2022. szeptember 7. szerda

szept. 7
11:48
BL: egy nap alatt a második magyar érdekeltségű topcsapat edzőjét menesztették (Infostart)
Thomas Tuchel ideje telt ki a Chelsea-nél.
szept. 7
11:51
Evenepoel: „Nem vagyok az a kamuzós típus” (Eurosport)
Tényleg defeketje volt Evenepoelnak a keddi szakasz végén, de kétségtelenül nagyon jókor kellett félreállnia. Fel sem merült benne, hogy el kellene játszani a technikai problémát, és végül csak 8 másdopercet kapott Roglič -tól. Aki szerda reggel feladta a versenyt.
szept. 7
11:54
Ügyészek rántották le a leplet a 2000-es évek legnagyobb bundabotrányáról: elképesztő részletek derültek ki (Blikk)
Kulisszatitkokat osztottak meg a 2000-es évek világraszóló bundabotrányáról magyar ügyészek. Soha nem hallott részletek derültek ki a beszélgetés során.
szept. 7
11:57
Besárgulhat a Ferrari az Olasz Nagydíjra (m4sport.hu)
Besárgul a Ferrari? Az új egyenruhát már bemutatták, de a várakozás szerint az autójuk festése is átalakul a hazai versenyhétvégére.
szept. 7
12:09
Sainz aggódik Monza miatt: A Red Bull nagyon erős lesz (Racing)
Carlos Sainz és a Ferrari egy kulcsfontosságú hétvége előtt áll a Forma-1-ben. Az idei szezon következő versenyét ugyanis Monzában rendezik, ami a Vörösök második hazai versenye lesz Imola után. Azonban az olasz istálló kilátásai egyáltalán nem jók és ezzel ők is tökéletesen tisztában vannak. A Ferrari örömünnepét ugyanis a Red Bull nagy valószínűs
szept. 7
12:15
Újdonsült török sztárcsapat ellen kezd a főtáblán a Ferencváros az El-ben (Eurosport)
A 38 év után újra bajnok, újdonsült török sztárcsapat, a Trabzonspor lesz a magyar bajnoki címvédő és listavezető Ferencváros ellenfele csütörtök este a Groupama Arénában, a labdarúgó Európa-liga főtáblás küzdelmeinek első fordulójában.
szept. 7
12:21
Moncet: Készen állunk egy újabb győzelemre (Racing)
A Finn Rallyn és Ypres Rallyn aratott győzelmek után a Hyundai Motorsport a görög Acropolis Rallyn is szeretne ezért az eredményért harcolni.  A korábbi gödörből sikerült kikerülnie a Hyundai Motorsportnak, amit jól mutat, hogy Ott Tanak révén már három győzelmet tudott szerezni a koreai gyártó, az Acropolis Rallyra pedig két siker után érkezik.  “
szept. 7
12:33
Menesztették posztjáról a Chelsea vezetőedzőjét (Eurosport)
A Chelsea irányítói szerdán menesztették posztjáról Thomas Tuchelt, a labdarúgócsapat német vezetőedzőjét.
szept. 7
12:35
Lengyel Tomi: "Ha valaki a legjobb akar lenni, a legjobbaktól kell tanulnia" - Esb podcast (Eurosport)
Miért választotta Valter Ati a Jumbót, és miért "örülünk" annak, hogy eljött az FDJ-től? Lengyel Tomival a bő egy hete hivatalos csapatváltásról és a Vuelta 3. hetéről is beszélgettünk. Ez a podcast még azelőtt készült el, hogy kiderült volna Roglic feladta a versenyt a 16. szakaszon történt bukás miatt.
szept. 7
12:39
Meglepte az Indycar sztárját, hogy őt akarja az F1-es Red Bull (m4sport.hu)
Váratlanul érte Colton Hertát, hogy szemet vetett rá a Red Bull. A helyzetről először nyilatkozó Indycar-versenyző arra vár, hogy eldőljön, akadályt gördít-e az F1-es debütálása elé az FIA.
