2023. március 5. vasárnap

márc. 5
4:15
Rocky II: Rocky vs. Apollo II (Mafab)
Ritka, mint a fehér holló (ha nem egyedülálló), hogy Oscar-díjas (legjobb filmért járó szobrocskát megkapó) filmből folytatás készül, sőt egy egész franchise épül rá, ami a mai napig tart, cirka 50 éve már. A film megint inkább drámaként működik, mint bokszfilmként. A főszereplők maradtak, míg Stallone már nem csak írta a filmet, hanem a rendezői s
márc. 5
5:09
Drifter: Mikor a színészek nem is színészek! (Mafab)
Steinbach Richárd egy teljesen átlagos tinédzser egy Veszprém megyei kis falu egyik lestrapált, és koszos nyomortelepén: zűrös családi háttér, kimaradozás az iskolából, balhék az utcán, kilátástalanság, alkalmi munkák és zavaros jövő. Egy tekintetben azonban teljesen más, mint az átlag: van egy álma, nevezetesen, hogy nagy és híres autóversenyzővé
márc. 5
5:57
Rémségek háza: Vajon megérett ez a film arra, hogy újrafeldolgozzák? (Mafab)
A napokban volt szerencsém valamelyik filmes portálon olvasni egy érdekes cikket Wes Craven (1939–2015) rendezőről és a filmjeiről. Ott olvastam, hogy jelen filmjét már kétszer is majdhogynem újrafeldolgozták. Az első ilyen alkalom még akkor történt, amikor Mr. Craven élt, ráadásul épp ő dolgozott azon, hogy a filmje tévésorozat formájában szülesse
márc. 5
8:33
Szemét hozta Európába a kongói zenészeket – hulladékhangszereken figyelmeztetnek, Afrika fuldoklik a mocsokban (SzMo)
Két magyar fesztiválon is bemutatkozik a csapat, akik kidobált dobozokon, zacskókon, csöveken és papucstalppal játszanak, ugyanúgy, mint mások a sokmilliós felszerelésen. Amit tudnak, egymástól tanulták, illetve – azt mondják – a vérükben van a ritmus.
márc. 5
9:21
Budapesten forog az új Alien, kiderült, miről szól majd a film (Mafab)
A 20th Century Studios és a Walt Disney Company bejelentette, hogy március 9-én kezdődik Budapesten a legendás Alien franchise régóta várt következő részének forgatása.
márc. 5
10:09
Emma Stone 20-szor pofon vágta Willem Dafoe-t (Mafab)
A színészi munka időnként komoly áldozatokat követel. Ezzel pedig Emma Stone és Willem Dafoe is ismét kénytelen volt szembesülni Giorgos Lanthimos legújabb filmjének forgatásán.
márc. 5
12:27
Megunta, hogy bérleti díjat kell fizetnie, inkább egy barlangban élt 16 évig egy amerikai férfi (SzMo)
Daniel Shellabarger szabadon akart élni, nem akart tovább fizetni. A szemétbe dobott ételeket, illetve a barlangja közelében termesztett zöldségeket ette.
márc. 5
14:45
Meghalt Tom Sizemore (Telex)
A 61 éves színész február közepén kapott agyvérzést, azóta kómában volt.
márc. 5
16:57
Elúszott Keanu Reeves álmai szuperhős szerepe, elárulta, melyik volt az (Mafab)
A Redditen nemrégiben tartott kérdezz-felelek során Keanu Reeves karrierjéről elmélkedett.
márc. 5
17:27
„Még mindig fáj”: Chris Rock először beszélt Will Smith pofonjáról (Telex)
Egy évvel a tavaly márciusi Oscar-gálán elcsattant pofon után végre megszólalt Chris Rock is az incidensről a Netflix első élő műsorában.
márc. 5
19:51
Európa másik végén is néha pokoli vidéken újrakezdeni (Telex)
A Szörnyetegek egy igaz történetet dolgoz fel arról, mennyire elmérgesedett a viszony egy galiciai falu helyi lakói és egy odaköltöző házaspár között, akik csak egy kis békére vágytak.
márc. 5
22:15
A Luther-filmtől Csizmás Kandúrig: 5 kihagyhatatlan streaming premier, amit a jövő héten nézhetsz (március 6-12) (Mafab)
Következzen egy kis ízelítő a különféle premierekből, amikre a jövő héten számíthatunk a hazánkban is elérhető streamingszolgáltatók jóvoltából. Minden film és sorozat elérhető lesz egy kattintással weboldalunkról is, természetesen megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott streamingszolgáltatónál.

Keresés