2023. április 2. vasárnap

ápr. 2
17:39
Medvedev folytatná a totális dominanciát Miamiban, Sinner sorsfordító győzelemre készül (Eurosport)
Jannik Sinner szetthátrányból fordított Carlos Alcaraz ellen a Miami Open elődöntőjében, véget vetve ezzel a spanyol tízmeccses veretlenségi sorozatának, és megfosztva őt a világelsőségtől. A döntőben az a Daniil Medvedev vár rá, akit még soha nem tudott legyőzni, ráadásul egy olyan szintű tornagyőzelem küszöbén áll, ami falakat dönthet le a pályaf
ápr. 2
17:42
Pogacar idei jó formája tovább tart, az ő győzelmével zárult a flandriai körverseny (m4sport.hu)
A szlovén Tadej Pogacar nyerte az országúti kerékpáros viadalok idei második klasszikusát, a 107. flandriai körversenyt. A magyar bringás nélkül rendezett viadalon nehezen alakult ki szökés, emiatt több mint két órán át nagyon magas volt a tempó. A befújó oldalszél és bukások miatt ezután is ideges maradt a verseny, a fontosabb idei belga egynaposo
ápr. 2
17:42
1,5 millió forint értékű sportruházattal támogatták a pécsi kerekesszékes kosárcsapatot (Sportal)
Közel 1,5 millió forint értékű sportruházattal segítette a pécsi kerekesszékes kosárlabdacsapatot az Impulzus a Parasport Jövőjéért Alapítvány, amelynek képviseletében a háromszoros paralimpiai bajnok úszó, Vereczkei Zsolt adta át a 24 személy felöltöztetésére alkalmas adományt a PTE PEAC Rol­ling Basket tagjainak.
ápr. 2
17:54
Rangáék nyerték a Székesfehérvár-ralit (Sportal)
A Ranga Péter, Czakó János kettős nyerte a vasárnap zárult Székesfehérvár-ralit, a HUMDA országos ralibajnokság idénynyitó, murvás futamát – írta az MTI.
ápr. 2
18:06
Hat meccse nyeretlen a Köln, de a Mönchengladbach sem tudott zárkózni az élmezőnyre a Bundesligában (m4sport.hu)
A Köln gól nélküli döntetlent játszott a vendég Mönchengladbachhal a német labdarúgó Bundesliga 26. fordulójának vasárnapi játéknapján.
ápr. 2
18:12
Závory Szilárd bronzérmes ugrásban a junior torna-világbajnokságon (m4sport.hu)
2019 után a magyar tornasport második junior vb-érmét nyerte.
ápr. 2
18:14
Itt nézheti élőben a Ferencvárosi TC-NEKA férfi kézilabda bajnokit (m4sport.hu)
A Montpellier elleni Európa-liga nyolcaddöntős búcsú után a férfi kézilabda K&H Liga negyedik helyén álló Ferencvárosi TC az előző fordulóban a szezon egyik legnagyobb bravúrját elérő NEKA csapatát látja vendégül. A balatonboglári csapat 29-29-es döntetlent játszott az éllovas Telekom Veszprémmel, így jó formában érkezhetnek majd a Fradihoz, amely
ápr. 2
18:18
Nem járt sikerrel a Haas óvása, Alonsóé marad a 3. hely (Racing)
A Haas ugyan megpróbálta a lehetetlent, hogy egy dobogós helyezést szerezzenek Nico Hülkenbergnek, de az FIA végül nem adott helyet a fellebbezésüknek. Az utolsóelőtti újraindításnál elszabadult a pokol az Ausztrál Nagydíjon és a hatalmas kavarodásból az amerikai istálló német versenyzője óriásit tudott profitálni. Hülkenberg a 4. helyen maradt, az
ápr. 2
18:24
Pogacar győzött a flandriai körversenyen (Sportal)
A szlovén Tadej Pogacar nyerte az országúti kerékpáros viadalok idei második klasszikusát, a 107. flandriai körversenyt.
ápr. 2
18:27
Hiába engedték vissza őket a kvalifikációs versenyekre, orosz vívók nem lesznek Párizsban (Eurosport)
Óriási felháborodás követte, hogy a Nemzetközi Vívószövetség (FIE) engedte indulni az orosz és fehérorosz sportolókat a párizsi kvalifikációs versenyeken. A döntést követően több rendező lemondta a versenyeket, de mégsem emiatt maradhatnak le az oroszok az olimpiáról. A feltételek között ugyanis az is szerepel, hogy senki nem lehet kapcsolatban a h
ápr. 2
18:30
Tovább száguld az NB I felé a Diósgyőr, kiütötte a Gyirmót az ETO-t a győri rangadón (m4sport.hu)
Az éllovas Diósgyőr a 86. percben szerzett góllal győzte le a házigazda Dorogot vasárnap a labdarúgó NB II 29. fordulójában.
