2023. április 25. kedd

ápr. 25
10:12
Szalaiék boltottak, a 96. percben bekapott gól miatt nem kerültek közelebb a városi riválishoz (Eurosport)
Nem tudta kihasználni a listavezető Galatasaray pontvesztését Szalai Attila csapata, a Fenerbahce a török labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában.
ápr. 25
10:12
Leclerc betartotta ígéretét, és egy különleges dolgot osztott meg (Racing)
Charles Leclerc a Forma-1 legutóbbi játékos videójában beszélt a hobbijáról, amit most a nagyközönség előtt is megmutatott. A monacói versenyző a futamok után gyakran ül a zongora elé, hogy frusztrációját levezesse. Eleinte a már jól ismert kottákat szólaltatta meg a hangszer segítségével, majd később saját szerzeményeket is alkotott. „Többet zongo
ápr. 25
10:12
Dárdaiék végleg lapátra tették a játékost, akit elzavartak az edzésről (Sportal)
Kétségtelen, amióta Dárdai Pál lett (újra) a Hertha BSC vezetőedzője, sokat hallani a berlini klubról. Most például arról ír a Bild, hogy a horvát légióst kőkeményen megbüntetik a vasárnapi edzésen történtek miatt.
ápr. 25
10:14
Heteken belül beindul a Ferrari-henger, és futószalagon érkeznek majd a fejlesztések (Eurosport)
A Ferrari számára kifejezetten rosszul kezdődött a Forma-1 2023-as szezonja, hisz még egy árva dobogót sem tudnak felmutatni az első három futam után. A helyzet jó eséllyel az Azeri Nagydíjon sem sokat javul majd, ugyanis Fred Vasseur, a Ferrari főnöke bejelentette, hogy a csapat semmiféle fejlesztéssel nem készül a bakui hétvégére.
ápr. 25
10:14
Dánia ellen nyert a magyar válogatott a vegyespáros curling-vb-n (Sportal)
A Joó Linda, Tatár Lőrinc páros megszerezte első győzelmét a dél-koreai Kangnungban zajló vegyespáros curling-világbajnokságon: a nemzetközi szövetség honlapja szerint szoros mérkőzésen, extra endben bizonyult jobbnak a dánoknál.
ápr. 25
10:18
Butler klubrekordja után a kiesés szélén az alapszakaszgyőztes az NBA-ben (Sportal)
A Miami Heat az 56 pontos Jimmy Butler vezérletével 119–114-re nyert a vendég Milwaukee Bucks ellen, így egyetlen győzelemre került attól, hogy nyolcadik kiemeltként búcsúztassa az alapszakaszgyőztest az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásának első fordulójából.
ápr. 25
10:24
Marko reagált a pletykára, hogy Vettel válthatja őt a Red Bullnál (m4sport.hu)
Felröppent a hír, hogy Helmut Marko és Franz Tost pozíciója sem biztos a Red Bull-családon belül. A márka tanácsadójának helyét valaki már Sebastian Vettelnek adná. Az osztrák reagált.
ápr. 25
10:30
Meeke folytatja a Breen által megkezdett munkát (Racing)
Kris Meeke folytathatja a Craig Breen által megkezdett munkát a Hyundai portugál csapatában és rajthoz áll a Portugál Rallyn is.
ápr. 25
10:36
Megszerezte első győzelmét a magyar vegyespáros a curling vb-n (Eurosport)
A Joó Linda, Tatár Lőrinc páros megszerezte első győzelmét a dél-koreai Kangnungban zajló vegyespáros curling-világbajnokságon: a nemzetközi szövetség honlapja szerint szoros mérkőzésen, extra endben bizonyult jobbnak a dánoknál.
ápr. 25
10:36
Felvidéki sikert hozott a PSL történetének első versenye (Sportal)
A Felvidékre került a Prémium Strongman League (PSL) kvalifikációs versenyének aranyérme, miután a rimaszombati erősember, Cimet Nagy István magabiztos előnnyel nyerni tudott Sárbogárdon.
ápr. 25
10:42
Jimmy Butler hengerelt, a kiesés szélén Giannis és az alapszakaszgyőztes Bucks (Eurosport)
A Miami Heat az 56 pontos Jimmy Butler vezérletével 119-114-re nyert a vendég Milwaukee Bucks ellen, így egyetlen győzelemre került attól, hogy nyolcadik kiemeltként búcsúztassa az alapszakaszgyőztest az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásának első fordulójából.
ápr. 25
10:48
Ronnie O'Sullivan - Luca Brecel mérkőzés magyarul reklám nélkül (Eurosport)
Snooker világbajnokság élőben az Eurosporton és az Eurosport Appon!
