2022. szeptember 3. szombat

szept. 3
9:06
Két magyar ezüst a perui junior úszóvilágbajnokságon (m4sport.hu)
A magyar versenyzők két ezüstérmet nyertek pénteken, a Limában zajló junior úszó-világbajnokság negyedik versenynapján.
szept. 3
9:06
Verstappen a váltóhibát okolja a pocsék pénteki napért (Racing)
A bajnoki éllovas Max Verstappen könyörtelen belgiumi teljesítménye után Hollandiában kívánja folytatni győzelmeinek gyarapítását, azonban a pénteki nap nem alakult kedve szerint. A holland ugyanis már az első szabadedzés első felében félre kellett álljon váltóhiba miatt, így ez a gyakorlás lényegében teljesen kiesett neki. Verstappen a pályán tölt
szept. 3
9:24
US Open: magyarok búcsúztak, Serena Williams is kiesett (Infostart)
Gálfi a harmadik fordulóban szenvedett vereséget. Andy Murray sem bírt ellenfelével.
szept. 3
9:24
Legurul-e a holland nemzeti süti Zandvoort döntött kanyarjának aljára? (Racing)
A Forma-1 Holland Nagydíjának helyszíne, Zandvoort egy igazi hullámvasút. Hogy mennyire, azt egy videó szemlélteti. Zandvoort Forma-1-es pályája már-már Amerika ováljait idézi a döntött kanyarjaival. Ezt a nagydíjhétvége pénteki szabadedzésein előbb a Mercedesek, majd a Ferrarik tudták a leginkább meghódítani. A döntött kanyarok mellett pedig egy f
szept. 3
9:30
Megdőlhetnek valaha az atlétika doppinggyanús rekordjai? (Blikk)
Lassan négy évtizede állnak az atlétikai világ megdönthetetlennek tűnő világcsúcsai, a doppingvádak által beárnyékolt szakállas rekordok többségét hosszú ideje meg sem közelítették a jelenkor legjobbjai az edzéselméleti, technikai fejlődés ellenére. Vajon tiszta körülmények között megdönthetők a nyolcvanas években elért csúcsok?
szept. 3
9:30
Hibát hibára halmozott az Alpine – nem is volt szerződésük Piastrival (m4sport.hu)
A tényleges szerződés elkészítésének több hónapos halogatása, felületesség és kapkodás – kiderült, hogyan sikerült eljátszania az Alpine-nak a nagy tehetségét egy sosemvolt szerződéssel.
szept. 3
9:30
Itt a vége: befejezte pályafutását a legenda (BorsOnline)
Könnyek között búcsúzott Serena Williams.
szept. 3
9:30
Valószínűleg ez minden idők egyik legnagyobb meccslabdája (Eurosport)
Őrülten nagy ponttal zárult le szombat éjjel Pablo Carreno-Busta és Alex De Minaur rendkívül érdekes, négyszettes mérkőzése a US Openen. Pedig nem így indult… A spanyol az első két játszmát nagyon simán, 6:1 6:1-re hozta, ellenfele viszont a harmadikban 6:3-mal szépített. A negyedik szett aztán egészen tie-breakig jutott, ahol 6:5-ös állásnál egy d
szept. 3
9:32
„Ezek örömkönnyek. Szórakoztató utazás volt” – Serena Williams kiesett a US Openen (m4sport.hu)
Serena Williams három szettben kikapott az ausztrál Ajla Tomljanovictól, így kiesett a harmadik fordulóban az amerikai nyílt teniszbajnokságon.
szept. 3
9:32
Vissza a hegyekbe! Kemény hegyi befutóval folytatódik a Vuelta (Eurosport)
Három emelkedő vár szombaton a mezőnyre, zárásként a 8.5 kilométer hosszú, átlagosan 7.6%-os Sierra de la Pandera. Ami előtt nem sokkal, még a 10 kilométer hosszú, Los Villares-t is meg kell mászni.
