2023. február 28. kedd

febr. 28
4:48
Felcsúszott a ruhája, a motoron villantott a szőke kebelcsoda (Metropol)
Anella semmit nem szégyell.
febr. 28
5:06
Kyle Larson a 2025-ös Indy 500-ra is nevez a McLarennel (USAracing)
Még januárban vált hivatalossá, hogy Kyle Larson jövőre megkísérli kvalifikálni magát az Indianapolis 500-ra, méghozzá...
febr. 28
5:06
Kyle Larson a 2025-ös Indy 500-ra is nevez a McLarennel (Racing)
Még januárban vált hivatalossá, hogy Kyle Larson jövőre megkísérli kvalifikálni magát az Indianapolis 500-ra, méghozzá...
febr. 28
5:18
Van rajta a bugyi? Széttárta meztelen combjait a vadító álomnő (BorsOnline)
Anella Millert olyan ruhában fotózták, hogy nem egyértelmű a helyzet: vajon visel bugyit az orosz szépség?
febr. 28
5:18
Épp csak, hogy elkészült Alonso debütáló autója, és volt mivel rajthoz állnia! (Racing)
A 2001-es Forma-1-es szezon az Ausztrál Nagydíjjal kezdődött, az első versenynap március 4. volt. Február 28. azonban legalább olyan nagy nap volt az újonc Fernando Alonso számára, mint az első versenye. Az ausztrál Paul Stoddart tulajdonában lévő Minardi 22 évvel ezelőtt, ezen a napon, már a szezon előtt megnyert egy fontos versenyt, méghozzá az i
febr. 28
5:24
Örömhír: megússza a kilakoltatást Csollány családja (Sportal)
Megoldódott Csollány Szilveszter családjának a kálváriája. Az összefogás segített a bajban, bár azt egyelőre nem tudni, hogy ki volt a titokzatos jótevő.
febr. 28
5:54
Szembeszállt a tévedő Hamiltonnal egy másik versenyző (Racing)
Az IndyCar-ban nem használnak gumimelegítő paplanokat, és a sorozat egyik nemrég visszavonult versenyzője azt mondja, a hétszeres bajnok valótlan kijelentéseket tett az F1 tervéről. A Forma-1-ben a 2024-es szezontól bevezethetik azt a korábban már többször tervezett intézkedést, hogy betiltják a gumimelegítő paplanok használatát. Ezek hiányában a k
febr. 28
6:18
A Hyundai megerősítette a TCR World Tour-on való részvételüket (Racing)
A Hyundai megerősítette, hogy két Elantra N TCR autóval vesz részt az első TCR World Tour szezonban. A Hyundai az elmúlt szezonban Mikel Azconával szerezte meg a WTCR utolsó bajnoki címét, aki a BRC Racing csapat által üzemeltetett Elantra volánja mögött ült. Ez öt év alatt a harmadik bajnoki címet jelentette a Hyundai versenyzői számára,
febr. 28
6:30
Munster Rally1-es autóval fejezheti be az évet, de ehhez neki is tennie kell (Racing)
A tervek szerint Grégoire Munster az év végén debütálhat a WRC legmagasabb kategóriájában, ez azonban függ a luxemburgi versenyző WRC2-es szereplésétől is.
febr. 28
6:30
A PSG sztárja ellen nyomoznak nemi erőszak miatt; Messi lett az év legjobb labdarúgója – reggeli hírösszefoglaló (Sportal)
A hétfő délután és este történt legfontosabb sporteseményeket, híreket összegyűjtöttük olvasóinknak.
febr. 28
6:36
Magyar Kupa; pályán a Manchester City – keddi sportműsor (Sportal)
Íme, a keddi sportműsor!
febr. 28
6:48
Az amputált lábú Marcin Oleksy nyerte a Puskás Ferenc-díjat (SzMo)
Novemberben a mankójára támaszkodva ollózott a kapuba az amputált lábúak Warta Poznan-Stal Rzeszow bajnoki mérkőzésen.