szept. 7
12:39
Megint Nashville-ben ünneplik majd a Nascar bajnokait (Racing)
Ahogy az eseménydús 2022-es versenyszezon az utolsó részéhez érkezik, a NASCAR ma bejelentette, hogy visszatér Nashville-be. A Bajnokok Hete elnevezésű ünnepséget november 30-án és december 1-jén rendezik majd meg. A NASCAR díjátadójára december 1-jén kerül sor a Music City Centerben, ahol hivatalosan is megkoronázzák az idei szezon NASCAR Cup Seri
szept. 7
12:51
Novemberben meglátjuk – átrendezheti az Erste Liga erőviszonyait az új játékospontrendszer (m4sport.hu)
Minden sorozatban, ahol elindul, így az Erste Ligában is az aranyérmet célozza meg a címvédő Csíkszereda jégkorongcsapata, de a most kezdődő idénytől bevezetett pontrendszer átrendezheti az erőviszonyokat, így az egyaránt döntőbe vágyó Brassónál, a Fradinál és a Gyergyónál sem mehetnek biztosra.
szept. 7
12:57
Feltörekvő török sztárcsapattal kezd az EL-főtáblán a Ferencváros (m4sport.hu)
Senki ne számítson sétagaloppra a török bajnok ellen. Brutálisan nehéz meccs vár a Ferencvárosra.
szept. 7
13:09
A kiszivárgott F1 versenynaptár 24 fordulót mutat jelenleg 2023-ra (Racing)
A Forma-1 2023-as naptárának első tervezete elkezdett keringeni a német szaksajtóban. Közvetlenül a múlt hétvégi Holland Nagydíj után az F1 vezérigazgatója, Stefano Domenicali elárulta, hogy Zandvoort 2023-ra egy módosított versenydátumot kap. Az olasz szakember a De Telegraafnak nyilatkozott erről: “Remek volt látni a lelkesedést, az izgalmat és a
szept. 7
13:18
Kirúgási hullám Bajnokok Ligájában: még csak egy játéknap telt el, de már két edzőt is elbocsátottak (Blikk)
Úgy tűnik, az idei BL-kiírásban nem kegyelmeznek az edzőknek: rögtön a csoportkör első játéknapján két edzőnek is kiadták az útját. Elsőként az RB Leipzig csapata menesztette vezetőedzőjét szerda reggel, majd a Chelsea folytatta a sort.
szept. 7
13:21
A Manchester City csatára elképesztő sebességgel termeli a gólokat a Bl-ben (Eurosport)
Erling Haaland, a Manchester City csatára példa nélküli sebességgel termeli a gólokat a Bajnokok Ligájában: eddigi húsz meccsén 25-ször volt eredményes - írta a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet (IFFHS) összegzésében, amelyet a BL keddi csoportkörös nyitánya után tett közzé.
szept. 7
13:23
Kyrgios: Egy csomó embert cserben hagytam, most kezdhetem elölről (Eurosport)
Hiába teremtette meg maga előtt az esélyt a Grand Slam-győzelemre, az esélyesség terhe túl soknak bizonyult. Nick Kyrgios most úgy érzi, mindenkit cserben hagyott, sok célja pedig már nem maradt erre a szezonra. Karen Khachanov, Casper Ruud, Ons Jabeur és Caroline Garcia viszont a pályafutásuk során először elődöntőbe jutottak a US Openen, így mind
szept. 7
13:39
Érzelmes búcsúra készül Vettel első F1-es győzelme helyszínén (m4sport.hu)
Érzelmes hétvégére számít Monzában Sebastian Vettel. Az első F1-es győzelmének helyszínétől vesz búcsút.
