2023. szeptember 16. szombat

szept. 16
0:12
Vb-aranyérmes a magyar vízilabda-válogatott! (Sportal)
A magyar válogatott nyerte a női junior vízilabda-világbajnokságot, mivel a pénteki döntőben 13–10-re legyőzte a címvédő spanyol csapatot – írta az MTI.
szept. 16
0:16
A zivatar sem tudta megállítani az újonc ellen nyerő madridiakat (Sportal)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 5. fordulójának pénteki nyitó mérkőzésén a Rayo Vallecano 2–0-ra nyert az újonc ellen Deportivo Alavés ellen az Estadio de Vallecasban.
szept. 16
0:20
Hiába az Mbappé-dupla, a Nice elvette a PSG veretlenségét (Sportal)
A Paris Saint-Germain meglepetésre hazai pályán kapott ki 3–2-re kikapott a Nice-től a Ligue 1 5. fordulójában.
szept. 16
0:24
Közel volt az újabb bravúr, de búcsúzott a negyeddöntőben a magyar férfi válogatott (Sportal)
A magyar férfi válogatott három meccslabdáról 3-2-re kikapott pénteken a sztárokkal teletűzdelt, házigazda svéd együttestől, így a negyeddöntő jelentette számára a végállomást a malmői asztalitenisz csapat Európa-bajnokságon – írta az MTI.
szept. 16
4:54
Nascar: Bell már megint pole-ban, Larson tökutolsó Bristolon (USAracing)
Mi a közös a Nascar Cup Series idei rájátszásának eddig három fordulójában? A pole-os személye....
szept. 16
4:54
Nascar: Bell már megint pole-ban, Larson tökutolsó Bristolon (Racing)
Mi a közös a Nascar Cup Series idei rájátszásának eddig három fordulójában? A pole-os személye....
szept. 16
6:12
Halep ellen szólnak a bizonyítékok, Hamilton is beleállt a Marko-botrányba (Eurosport)
Simona Halep ugyan várhatóan fellebbez majd négyéves eltiltása ellen, a meglévő bizonyítok mellett viszont nehéz lesz igazolnia, hogy ártatlan. Helmut Marko nemrég a Red Bull saját pilótájára, Sergio Perezre tett diszkriminatív megjegyzést, Lewis Hamilton szerint pedig egy elnézést kérés nem elég reakció az esetre. Összeszedtük az Eurosport legfont
szept. 16
6:12
Hamilton elégedett: "Ez volt az idei év eddigi legjobb pénteki napja" (Racing)
Az idei szezonban már megszokhattuk azt, hogy Lewis Hamilton általában nem elégedett az autója viselkedésével a pénteki edzésnapokat követően. Ez azonban Szingapúrban másképp volt, ugyanis a brit klasszis szerint a brackley-i istálló még soha nem zárt ilyen jó pénteki napot 2023-ban. Hamilton már az első edzésen jól muzsikált, és az 5. helyet szere
szept. 16
6:18
"Tudtam, hogy Juan Mata nagy ünneplésben részesül majd, de hogy engem is így fogadnak, meglepett" – exkluzív interjú Vécsei Bálinttal (Sportal)
Andrés Iniesta, David Villa és Lukas Podolski nyomába léphet: Vécsei Bálint ma bemutatkozhat a Vissel Kobe csapatában. A két hete Japánba igazoló 30 éves középpályás a Sportálnak adott exkluzív interjúban beszélt az eddigi tapasztalatairól, a kiemelkedő munkamorálról, a lelátón feltűnő magyar zászlókról, a hőn áhított bajnoki címről, Juan Mata közv
szept. 16
6:24
Lengyel vezetés a Nyír1 Baja első napján – a T4-esek gyorsabbak a T1-nél (Racing)
A verseny nehezbb része szombaton következik.
szept. 16
6:36
Hamilton kritizál: A csapatoknak a versenyzés mellett kéne lenniük, nem ellene (m4sport.hu)
Jó véleménnyel vannak a versenyzők a szingapúri pálya átalakulásáról, ám Lewis Hamilton kritizálta az extra DRS-zónára nemet mondó csapatokat. Kivételesen egy véleményen a Red Bull csapatfőnökével?
szept. 16
6:36
Szoboszlaival tér vissza a PL; újabb pole pozícióra hajt a Ferrari – szombati sportműsor (Sportal)
Egy helyen megtekinthetőek a legfontosabb szombati sportesemények.
