2022. szeptember 3. szombat

szept. 3
18:59
Wesley Snipes-ék pénzvonata robogott úgy át New Yorkon, ahogy Caroline Garcia menetel a Us Openen (Eurosport)
Az idén már három tornát is nyerő Caroline Garcia először jutott be a US Open negyedik fordulójába, miután 6:3, 6:2-re legyőzte a New York-i Grand Slam-torna 2019-es bajnokát, Bianca Andreescut. A torna előtt az egyik titkos esélyesként beszélhettünk a 28 éves franciáról, harmadik elsöprő sikere után azt a jelzőt már el is hagyhatjuk vele kapcsolat
szept. 3
19:09
Leclerc: Meglep, hogy ekkora hibával is ilyen közel volt a pole (m4sport.hu)
Egy hibán úszott el Charles Leclerc pole pozíciója Zandvoortban. Nem kárhoztatja magát, már annak örül, hogy a nehéz kezdés után idáig jutottak a Ferrarival.
szept. 3
19:09
Hamilton nem aggódik a holland szurkolók esetleges utálkozása miatt (Racing)
Lewis Hamilton nem fél azon holland szurkolóktól, akik sértegetni fogják majd őt a mostani Holland Nagydíj folyamán Zandvoortban. A hétszeres világbajnokot a tavalyi versenyen is kifütyülte az Orange Army és ez várhatóan idén is megismétlődhet. Hamilton már Ausztriában is kifütyülték, miután az időmérő edzés Q3-as szakaszában összetörte az autóját
szept. 3
19:27
Rajt-cél győzelem és 4. hely: Kiss Norbi előnye tovább hízott az Eb-pontversenyben (Eurosport)
Az első futamon rajt-cél győzelmet aratott, a másodikon pedig negyedik lett a címvédő és háromszoros Európa-bajnok Kiss Norbert, a Révész Racing versenyzője a gyorsasági kamion Eb-nek a csehországi Mostban zajló fordulója első, szombati napján.
szept. 3
19:33
Most Kiss rajt-cél-győzelmét is hozta (m4sport.hu)
Az első futamon rajt-cél győzelmet aratott, a másodikon pedig negyedik lett a címvédő és háromszoros Európa-bajnok Kiss Norbert, a Révész Racing versenyzője a gyorsasági kamion Eb-nek a csehországi Mostban zajló fordulója első, szombati napján.
szept. 3
19:35
Hornyák Zsolt: Néztünk ki játékost a védelembe, de túl drága volt magyar szinten (m4sport.hu)
„Közös döntés volt, végül úgy határoztunk, nem igazolunk.”
szept. 3
19:42
Továbbra is foghatatlan a Real Madrid, döntetlent játszott az Atlético (Infostart)
Minden eddigi tétmérkőzését megnyerte a Real Madrid a 2022–2023-as idényben. A sor a Betis elleni bajnoki győzelemmel folytatódott, egyedül Carlo Ancelotti csapata nem veszített még pontot a La Ligában.
szept. 3
19:45
Füstfáklya a pályán: Verstappen óva inti a „hülyeségtől” a szurkolókat (m4sport.hu)
Piros zászlóval kellett megszakítani a Holland Nagydíj időmérő edzését, miután a pályára került egy füstbomba. Max Verstappen figyelmeztette a holland szurkolókat.
szept. 3
19:47
Pofáraesés: betalált, sárgát kapott mezlevételért, majd a VAR szólt, érvénytelen gólt lőtt (m4sport.hu)
Hirtelen minden rosszra fordult.
szept. 3
19:57
Piastri az áruló, vagy ezt az Alpine nézte be? (Eurosport)
Az FIA szerződésekkel foglalkozó testülete, a CRB hivatalos úton közölte, hogy csak a McLaren kötött érvényes kontraktust Oscar Piastrival. Az Alpine mindössze tartalékversenyzői megállapodással rendelkezett, a korábbi dokumentumok pedig csak a tárgyalás alapjául szolgáltak. Nagyon úgy tűnik, hogy a francia csapat nagyon csúnyán benézte ezt a sztor
szept. 3
20:09
Kiderült kit akart “randira” hívni Norris (Racing)
Kiderült melyik holland modellnek küldte az üzeneteket az elit társkereső alkalmazáson Lando Norris. Korábban már beszámoltunk arról, hogy a brit versenyző bejelentette, szakított Luisa Oliveirával. Ugyan az Instagram-sztorit pár órával később törölte, ám a The Sun információi szerint már ideje megszakadt a romantikus kapcsolat a felek között. A na
szept. 3
20:27
Nacumi 11, Kuczora 8 gólt dobott – a Kisvárda és a Vác is otthon nyert a női kézi NB I-ben (m4sport.hu)
A Kisvárda, a Vác és a Dunaújváros is hazai pályán győzött a női kézilabda K&H Liga szombati játéknapján.