ápr. 2
18:36
Marozsán és Valkusz sem jutott főtáblára Estorilban (Sportal)
Marozsán Fábián és Valkusz Máté sem jutott fel a főtáblára az Estorilban zajló 563 ezer euró (214 millió forint) összdíjazású salakpályás férfi tenisztornán.
ápr. 2
18:38
Karim Benzema történelmi mesterhármasa után a Real Madrid kiütötte a Valladolidot (Sportal)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 27. fordulójának vasárnap délutáni mérkőzésén a Real Madrid 6–0-ra győzte le a Real Valladolidot, míg a Celta Vigo döntetlent játszott az Almeríával.
ápr. 2
18:39
Őrjönghetett a belga tömeg, hazai győzelem és címvédés a Flandrián (Eurosport)
Lotte Kopecky nyerte a 2023-as Flandria női versenyét. Az SD Worx versenyzője a tavalyi győzelmét követően ezúttal szólóban ért haza, és az első címvédő lett 2006 óta. A fantasztikus tavaszt futó holland csapat a második helyet is megszerezte Demi Vollering révén.
ápr. 2
18:45
Kövesd élőben, reklámmentesen a Sinner - Medvedev döntőt Miamiból! (Eurosport)
Miami Open presented by Itau - A miami Masters-torna férfiversenyének döntőjében az olasz Jannik Sinner és az orosz Daniil Medvedev csap össze vasárnap. A mérkőzést élőben, megszakítások nélkül követhetitek online, az eurosport.hu-n és az Eurosport mobilapplikációján keresztül!
ápr. 2
18:51
Tömegbukások, a legmagasabb átlag és a szólózó Pogačar - összefoglaló a Flandriáról (Eurosport)
Tadej Pogačar a sportág történetének 3. versenyzője, aki a Tour de France után a Flandriát is megnyerte. Huszonnégy évesen már 3 különböző nagy klasszikuson győzött, a 44.08-as átlaggal ráadásul ez volt minden idők leggyorsabb Flandriája. Van der Poel az elmúlt 3 évben egyszer nyert és kétszer volt második. Pedersen sprintben verte Van Aertot a 3.
ápr. 2
18:54
A 17 éves Lisztes Krisztián duplázott, de a Fehérvár pontot szerzett a Fradi ellen (Sportal)
A zöld-fehérek saját nevelésű támadója csereként beállva szerzett két gólt, de a kiesés elől menekülő fehérváriak kiharcolták a döntetlent.
ápr. 2
19:03
A 17 éves Lisztes Krisztián duplázott, ikszelt a Fradi a Fehérvárral (Eurosport)
OTP Bank Liga - A címvédő és listavezető Ferencváros a 17 éves Lisztes Krisztián duplájával 2-2-es döntetlent játszott a vendég MOL Fehérvárral a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójának vasárnapi mérkőzésén.
ápr. 2
19:12
Kiderült, hogy Gasly megúszta-e az eltiltást vagy sem (Racing)
Habár Pierre Gasly vizsgálat alá került az Ausztrál Nagydíjat követően baleset okozása miatt, az FIA végül nem büntette meg őt. A francia pilóta így meg tudta úszni az eltiltást. A második piros zászlót követően – amit a Kevin Magnussen autójáról leszakadó törmelékek okoztak – Gasly az 5. helyről indulhatott, de már a rajtnál elfékezte magát,
ápr. 2
19:12
Lisztes-dupla a Ferencvárosban, Benzema-tripla a Realban – délutáni hírösszefoglaló (Sportal)
Egy helyen megtekinthetőek a vasárnap délutáni legfontosabb sporthírek.
ápr. 2
19:14
A dobogóért harcoló Debrecenhez látogat a sereghajtó Vasas (Sportal)
A labdarúgó NB I 25. fordulójának záró mérkőzésén a Debrecen a Vasast fogadja a Nagyerdei Stadionban. Élő eredménykövető a találkozóról.