szept. 16
6:48
Urbán máris munkába állhat; világbajnok magyar pólósok – reggeli hírösszefoglaló (Sportal)
Napindítóként összegyűjtöttük olvasóinknak a péntek este legfontosabb híreit.
szept. 16
6:54
Fenntartja a wikipédiás megjegyzést Wolff (m4sport.hu)
Bár bevallja, nem volt túl intelligens megjegyzés.
szept. 16
7:06
Minek köszönhetően nőtt Leclerc fejére Sainz? (m4sport.hu)
A tavaly egyértelmű házon belüli fölényben lévő Charles Leclerc úgy érzi, Carlos Sainz idén felnőtt a szintjére. A számok is ezt mutatják. De minek köszönhető a spanyol javulása?
szept. 16
7:36
Lőw Zsoltot kiállították, a Bayern München magyar edzője tagad (Sportal)
Piros lapot kapott a Bayer Leverkusen elleni mérkőzés lefújását követően a Bayern München labdarúgócsapatának magyar edzője, Lőw Zsolt.
szept. 16
8:12
Így élte meg Leclerc a Ferrari lehengerlő pénteki napját (Racing)
A Ferrari az Olasz Nagydíjon megszerzett lendületét képes volt továbbvinni Szingapúrba is. Ezt az olasz istálló remekbe szabott pénteki eredményei is mutatják, ugyanis Carlos Sainz és Charles Leclerc mindkét edzésen képes volt kisajátítani az első két helyet. Ilyen jó kezdésre pedig még a monacói pilóta sem számított. Leclerc már az első edzésen ké
szept. 16
8:18
"Mindenki lázban ég" - elképesztő programokkal várják a Fradit Nagyecseden (Ripost)
Hatalmas a készülődés a 6700 fős kisvárosban.
szept. 16
8:24
Lappi csak Csehországig jutott Görögországból (Racing)
Esapekka Lappi az Akropolisz Rally ötödik helyén zárt, azonban a verseny után sem haza, hanem Csehországba repült, ahol tesztet hajtott végre.
szept. 16
8:24
Öt meccsen két döntetlen és egy vereség – edzője szerint a BL-ben jobb lesz a PSG (Sportal)
Nem aggódik a Paris Saint-Germain gyenge szezonkezdete miatt a labdarúgócsapat vezetőedzője, Luis Enrique. A szakember szerint a Bajnokok Ligájában jobbak lesznek.
szept. 16
8:26
Horváth Krisztofer: "Mindig 100%-ot akarok nyújtani, szerencsére ez ma sikerült" (Sportal)
Horváth Krisztofer góljával nyert a hajrában a Kecskemét a Haraszti úton, ezzel kiejtették a másodosztályban szereplő Soroksár csapatát a MOL Magyar Kupa 3. fordulóban. Az első félidőben Horváth beadását követően Pálinkás Gergő révén szerzett vezetést a KTE, majd egy kapushibát követően Lovrencsics Balázs egyenlíthetett a 31. percben. A találkozó 8
szept. 16
8:36
Horváth Krisztofer: "Mindig százszázalékot akarok nyújtani, szerencsére ez ma sikerült" (Sportal)
Horváth Krisztofer góljával nyert a hajrában a Kecskemét a Haraszti úton, ezzel kiejtette a másodosztályban szereplő Soroksárt a MOL Magyar Kupa 3. fordulójában. Az első félidőben Horváth beadását követően Pálinkás Gergő révén szerzett vezetést a KTE, majd egy kapushibát követően Lovrencsics Balázs egyenlített a 31. percben. A találkozó 83. percébe
szept. 16
8:54
Videó: assziszt, kulcspassz, büntető – magyar játékvezető asszisztálásával debütált Neymar az Al-Hilalban (m4sport.hu)
Bemutatkozott a szaúdi labdarúgó-bajnokságban Neymar da Silva dos Santos Júnior, az Al-Hilal fölényes győzelemmel köszöntötte a sztárt.
szept. 16
9:06
Guardiola lett a világ legnagyobb pénzszórója (Sportal)
A svájci Blick egy olyan összeállítást közölt a világ klubedzőiről, ahol a magyar trénerek a fasorban sincsenek. Nem is lehetnek, ugyanis a TOP10-es lista azt mutatja meg, szakvezetői pályafutása során kik költöttek a legtöbbet játékosvásárlásra. Pep Guardiola most vette át az első helyt.