szept. 3
20:29
Verstappen: Nekem ma indult a hétvégém. Nem számoltam a pole-lal (m4sport.hu)
A félresikerült péntekjük után nem is számított arra Max Verstappen, hogy megszerzi a zandvoorti pole pozíciót. Hogy összejött, az a csapatát és a sokoldalú autójukat is dicséri.
szept. 3
20:31
Dombi Tiborral megszerezte első győzelmét a Loki, a Fehérvár negyedik idegenbeli meccsén is hoppon maradt (m4sport.hu)
A hatodik meccsén negyedik vereségét szenvedő Mol Fehérvár 1-0-s legyőzésével a szerdán edzőt váltó Debrecen az ideiglenesen megbízott Dombi Tiborral a kispadon megtörte nyeretlenségét az OTP Bank Ligában.
szept. 3
20:33
Fölényes hazai győzelemmel kezdett a címvédő Szeged a kézilabda NB I-ben (m4sport.hu)
A címvédő Pick Szeged fölényes hazai győzelemmel kezdett a férfi kézilabda NB I-ben, melynek szombati játéknapján 40-25-re legyőzte a Budakalász együttesét.
szept. 3
20:39
A címvédő Milan ötgólos őrületben győzte le az Intert a Derby della Madonninán (m4sport.hu)
Ismét botlott a Juventus.
szept. 3
20:39
Liam Davies mindent megnyert, Mark Williams mégis cinkeli (Eurosport)
A nemrég véget ért utánpótlás-világbajnokság mindhárom versenyszámát megnyerte Liam Davies, Wales 16 éves szupertehetsége. Övé lett az U16-os, az U18-as és az U21-es trófea is, ráadásul korábban ő győzött az U18-as Európa-bajnokságon is. Edzéstársa, Mark Williams mindennek ellenére azonban nem gratulált neki.
szept. 3
20:51
Nagyon közel volt a címvédő elleni bravúrhoz a Fehérvár a hoki-BL-ben (m4sport.hu)
A címvédő svéd Rögle az utolsó tíz percben tudta maga javára fordítani, és nyerte 2-1-re a házigazda Hydro Fehérvár AV19 elleni jégkorong Bajnokok Ligája-csoportmérkőzést a második forduló szombati játéknapján.
szept. 3
20:51
Milan-győzelem a városi derbin, továbbra is veretlen a címvédő (Eurosport)
A címvédő AC Milan pályaválasztóként 3-2-re legyőzte városi riválisát, az Internazionalét szombaton az olasz labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójának rangadóján.
szept. 3
21:03
Zöld zászlónál, tévedésből lassított a büntetéstől félő Russell (m4sport.hu)
Utólag jött csak rá George Russell, hogy nem is lett volna kötelező lassítania Sergio Pérez kicsúszása után a zandvoorti időmérő edzés végén.
szept. 3
21:03
Idegenbeli győzelmükkel közel kerültek az Eb-kijutáshoz a röpis lányok (Eurosport)
Nagyszerű eredményt ért el a magyar női röplabda válogatott az Európa-bajnoki selejtezősorozat negyedik fordulójában. A lányok Nicosiában csaptak össze Ciprus legjobbjaival, akikkel néhány nappal ezelőtt idehaza is megmérkőztek, és 3-0-ra nyertek. Az eredmény szerencsére azúttal sem lett kedvezőtlenebb, és ezzel közel kerültünk a kijutáshoz.
szept. 3
21:05
Videó: ennyit jelent az első győzelem – Dzsudzsák a földre rogyott, a kispad Dombi nyakába ugrott (m4sport.hu)
Kicsattanó debreceni öröm a Vidi elleni siker után.
szept. 3
21:09
Gulácsi 200. bajnokiján nagyon elverte az El-győztes a Leipziget (m4sport.hu)
Az RB Leipzig, három magyar válogatott játékosával a soraiban 4-0-ra kikapott szombaton az Eintracht Frankfurt otthonában a Bundesliga ötödik fordulójában.
