2023. április 13. csütörtök

ápr. 13
10:30
Tesztet vár a fellebbező Ferraritól a csapat korábbi „koronatanúja” (m4sport.hu)
A Ferrari legutóbbi felülvizsgálati kérelmének kudarcán viccelődött a csapat akkori „koronatanúja”. A maranellóiak esélye Carlos Sainz ausztráliai büntetésének ügyében sem tűnik túl rózsásnak.
ápr. 13
10:30
A 10 leggyorsabb ORB futam (Racing)
A magyar versenyek többségére igaz, hogy tempós pályákon zajlanak, azonban megtudod mondani, hogy 2014 óta melyik volt a leggyorsabb ORB verseny? Segítünk!
ápr. 13
10:30
A tizenegyeseket kihagyó újpesti középpályás: „Mentálisan erős vagyok” (Sportal)
Hosszabb interjút adott az Újpest honlapjának Petrus Boumal, a lila-fehérek kameruni középpályása.
ápr. 13
10:32
Klubja felköszöntötte a születésnapos magyar labdarúgót (Sportal)
Ma (csütörtökön) lett 24 éves Schäfer András – erről a játékos klubja, a német élvonalbeli Union Berlin sem feledkezett meg, és a hivatalos Twitter-oldalán boldog születésnapot kívánt a magyar válogatott labdarúgónak.
ápr. 13
10:33
Roubaix után félmaraton - közel 40 évesen is megállíthatatlan az őrült bringás (Eurosport)
Cameron Wurf az Ineos profi versenyzője, emellett viszont triatlon Ironman-versenyeken is rendszeresen indul. Így aztán nem hanyagolhatja el a futást sem, ez pedig ahhoz vezetett, hogy a vasárnapi Paris-Roubaix letekerése után még egy félmaratont is lefutott.
ápr. 13
10:42
Csapatot talált magának a Ferencváros korábbi légiósa (Sportal)
A bosnyák labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Posusje saját hivatalos oldalain jelentette be, hogy szerződtette Dejan Georgijevicset.
ápr. 13
10:54
Agüero nem kímélte Ronaldót: Az összes gólját a szerencsének és a kapusok hibáinak köszönheti (m4sport.hu)
A Manchester City gólrekordere, a profi labdarúgástól 2021-ben szívproblémái miatt visszavonult Sergio Agüero Twitch-csatornáján kemény kritikával illette a portugálok klasszisát, Cristiano Ronaldót, míg barátját, Lionel Messit egyértelműen jobb góllövőnek tartja.
ápr. 13
11:12
Újonc hozta a magyarok első győzelmét Lettország ellen a Billie Jean King-kupában (m4sport.hu)
A válogatottban győzelemmel debütáló Szabanin Natália sikere után Jani Réka vereséget szenvedett, így a magyarok 1-1-re állnak a lettek ellen Antalyában, a tenisz Billie Jean King Kupa euro-afrikai zónájának I-es csoportjában.
ápr. 13
11:12
Kiborította a csontvázakat a szekrényből a Ricciardo-dráma? (Racing)
Zak Brown szerint előkerültek a csontvázak a szekrényből Daniel Ricciardo rossz teljesítménye kapcsán a McLarennél. Az ausztrál versenyzőnek érvényes szerződése volt a csapattal, ám a wokingiak mégis úgy döntöttek, hogy idő előtt vállnak meg tőle. Még a nagy összegű kompenzációt is kifizették annak érdekében, hogy elváljanak az útjaik. Oscar Piastr
ápr. 13
11:15
Benzema tényleg az angolok réme (Infostart)
„Nagyon jól játszottunk, talán ebben az idényben a legjobban” – mondta a Real Madrid a Chelsea elleni 2-0-s győzelme után Vinícius Júnior, a mezőny legjobbja. Mégsem lehet a „királyi klub” tökéletesen elégedett: jobb helyzetkihasználással már az első mérkőzésen eldönthette volna az elődöntőbe jutást.
ápr. 13
11:15
Szabanin győzelemmel mutatkozott be a válogatottban, vezetnek a magyarok Lettország ellen (Eurosport)
Szabanin Natália megnyerte első válogatott mérkőzését, így a magyarok 1-0-ra vezetnek a lettek ellen Antalyában, a tenisz Billie Jean King-kupa euro-afrikai zónájának I-es csoportjában.