szept. 7
13:57
Kapitányuk és teher nélkül mennek a birkózóvébére a magyar kötöttfogásúak (m4sport.hu)
Az utazás előtti napon alig egyórás tréninget vezényelt Lőrincz Viktor és Takács Ferenc a magyar kötöttfogású-válogatottnak, amely szombaton jó szereplésben bízva kezdi meg szereplését a belgrádi birkózó-világbajnokságon.
szept. 7
13:57
Nézzétek a Vuelta 17. szakaszát élőben az Eurosport.hu-n! (Eurosport)
Itt tudjátok követni a Vuelta mai, 17. szakaszát - Aracena / Monasterio de Tentudía - 162,3 km
szept. 7
14:06
Sok mindenre képesek az Us Open szurkolói, de erre biztosan nem számítanánk - videó a lelátón történt bizarr esetről (Blikk)
Azt hinné az ember, hogy a szurkolói magatartás már nem okozhat meglepetéseket a nézők számára, hiszen már furcsábbnál-furcsább dolgokat láthattunk az amerikai nyílt teniszbajnokság lelátóján. De a mostani, 2022-es tornán történt eset talán még ezek közül is kiemelkedik.
szept. 7
14:09
A Porsche gyári pilótája, Lotterer az Andretti színeibe öltözhet át (Racing)
„Kettős ügynök” lesz jövőre a Porsche gyári pilótája, André Lotterer, aki a Hypercar program mellett marad az elektromos sorozatban. A stuttgarti márka az Endurance Világbajnokságra csoportosította át a belga-német versenyzőt, és közben megszerezték Antonio Félix da Costa szolgálatait. Lotterer erre a Porsche új ügyfélcsapatához, az Andrettihez sze
szept. 7
14:15
Aggasztó tendencia a Ferrarinál: keresik a magyarázatot (m4sport.hu)
Aggasztó trend rajzolódott ki a Ferrarinál az utóbbi három versenyhétvégén. Mattia Binotto szerint ha még akarnak nyerni idén, sürgősen megoldást kell találniuk.
szept. 7
14:27
Varga Ádám az olimpiai kvótaszerzést minden elé helyezi (m4sport.hu)
Egy szerény és céltudatos sportember, aki a párizsi olimpiát szem előtt tartja, nem kizárt, hogy egy szép éremmel örvendeztethet minket.
szept. 7
14:33
A Mercedes 2023-as dilemmája: „Ha te vagy a Red Bull, sokkal könnyebb minden” (m4sport.hu)
Lewis Hamilton nem igazodik ki az idei Mercedes hangulatingadozásain. Toto Wolff még számít idén kellemetlenségekre – 2023 kapcsán pedig nehezebb helyzetben érzi magukat, mint a Red Bullt.
szept. 7
14:39
Az immár négygólos Ádám Martin hozta a meccset csapatának (m4sport.hu)
Negyedik gólját szerezte az Ulszan Hyundai-ban és a dél-koreai élvonalban (K League 1) a magyar válogatott támadó.
szept. 7
14:39
Mbappé kiröhögte az újságírót, aki megkérdezte, miért magángéppel repülnek egy belföldi meccsre a sportolók (SzMo)
Az eset Párizs polgármesterét is felháborította, aki Twitteren üzent a focistáknak.
szept. 7
14:51
Legalább egy éremért és egy olimpiai kvótáért mennek a sportlövők a lengyelországi Európa-bajnokságra (m4sport.hu)
26 versenyszámban  30 magyar versenyző - köztük 13 junior - áll lőállásba Wroclawban.
szept. 7
14:53
Csercseszov "kompakt" és kiegyensúlyozott csapatnak tartja a Ferencváros EL-ellenfelét (m4sport.hu)
Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros vezetőedzője "kompakt" és jó egyensúllyal rendelkező csapatnak tartja a zöld-fehérek csütörtök esti ellenfelét, a Trabzonsport, amely az Európa-liga csoportkörének első fordulójában lép pályára a Groupama Arénában.