febr. 28
7:18
Így lett a Liverpool egykori játékosából autóversenyző (Racing)
Nem sokan ismerik Jerzy Dudek történetét. A lengyel származású férfi egykoron profi labdarúgó volt, de a visszavonulását követően sem tétlenkedett: újra elkezdett egy régi hobbijának, az autóversenyzésnek élni. Dudek profi pályafutása 1991-ben vette kezdetét a labdarúgásban és a karrierje alatt olyan csapatokban is megfordult, mint a Real Madrid. A
febr. 28
7:18
Guardiola óriásit trollkodott a Manchester Uniteddel (Sportal)
A Manchester City menedzsere odaszúrt a városi riválisnak.
febr. 28
7:24
Messi az év játékosa, Marcin Oleksyé a Puskás-díj (Demokrata)
A 35 éves játékos elsősorban azzal érdemelte ki a címet, hogy ötödik világbajnokságán sikerült a csúcsra juttatnia az argentin válogatottat, amelyet hét góllal segített a katari eseményen.
febr. 28
7:30
Újabb információk derültek ki a sérült F1-es pilótáról – több futamot is kihagyhat? (Racing)
Újabb információk derültek ki Lance Stroll sérüléséről, ami alapján nem kizárt, hogy nemhogy egy, de két futamot is ki kell hagynia.
febr. 28
7:42
Lehetetlen helyzetben a Chelsea edzője, de ettől még teljesítenie kell a csapatnak (Eurosport)
Graham Potter alatt az utóbbi tizenegy meccséből csak egyet nyert meg a Chelsea, a londoniak pedig szinte gólt lőni sem tudtak az elmúlt hónapokban. A szurkolók már rég elzavarnák az edzőt, a tulajdonosok viszont egyelőre kitartanak mellette. Ezt a megtévesztő látszat ellenére szinte lehetetlen körülmények indokolják, Potter hetei mégis meg lehetne
febr. 28
8:30
Abu Dhabi Desert Challenge 1. szakasz összefoglaló (Racing)
Komoly drámák alakultak ki az Abu Dhabi Desert Challenge 1. szakaszán, ahol a motorosoknál a chilei Pablo Quintanilla, míg az autósoknál Nasser Al-Attiyah volt a leggyorsabb.
febr. 28
8:32
F1-es gyakorlatokat vezet be új csapatánál a Red Bull korábbi mérnöke (Racing)
Az IndyCar egyik csapatának lett a technikai igazgatója Stefano Sordo, aki a világbajnoki sorozat alakulatainál elterjedt technikai szemléletet szeretné meghonosítani új munkahelyén. A Rahal Letterman 2020-ban nyert utoljára futamot az IndyCar-ban, még Szato Takumával, tavaly pedig egyik versenyzője sem végzett az összetett pontverseny első tíz hel
febr. 28
8:36
Jön a Juve és a Manchester City, pályán a Ferencváros kézisei - sport a tévében (Infostart)
A Mezőkövesd a Zalaegerszeggel játszik a férfi Magyar Kupában. A külföldi topcsapatok közül pályára lép a Roma, a Juventus és a Manchester City is. Folytatódik a férfi kézilabda Európa-liga, három magyar csapattal.
febr. 28
8:36
Régóta várnak erre a Chelsea-szurkolók: hamarosan visszatérhet a kulcsember (Sportal)
N’Golo Kanté felépült a sérüléséből.
febr. 28
8:38
Hegyi Krisztián a Manchester City ellen készül (Sportal)
A magyar korosztályos válogatott kapus és csapata, a West Ham United legutóbbi nyolc bajnokija közül hatot megnyert – péntek este a listavezető a következő ellenfél.
febr. 28
8:48
Kikapott a ligaelső Boston New Yorkban, átvette a vezetést a Milwaukee (m4sport.hu)
A legutóbb nagydöntős és eddig ligaelső Boston Celtics 109-94-re kikapott a New York Knicks vendégeként az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) legutóbbi játéknapján.
febr. 28
8:54
Kikapott az eddigi ligaelső az NBA-ben (Sportal)
A legutóbb nagydöntős és eddig ligaelső Boston Celtics 109–94-re kikapott a New York Knicks vendégeként az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) legutóbbi játéknapján.