szept. 16
9:12
Pánik a Red Bullnál: "Rosszabb a helyzet, mint amire számítottunk" (Racing)
Szokatlanul gyenge pénteki napot zárt Szingapúrban a Red Bull. Max Verstappen csalódott értékeléséből pedig az is kiderült, hogy "sokkal többre számított" az RB19-től. A Milton Keynes-i istálló az idei szezonban még nem talált legyőzőjére a vasárnapi futamokon, de a Marina Bay-ben most lépéshátrányban vannak a riválisaikhoz képest. A regnáló világb
szept. 16
9:24
A Ferrari korábbi F1-es pilótája lett Losonczy Levente mentora (Racing)
A TCR Europe és TCR Italy mezőnyében versenyző magyar pilóta nagyon értékes tanácsokat kaphat az olasz veterántól.
szept. 16
9:36
Agydaganatos a Serie A-t is megjárt brazil labdarúgó (Sportal)
A brazil másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Ponte Preta bejelentette, hogy játékosa, Júnior Tavares agydaganatban szenved.
szept. 16
9:42
"Jó csapat a Petié" – Lipcseiéket dicsérte, hibázó kapusát megvédte a szenvedős kupatovábbjutás után Szabó István (m4sport.hu)
Értékelések a Soroksár–Kecskemét kupameccs után.
szept. 16
9:42
Vuelta Valter Attilával, 20. szakasz - Élő közvetítés (Eurosport)
Vuelta a Espana - A 78. spanyol körverseny 20. szakaszán 207.8 kilométer vár a mezőnyre Manzanares El Real és Guadarrama között. Az útvonalat 10 harmadik kategóriás emelkedő teszi izgalmassá, gyakorlatilag egy hegyes egynapost láthatunk majd. Tartsatok velünk az eurosport.hu-n, ahol reklámmentes közvetítéssel várunk titeket!
szept. 16
9:44
Miért gyengélkedik és tud-e fordítani a veretlenségéért küzdő Red Bull? (m4sport.hu)
A Red Bull versenyzői nem túl bizakodóak, a riválisok viszont kétkednek. Mennyire komoly a címvédő veretlenségét fenyegető veszély, és van-e hozzá köze az új FIA-direktíváknak?
szept. 16
9:48
Ennyit ér a köztévé: rosszul mondták be a meccs eredményét! (Sportal)
Úgy tűnik, a sporthírek szerkesztői nagyon figyelmetlenek voltak. Vagy nagyon frissek akartak lenni, ezért nem várták meg a meccs végét, gondolták, abban a rövid időben már csak nem változik az eredmény. Tévedtek…
szept. 16
10:00
Valter Attila: "Kell egy kis idő ahhoz, hogy felfogjam, mit értünk el ezen a Vueltán" (Eurosport)
Újabb emlékezetes eurosportos interjú: Valter Attila a 19. szakasz befutója után mesélt arról, milyen a hangulat a közösségi médiában, és ehhez képest mi a helyzet a csapatbuszon. Történelmi siker kapujában áll a Jumbo-Visma, hisz Grand Touron 1966 óta nem volt csapat, amely elvitte volna az első három helyet összetettben. A mostani győzelem ráadás
szept. 16
10:12
Fesztiváli hangulat, Nagyecseden mutatkozik be a Fradi új edzője (Metropol)
Nem mindennapi mérkőzés vár a Ferencvárosra.
szept. 16
10:12
Rövid időn belül eldőlhet Schumacher jövője, meglepő helyen köthet ki (Racing)
Egybehangzó sajtóértesülések szerint Mick Schumacher akár már az idei évad végén elhagyhatja a Mercedes csapatát. A német pilóta ugyanis tárgyalásokat folytathat az Alpine-nal, hogy 2024-ben az ő csapatukban versenyezhessen a WEC-ben. Schumacher az idei szezonban a Mercedes tartalék és fejlesztő pilótája volt, miután a Haas nem hosszabbította meg a
szept. 16
10:18
A vezetőedző szerint a Fehérvár elérte, amit akart (Sportal)
Kiss Dávid, az osztrák jégkorongligában (ICEHL) szereplő Hydro Fehérvár AV19 vezetőedzője kiemelte, hogy azért utaztak a nyitó fordulóban Asiagóba, hogy egy nagyon fontos mérkőzésen megszerezzék a három pontot.
szept. 16
10:24
Hajszálra a világszenzáció: állva haltak meg férfi asztaliteniszezőink a csapat Eb negyeddöntőjében (m4sport.hu)
A magyar férfi asztalitenisz-válogatott óriási csatában 3:2-re kikapott a házigazda svédektől a malmői csapat Európa-bajnokság negyeddöntőjében.