szept. 3
21:09
Vettel szerint tisztelettudóbbnak kellene lenniük a pilótáknak egymással (Racing)
Fernando Alonso Lewis Hamiltonról szóló paprikás rádióüzenete kapcsán Sebastian Vettel is megszólalt, és arra bátorítja versenytársait, hogy tisztelettel beszéljenek egymással. Alonso és Hamilton a Belga Nagydíj első körében értek össze, ez a brit kieséséhez is vezetett, de magára vállalta a hibát. A pillanat hevében Alonso azonban nyomdafestéket n
szept. 3
21:21
Haaland már tíznél jár, de a Villának elég volt egyetlen kapura lövés a City elleni pontszerzéshez (m4sport.hu)
A címvédő Manchester City 1-1-es döntetlent játszott az Aston Villa vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójának utolsó szombati találkozóján.
szept. 3
21:21
Hiába az újabb Haaland-gól, pontokat hullajtott a Manchester City (Eurosport)
A címvédő Manchester City 1-1-es döntetlent játszott az Aston Villa vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójának utolsó szombati találkozóján.
szept. 3
21:27
Őrületes meccsen, meccslabdákat hárítva jutott tovább a csehek kétszeres wimbledoni bajnoka (Eurosport)
A cseh Petra Kvitova két mérkőzéslabdát hárítva jutott nyolcaddöntőbe az amerikai nyílt teniszbajnokság női versenyében. A 32 éves Kvitova a nyolcaddöntőben a nyolcadik helyen kiemelt hazai Jessica Pegulával találkozik.
szept. 3
21:33
Karnyújtásnyira az Eb-től a női röpisek (m4sport.hu)
A magyar női röplabda-válogatott 3-0-ra nyert Cipruson az Európa-bajnoki selejtezősorozat negyedik fordulójában, ezzel közel került a kijutáshoz.
szept. 3
21:33
Allegri az old school edzői stílusát skiccelte fel könyvében, több szerethető és közhelyes elemmel (Eurosport)
A Juventus vezetőedzője, Massimiliano Allegri 'Ilyen egyszerű' címmel írta meg önéletrajzi könyvét, amely idén a Partvonal Kiadó gondozásában jelent meg magyarul. Az egyik legelismertebb olasz tréner 32 szabályban fogalmazta meg, hogyan éli meg a focit és a sportot.
szept. 3
21:36
Két pontot Birminghamben hagyott a címvédő Manchester City - eredmények, állás (Infostart)
A Tottenham és a Chelsea viszont nyert hazai pályán.
szept. 3
21:39
Újpest–Fradi, F1, kosár és póló-Eb vasárnap élőben az m4sport.hu-n (m4sport.hu)
Két meccs maradt vasárnapra, zárásként az Újpest–Ferencváros derbi az OTP Bank Liga 7. fordulójából, amelyeket természetesen ugyanúgy a műsorunkra tűzzük, mint – többek között – a Forma-1 holland futamát, a kosárlabda-Európa-bajnokság magyar–francia meccsét és a korosztályos kajak-kenu versenyeket a hazai világbajnokságról.
szept. 3
21:42
Új irányítással megszerezte első győzelmét a Debrecen - eredmények, tabella (Infostart)
A Vasas 1-1-es döntetlent játszott a vendég Puskás Akadémiával a labdarúgó OTP Bank Liga hetedik fordulójának szombati játéknapján.
szept. 3
21:45
Hamilton rácáfolt Wolffra: A pole túl optimista becslés (m4sport.hu)
Ellentmondott Lewis Hamilton a főnökének, és túlzásnak nevezte, hogy lett volna esélye a zandvoorti pole-ra.
szept. 3
21:54
Az Eintracht Frankfurt simán legyőzte az RB Leipziget (Infostart)
Az RB Leipzig, három magyar válogatott játékosával a soraiban 4-0-ra kikapott szombaton az Eintracht Frankfurt otthonában a német labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójában.
szept. 3
22:15
Kvitová meccslabdákat hárítva jutott a US Open nyolcaddöntőjébe (m4sport.hu)
A 32 éves Kvitová a nyolcaddöntőben a nyolcadik helyen kiemelt hazai Jessica Pegulával találkozik.
szept. 3
22:17
Sainz megmondta: Ez a normális. Ott vagyunk, ahol lennünk kell (m4sport.hu)
Visszatért a normál kerékvágásba a Ferrari Carlos Sainz szerint, ám továbbra is a Red Bullt érzi a jobb autónak.
