2023. február 15. szerda

febr. 15
0:15
Két NB I-es csapatba is magyar válogatott labdarúgó igazolt (Infostart)
Baráth Péter a Ferencváros, Balogh Norbert a Vasas labdarúgócsapatában folytatja pályafutását.
febr. 15
0:15
A Fradi és a Vasas is válogatott játékossal erősített (Eurosport)
OTB Bank Liga - Baráth Péter a Ferencváros, Balogh Norbert pedig a Vasas labdarúgócsapatában folytatja pályafutását, számoltak be róla a klubok kedden.
febr. 15
0:19
Előnyt szerzett a Bayern Párizsban (Infostart)
A Bayern München idegenben, az AC Milan otthon szerzett egygólos előnyt a labdarúgó Bajnokok ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésein. Kylian Mbappé, nem teljesen egészségesen beállt, fel is rázta a csapatát, de csak lesgólokig jutott.
febr. 15
0:19
Az atlétikai vb előtt már magyar a magyarnak is farkasa (Eurosport)
Pár nappal ezelőtt volt fél éve, hogy a valaha volt legnagyobb magyarországi sportesemény - az atlétikai világbajnokság - élére kormánybiztost kellett kinevezni. A miniszterelnök nem is akárkit szemelt ki erre a feladatra, hanem magát Schmidt Ádámot, a sportért felelős államtitkárt.
febr. 15
0:23
Pályán az első kiemelt: Tsitsipas - Ruusuvuori meccs Rotterdamból élőben! (Eurosport)
ABN AMRO Open - Az első helyen kiemelt Stefanos Tsitsipas a finn Emil Ruusuvuorival csap össze a rotterdami tenisztorna első fordulójában.
febr. 15
0:27
184 perc: Hurkacz megszenvedett a második fordulóért Rotterdamban (Eurosport)
ABN AMRO Open - Az ötödik helyen kiemelt Hubert Hurkacz nagy csatában győzte le a spanyol Roberto Bautista Agutot a kétmillió euró (798 millió forint) összdíjazású rotterdami keménypályás férfi tenisztornán.
febr. 15
0:31
Az olimpiai bajnok szerint Andy Murray olyan erő, akivel számolni kell Wimbledonban is (Eurosport)
Rio olimpia bajnoka, Monica Puig úgy véli, Andy Murray idén nagyot alkothat Wimbledonban, miután az Australian Openen megmutatta, hogy milyen nagy a tűrőképessége, és a legjobb 16 közé jutott. A skót jelenleg a 70. helyen áll a világranglistán, de a következő hónapokban néhány nagy eredménnyel visszakerülhet a legjobb 32 közé.
febr. 15
0:35
Elképesztő izgalmak után szerzett pontot a Fradi a svéd bajnok otthonában (Eurosport)
Kézilabda El - A Ferencváros 35-35-ös döntetlent játszott a svéd Ystads IF HF vendégeként a férfi kézilabda Európa-liga csoportkörének nyolcadik fordulójában, kedden.
febr. 15
0:39
Nagelsmann: „Nem számítottunk rá, hogy a PSG ennyire passzív lesz”; Mbappé: „Továbbjutni megyünk Münchenbe” (Sportal)
Mint megírtuk, a Bayern München 1–0-ra legyőzte idegenben a PSG-t a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzésén. Lássuk, hogyan értékelték a találkozót a főszereplők!
febr. 15
0:39
A csúcson visszavonult holland klasszis nem bánta meg a döntését, Vas Blankáék sikere az első (Eurosport)
Már egy teljes szezon lement azóta, hogy a korábbi olimpiai- és háromszoros világbajnok Anna van der Breggen lezárta aktív pályafutását és csapattársból Vas Blankáék sportigazgatója lett, de azt mondja, nem igazán vágyik vissza a versenyek sűrűjébe. A hollandok klasszisa, aki egy évtizeden át volt a női mezőny meghatározó alakja, most arról mesélt,
febr. 15
0:43
Nézd itt Medvedev és Davidovich Fokina mérkőzését Rotterdamból! (Eurosport)
ABN AMRO Open - A volt világelső Daniil Medvedev a spanyol Alejandro Davidovich Fokinával játszik a rotterdami tenisztorna első fordulójában. Kövessétek a mérkőzést az eurosport.hu-n élőben!