ápr. 2
19:15
Duplázott a 17 éves Lisztes Krisztián a ferencvárosi rangadón (Infostart)
A Mol Fehérvár volt a vendég, 2–2 lett a vége.
ápr. 2
19:21
A Flandrián is tarolt az Sd Worx, összejött a címvédés (Eurosport)
Lotte Kopecky, az SD Worx címvédő belga versenyzője nyerte a női Flandriát. A nagy kihívó Annemiek van Vleuten már a hajrá előtt kiszállt egy bukás miatt, Kopecky pedig végül a Kwaremonton minden riválist lerázott és szólóban ért haza. A csapatnak ráadásul a kettős győzelem is összejött, a második Demi Vollering lett.
ápr. 2
19:30
Gólzáporos meccset nyert meg a Monaco; tovább szenved az Ajaccio és a Nantes (Sportal)
A Monaco 4–3-ra győzött a Strasbourg ellen a Ligue 1 29. fordulójában.
ápr. 2
19:32
Domonkos Emese aranyérmes a kadet kardozók között (Sportal)
Domonkos Emese nyerte meg a kadet női kardozók versenyét vasárnap a Plovdivban zajló korosztályos vívó-világbajnokságon.
ápr. 2
19:36
Sztanyiszlav Csercseszov: „Lisztes Krisztián maradjon két lábbal a földön" (Sportal)
A Ferencváros vezetőedzője gratulált a 17 esztendősen duplázó támadónak, de a folytatásban is megfelelő teljesítményt vár játékosától.
ápr. 2
19:42
Döntetlen született a Ferencváros és a Fehérvár közötti rangadón (HírTV)
A zöld-fehérek már négy kör óta nyeretlenek, de így is őrzik első helyüket.
ápr. 2
19:48
Domonkos Emese világbajnok a kadet kardozók között (Sportal)
Domonkos Emese nyerte meg a kadet női kardozók versenyét vasárnap a Plovdivban zajló korosztályos vívó-világbajnokságon.
ápr. 2
19:50
Bartosz Grzelak: „Rossz lenne, ha a hiba visszavetné Csongvai Áron teljesítményét" (Sportal)
A Mol Fehérvár vezetőedzője támogatásáról biztosította a belső védőt, aki a második kapott gól előtt nagyot hibázott.
ápr. 2
19:52
Hoffenheim-siker Brémában, döntetlen Kölnben (Sportal)
A hosszú ideig nyeretlen Hoffenheim egymás után a második sikerét aratta, miután a Bundesliga 26. fordulójában 2–1-re verte a Werder Brement.
ápr. 2
19:54
Magabiztosan nyerte a Unitedek párharcát a Newcastle (Sportal)
A 29. fordulóban a tabella harmadik helyén álló Manchester United az ötödik Newcastle United otthonába látogatott a válogatott szünet után, a Szarkák pedig remek teljesítményüknek köszönhetően győztek és megelőzték riválisukat a tabellán.
ápr. 2
20:00
Závory Szilárd bronzérmes ugrásban a junior-világbajnokságon (Sportal)
Závory Szilárd fantasztikus teljesítménnyel megszerezte a magyar tornasport második junior-világbajnoki érmét a tornászok Antalyában zajló junior-világbajnokságán a szerenkénti fináléban ugráson, Zámbori Zala pedig hetedik lett nyújtón.
ápr. 2
20:03
Megverte az Mu-t, és előzött is a tabellán a Newcastle (Eurosport)
Premier League - Az előzőleg ötödik Newcastle United hazai pályán legyőzte a harmadik Manchester Unitedet az angol labdarúgó-élvonal 29. fordulójának vasárnapi játéknapján.
ápr. 2
20:06
Hoffenheim-siker Brémában, döntetlen Kölnben (Sportal)
A hosszú ideig nyeretlen Hoffenheim egymás után a második sikerét aratta, miután a Bundesliga 26. fordulójában 2–1-re verte a Werder Brement.
ápr. 2
20:08
A Kaposvár elvette a Pénzügyőr pályaelőnyét (Sportal)
A Kaposvár ötjátszmás győzelmet aratott a címvédő Pénzügyőr vendégeként vasárnap a férfi röplabda Extraliga elődöntőjének nyitányán – írta az MTI.
ápr. 2
20:10
A tekvondós Márton Viviana nem szerzett olimpiai kvótát Kínában (Sportal)
A 17 éves Márton Vivianának nem sikerült olimpiai kvótát szereznie a tekvondósok kínai Grand Slam-tornáján, amely egyik állomása a jövő nyári ötkarikás játékokra selejtező sorozatnak.
