2023. február 9. csütörtök

febr. 9
4:18
Nagyszabású magyar sci-fi készült, itt a Műanyag égbolt előzetese (Mafab)
Bánóczki Tibor és Szabó Sarolta rendezésében készült nagyszabású sci-fi Műanyag égbolt címmel, melyhez megérkezett az első előzetes.
febr. 9
5:12
A romok: Veszélyes indák (Mafab)
Valamikor úgy a magyarországi dvd megjelenés körül láttam első alkalommal a Carter Smith rendezésében készült A romok című filmet, és ha a tíz körmömet nem is rágtam le izgalmamban tőle, de egy korrekt alkotásnak éreztem. Most a napokban valahol olvastam erről a filmről, és úgy voltam vele, hogy miért ne néznem újra, hisz így legalább kiderül szám
febr. 9
7:00
Michael Bay akció sorozatot készít, nézni fogod? (Mafab)
Az Amazon Prime Videóra jön Joe Barton író és Michael Bay (galériánkban) rendező-producer új sorozata.
febr. 9
7:54
Jack Lemmon lenyűgöző, igaz története (Mafab)
Hollywoodnak mindig is megvoltak a maga felejthetetlen párosai, akik megannyi közös filmben szórakoztatták a nagyérdeműt. E párosok sorába kétségtelenül beleillik Walter Matthau és Jack Lemmon párosa is, akik évtizedeken keresztül számtalan filmet forgattak együtt. Sajnos ma már egyikük sincs köztünk, hiszen Walter Matthau 2000-ben, Jack Lemmon ped
febr. 9
8:54
Szervkereskedők, LSD, szellemfegyverek...: Új évaddal jön a díjnyertes sorozat (Mafab)
Mariana van Zeller oknyomozó újságíró 2023 februárjában ismét az alvilág legsötétebb és legveszélyesebb titkait mutatja meg a nézőknek. A bűn kereskedői című díjnyertes sorozat 3. évadának epizódjait február 17-től péntek esténként 21.00-kor vetíti a National Geographic.
febr. 9
9:42
Feltámad a Waczak szálló! (Mafab)
John Cleese visszatér a képernyőkre Basil Fawlty szerepében, elkészül ugyanis a Waczak Szálló rebootja.
febr. 9
11:30
Brendan Fraser elbukta Superman szerepét J.J. Abrams filmjében (Mafab)
Ha valóban létezik a multiverzum, akkor abban Brendan Fraser csakugyan megkapta Superman szerepét valamikor a 2000-es évek elején, amikor a Warner Bros. felkérte J.J. Abramst forgatókönyvíróként, hogy hozzon össze egy új sztorit a DC ikonikus hőséről.
febr. 9
12:18
Top Gun 3: Ettől a 10 rajongói elmélettől hangos az internet (Mafab)
.
febr. 9
13:12
Jön a Stephen King-adaptáció, amihez hasonlót még sosem láthattunk (Mafab)
Stephen King kétségkívül korunk egyik legtermékenyebb szerzője. Megjelent regényeinek, novelláinak és forgatókönyveinek listája szinte végtelen, és akkor még nem is beszéltünk az ezekből a művekből született filmes adaptációkról.
febr. 9
14:00
Christoph Waltz még aljasabb, mint a Becstelen brigantykban? Itt a The Consultant előzetese (Mafab)
Hamarosan megérkezik az Amazon Prime kínálatába Christoph Waltz legújabb sorozata. Ezúttal egy komédia főszereplője lesz. A kétszeres Oscar-díjas Christoph Waltz már bizonyította, hogy mesterien tud igazi szemétládát alakítani. Olyan mesterien, hogy még azért is díjat kapott, nem is egyet, hiszen a Becstelen brigantyk tarolt a maga idejében. Most v
febr. 9
14:48
Eldőlt az HBO Max sorsa, mondjuk a részleteket (Mafab)
A Discovery+ és az HBO Max platformok tervezett egyesítése továbbra is megtörténik, de a Discovery+ szolgáltatás az egyesülés után is független marad, az új szolgáltatás várhatóan még idén debütál az Egyesült Államokban.