ápr. 13
11:18
Az Újpest kameruni válogatott játékosa szerint „a magyar bajnokság elég speciális” (m4sport.hu)
„Technikailag és taktikailag sem olyan magasszintű, viszont, ha egy kicsit is komolytalanul állsz egy meccshez, biztos, hogy rosszul fogsz játszani.”
ápr. 13
11:30
Nem az arroganciája vitte tévútra a Mercedest Wolff szerint (m4sport.hu)
Nem érzi úgy a Mercedes csapatfőnöke, hogy a korábbi évek sikerei elvakították és elbizakodottá tették a csapatot, és ennek köszönhetően kerültek gödörbe. Elismerte viszont, hogy a tavaly év végi sikerek félrevezették őket.
ápr. 13
11:30
Pofon, artikulátlan üvöltés, sisakdobálás – ilyen, amikor elborul egy WRC-pilóta agya (Racing)
Rövid videós összeállítás készült a legemlékezetesebb kifakadásokról, amelyeket WRC-pilóták vagy -navigátorok produkáltak.
ápr. 13
11:36
Videó: Az egyik Bulls-játékos kislánya lett a Raptors elleni NBA-meccs hőse (m4sport.hu)
Ilyen, amikor nem kiéneklik, hanem kisikítják a sajtot az ember szájából.
ápr. 13
11:42
Szabanin győzelemmel mutatkozott be a válogatottban a Billie Jean King Kupán (Sportal)
Szabanin Natália megnyerte első válogatott mérkőzését, így a magyarok 1–0-ra vezetnek a lettek ellen Antalyában, a tenisz Billie Jean King Kupa euro-afrikai zónájának I-es csoportjában.
ápr. 13
11:48
42 „kanadai pont” távozik ingyen a Bundesliga-csapattól (Sportal)
Lars Stindl után Marcus Thuram és Rami Benszebajni is otthagyja a német labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Mönchengladbachot.
ápr. 13
11:51
Ronnie O'Sullivan nehéz ellenfelet kapott a snooker világbajnokság nyitómérkőzésén (Eurosport)
Szombaton kezdődik a 2023-as snooker világbajnokság, a hagyományoknak megfelelően a címvédő, azaz Ronnie O'Sullivan mérkőzésével. Szerda este véget ért a selejtezősorozat, és csütörtökön megtartották a sorsolást. A világelső nem kapott könnyű ellenfelet a kínai Pang Junxu személyében, aki az utóbbi hónapokban remek eredményeket ért el.
ápr. 13
12:00
Szlovén válogatott csatár a Ferencváros legújabb kiszemeltje (m4sport.hu)
A 21 éves játékos a jelenlegi szezonban 24 bajnokin 17 gólnál jár.
ápr. 13
12:03
Világcsúcsot állíthattak fel egy magyar NB II-es meccsen (Infostart)
Már a 7. másodpercben 11-eshez jutott a Siófok a legutóbbi NB II-es fordulóban.
ápr. 13
12:06
Vermes Krisztián: „Mindent köszönök az Újpest-szurkolóknak" (Sportal)
Vermes Krisztián Újpesten lett NB I-es futballista, majd magyar válogatott. A lila-fehérek egykori csapatkapitányának életébe még mindig rendkívül fontos szerepet tölt be a klub. Interjú.
ápr. 13
12:12
Lassan elhagyhatja Hamiltont az ösztönös gyorsasága? (Racing)
Damon Hill nemrég azt ecsetelte, milyen folyamatokon kell keresztülmennie egy idősebb versenyzőnek, ha érkezik mellé egy fiatalabb és gyorsabb csapattárs. Lewis Hamilton szerződése idén lejár, de minden bizonnyal a Mercedesnél folytatja tovább a pályafutását. A 8. világbajnoki címet tűzte ki célul. A csapat rendületlenül támogatja, miközben próbáln
ápr. 13
12:15
Vérfagyasztó sikollyal sokkolta az ellenfelet, továbbjutást ért az Nba-játékos lányának akciója (Eurosport)
Az NBA rájátszásának előszobájában a Toronto Raptors a Chicago Bullst fogadta, a hazaiakat pedig minden büntetőjük során megzavarta egy éles sikoly. Mint kiderült, ezt a vendégek egyik játékosának kislánya okozta, a mérkőzés pedig a szoros eredmény miatt lényegében a kihagyott büntetőkön ment el.