febr. 28
9:06
Főnöke elmondta, miben változott Leclerc az öt év alatt (m4sport.hu)
A Ferrarinál új, Charles Leclerc-nek viszont már nem először csapatfőnöke Frédéric Vasseur. A francia elmondta, mi a legnagyobb változás a monacóinál.
febr. 28
9:06
Újabb irányító került a piacra, ezúttal egy Super Bowl-győztes (Sportal)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban szereplő Washington Commanders-nél véget ért a Carson Wentz kísérlet, a fővárosi csapat egy év után elküldte irányítóját.
febr. 28
9:12
Valaki megmentette Csollány Szilveszter családját (Infostart)
Valószínűleg maradhat otthonában Csollány Szilveszter családja. Az olimpia bajnok tornász 13 hónapja koronavírusban halt meg, rokonai nem tudták törleszteni a házukra felvett hitelt.
febr. 28
9:18
Veszélyben LeBron James hátralévő szezonja (m4sport.hu)
Minden idők legeredményesebb NBA-játékosa vasárnap sérült meg, amerikai sajtóhírek szerint több hétre kidőlt.
febr. 28
9:18
Verstappen csúnyán meghízott a téli szünetben (Racing)
Max Verstappen túlságosan elengedte magát a téli szünet folyamán. A holland pilóta tavaly a második világbajnoki címét ünnepelhette a Forma-1-ben, azonban miután eléggé elengedte a gyeplőt, a szezon kezdéséig 10 kilótól kellett megszabadulnia. A Red Bull 35-szörös futamgyőztes kiválósága 10 kilót adott le a szezon előtti tesztek kezdetéig. Verstapp
febr. 28
9:18
A sikátorban szexelő válogatott játékost kirúgta a csapata (Sportal)
Joe Westerman kínos helyzetbe keveredett és már csapata sincs…
febr. 28
9:30
Így állhat fel Leverkusenben a sérülésektől tizedelt Ferencváros (Sportal)
Hat játékos is sérüléssel bajlódik a Ferencvárosban, így nincs könnyű helyzetben Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző a jövő csütörtöki, Leverkusen elleni idegenbeli El-nyolcaddöntő előtt.
febr. 28
9:32
Köpés után azonnal mehetett zuhanyozni a sztárjátékos (Sportal)
Az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokságban (NHL) szereplő New York Rangers játékosát azonnal kizárták a találkozóról, miután arcon köpte Drew Doughty-t.
febr. 28
9:36
Segítő kéz (Sportal)
.
febr. 28
9:54
Rune nyerte a fiatalok csatáját az acapulcói tenisztornán (Sportal)
A 19 éves Holger Rune nagy csatában legyőzte a fél évvel idősebb Ben Sheltont a 2,2 millió dollár (800 millió forint) összdíjazású acapulcói keménypályás férfi tenisztorna nyitókörében.
febr. 28
9:56
Szendviccsel dobta meg a Milan-szurkolókat az Atalanta edzője (Sportal)
Gian Piero Gasperini nem fogta vissza magát.
febr. 28
10:00
Rune nyerte a fiatalok csatáját Acapulcóban (Eurosport)
A 19 éves Holger Rune nagy csatában legyőzte a fél évvel idősebb Ben Sheltont a 2,2 millió dollár (800 millió forint) összdíjazású acapulcói keménypályás férfi tenisztorna nyitókörében.
febr. 28
10:00
Csak a lányokban bízik az atléták szakvezetője (Sportal)
Elutaztak Isztambulba a magyar atléták a fedett pályás Európa-bajnokságra. Scheidler Géza sportszakmai igazgatót még a reptéren értük utol. Szinte röptében, mert a beszélgetés úgy ért véget, hogy azt mondta: „Ne haragudjon, de mennem kell becsekkolni!”