szept. 3
9:42
Vettel ajánlja Schumachert: Még jobb lesz! (m4sport.hu)
Reméli, nem szorul ki a mezőnyből fiatal honfitársa.
szept. 3
9:42
Vissza a hegyekbe! Kemény hegyi befutóval folytatódik a Vuelta (Eurosport)
Három emelkedő vár szombaton a mezőnyre, zárásként a 8.5 kilométer hosszú, átlagosan 7.6%-os Sierra de la Pandera. Ami előtt nem sokkal, még a 10 kilométer hosszú, Los Villares-t is meg kell mászni.
szept. 3
9:54
Ritkult az orosz élsportolók állampolgárság-váltása (m4sport.hu)
Sztanyiszlav Pozdnyakov, az Orosz Olimpiai Bizottság (OKR) elnöke szerint az orosz sportolók egyre ritkábban változtatnak állampolgárságot azért, hogy más országok válogatottjában szerepelhessenek.
szept. 3
9:56
A görög bajnokhoz igazolt a Real Madrid brazil védőlegendája (m4sport.hu)
Nem kizárt, hogy Görögországban további trófeákat gyűjthet a vitrinbe.
szept. 3
10:06
Boldogok a Mercedes pilóták a jó kezdés után (Racing)
A Mercedes pilótái sokkal optimistábbak lehetnek a hétvégi Holland Nagydíj előtt, mint voltak egy hete Belgiumban. Lewis Hamilton és George Russell is megerősítette, hogy az autó sokkal jobban mozog Zandvoortban, mint tette azt egy hete Spában, ezt jól mutatja az első szabadedzésen született kettős elsőség. A Belga Nagydíjon végül kieső Hamilton a
szept. 3
10:18
A születésnapja után egy nappal meghalt az ökölvívó-legenda (Blikk)
Elhunyt az amerikai ökölvívó legenda Earnie Shavers. A pályafutás során mintegy 74 győzelmet arató bokszoló a 78. születésnapja után egy nappal halt meg.
szept. 3
10:19
Marcelo Görögországba igazolt (Eurosport)
Az Olympiakos labdarúgócsapatában folytatja a pályafutását Marcelo, a Real Madrid volt védője. A görög klub nem közölte a megállapodás részleteit, de a helyi média szerint a brazil válogatott játékos egy plusz egy évre kötelezte el magát. Az Olimpiakosz az Európa-ligára is nevezte.
szept. 3
10:27
Bizarr és kiábrándító jelenetek – Piastri kitálalt az Alpine-ról (m4sport.hu)
Bizarr és csalódást keltő jelenetek, bizalomvesztés, furcsaságok – Oscar Piastri kitálalt az Alpine-tól való távozása okairól és körülményeiről.
szept. 3
10:27
Jövőre sem tér vissza a WRC a motorsport hazájába (Racing)
Simon Larkin, a WRC Promoter cég vezérigazgatója elárulta, hogy 2023-ban sem tudnak versenyt tartani Nagy Britanniában.  Egyre több találgatás jelenik meg a 2023-as WRC naptárról, azonban Simon Larkin elárulta, hogy egy nagy hagyományokkal teli helyszín biztosan nem fog szerepelni a naptárban, ez pedig az Egyesült Királyság.  Nagy-Britanniában utol
szept. 3
10:33
Nyolc klubot büntetett meg az Uefa a pénzügyi szabályok megsértéséért (HírTV)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (Uefa) nyolc olyan klubbal állapodott meg kiigazítási tervben, amely megszegte a pénzügyi fair playre vonatkozó szabályozást.
szept. 3
10:33
Lesújtó hírt közöltek: meccs közben esett össze Magócsi Zoltán, nem tudták megmenteni az életét (BorsOnline)
Focimeccsen esett össze, de a gyors orvosi segítség ellenére sem tudták megmenteni.