szept. 7
14:57
Csercseszov: Papíron a Trabzonspor az esélyesebb, a pályán meg majd meglátjuk (Demokrata)
A Ferencváros-Trabzonspor El-főtáblás összecsapás csütörtökön 21 órakor kezdődik.
szept. 7
14:57
Vas Blanka: „Nekem ez a szezon a tanulásról szól” (Eurosport)
A 21. születésnapját szombaton ünneplő Vas Blanka ott lesz a ma rajtoló Vueltán, ahol tavaly bemutatkozhatott az SD Worx csapatában. Blanka nemrég a GP Plouay-n lett nyolcadik, szinte az egyetlen olyan versenyén, ahol magáért mehetett.
szept. 7
14:57
Herta meglepődött a Red Bull érdeklődésén (Racing)
Jelenleg Colton Herta érkezése – vagy nem érkezése – mozgatja a szálakat az F1 pilótapiacán, erről azonban az amerikai nem tudott, amíg a Red Bull be nem jelentette. Az FIA döntésére vár most minden érdekelt, hogy megadják-e soron kívül a szuperlicenszet vagy sem a királykategóriában való induláshoz. Valószínűleg nem lesz a válasz, hiszen ezzel akk
szept. 7
15:09
Häkkinen: Félelmetes a McLaren párosa 2023-ra (Racing)
A McLaren egykori versenyzője, Mika Häkkinen szerint nem akármilyen páros jött össze a wokingi csapatnak 2023-ra. A Holland Nagydíj hétvégéjének folyamán végre hivatalossá vált, hogy Oscar Piastri a McLarenhez kerül a csapattól távozó és összességében igen nagy csalódást jelentő Daniel Ricciardo helyére. A fiatalabbik ausztrálon hosszú hetekig ment
szept. 7
15:15
Száztíz fölötti nevezés a székesfehérvári öttusa Eb-n (m4sport.hu)
Kedden kezdődik a kontinensviadal.
szept. 7
15:15
Vas Blanka: „Nekem ez a szezon a tanulásról szól” (Eurosport)
A 21. születésnapját szombaton ünneplő Vas Blanka ott lesz a ma rajtoló Vueltán, ahol tavaly bemutatkozhatott az SD Worx csapatában. Blanka nemrég a GP Plouay-n lett nyolcadik, szinte az egyetlen olyan versenyén, ahol magáért mehetett.
szept. 7
15:27
Két év kényszerű kihagyás után tér vissza Szombathelyre a Savaria Nemzetközi Táncverseny (m4sport.hu)
Remény van arra, hogy a versenyek végén felcsendülhet majd a magyar himnusz is.
szept. 7
15:33
Ádám Martin győztes gólt szerzett az Ulszanban (Demokrata)
A magyar válogatott támadó a Suwon elleni szerdai összecsapás egyetlen találatát jegyezte.
szept. 7
15:33
Megérdemli Dzsudzsák a búcsúmeccset, de az ugyanúgy ellentmondásos lesz, mint a karrierje (Eurosport)
Novemberben elbúcsúzhat a közönségtől és a válogatottól a kapitány, akit láttunk sírni Andorrában, meg duplázni az Eb későbbi győztese ellen is. Viszont mivel magyar fociról van szó, a politika itt is megjelenik a háttérben. Némileg Serena Williams pályafutása is át volt politizálva, de a múlt héten visszavonult teniszező hatása sokáig kitart még a
szept. 7
15:42
Üzentek az újpesti szurkolók: ezt követelik Roderick Duchatelet-től a 6-0-ra elbukott derbi után (Blikk)
A Ferencvárostól elszenvedett hazai 6-0-s bajnoki vereség után közleményben üzentek Roderick Duchatelet-nek az Újpest futballszurkolói.
szept. 7
15:45
Cunoda: Nehéz lenne átvenni Gasly helyét (m4sport.hu)
Főnöke szerint lehetne vezérpilóta, a japán úgy érzi, ehhez időre van szüksége.