febr. 15
0:47
Ronnie O'Sullivan botrányosan győzött, Neil Robertson simán kiesett (Eurosport)
Egészen sajátos módon nyerte meg a mérkőzését a Welsh Open második fordulójában Ronnie O'Sullivan. A világelső úgy bukta el a hatodik frame-et, hogy harmadjára sem talált el piros golyót, és a dákóbőrrel is voltak gondjai, mégis túljutott skót ellenfelén. Ezzel bejutott a 32 közé, ahol Rod Lawler lesz az ellenfele.
febr. 15
0:51
Centiken múlott a Psg egyenlítése, egygólos Bayern-siker Párizsban (Eurosport)
Bajnokok Ligája - A német bajnoki címvédő Bayern München 1-0-ra nyert a Paris Saint-Germain vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntős párharcának első, kedd esti mérkőzésén.
febr. 15
1:15
Pioli: „Ez csak az első meccs volt”; Conte: „Jobban kellett volna reagálnunk a gólnál” (Sportal)
Mint megírtuk, a Milan 1–0-ra megverte otthon a Tottenhamet a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. Lássuk, hogyan értékeltek a csapatok részéről!
febr. 15
3:21
Kövesd az eurosport.hu-n élőben a Borussia Dortmund - Chelsea Bl-nyolcaddöntőt! (Eurosport)
Bajnokok Ligája - A Borussia Dortmund és a Chelsea először csap össze egymással, de teljesen más előjelekkel várják a nyolcaddöntő első felvonását. A Chelsea kifejezetten rossz formában várja a BL-folytatást, ugyanis legutóbbi 14 meccséből csupán hármat nyert meg, míg a Borussia Dortmund hagyományosan jól szerepel hazai pályán, ugyanakkor éppen az
febr. 15
4:51
Vadító póz, csodás melleket villant a futógépen a kebelcsoda (Metropol)
Misti Barros az edzőteremből jelentkezett be.
febr. 15
5:15
Ezen a napon született “Mr. Monaco”, az eddigi egyetlen “tripla koronás” (Racing)
1929-ben ezen a napon, február 15-én született Graham Hill, a londoni Hampsteadben. Ma lenne 94 éves. A Forma-1 történetének egyik legkarakteresebb figurája két világbajnoki címet nyert, egyet a BRM, egyet pedig a Lotus színeiben. Manapság már elképzelhetetlen lenne úgy a Forma-1-be kerülni, ahogy Hillel történt. 24 éves koráig még utcai autót sem
febr. 15
5:27
Megint megbüntethetik a Red Bullt? (Racing)
A Red Bull csapatfőnöke a tavalyihoz hasonlóan az idén is meglepőnek tartaná, ha bajba kerülnének, de úgy véli, teljes bizonyosság nincs afelől, hogy nem fognak.
febr. 15
5:33
Nascar: A Guns N’ Roses által szponzorált Daytona 500-autónál nem látsz menőbbet [Videó] (USAracing)
Rendhagyó szponzorról rántotta le a leplet a Legacy Motor Club. A csapat 43-as számú Chevrolet...
febr. 15
5:33
Nascar: A Guns N’ Roses által szponzorált Daytona 500-autónál nem látsz menőbbet [Videó] (Racing)
Rendhagyó szponzorról rántotta le a leplet a Legacy Motor Club. A csapat 43-as számú Chevrolet...
febr. 15
5:57
Éhes a duplázásra a történelmi sikert arató autóversenyző (Racing)
Austin Cindric tavaly győzelemmel debütált a NASCAR csúcskategóriájában a legnagyobb presztízsű futamon, a Daytona 500-on. Úgy érzi, a hétvégén van esélye megint győzni. Máig ez az egyetlen sikere a Cup Series-ben, amivel történelmet írt és az első olyan pilóta lett, aki első kísérletre megnyerte a híres szezonnyitó versenyt. A többi 35 futamon hár
febr. 15
6:15
A Krone hivatalos partnere lett a kamion Európa-bajnokságnak (Racing)
Az Európai Kamion Versenyszövetség (ETRA) ma bejelentette, hogy új partnerségbe kezdett a német Krone haszongépjármű-gyártóval. Miután 2017-ben a Krone a bajnokság kiemelt partnere volt, a Goodyear FIA ETRC-vel való együttműködés a következő kamionos versenyszezonban újjáéled. A felek együtt fognak dolgozni a közös célok érdekében, hogy előmozdítsá
febr. 15
6:21
Pályára lép a Chelsea is a BL-ben; Arsenal–City rangadó Angliában – szerdai sportműsor (Sportal)
Egy csokorba gyűjtöttük a szerdai nap legfontosabb sporteseményeit.