szept. 3
10:39
Bizarr baleset az első szabadedzésen (Racing)
Egy óra és 21 percen át tartó piros zászlóra volt szükség, hogy biztosítsák a pálya melletti nagyméretű kivetőt, Newgarden volt a leggyorsabb. A kivetítőt egy hatalmas teleszkópos emelő tartotta a magasban, de az egyik hidraulikus elem meghibásodott, és a képernyő mellett álló IndyCar Series csapatainak személyzete jelentette, hogy az elem meghibás
szept. 3
10:45
Negyedik érmét szerezte Ábrahám Minna, a 4x200-as férfi váltó is ezüstérmes lett (m4sport.hu)
Eddig nagyon szépen teljesítenek a magyar fiatalok a limai vb-n.
szept. 3
10:51
„Láthatatlan” dolgok teszik extrém hullámvasúttá a Mercedes évét (m4sport.hu)
Láthatatlan dolgok állnak a Mercedes szélsőséges formaingadozásának hátterében Toto Wolff szerint. Miközben 2023-ra a stabilitást keresik, Zandvoortban most akár a győzelemért is harcba szállhatnak?
szept. 3
10:51
„Apu, ha profi leszek, veszek neked egy kerékpárboltot” – 5+1 érdekesség Mads Pedersenről (Eurosport)
Tollaslabda, motorok, a rosszul kiejtett keresztnév, és egy kerékpárbolt, amit az ígéret szerint apu tényleg megkapott. Érdekességek Mads Pedersenről, aki tegnap három második hely után, végre szakaszt nyert a Vueltán.
szept. 3
11:03
Kiesett Serena Williams (Demokrata)
Serena Williams három szettben kikapott az ausztrál Ajla Tomljanovictól, így kiesett a harmadik fordulóban az amerikai nyílt teniszbajnokságon.
szept. 3
11:09
Sainz örül, hogy újra versenyképes a Ferrari (Racing)
Carlos Sainz rendkívül elégedett lehet a Holland Nagydíj első napját követően. A 28 éves spanyol versenyző az első gyakorláson a 3. legjobb időt autózta, majd a délutáni edzés folyamán már a 2. helyen lett rangsorolva. Sainz az előző héten hiába rajtolhatott a pole-pozícióból, a két Red Bull tempójával nem volt képes mit kezdeni és emiatt
szept. 3
11:15
Lenullázta Romániát a női pólóválogatott az Európa-bajnokságon (m4sport.hu)
Esélyt sem adott Romániának a magyar női vízilabda-válogatott a spliti Európa-bajnokságon, Bíró Attila csapata a várakozásoknak megfelelően rendkívül simán, gólt sem kapva, 22–0-ra nyert és készülhet a spanyolok elleni negyeddöntőre.
szept. 3
11:15
Az utolsó játék – így búcsúzott Serena Williams a profi tenisztől (Eurosport)
Véget ért Serena Williams csodálatos tenisz-pályafutása, a 23-szoros Grand Slam győztes Alja Tomljanoviccsal játszotta utolsó meccsét. Legtöbben már az első körre prognosztizálták ezt a vereséget, de Serena megmutatta, mekkora küzdő, és ment két fordulót. Sőt, élete utolsó meccsén is óriásit küzdött. Íme Serena utolsó pofi gémje.
szept. 3
11:18
Tarolt a női magyar válogatott, brutálisan elverték a romániai csapatot (Metropol)
A magyar női vízilabda-válogatott a várakozásoknak megfelelően rendkívül simán, 22-0-ra legyőzte a román csapatot a Splitben zajló 35. Európa-bajnokság szombati napján, így csoportja harmadik helyén végzett.