ápr. 13
12:24
Százalékosan a Vasas játszatta a legtöbb fiatal labdarúgót az NB I-ben (m4sport.hu)
A Sporttudományok Nemzetközi Központja (CIES) megvizsgálta, hogy az elmúlt öt évben a csapatok bajnoki meccsperceinek hány százalékán játszottak húsz évnél fiatalabb labdarúgók, a kimutatásból pedig kiderül, ebben a mutatóban az OTP Bank Ligában a Vasas viszi a prímet.
ápr. 13
12:27
Monte-Carlo 5. nap - magyar kommentárral (Eurosport)
Monte-Carlo 5. nap - magyar kommentárral
ápr. 13
12:30
Taxis cége lett Ott Tanaknak (Racing)
Ott Tanak kedden taxis vállalt résztulajdonosa lett, így bővült több kis vállalkozásból álló birodalma. A 2019-es világbajnok azonban továbbra is a versenyzésre koncentrál.
ápr. 13
12:30
Mourinhót nem érdekelte a Milan–Napoli meccs (Sportal)
Az AS Roma portugál szakvezetője inkább egykori csapatai negyeddöntőjét részesítette előnyben.
ápr. 13
12:36
„Totál részeg volt” – az Újpest korábbi kapusa nem bánta meg nem mindennapi tettét (Sportal)
Sokan emlékezhetnek arra a jelenetre, amikor februárban a PSV egyik (ittas) szurkolója megtámadta a Sevilla kapuját őrző Marko Dmitrovicsot a két csapat Európa-liga-mérkőzésén.
ápr. 13
12:42
Hivatalos: három meccs, egy pont – a március végén kinevezett Supka Attila máris távozik a Mosonmagyaróvártól (m4sport.hu)
A hátralévő hét bajnokin Király József irányítja majd az együttest.
ápr. 13
12:42
A klublegendának kell megmentenie a Békéscsabát (Sportal)
A Békéscsaba labdarúgócsapata saját hivatalos oldalán jelentette be, hogy az eddig tanácsadóként dolgozó Pásztor József irányítja majd az együttest.
ápr. 13
12:44
Megint lesz magyar bíró az Európa Játékok karateszámaiban (m4sport.hu)
Turák Péter személyében magyar karatebíró is lesz a nyári, krakkói központú Európa Játékokon – adta hírül a hazai sportági szakszövetség (MKSZ) csütörtökön.
ápr. 13
12:48
Megtaláltuk, 12 éve volt a legrosszabb a Fradi (Ripost)
A gárda szombaton 48 nap után nyerhet újra bajnoki meccset.
ápr. 13
12:48
Jim Curtin: „Ha a Gazdag, Uhre, Carranza trió beindul, akkor…” (Sportal)
Amint arról már korábban beszámoltunk, a Gazdag Dánielt is a soraiban tudó Philadelphia Union bejutott a CONCACAF-zóna Bajnokok Ligája elődöntőjébe, miután 3–2-es összesítéssel búcsúztatta a mexikói Atlast. A „Phily” vezetőedzője, Jim Curtin elégedetten értékelt a mérkőzést követően, sőt arról is beszélt, hogy egy trófeát magasba emelnének ebben az
ápr. 13
12:54
Edzőváltás 17 nap után – ilyen sem nagyon volt még (Sportal)
Három fordulónyi közös munka után közös megegyezéssel szerződést bontott a Mosonmagyaróvár Supka Attila vezetőedzővel.
ápr. 13
12:56
Dráma: egy szálloda előtt találták meg a tehetséges röplabdázó holttestét (Sportal)
Tragikus körülmények között meghalt Julia Ituma, az Igor Gorgonzola Novara női röplabdacsapatának 18 éves játékosa – számolt be róla a La Gazzetta dello Sport.
ápr. 13
13:03
Jani Réka kikapott a Billie Jean King-kupán, a páros dönt a lettek ellen (Eurosport)
Szabanin Natália győzelme után Jani Réka vereséget szenvedett, így a magyarok 1-1-re állnak a lettek ellen Antalyában, a tenisz Billie Jean King-kupa euro-afrikai zónájának I-es csoportjában.
ápr. 13
13:12
Horner nem tudja elképzelni Verstappenről, hogy azt csinálja, amit Alonso (m4sport.hu)
Nem tart Max Verstappen elvesztésétől a Red Bull csapatfőnöke, de elismerte, nehezen tudja elképzelni, hogy a korai visszavonulásról többször beszélő holland akár 40 évesen is az F1-ben versenyezzen.
