2023. március 14. kedd

márc. 14
4:18
Néma szív: Elköszönni emberi módon (Mafab)
Hogy hogyan megyünk el ebből a világból? Mindenki tisztán, és szépen szeretne. Bár ilyen egyszerű lenne. Amíg a halhatatlanság ideje egyszer el nem jön, akkor bizonyos tekintetben valószínűleg állandó témát fog szolgáltatni a halál. Van, aki fél tőle, van, aki feszengve beszél róla, van, aki oldottabbra próbálja venni a figurát, de olyanok is akadn
márc. 14
5:06
Halálos tézis: A spanyolok beköszöntek! (Mafab)
A képernyőkön elharapózó agresszióról és a feltolt nézői ingerküszöbről órákat lehetne polemizálni, azonban enélkül is nagyon könnyű megfejteni azt, hogy lassacskán mindkét jelenség hihetetlen problémákat szül. A tévécsatornák egymás fölé licitálva tudósítanak a brutális bűncselekményekről, az Iszlám Állam szörnyű kivégzéseiről és a hasonló merényl
márc. 14
6:00
Keresztényellenes előítéletekkel vádolja Hollywoodot A hivatal sztárja (Mafab)
Rainn Wilson (galériánkban) színész a közösségi médiában kritizálta a keresztényellenes előítéleteket Hollywoodban The Last of Us-ra hivatkozva.
márc. 14
6:48
Netflix: Készül 5. évad a Te-hez? Megszólalt a sorozat alkotója (Mafab)
A Netflix ügyeletes sikersorozata – az egyik – a Te, amely immár négy évadot tud a háta mögött. Ez a legnagyobb streaming szolgáltatónál kifejezetten soknak mondható, hiszen számos nagy sorozata is csak 5-6 évadot ért meg eddig. A Te ráadásul kifejezetten sikeres és népszerű, így minden rajongó tűkön ülve várja a bejelentést, hogy lesz-e ötödik éva
márc. 14
8:30
Titkosügynök Elvis, disztópia A-listás sztárokkal...: 5 kihagyhatatlan sorozat- és évadpremier ezen a héten (Mafab)
A Netflix és társai ezen a héten sem fogják hagyni, hogy egyetlen árva üresen maradt szabad perced is legyen. Négy vadonatúj sorozat és melléjük egy már évek óta futó sikersorozat új évada vár a következő napokban. Animációs sorozat, komédia, vér és tánc egyaránt akad a kínálatban. Ki melyikre fog rákattanni.
márc. 14
9:18
'Nemzeti szégyen': Nekiestek Jimmy Kimmelnek a Nobel-békedíjas Malalával való interakciója miatt (Mafab)
A “nemzet szégyenének” nevezték a közösségi médiában Jimmy Kimmelt, miután sokan úgy látják, hogy humorista az idei Oscar-gálán kényelmetlen helyzetbe hozta Malala Yousafzai-t.
márc. 14
10:12
William Hurt: Az Oscar-díjas színész igaz története (Mafab)
.
márc. 14
11:06
Nagy bejelentés: Nem ér véget a The Last of Us a 2. évaddal (Mafab)
Megérkezett a The Last of Us 1. szezonjának utolsó epizódja, a sorozat rajongóinak viszont nincs okuk a csüggedésre, hiszen az HBO egész biztosan elkészíti a folytatást, amely a tervek szerint még “komplexebb” lesz majd, a kérdés viszont már csak az, hogy a streamingszolgáltató miként is kívánja kivitelezni mindezt.
márc. 14
11:54
Meryl Streep az utóbbi évek egyik legjobb sorozatának folytatásában, itt az előzetes (Mafab)
Az Oscar-gála alatt a Hulu bemutatta a Gyilkos a házban 3. szezonjának első előzetesét.
márc. 14
12:48
Netflix: Rekordösszeget fizettek Jessica Chastain új sci-fi horrorjáért (Mafab)
.
márc. 14
12:54
Tegyél velünk virtuális sétát az 1848. március 15-i események legfontosabb helyszínein (SzMo)
Tudod, hol szavalta el Petőfi a Nemzeti dalt? Biztos vagy benne? Most kiderül, sőt, megtudhatod azt is, pontosan hol volt a Pilvax, és hogy hol nyomtatták ki a 12 pontot. Járd végig velünk 1848. március 15. helyszíneit!