ápr. 2
20:12
Nehezen hozta a kötelezőt a Diósgyőr; már három mérkőzése nyeretlen a Haladás (Sportal)
A labdarúgó NB II 29. fordulójában a Diósgyőr a hajrában győzte le a Dorogot, a Haladás viszont kikapott a Kazincbarcikától.
ápr. 2
20:18
A Szeged és a Ferencváros is hat góllal nyert (Sportal)
A Ferencváros hazai pályán, míg a Szeged idegenben győzött egyaránt 32-26-ra vasárnap a férfi kézilabda NB I-ben.
ápr. 2
20:24
A Roma győzelemmel ünnepelte Mourinho visszatérését (Sportal)
Az AS Roma 3–0-ra verte a szinte a teljes második félidőt emberhátrányban játszó Sampdoriát a Serie A 26. fordulójában.
ápr. 2
20:26
Kanadában csatlakozik csapatához a magyar válogatott szövetségi kapitánya (Sportal)
Pat Cortina szövetségi kapitány ott lesz a magyar női jégkorong-válogatott cserepadján a szerdán kezdődő kanadai világbajnokságon.
ápr. 2
20:33
„Akár vissza is vonulhatnék” – viccelődött Pogačar, aki a Tour után a Flandriát is behúzta (Eurosport)
Tadej Pogačar nyerte az év második nagy klasszikusát, a Flandriát; a végén hatalmas üldözőversenyt toltak Mathieu van der Poellal. A kétszeres Tour de France-győztes lenyomta tehát a szám specialistáját, aki az elmúlt három évben kétszer is győzni tudott. A dobogóért Wout van Aert és Mads Pedersen küzdött nagyot, végül a dán szerezte meg a harmadik
ápr. 2
20:36
Papírfiguraként állhatott a dobogóra az a síugró, aki inkább a kórházban lévő feleségét választotta a verseny helyett (Telex)
Dawid Kubacki kórházba került feleségéhez utazott, ezért gyakorlatilag elbukta az egész szezonját. Riválisa könnyek között vette át a bronzérmet.
ápr. 2
20:54
A Monor ellen botlott az Iváncsa; a BVSC magabiztosan nyert az NB III-ban (Sportal)
A labdarúgó NB III 29. fordulójában az Iváncsa meglepő vereséget szenvedett, a Tatabánya és a BVSC viszont hozta a kötelezőt.
ápr. 2
21:18
IndyCar: Grosjean falazása döntötte el az utóbbi évek legjobb oválfutamát (USAracing)
Rendkívüli izgalmakat tartogatott az IndyCar idei szezonjának első oválpályás versenye. A Texas Motor Speedwayen rendezett...
ápr. 2
21:18
IndyCar: Grosjean falazása döntötte el az utóbbi évek legjobb oválfutamát (Racing)
Rendkívüli izgalmakat tartogatott az IndyCar idei szezonjának első oválpályás versenye. A Texas Motor Speedwayen rendezett...
ápr. 2
21:18
Medvegyev Miamiban már nem talált legyőzőre (Sportal)
Danyiil Medvegyev nyerte meg a Miamiban zajló ATP 1000-es tenisztornát, miután két szettben legyőzte Jannik Sinnert.
ápr. 2
21:21
Medvedev bevette Miamit, már a negyedik trófeáját szerezte idén (Eurosport)
Miami Open presented by Itau - Az orosz Daniil Medvedev nyerte meg a Miamiban rendezett keménypályás tenisztorna férfi versenyét, mivel a vasárnapi döntőben legyőzte az olasz Jannik Sinnert.
ápr. 2
21:24
Varga Kevin duplázott, a Debrecen is legyőzte a Vasast (Sportal)
A labdarúgó NB I 25. fordulójának záró mérkőzésén a Debrecen 3–1-re győzte le a Vasast.
ápr. 2
21:30
Graham Potter távozik a Chelsea-től – hivatalos (Sportal)
A Chelsea labdarúgócsapata saját hivatalos honlapján jelentette be, hogy már nem Graham Potter az első csapat menedzsere.
ápr. 2
21:42
Bezzecchi győzött Argentínában (Sportal)
Az olasz Marco Bezzecchi nyerte meg a MotoGP küzdelmeit a gyorsaságimotoros-világbajnokság második versenyhétvégéjén az Argentin Nagydíjon.

Keresés