó szövetség: nagy a baj? (Blikk)
Látványos átalakuláson esik át a magyar jégkorcsolya-versenyzés, s feltűnően sok orosz sportoló kapott helyet a műkorcsolya- és jégtáncversenyeken. A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) pénteken zárt ajtók mögött tanácskozott, ahol a szövetség elnöke, Kósa Lajos elégedettségét fejezte ki a történtek után.
szept. 23
11:42
Ursenbacher: "A barátaim azért nézik meg a meccsemet, hogy lássák Ronnie-t" (Eurosport)
Ronnie O'Sullivan első ellenfele a svájci Alexander Ursenbacher lesz a hétfőn rajtoló British Openen. A világranglista 63. helyén álló Ursenbachernek elvileg kevés esélye van a világ legjobbja ellen, csakhogy a korábbi három mérkőzésük közül kettőt is a svájci nyert. Legyőzte O'Sullivant a 2020-as UK Championshipen, kevéssel azután, hogy a közönség
szept. 23
11:48
"Nincs veszítenivalónk" - idegenben, mégis otthon tehetnek csodát Szoboszlaiék (BorsOnline)
Szoboszlai Dominik szerint a magyar válogatott nyugodtan élvezheti a játékot a favorit Németország vendégeként péntek este. Tavaly, Eb-meccsen 2-2-re végeztünk Münchenben, az iksz most se lenne rossz, sőt!
szept. 23
11:54
Török Zoltán szerint az októberi szuperkupára lehet teljes a Sopron Basket kerete (m4sport.hu)
Török Zoltán ügyvezető szerint az októberben esedékes Európai Szuperkupára lehet teljes a női kosárlabda Euroligában és a magyar bajnokságban is címvédő Sopron Basket kerete.

Keresés