ápr. 13
13:18
Dráma a röplabda BL-ben, az egyik negyeddöntő után holtan találtak egy 18 éves játékost (m4sport.hu)
A szerda esti Istanbul Eczacibasi–Igor Gorgonzola Novara női röplabda BL-negyeddöntő után holtan találták Julia Itumát, az olasz csapat 18 éves játékosát.
ápr. 13
13:18
Kiosztották Cristiano Ronaldót; két edzőváltás az NB II-ben – délelőtti hírösszefoglaló (Sportal)
Egy helyen megtekinthetőek a csütörtök délelőtti legfontosabb sporthírek.
ápr. 13
13:30
Katasztrófa sújtotta övezetre hasonlít a város, amely hamarosan fogadja az F1-et (kép) (Racing)
A napokig tartó esőzések következtében elárasztotta az F1-et kevesebb mint egy hónap múlva fogadó Miamit az árvíz.
ápr. 13
13:36
Jani kikapott, egyenlítettek a lettek a Billie Jean King Kupán (Sportal)
Szabanin Natália győzelme után Jani Réka vereséget szenvedett, így a magyarok 1–1-re állnak a lettek ellen Antalyában, a tenisz Billie Jean King Kupa euro-afrikai zónájának I-es csoportjában.
ápr. 13
13:42
Kirúgta a munkatársát az UEFA, és elnézést kért a Bayern Münchentől (Sportal)
A nagy felhajtással és még nagyobb költséggel végrehajtott edzőváltás a Bayern Münchennél eddig nem egy sikertörténet. A Julian Nagelsmann helyére érkezett Thomas Tuchellel a bajorok előbb a Német Kupától búcsúztak, kedden pedig Manchesterben a Citytől szenvedtek 3–0-ás, szinte biztos kiesés jelentő vereséget a BL-negyeddöntő első meccsén.
ápr. 13
13:44
Ancelotti 35. BL-győzelmét jegyezte a Real Madriddal (Sportal)
A Chelsea felett a Bajnokok Ligájában aratott szerda esti 2–0-s sikerrel Carlo Ancelotti a Real Madrid BL-történetének legeredményesebb trénerévé lépett elő, 35. győztes meccsét jegyezve – írta csütörtöki összefoglalójában a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet (IFFHS).
ápr. 13
13:45
Harminc helyet lépett előre a magyar kerékpársport a világranglistán (Eurosport)
Öt év alatt több, mint 30 helyet lépett előre Magyarország az országúti világranglistán. 2017-ben még csak a 63. helyen jegyezték a magyar bringasportot, míg az előző évet már a 29. helyen zártuk. A ranglistapontok nagy részét Valter Attila, illetve Fetter Erik, Peák Barna, Karl Ádám, Dina Marci, Drijver Bertold, Szijártó Zétény és Kusztor Péter sz
ápr. 13
13:48
Újabb nagy név hagyta ott a görög sztárcsapatot (Sportal)
Az Olympiakosz labdarúgócsapata saját hivatalos oldalain jelentette be, hogy felbontotta James Rodríguez szerződését.
ápr. 13
13:50
Megszületett a döntés, három hónapra eltiltották a válogatott labdarúgót (Sportal)
A 31 éves futballista doppingvétséget követett el, lengyel klubja fellebbez az ítélet ellen.
ápr. 13
14:00
Djokoviccsal értetlenkedett Russell az F1 észszerűtlen szervezésén (m4sport.hu)
Teniszmeccsen járt George Russell, és ott derült ki: az F1-es versenyzők tárgyalnak a sorozat vezetőivel a versenynaptár észszerűsítéséről.
ápr. 13
14:06
Az IBA szerint a bokszolóknak nem lehet olimpiai selejtezős versenyük (Sportal)
A bokszolók világszövetsége (IBA) szerint a nyári, lengyelországi Európa Játékok nem szolgálhatnak a 2024-es párizsi olimpia sportági selejtezőjeként, mert Oroszország és Fehéroroszország ökölvívóit eltiltották a versenyzéstől.
ápr. 13
14:08
Magyar karatebíró is lesz Lengyelországban az Európa Játékokon (Sportal)
Turák Péter személyében magyar karatebíró is lesz a nyári, krakkói központú Európa Játékokon - adta hírül a hazai sportági szakszövetség (MKSZ) csütörtökön.
ápr. 13
14:12
A Red Bull rossz híre az ellenfeleknek: Newey még évekig marad! (m4sport.hu)
Rossz hír az ellenfeleknek: a Red Bull sikereinek kovácsa, Adrian Newey jó ideig még se nyugdíjba, se máshová nem megy.

Keresés