febr. 15
6:33
Neuville: A csapat egyértelműsítette, hogy mi a helyzet (Racing)
Craig Breen ugyan sokáig a győzelemért harcolt, a Hyundai vezetése a svéd Power Stage előtt arra kérte, hogy adja át a második helyet Thierry Neuville-nek.
febr. 15
6:45
Előnyben a Bayern és a Milan is – reggeli hírösszefoglaló (Sportal)
A kedd este legfontosabb sporthírei.
febr. 15
6:57
Arsenal - Manchester City rangadó, élő eredmények a Premier League-ből (Eurosport)
Arsenal - Manchester City rangadó, élő eredmények a Premier League-ből.
febr. 15
6:59
Belső viszályok a budapesti atlétikai vb-n, Bø ismét világbajnok, előny a Bayernnél és a Milannál (Eurosport)
A szokatlanul hosszú szünet után két 1-0-s mérkőzéssel tért vissza a Bajnokok Ligája, de senkit se tévesszen meg az eredmény, bőven voltak események. Mondhatni, hogy az események a budapesti atlétikai vb körül is zajlanak, csak épp nem úgy ahogy kellene, ennek az ügynek is megírtuk a részleteit.
febr. 15
7:03
A Bundesliga korábbi igazgatója szerint a politikai játszmák túsza lett a futball (Sportal)
Andreas Rettig, a Bundesliga korábbi ügyvezető igazgatója arra figyelmeztetett, hogy a futballt egyre inkább politikai célokra használják fel – írja a DPA.
febr. 15
7:09
Remek idegenbeli győzelemmel indította az Európa-kupa elődöntőt a Budaörs (Eurosport)
A Budaörs női asztalitenisz-csapata 3-1-re nyert kedden a cseh Moravsky Krumlov otthonában az Európa-kupa elődöntőjének első mérkőzésén, így kedvező helyzetből várhatja a szombati, hazai visszavágót.
febr. 15
7:15
Népes táborral vág neki az idénynek az Alpine Academy (Racing)
Az eddigi legnagyobb létszámmal, összesen nyolc fővel kezdi meg az idényt az Alpine utánpótlás programja. Jól ismert nevek mellett új arcok is feltűnnek a listában, de lesz egy női tag is. Az akadémia két húzóneve a Forma-1-es csapat nem hivatalos tartalékversenyzője, aki tavaly hatodik lett a Formula 2-es szezonban és már a franciák F1-es gépét
febr. 15
7:21
A Veszprém dán klasszisa két percben a tabukról, és a stressz kezeléséről (Sportal)
Hosszabb interjút adott a Sportálnak Rasmus Lauge, a januári vb-döntőben 10 gólt szerző veszprémi kézilabdázó, aki többek között a mentális egészségről és a stressz elviseléséről is beszélt.
febr. 15
7:27
Félelmetes összeg - óriásit kaszált a Fifa az elmúlt években (Eurosport)
Az már aligha titok bárki előtt, hogy a modern labdarúgásban elképesztő, földi halandó számára felfoghatatlan összegek forognak. És ebből az üzletből a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség, a FIFA is szépen kanyarított az elmúlt időszakban. Nemrég kiderült, a szervezet rekordbevétellel zárta a legutóbbi időszakot, és Gianni Infantino elnök fizetését is n
febr. 15
7:33
A Ferrarinak lehet, ami a Mercedesnek szabálytalan volt? – itt a magyarázat (Racing)
A maranellóiak új autójának egyik megoldására sokan felkapták a fejüket.
febr. 15
7:33
Megint büntetést kaphat a Red Bull? (Sportal)
A Red Bull-istálló csapatfőnöke, Christian Horner nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy ismételten nem fogják tudni betartani a költségvetési sapkát.
febr. 15
7:45
Ivkovics Sztojan Vojvoda Dávid mellett áll (HírTV)
Vojvodát a Fiba decemberben függesztette fel, miután nem fizette meg a Basketball Arbitral Tribunal döntőbíróság által az ő korábbi ügynökének, Vinkó Lászlónak megítélt 14,4 millió forintot, a kamatokat és az eljárási költséget.