szept. 3
11:21
Hazai csapat nyerte a sprintversenyt, Montoya egyből pontot szerzett (Racing)
A Formula 3 holland sprintversenyén hazai győzelem született, legalábbis ami a csapatot illeti, ugyanis Caio Collet az első helyre kormányozta az MP Motorsport autóját. A második helyen Correa futott be, ezzel pedig első dobogóját szerezte visszatérése óta. Correa is kezdett az élről, mellőle pedig a csapattárs Gregoire Saucy rajtolt. Előbbinek sik
szept. 3
11:24
A sportvilág reakciója Serena Williams búcsújára (Infostart)
Az egyesben 23-szoros Grand Slam-győztes játékos három szettben kikapott az ausztrál Ajla Tomljanovictól, így kiesett a harmadik fordulóban az amerikai nyílt teniszbajnokságon.
szept. 3
11:26
Románia legyőzésével csoportharmadik a női válogatott - nyilatkozatokkal (Infostart)
A magyar női vízilabda-válogatott a várakozásoknak megfelelően rendkívül simán, 22-0-ra legyőzte a román csapatot a Splitben zajló 35. Európa-bajnokság szombati napján, így csoportja harmadik helyén végzett.
szept. 3
11:27
F3: Győzelmet ért Collet jó rajtja és bátor előzése (m4sport.hu)
Hadjar növelni tudta előnyét bajnoki riválisaival szemben.
szept. 3
11:27
Ezért nem volt jogos, hogy saját pilótáját hibáztatta az Alpine (Racing)
Sikerült két szék közül a pad alá esnie az Alpine-nak azzal, hogy Fernando Alonsót és Oscar Piastrit is elveszítette. Eközben viszont igencsak visszatetsző módon viselkedtek a fiatal ausztrállal, aki tulajdonképpen csak ugyanazt csinálta, amit a csapat vele. A Holland Nagydíj pénteki napján végre pont került a Forma-1-es nyári szünet elején kirobba
szept. 3
11:45
„Tisztességtelen” játszmák? A McLaren szerint nem fair Piastrit támadni (m4sport.hu)
Igazságtalannak tartja a McLaren az Oscar Piastrit ért támadásokat és vádakat. Szerintük téves képet festenek a nevelőcsapatának hátat fordító ausztrálról.
szept. 3
11:51
Magyarország 22:0-ra győzte le a román válogatottat (Demokrata)
A magyar válogatott így csoportja harmadik helyén végzett.
szept. 3
11:51
Rettenetesen megvertük a románokat, 22 gól lőtt, egyet sem kapott a magyar válogatott (Eurosport)
A magyar női vízilabda-válogatott a várakozásoknak megfelelően rendkívül simán, 22-0-ra legyőzte a román csapatot a Splitben zajló 35. Európa-bajnokság szombati napján, így csoportja harmadik helyén végzett.
szept. 3
12:09
Serena Williams búcsújára számos kiemelkedő sportoló reagált – LeBron, Phelps és Nadal is üzent (m4sport.hu)
Nemcsak a tenisz-, hanem az egész sportvilág reagált Serena Williams búcsújára, miután az egyesben 23-szoros Grand Slam-győztes játékos három szettben kikapott az ausztrál Ajla Tomljanovictól, így kiesett a harmadik fordulóban az amerikai nyílt teniszbajnokságon.
szept. 3
12:09
Ricciardót csúnyán elárulta a McLaren Piastri kapcsán (Racing)
Daniel Ricciardo nem tudott arról, hogy a McLaren mikor folytatott tárgyalásokat Oscar Piastrival, aki 2023-ban a wokingi istálló versenyzője lesz. Az FIA szerződéseket elismerő bizottsága a McLarennek adott igazat az Alpine-nal szemben a Piastri ügyben. Az ausztrál fiatalt még augusztus elején jelentette be a francia istálló, miután Fernando Alons
szept. 3
12:12
Meccs közben esett össze a magyar focista, az életét már nem tudták megmenteni (Metropol)
Hiába érkezett a gyors orvosi segítség, a focimeccsen összeesett monori színekben játszó Magócsi Zoltán elhunyt.