ápr. 25
10:54
Szavazás: Öt forduló, két kieső az NB I-ből – na, de melyik csapatok? (Sportal)
Következik a hajrá az élvonalban, a sereghajtó Vasas helyzete szinte reménytelen, de a másik kieső hely elkerüléséért négy együttes is küzd.
ápr. 25
11:06
Hamarosan döntenek a szegedi vb-pályázatról (Sportal)
Eseménydús hét előtt állnak a kajak-kenusok, pénteken közgyűlést tartanak, a nemzetközi szövetség (ICF) vezető testülete, a board pedig a hétvégén Budapesten ülésezik és szombaton döntést hoz többek között Szeged újabb világbajnoki pályázatáról is.
ápr. 25
11:08
Ideiglenes edzőjét is menesztette a Tottenham, már az utód is megvan – hivatalos (Sportal)
Kirúgta megbízott vezetőedzőjét, Cristian Stellinit az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Tottenham Hotspur, miután a csapat csúfos, 6–1-es vereséget szenvedett a Newcastle United ellen a Premier League legutóbbi fordulójában. Az észak-londoniak irányítását ideiglenesen Ryan Mason veszi át – derült ki a klub hivatalos közleményéből.
ápr. 25
11:30
Még ez is: botrányos válás vár a Bayern világbajnokára (Sportal)
Szegény Bayern Münchent még az ág is húzza! Nem elég a feszültségtől nem mentes edzőváltás, a kiesés a BL-ből és a Német Kupából, a bajnoki botladozás, most még egy magánéleti botrány is növeli a feszültséget a klubnál.
ápr. 25
11:36
Csercseszov szeretne minél több lehetőséget adni a fiataloknak (m4sport.hu)
A címvédő Ferencváros a hétvégén 1-0-ra győzött a Vasas FC ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójában. A Fradi győztes gólját a 17 esztendős Lisztes Krisztián szerezte, aki így már harmadik alkalommal volt eredményes az NB I-ben. Az ifjú tehetség személyében rég óta nem látott kincse van az FTC-nek, s a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón a csap
ápr. 25
11:36
Bruyneel: „Van der Poel tehetségesebb, mint Van Aert, és több benne a gyilkos ösztön” (Eurosport)
Vannak a kerékpársportban megkerülhetetlen figurák, akik, ha mondanak valamit, arra érdemes odafigyelni. Ilyen Johan Bruyneel, Lance Armstrong korábbi csapatfőnöke. A dopping miatt a sportágtól örökre eltiltott szakember értékelte a tavaszt, így Mathieu van der Poel, Wout van Aert, Tadej Pogačar és Remco Evenepoel teljesítményét is.
ápr. 25
11:42
Csercseszov szeretne minél több lehetőséget adni a fiataloknak (m4sport.hu)
A címvédő Ferencváros a hétvégén 1-0-ra győzött a Vasas FC ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójában. A Fradi győztes gólját a 17 esztendős Lisztes Krisztián szerezte, aki így már harmadik alkalommal volt eredményes az NB I-ben. Az ifjú tehetség személyében rég óta nem látott kincse van az FTC-nek, s a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón a csap
ápr. 25
11:48
Hatalmas gólt lőtt az újpesti legenda fia (Sportal)
Kovács Patrik 15 évesen a Vasas U17-es csapatában játszik, de két évvel fiatalabban is remekel a bajnokságban.
ápr. 25
11:54
Nem változik a Szombathely-Zalaegerszeg párharc első meccsének időpontja (Sportal)
Az eredetileg kiírt időpontban, jövő szerdán rendezik a férfi kosárlabda NB I-ben a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely–Zalakerámia ZTE KK elődöntős párharc első mérkőzését.
ápr. 25
12:00
A Ferrari legnagyobb összeomlása vette el a vb-címet a pilótától, aki egy csavar miatt halt meg (Racing)
22 évvel ezelőtt ezen a napon halt meg Michele Alboreto, a Ferrari eddigi utolsó olasz futamgyőztese, aki a vb-címtől sem volt messze.
ápr. 25
12:06
Debre Viktor: a dunaszerdahelyiek nagyon értékelik a kézilabdacsapat sikerét (Sportal)
Debre Viktor vezetőedző szerint a város nagyon értékeli, hogy a Dunaszerdahely női kézilabdacsapata megnyerte a MOL Extraliga elnevezésű cseh-szlovák közös bajnokságot.
ápr. 25
12:08
Horner szerint „borzasztóan hosszú az út” a címvédésig (Sportal)
Christian Horner, az egyéniben és a konstruktőrök között is világbajnoki címvédő Red Bull Forma-1-es istálló csapatfőnöke szerint „borzasztóan hosszú út vezet” az idei szezonban a trófeák újbóli elhódításáig.