márc. 14
13:00
A kokárda helyes használata: tudod, hogyan kell jól elkészíteni? (SzMo)
Örök vita, hogy kívül zöld vagy kívül vörös-e az igazi 48-as, magyar kokárda. Történész érvel a megoldás mellett.
márc. 14
13:42
Hősként köszöntötték, megkérték Keanu Reeves kezét (Mafab)
Fülsiketítő éljenzés rázta meg hétfőn a texasi Austinban található Paramount Színház falait, a John Wick: 4. felvonás premierjét megelőzően.
márc. 14
14:30
Az árva: Első áldozat: Az elsőre mindenki emlékszik (Mafab)
Esther (Isabelle Fuhrman) rémisztő története folytatódik az eredeti és sokkoló horrorsláger, az Orphan izgalmas előzményében. Egy észt pszichiátriai intézményből való zseniális szökés megszervezése után Esther Amerikába kerül, és egy gazdag család eltűnt lányának adja ki magát. Majd egy váratlan fordulat által szembesül egy anyával, aki bármi áron
márc. 14
15:24
Ezért hagyta ki Tom Cruise a 2023-as Oscar-gálát (Mafab)
.
márc. 14
16:12
Michael Caine 90 éves: 10 lenyűgöző érdekesség, amit nem tudtál róla (Mafab)
Egyike Hollywood legnagyobb élő legendáinak, ma 90 éves Michael Caine! A brit színész igen tartalmas pályafutást tudhat maga mögött és még ma is aktív. Filmjei közt egyaránt találunk történelmi drámákat, vígjátékokat, de még szuperhős mozikat is. Mi most tíz lenyűgöző érdekességgel tisztelgünk a sztár előtt.
márc. 14
17:00
A gáláról egyenesen kórházba szállították az Avatar 2 friss Oscar-díjasát (Mafab)
Miután vasárnap este átvette első Oscar-díját a legjobb vizuális effektekért a 2023-as Oscar-díj átadásán, Eric Saindont azonnal kórházba szállították, hogy megműtsék megrepedt vékonybelét.
márc. 14
17:54
The Last of Us vs. Sárkányok háza: Megvan a nézettségi harc győztese (Mafab)
Noha az HBO néhány hete a  Super Bowl idején nem kockáztatott és néhány nappal korábban mutatta be a The Last of Us aktuális epizódját, most hétvégén lezajlott Oscar-gála esetében viszont már sokkal merészebb döntést hozott a streamingszolgáltató.
márc. 14
18:48
Íme, az összes Will Smith-poén a 2023-as Oscar-gáláról (Mafab)
Lezajlott az idei Oscar-díjátadó is, ahol születtek azok az eredmények, amik. De nem csak erről lehet beszélni a gála kapcsán. Mint ismert, a tavalyi díjátadó Will Smith Chris Rocknak lekevert taslijáról vált híressé, ami igen komoly hullámokat kavart, hónapokig téma volt a sajtóban és alaposan megtépázta a színész hírnevét. Eltelt egy év és Jimmy
márc. 14
19:36
A 2023-as Oscar legmerészebb ruhái nem sokat bíztak a fantáziára (Mafab)
A Vanity Fair éves Oscar-partija volt az a hely, ahol díjátadót követően egymás után érkeztek a legnagyobb sztárok a legmerészebb ruhakölteményekben.
márc. 14
20:24
Ezt gondolta valójában a katolikus egyház Az ördögűzőről (Mafab)
Kétség nem fér hozzá, hogy Az ördögűző mérföldkő a horrorfilmek történetében, mind témáját, mind a kivitelezés rendkívül magas színvonalát illetően. A sztori: egy 12 éves lányt megszáll az ördög, és két pap arra vállalkozik, hogy megszabadítják őt a gonosztól.
márc. 14
22:18
Érkezik a Django sorozat a Direct One TV-csatornára (Mafab)
.
márc. 14
22:48
Szívfacsaró: néhány óra különbséggel halt meg a pár – 79 évig voltak házasok (SzMo)
Mindketten 100 évesek voltak, korábban a hosszú házasság titkát is megosztották.

Keresés