febr. 9
15:36
'Nem volt választásom': Salma Hayeket gyakorlatilag 'elhurcolták' az esküvőjére (Mafab)
.
febr. 9
16:00
Élő adásban támadott meg egy cápa egy ausztrál szörföst (SzMo)
Éveken át kísértette az élmény, de azóta újra „találkozott” egy ragadozóval – igaz, akkor már egy ketrec biztonságából.
febr. 9
16:30
Folytatást kap a Jégvarázs és a Toy Story, nagy bejelentést tett a Disney (Mafab)
Az elbocsátásokról és veszteségekről szóló komor hírek után Bob Iger, a Disney vezérigazgatója több remek hírt is bejelentett a rajongóknak a vállalat szerdai, 2022-es év végi negyedévre vonatkozó eredménybeszámolója során.
febr. 9
17:18
A látogatás: A gonosz a szomszédban süt-főz! (Mafab)
Dán-holland kombó, ami az életben sem túl egészséges.Christian Tafdrup is megmutatja nekünk, hogy miért nem.Kezdjük azzal, hogy ami engem rettenetesen felbosszantott, hogy a film vége ilyen lett, pedig a francia krimiken és thrillereken edződve tudtam, hogy nem minden mozi „hepi end”, mármint a vége.Az alkotás érdekesen építkezik, szinte kockáról k
febr. 9
18:06
Megható módon emlékezett Michael Douglas a 3 éve elhunyt édesapjára, Kirk Douglasre (Mafab)
.
febr. 9
18:54
Nicole Kidman lesz a zseniális halottkém, Kay Scarpetta (Mafab)
Sorozat készül Patricia Cornwell bestseller könyvsorozatából, amelynek főhőse Kay Scarpetta, a halottkém. A széria az Amazon Prime Videóra készül, a főszerepben Nicole Kidman (galériánkban) és Jamie Lee Curtis lesz látható.
febr. 9
19:48
Film készül Jack Nicholson és John Belushi hírhedt viszályáról (Mafab)
Jake és Sam Lewis korábban a Robin Williamsről szóló életrajzi film ötletével hívták fel magukra a figyelmet, a páros ezúttal pedig ismét egy izgalmas koncepcióval rukkolt elő.
febr. 9
21:00
Szinte pszichedelikus élmény nézni ezt az optikai illúziót (SzMo)
De csak óvatosan, mert még a készítője is őrültnek titulálta.
febr. 9
21:06
6500 forintból repülőjegyet vett, és meg is reggelizett Mallorcán egy brit influenszer (SzMo)
Állítja, hogy így is alig költött többet, mintha az Egyesült Királyságban vett volna angol reggelit. Igaz, ha beleszámítjuk a visszafele jegyet, már nem tűnik olyan jó üzletnek.
febr. 9
21:06
A ma 80 éves Joe Pesci 10 legjobb filmje (Mafab)
Isten éltesse az Oscar-díjas Joe Pescit, aki ma ünnepli 80. születésnapját. Felsorolni is nehéz, hogy a sztár bő hatvan éves pályafutása során hány moziklasszikusban csillogtatta meg tehetségét. Tipikusan olyan színész, akinek mindenki tud nem is egy filmjét említeni, sőt még idézni is tud belőlük.
febr. 9
22:00
Magyarok Hollywoodban: Ezekről a filmekről ne maradj le a tévében! (Mafab)
Magyarok Hollywoodban címmel indít tematikus válogatást február 11-től a Duna. Kertész Mihály, Korda Sándor, Tóth Endre, George Cukor, csak néhány név Hollywood legnagyobb filmes alkotói közül. Szombat esténként a neves, magyar származású alkotók klasszikus filmjei láthatók, közülük többet is szinkronfelújított változatban élvezhetnek a nézők megsz

Keresés