ápr. 25
12:12
Videó: ámokfutást rendezett a hétvégén az NB III-ban a Fradi korábbi játékosa – tettlegességig fajult a játékvezető számonkérése (m4sport.hu)
Finoman szólva is botrányosan ért véget a BKV Előre és a Kisvárda II harmadosztályú csörtéje: a hazaiak három játékosát és vezetőedzőjét is kiállította a játékvezető, akit a lefújást követően a számonkérésen túl fizikai atrociáts is érhetett az öltözőfolyosón.
ápr. 25
12:12
A Red Bull csapatfőnöke szerint Verstappen F1-es pályafutása nem lesz hosszú (Eurosport)
Christian Horner, az egyéniben és a konstruktőrök között is világbajnoki címvédő Red Bull Forma-1-es istálló csapatfőnöke szerint "borzasztóan hosszú út vezet" az idei szezonban a trófeák újbóli elhódításáig.
ápr. 25
12:12
Massa csapata készen áll, hogy kiharcolja a 2008-as vb-címet (Racing)
Felipe Massa nemrég kijelentette, utánajár, tehet-e lépéseket a 2008-as világbajnokság végeredményének megváltoztatására a Szingapúri Nagydíjon történt botrányos események miatt. A célja az, hogy töröljék az ifjabb Nelson Piquet (utólag bizonyítottan) szándékos balesetéről emlékezetes futamot a végső értékelésből, ezzel ugyanis nem Lewis Hamilton,
ápr. 25
12:14
Dunaszerdahelyen nagyra értékelik a női kézilabdacsapat sikerét (m4sport.hu)
Ahogy jöttek az eredmények, a csapat kinőtte a csarnokát.
ápr. 25
12:24
Mátyus János: „Megrögzött romantikusként bízom a csodákban” (Sportal)
Nagyot fordult a világ a főváros XXII. kerületében található Promontor utca 89/a alatt. A Budafoki MTE augusztus végén még az utolsó helyen szerénykedett az NB II-ben, mostanra már-már elkönyvelhette a másodosztályú tagság meghosszabbítását, miközben a május 3-i Magyar Kupa-döntőre készül. Beszélgetés a nyolc hónapja munkába álló Mátyus János vezet
ápr. 25
12:30
Nincs maradása a klubnál a Dárdai által elzavart középpályásnak (m4sport.hu)
A Kicker megszavaztatta olvasóit, kevesen bíznak a berliniek bennmaradásában.
ápr. 25
12:30
Ogier: Rovanpera gyorsabb volt nálunk (Racing)
A Horvát Rallyn megszakadt Sébastien Ogier győzelmi sorozata egy defekt miatt, majd a záró napon Kalle Rovanpera is megelőzte, így az ötödik helyen zárt, azonban továbbra is vezeti a világbajnokságot.
ápr. 25
12:36
Jobb „harci gépezetté” válik a Mercedes a személycserével a reaktivált Allison szerint (m4sport.hu)
Nem rossz autó az idei Mercedes, de nem elég jó a csapat mércéjével mérve. Régi-új technikai igazgatójuk, James Allison a helyzetükről és a közelmúltban történt személycserék hátteréről beszélt, elárulva, miért lesz így erősebb a csillagosok „harci gépezete”.
ápr. 25
12:42
Aggódhatnak az MU-nál, bokarögzítőt visel a csapat egyik legjobbja (Sportal)
Véget érhet Bruno Fernandes elképesztő sorozata: a Manchester United labdarúgója profi pályafutása során először hagyhat ki tétmérkőzést sérülés miatt. A portugál játékos a vasárnapi, Brighton elleni győztes kupameccsen vált harcképtelenné, a bokája pedig nem festett túl jól három nappal a Tottenham Hotpsur elleni összecsapás előtt…
ápr. 25
12:51
Őrületes összeg: ennyibe kerül a Bajnokok Ligája közvetítése Magyarországon (Metropol)
Megnyílt a pályázati lehetőség az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) klubsorozatainak magyarországi közvetítési jogaira a 2024–2027-es időszakra.
ápr. 25
13:12
„Akár a külföld is benne lehet” – az NB I gólkirályjelöltje Bognár Györggyel még magasabb fokozatba kapcsolt (m4sport.hu)
Varga Barnabás szenzációs formában: legutóbbi három meccsén egyaránt duplázott.
ápr. 25
13:12
Fehéroroszország szereplése ellenére Ukrajna részt vesz az 2024-es Eb selejtezőjében (Eurosport)
Fehéroroszország szereplése ellenére Ukrajna továbbra is részt vesz a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjében.