febr. 28
10:02
Profi szerződés és saját csapat 18 évesen? – A Dsm német tehetsége összehozta (Eurosport)
A most 20 esztendős Marco Brenner épp az első profi győzelmére hajt a DSM-nél, szabadidejében pedig Németország egyik legjobb junior csapatát vezeti mint teljes jogú tulajdonos, menedzser és marketingigazgató. Igen, talán kissé kontrollmániás, talán túl magabiztos, de Brennernek versenyzőként és csapatfőnökként is határozott elképzelései vannak, és
febr. 28
10:02
Meghalt a pályán egy 23 éves játékos (Sportal)
Michael Palmer meccs közben lett rosszul, nem tudták megmenteni az életét.
febr. 28
10:06
Ki a leggyorsabb? Elolvadt a Red Bull előnye az egyenesekben (m4sport.hu)
Eltűnni látszik a Red Bull tavalyi nagy fölénye – legalábbis az egyenesekben. A Ferrari a tesztek alapján közelíteni tudott a tavalyi gyenge pontját jelentő területen, a Mercedesnek és a McLarennek viszont még lesz feladata.
febr. 28
10:08
Rossi Messit, Szoboszlai Haalandot választotta, kapusra és edzőre egyformán szavaztak, de nem a győztesre (m4sport.hu)
A FIFA közzétette a szövetségi kapitányok és a válogatott csapatkapitányok szavazatait.
febr. 28
10:12
Újabb játékost vádolnak nemi erőszakkal, ezúttal a Psg az érintett (Eurosport)
Nemi erőszak gyanúja miatt nyomozás indult Franciaországban Achraf Hakimi, a Paris Saint-Germain marokkói labdarúgója ellen.
febr. 28
10:18
Újabb játékost vádolnak nemi erőszakkal, ezúttal a Psg az érintett (Eurosport)
Nemi erőszak gyanúja miatt nyomozás indult Franciaországban Achraf Hakimi, a Paris Saint-Germain marokkói labdarúgója ellen.
febr. 28
10:18
Ez lesz Sainz legfőbb célja 2023-ban (Racing)
Az előző hét szombati napján ért véget a 2023-as Forma-1-es táli tesztje Bahreinben. A teszt során a Red Bull érte el a legjobb köridőt Sergio Pérez révén, de a Ferrarinál emiatt még egyáltalán nem aggódnak. Az utolsó tesztnapom számos csapat – köztük a Vörösök is – teljesített időmérős szimulációkat. A Ferrari pilótái ugyan egy körön
febr. 28
10:18
Stenmark: Shiffrin sokkal jobb, mint én voltam valaha (Sportal)
Akár száz világkupa sikere is lehet Mikaela Shiffrinnek a nagy előd szerint.
febr. 28
10:30
Komoly probléma lépett fel Elfyn Evans tesztjén (Racing)
A Toyota Gazoo Racing Spanyolországban készül fel a Mexikó Rallyra, azonban Elfyn Evans tesztje nem ment zökkenőmentesen.
febr. 28
10:30
Sorozatban hetedik sikerét aratta az éllovas az NHL-ben (Sportal)
A ligaelső Boston Bruins 3-2-re nyert az Edmonton Oilers otthonában az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján, ezzel sorozatban hetedik sikerét aratta.
febr. 28
10:36
Shiffrin a hétvégén rekordot dönthet, Stenmark szerint 100-ig meg sem áll (Eurosport)
Az alpesi síben 86 világkupa-futamgyőzelemmel még csúcstartó svéd Ingemar Stenmark szerint a 85 diadalnál járó Mikaela Shiffrin sokkal jobb versenyző, mint ő volt valaha, és az amerikai síző könnyedén elérhet a száz sikerig.
febr. 28
10:36
NHL – Sorozatban hetedik sikerét aratta az éllovas Boston Bruins (Sportal)
A ligaelső Boston Bruins 3-2-re nyert az Edmonton Oilers otthonában az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján, ezzel sorozatban hetedik sikerét aratta.
febr. 28
10:38
Miért nem kér az ökölvívó szövetség Rácz Félix segítségéből? (Sportal)
Az ismert és elismert bokszpromóter, Rácz Félix a minap különleges ajánlatot tett a Sportrádióban a Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ) új vezetőségének, de egyelőre süket fülekre talált. Meglepő?

Keresés