szept. 3
12:27
A Toyota, mely megépült, de versenyen már nem tudott indulni (Racing)
A Toyota Gazoo Racing központjában áll az az autó, melyet a 2021-es Rally Világbajnoki szezonra alkotott a japán gyártó, azonban a járvány kitörése miatt már versenyen nem tudott indulni.  A 2021-es vb szezonra a Toyota egy új WRC-t szeretett volna versenybe állítani, amiről a RallyCafé.hu is időről időre beszámolt. Az autó a korábbi WRC autó
szept. 3
12:36
Megsemmisítő magyar győzelem a vízilabda Eb-n: 22-0-ra nyertünk Románia ellen (Blikk)
A magyar női vízilabda-válogatott a várakozásoknak megfelelően rendkívül simán, 22-0-ra legyőzte a román csapatot a Splitben zajló 35. Európa-bajnokság szombati napján, így csoportja harmadik helyén végzett.
szept. 3
12:39
Alpine: A szerződéstől függetlenül mi lojálisak voltunk Piastrihoz (m4sport.hu)
Nem lepte meg a McLaren győzelme az Alpine csapatfőnökét, de továbbra sem érti Oscar Piastri távozásának okát. Otmar Szafnauert kellemetlen ellentmondásokkal szembesítették, de összességében nem érzi úgy, hogy folt esett az Alpine hírnevén.
szept. 3
12:39
Murray-t egy dolog bosszantja, Medvedev egyre jobban érzi a játékot, Kyrgios megkapta, amit akart (Eurosport)
Daniil Medvedev és Nick Kyrgios egyaránt könnyedén vette a 3. fordulós akadályt, ami azt jelenti, hogy készülhetnek az egymás elleni nyolcaddöntőre. Matteo Berrettini és Andy Murray hatalmas meccset játszott, ami az olasz sikerével ért véget, a skót szerint azonban egyetlen tényezőn múlt a találkozó. Továbbjutott Ons Jabeur, Coco Gauff és Caroline
szept. 3
12:51
Románia legyőzésével csoportharmadik a női válogatott (HírTV)
A magyar női vízilabda-válogatott a várakozásoknak megfelelően rendkívül simán, 22-0-ra legyőzte a román csapatot a Splitben zajló 35. Európa-bajnokság szombati napján, így csoportja harmadik helyén végzett.
szept. 3
13:15
Leclercé az utolsó szabadedzés, Russell második (m4sport.hu)
Mindössze 66 ezred döntött az első kettő között, Verstappen harmadik hellyel jelezte, a Red Bull javul.
szept. 3
13:15
FP3: Leclerc az élen, Russellel a sarkában (Racing)
A Holland Nagydíj harmadik szabadedzésén Sergio Pérez hajtott a pályára elsőként, és rögtön neki is látott az első mért körnek is. 1:13.792-es idővel nyitotta meg a sort. Pérez köre után némi csend következett a pályán, mígnem ismét Pérez merészkedett ki a pályára. Kb 10 perc telt el az egyórás gyakorlásból, mikor elkezdett a mezőny többi
szept. 3
13:17
Verstappen is megérkezett, de Leclerc maradt az élen – óriási csata várható az időmérőn (Racing)
Eltűnt a Red Bull pénteki lemaradásának nagy része, de a vezetést nem tudta átvenni Max Verstappen a Holland Nagydíjon, sőt, Charles Leclerc és George Russell mögött csak a harmadik helyen végzett a harmadik szabadedzésen. A hét korábbi részében rebesgetett eső helyet szikrázó napsütés fogadta a mezőnyt a Holland Nagydíj második napján is. A 23 fok
szept. 3
13:18
Trapp kapus nem szexel a menyasszonyával, ha a csapata veszít (Blikk)
A Manchester United-drukkerei már-már kezdték dörzsölni a tenyerüket, hogy csapatuk leigazolja a nyáron az Eintracht Frankfurt hatszoros német válogatott kapusát, Kevin Trappot, és akkor vele együtt érkezik csodaszép modell felesége is, ám a futballista kijelentette, a csábító ajánlat ellenére is hű marad az Európa-liga-győztes együtteshez.

Keresés