ápr. 25
13:12
Különleges ajándékot kapott az egyik legszorosabb Indy 500 győztese (Racing)
Az Indy 500 1988-ban bevezetett, győzteseknek járó Baby Borg most ismét az egyik korábbi győzteshez került, aki korábban nem vehette át ezt a díjat.
ápr. 25
13:18
Ukrajna mégsem lép ki az Európa-bajnoki selejtezőből (Sportal)
Fehéroroszország szereplése ellenére Ukrajna továbbra is részt vesz a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjében.
ápr. 25
13:30
Nasser Al-Attiyah nyerte a Sonora Rally első napját (Racing)
Loeb a csapattárs büntetésének köszönhetően lépett előre egy helyet.
ápr. 25
13:42
Triplázásra készül az olimpiai bajnok atléta (Sportal)
Edzője szerint elképzelhető, hogy Sifan Hassan célba veszi Emil Zatopek rekordját a jövő évi párizsi olimpián.
ápr. 25
13:48
Sifan Hassan célba veszi Zatopek rekordját a párizsi olimpián (Eurosport)
Edzője szerint elképzelhető, hogy Sifan Hassan célba veszi Emil Zatopek rekordját a jövő évi párizsi olimpián.
ápr. 25
13:48
Párizsból kirúgták, most a világ egyik legjobb kapusa – videókkal (Sportal)
Mike Maignan története sem mindennapi, az AC Milan kapusa azonban bebizonyította, hogy ha a kellő akaraterő megvan, bármit elérhet az ember.
ápr. 25
13:50
Arteta: „Nem a City elleni meccs dönti el a bajnokságot” (Sportal)
Nem a szerdai, Manchester City–Arsenal találkozó dönti el az angol bajnoki címet – véli az Arsenal labdarúgócsapatának vezetőedzője, Mikel Arteta. Az ágyúsok mestere a legutóbbi sajtótájékoztatóján azt is elmondta, hogy William Saliba továbbra sem bevethető, ráadásul Granit Xhaka játéka is kérdéses.
ápr. 25
13:54
Már francia színekben versenyez a vb-n, az orosz Európa-bajnok (Eurosport)
Az úszásban oroszként háromszoros Európa-bajnok Anastasia Kirpichnikova már Franciaország színeit képviseli a nyári, fukuokai vizes világbajnokságon, miután megkapta a francia állampolgárságot.
ápr. 25
13:54
Újabb orosz olimpikon váltott országot (Sportal)
Az úszásban oroszként háromszoros Európa-bajnok Anasztaszija Kirpicsnyikova már Franciaország színeit képviseli a nyári, fukuokai vizes világbajnokságon, miután megkapta a francia állampolgárságot.
ápr. 25
14:00
„Katasztrófa volt” egy bennfentes szerint Ricciardo első Red Bull-os szimulátorozása (m4sport.hu)
„Elfelejtett” vezetni Daniel Ricciardo a mclarenes két szezonja alatt? Egy csapattag szerint sokkolóan gyenge volt a Red Bull-lal teljesített első szimulátoros tesztje a visszatérése után.
ápr. 25
14:00
„A pályán kívül nem vagyok egy öntelt pöcs” – Holger Rune már 2023-ban világelső akar lenni (Eurosport)
Sokat beszélünk mostanság Carlos Alcarazról. A tehetségéről, arról, hogy mennyire fiatalon jutott el mennyire magasra. Közben azonban ott van Holger Rune is, aki szintén villámgyors fejlődést tudhat maga mögött. Bár kétségtelen, az ő előretörése nem volt annyira elsöprő, mint spanyol kollégájáé, de hát olyat azért nem is látni túl gyakran.
ápr. 25
14:02
A KTE sportigazgatója szerint horrorliga a 12 csapatos NB I, reményeik szerint hazai pályán játszanának nemzetközi kupameccset (m4sport.hu)
Tóth Ákos sportigazgató szerint a labdarúgó OTP Bank Ligában jelenleg második Kecskemétnél már csalódásként élnék meg, ha a csapat nem érne el dobogós helyezést és ezzel együtt nemzetközi szereplést. Az együttes - három évvel ezelőtt az NB III-ból indulva -újoncként úgy áll a Ferencváros mögött a második helyen a bajnokságban, hogy előnye hét pont
ápr. 25
14:06
Bondár Anna 5-2-re is vezetett a döntő szettben, végül kikapott a madridi torna első körében (m4sport.hu)
Bondár Anna közel volt a továbbjutáshoz, de végül bő háromórás csata után kiesett az első fordulóban a madridi salakpályás tenisztornán.
ápr. 25
14:06
Bondár Anna kikapott Madridban (Sportal)
Bondár Anna közel volt a továbbjutáshoz, de végül bő háromórás csata után kiesett az első fordulóban a madridi salakpályás tenisztornán.

Keresés