szept. 16
10:24
Új gumibeszállító jön a WRC-be 2025-től, a Pirelli kiszáll (Racing)
Biztosan új gumibeszállító lesz a WRC-ben 2025 és 2027 között, miután a Pirelli mégsem nyújtotta be jelentkezését az FIA pályázatára.
szept. 16
10:30
Két gólt vállalt az Esbjerg hatosából Erdély Csanád (m4sport.hu)
Erdély Csanád két gólt ütött csapata, az Esbjerg pedig 6-2-re győzött a vendég Rödovre ellen a dán bajnokságban.
szept. 16
10:36
Mindenki megkönnyebülhet: Boris Becker elvált (Sportal)
Amilyen jó játákos volt a maga idejében a német teniszfenomén, ugyanolyan rossz férj (élettárs), erről több egykori párja is tudna mesélni.
szept. 16
10:42
"Rossz állapotban van" - kórházba került, egy ország aggódik a világbajnok legendáért (Ripost)
Kórházba juttatta a sok cigaretta.
szept. 16
10:48
Kategóriaváltás esetén is megtartaná Schumachert a Mercedes (m4sport.hu)
A Mercedes csapatfőnöke egyértelművé tette, továbbra is foglalkoztatnák Mick Schumachert, még akkor is, ha az F1-en kívül kezdene versenyezni.
szept. 16
10:48
Kamuti Jenő mindenkit felhívott a kóma után, akit valaha megbántott (Sportal)
Néhány éve még Várnában vívott nagy csatákat az "öregfiúkvébén". Családja és a barátai is lenyűgözve nézték akaraterejét és soha el nem múló sportszeretetét. Pedig doktor Kamuti Jenő akkor már betöltötte a hetvenet.
szept. 16
10:54
A világ egyik leghosszabb nevű településével népszerűsítené magát a spanyol bajnokság (Eurosport)
Wales és a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság, azaz a La Liga között eddig viszonylag vékonyan húzódott a közös nevező vonala. Egy a napokban bejelentett együttműködés azonban annyira lehetetlen módon teremtett kapcsolatot a két fél között, ami olyan mértékben meghökkentő, hogy gyakorlatilag csakis jól sülhet el.
szept. 16
11:06
Erdély Csanád két gólt ütött, csapata simán győzött (Sportal)
Erdély Csanád két gólt ütött csapata, az Esbjerg pedig 6–2-re győzött a vendég Rödovre ellen a dán jégkorong-bajnokságban.
szept. 16
11:12
Világklasszisok előtt vezet a Fradi új sztárja: Haaland, Mbappé, Ronaldo a vert mezőnyben (Metropol)
Úgy termel Varga Barnabás, mint szinte senki más a világon.
szept. 16
11:12
Újabb titok derült ki a Schumacher családról (BorsOnline)
A család egyik barátja árulta el, hogyan változtatta meg Ralf Schumachert testvére, Michael balesete.
szept. 16
11:12
A Ferrari korábbi F1-es pilótája lett Losonczy Levente mentora (Racing)
Nem akárki segíti a továbbiakban a TCR Europe-ban és a TCR Italy-ban versenyző magyar pilótát.
szept. 16
11:24
Nem lehet leírni a Red Bullt, de tényleg megvan rá az esély, hogy kikapnak Szingapúrban (Racing)
Egyetlen körön a Ferrari a legerősebb, de a megtankolt autós etapokon már sehol nem volt a maranellói istálló.
szept. 16
11:24
Borzasztó: négyszázszor erőszakolta meg edzője a kiskorú teniszsztárt (Sportal)
Szerencsére az ügy negatív szereplője, Andrew Geddes már a börtönben rohad, négy kiskorú (12-17 esztendős) teniszező rovására elkövetett szexuális visszaélések miatt még 2021-ben 18 év fegyházra ítélték. Egyik áldozata mostani vallomása után azonban egyértelmű: aránytalan a büntetése a bűneihez képest.
szept. 16
11:36
"Konfrontatív közelítés" piros lapot ért Lőw Zsoltnak a Bayern pénteki bajnokiján (m4sport.hu)
Lőw Zsolt, a német labdarúgó Bundesligában címvédő Bayern München másodedzője piros lapot kapott a vendég Bayer Leverkusen elleni péntek esti, 2-2-re végződött bajnoki mérkőzés után.

Keresés