szept. 7
15:45
„Nagy hiba volt tőlem” – Gulácsi elvitte a balhét a borzasztó baki után (BorsOnline)
Gyenge idényt fut eddig a Red Bull Leipzig, amely szeptember 6-án kiütéses vereséget (1-4) szenvedett a Sahtar Donyeck ellen a Bajnokok Ligája csoportkörében. Gulácsi Péter hatalmasat hibázott az első gólnál, még külföldön is felkapott lett a magyar kapus bakija.
szept. 7
15:54
Ahogy a PSG-nél: kirúgták Tuchelt, felkészül Pochettino? (Infostart)
Menesztette Thomas Tuchelt a Chelsea FC. Különös véletlen, hogy a német edzővel éppen a Kékek élén töltött századik mérkőzése után bontott szerződést a klub. Minden bizonnyal távozik az egyesülettől a stábja is, tagjai közt Lőw Zsolttal.
szept. 7
16:03
Cherchesov: "Nyomást kell gyakorolni rájuk, csak így lehetünk sikeresek" (Eurosport)
Stanislav Cherchesov, a Ferencváros vezetőedzője "kompakt" és jó egyensúllyal rendelkező csapatnak tartja a zöld-fehérek csütörtök esti ellenfelét, a Trabzonsport, amely az Európa-liga csoportkörének első fordulójában lép pályára a Groupama Arénában.
szept. 7
16:05
Kaotikus (újra)kezdés a Chelsea-től: kapkodós költekezés után gyors edzőváltás (Eurosport)
Thomas Tuchel a nyáron nagyobb beleszólást kapott a Chelsea átigazolásaiba, a londoni klub pedig kifejezetten aktív volt. A 280 millió eurós költés ellenére maradtak lyukak a keretben, a csalódáskeltő szezonkezdet pedig a német vezetőedző állásába került. Kijelenthetjük tehát, hogy finoman szólva sem indult zökkenőmentesen az új éra a Chelsea-nél.
szept. 7
16:09
Nem sárul be, de változtat festésén a Ferrari (m4sport.hu)
Különleges festéssel készülnek hazai hétvégéjükre.
szept. 7
16:09
Az autója is besárgul a Ferrarinak Monzára (Racing)
75 éves jubileumot ünnepel idén a Scuderia Ferrari. Az olaszok a hazai, Olasz Nagydíjukra időzítették az ünnepség jelentős részét, amihez egy komolyabb dizájn váltás társult. Első körben a csapat ruházata öltött sárga színt a Giallo Modena Special Edition nevű projekt keretén belül. Ám nem ez volt a legszembetűnőbb változás mégis a vörös autókon tö
szept. 7
16:12
Repülőbalesetet szenvedett Szlovákia sportlegendája (Infostart)
A snowboardos testvérével együtt zuhant le, de ha súlyos sérülésekkel is, lehet, hogy túlélik.
szept. 7
16:15
Lezuhant sportrepülőjével a szlovák olimpikon (Eurosport)
Sportrepülőgépével lezuhant és súlyos sérülésekkel szállították kórházba Radoslav Zidek szlovák snowboardost, aki hazája első téli olimpiai érmét szerezte.
szept. 7
16:21
Megfiatalított kerettel vágnak neki a következő szezonnak a BVSC vízilabdacsapatai (m4sport.hu)
A női csapatot a pólólegenda Stieber Mercedes irányítja.
szept. 7
16:33
Nick, basszus, taposs a gázra, és nyomd tovább, saját magadnak tartozol ezzel! (Eurosport)
Nick Kyrgios pályafutása legsikeresebb hónapjain van túl. Wimbledonban döntőt játszhatott, ahol remekül helyt állt Novak Djokovic ellen. Washingtonban tornát nyert, aztán a két ezresre fogyni kezdett a lendülete, de a US Openen ismét dobott egy nagyot a világelső Daniil Medvedev legyőzésével. Azonban a negyeddöntőben jött Karen Khachanov, aki lezár

Keresés