szept. 3
22:21
A Hanga Ádám nélkül felálló kosárválogatott 15 ponttal kapott ki az Eb-címvédő Szlovéniától (m4sport.hu)
Luka Doncic parádézott az első félidőben, a magyar csapat elszenvedte második vereségét az Eb-n.
szept. 3
22:33
Úgy éreztem, mintha valami rosszat tettem volna – mondja Serena utolsó legyőzője (Eurosport)
Szombaton hajnalban Serena Williams lejátszotta pályafutása utolsó profi mérkőzését, melyen nagy csatában vereséget szenvedett a US Open harmadik fordulójában. Alapesetben a 23-szoros Grand Slam-győztes megverése óriás élmény lenne bárkinek, de a Serena pályafutását lezáró Alja Tomljanovic számára voltak nehéz pillanatok a találkozó alatt, és legin
szept. 3
22:51
Csodaszép pontokkal, meccslabdát hárítva jutottak nyolcaddöntőbe Gálfi Dalmáék (Eurosport)
US Open: Gálfi Dalma, oldalán az amerikai Bernarda Perával nyolcaddöntőbe jutott az amerikai nyílt teniszbajnokság női páros versenyében. A magyar teniszező és partnere szombaton a 32 között a tavaly egyesben döntős kanadai Leylah Fernandezzel és az ausztrál Daria Saville-lel találkozott, akik a nyitókörben a második helyen kiemelt amerikai Coco Ga
szept. 3
23:03
Tovább menetel a Barcelona, Lewandowskiék ezúttal a Sevillát verték nagyon simán (m4sport.hu)
A lengyel klasszis ezúttal is gólt szerzett.
szept. 3
23:09
Ivkovics Sztojan: Nagyon gyámoltalanul kezdtünk, de a játék rendbe volt (m4sport.hu)
Ivkovics Sztojan a gyengébb kezdés ellenére elégedett volt a magyar csapat játékával, amelyet az Európa-bajnokság csoportkörében a címvédő Szlovénia elleni vereség során nyújtott.
szept. 3
23:15
Gálfi óriási csata után nyolcaddöntős párosban a US Openen (m4sport.hu)
Az utolsó versenyben maradt magyar teniszezőre és partnerére az amerikai Caty McNally és Taylor Townsend vár a nyolcaddöntőben.
szept. 3
23:18
Most háromig jutott a Barcelona és már második (Infostart)
Nagyon simán megnyerte sorozatban harmadik bajnokiját is az FC Barcelona. A katalánok ezúttal rangadót nyertek a La Ligában, ráadásul idegenben, Sevillában (3-0).
szept. 3
23:24
Nem bírt a címvédő szlovénokkal a magyar kosárlabda-válogatott (Infostart)
A magyar férfi kosárlabda-válogatott sima vereséget szenvedett a címvédő szlovén csapattól pénteken az Európa-bajnokság kölni csoportjának a második fordulójában.
szept. 3
23:27
A magyar válogatott nem tudta feltartóztatni a Doncic-vezette szlovénokat (Eurosport)
A magyar férfi kosárlabda-válogatott sima vereséget szenvedett a címvédő szlovén csapattól pénteken az Európa-bajnokság kölni csoportjának a második fordulójában.
szept. 3
23:45
Rafael Nadal Richard Gasquet ellen élőben, reklámmentesen az eurosport.hu-n (Eurosport)
A 22-szeres Grand Slam-bajnok Nadal azzal a Richard Gasquet-val játszik a 2022-es US Open harmadik fordulójában, akivel karrierje során korábban 17-szer találkozott, és mindannyiszor le is tudta győzni. Kíváncsian várjuk, mire megy a francia a tizennyolcadik összecsapáson. Nézd a mérkőzést nálunk élőben, reklámok nélkül, magyar kommentárral!
szept. 3
23:47
A világelső Swiatek amerikai ellenféllel küzd a nyolcaddöntőért - Élőben az eurosport.hu-n! (Eurosport)
A világelső Iga Swiatek a világranglista-105. amerikai Lauren Davisszel találkozik a US Open harmadik fordulójában magyar idő szerint már vasárnap hajnalban a Louis Armstrong stadionban. Kövesd a mérkőzést élőben, megszakítások nélkül az eurosport.hu-n vagy az Eurosport Appon!

Keresés