febr. 15
7:45
Itt az újabb bojkott – a britek sem hajlandóak részt venni a világbajnokságon (Eurosport)
Miközben a Nemzetközi Olimpiai Bizottság azon munkálkodik, hogy a háborút indító Oroszország és a vele szövetséges Fehéroroszország versenyzői visszatérhessenek a sport vérkeringésébe, egyre több sportági szövetség fejezi ki ellenérzését a tervvel kapcsolatban. Az ökölvívásban kifejezetten forró most a helyzet, hiszen egy újabb nemzet döntött a vb
febr. 15
7:51
Egy alig ismert sportág bekerül a Nemzeti Alaptantervbe (Infostart)
A testnevelő tanárok képzésének is részévé válik a floorball.
febr. 15
7:51
Ez rettenetes: a 46 éves olimpia bajnoknak a lábai után a kezeit is amputálni kellett (Sportal)
Roman Kosztomarovról egyre rosszabb hírek érkeznek. Az orosz jégtáncost január 9-én szállították súlyos tüdőgyulladással kórházba, ahol – ismeretlen okból – valami durva fertőzést szedett össze. Állapota borzalmas, s ki tudja, mi lesz a vége.
febr. 15
7:57
Coman: Boldog vagyok, de nem tudtam ünnepelni (m4sport.hu)
A PSG-nevelésű játékos győztes gólt szerzett korábbi csapata ellen, elmondta, mit érzett.
febr. 15
7:57
Rekordszámú nemzet jut ki „ingyen” a következő foci-vb-re (Eurosport)
A 2026-os labdarúgó-világbajnokság mindhárom házigazdájának, azaz az Egyesült Államoknak, Kanadának és Mexikónak a válogatottja is automatikus résztvevője a tornának - döntött a nemzetközi szövetség (FIFA) kedden.
febr. 15
8:03
Magyar szívvel olaszként (Demokrata)
Videó! Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitánya előadást tartott a Debreceni Egyetemen.
febr. 15
8:21
Felfüggesztette a bíróság az FTC szektorbezárásos büntetését (m4sport.hu)
A B-közép egyetlen szektorát sem kell lezárni a szombati,. Kecskemét elleni meccsen.
febr. 15
8:27
Hannibal vagy Jaime Lannister? Schmeichel vagy Laudrup? – villámkérdések a Veszprém dán klasszisával (Sportal)
Hosszabb interjút adott a Sportálnak Rasmus Lauge, a januári vb-döntőben 10 gólt szerző veszprémi kézilabdázó, aki néhány Dániával kapcsolatos villámkérdésünkre is válaszolt.
febr. 15
8:33
Legendás szakasszal zárul a Skandináv Rally (Racing)
A szervezők megerősítették, hogy legendás szakaszon fog zárulni a Skandináv Rally ERC futam, melyet a Svéd Rally korábbi pályáin rendeznek.
febr. 15
8:35
A Ferrari korábbi tehetségét már a dobogós helyek is boldoggá tennék (Racing)
Az IndyCar-ban a második idényét kezdi Callum Ilott, és a Juncos Hollinger Racing pilótájának vágya dobogóra állni. Tavaly ugyanis a 8. helynél egyszer sem végzett előrébb, jóllehet, a szezonzárón egy 2. rajtkockával villantott. „Amennyiben minden összejön, nyerhetünk, de nem ez a célkitűzésünk, hanem a dobogós eredmények. Erre adott a lehetőségünk
febr. 15
8:39
Rangadó a Premier League-ben és még BL-meccsek is vannak – sport a tévében (Infostart)
A Dortmund a Chelsea-t, a Club Brugge a Benficát fogadja a nyolcaddöntőben. Pályán a Real Madrid is.
febr. 15
8:39
Hosszabbításban verte a ligaelső Bostont a Milwaukee (m4sport.hu)
A Milwaukee Bucks saját közönsége előtt hosszabbításban győzte le a ligaelső Boston Celtics együttesét az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) legutóbbi játéknapján.
febr. 15
8:45
Itt nézhető élőben a Mercedes bemutatója (m4sport.hu)
A Mercedes nagy napja következik: szerdán Silverstone-ban leplezik le és járatják be Lewis Hamilton és George Russell W14-esét.
febr. 15
8:51
Urblík távozik a Puskás Akadémiától (m4sport.hu)
A felvidéki középpályás négy és fél év után távozik Felcsútról.
febr. 15
8:51
Kimondta a bizottság, az UEFA kezéhez is vér tapad (BorsOnline)
Elkészült a sokkoló jelentés.

Keresés