Bujtor István

Posztumusz kitüntetést kapott Ötvös Csöpi
2018 november 18.   Hírstart
Mindig örök, és megmarad nekünk! Ezt mondta meghatottan Bujtor Judit, a legendás színművész özvegye, amikor átvette a művésznek adományozott posztumusz Pro Tihany díjat Tósoki Imrétől, Tihany polgármesterétől a Németh László Művelődési Házban pénteken, a hétvégi gardafesztivál előestéjén.
Posztumusz Pro Tihany-díjat kapott Bujtor István
2018 november 18.   Hírstart
Mindig örök, és megmarad nekünk! Ezt mondta meghatottan Bujtor Judit, a legendás színművész özvegye, amikor átvette a művésznek adományozott posztumusz Pro Tihany díjat Tósoki Imrétől, Tihany polgármesterétől a Németh László Művelődési Házban pénteken, a hétvégi Garda Fesztivál előestéjén. Bujtor Istvánról, a Balázs Béla-díjas színművészről, filmr
Újréti László: "Terence Hill megköszönte, hogy a hangommal sokkal jobb színészt csináltam belőle"
2018 szeptember 28.   Hírstart
Terence Hill magyar hangjával arról is beszélgettünk, hogy Bujtor István miért nem vállalta tovább Bud Spencer szinkronizálását, és azt is elárulta, hogy Terence Hill miért nem osztott autogramot a Syma csarnokban.
Ujréti László: "Terence Hill megköszönte, hogy a hangommal sokkal jobb színészt csináltam belőle"
2018 szeptember 28.   Szeretlek Magyarország
Terence Hill magyar hangjával arról is beszélgettünk, hogy Bujtor István miért nem vállalta tovább Bud Spencer szinkronizálását, és azt is elárulta, hogy Terence Hill miért nem osztott autogramot a Syma csarnokban.
Kilenc éve hunyt el a magyar Bud Spencer
2018 szeptember 25.   888
2009. szeptember 25-én távozott az élők sorából Bujtor István színész, rendező, forgatókönyvíró, vitorlásversenyző és nem utolsósorban Bud Spencer magyar hangja.
Fődíjat nyert Goztola Krisztina a Bujtor István Filmfesztiválon
2018 augusztus 23.   Lokál
Kisjátékfilm kategóriában a Les recherches continuent – Engedj el! című alkotás lett a nyertes a IX. Bujtor István Filmfesztiválon. A francia-magyar koprodukcióban készült film főszereplője Goztola Krisztina volt, aki első ízben mutatkozott be producerként, és osztatlan sikert aratott.
Kiállítják Bujtor Pogány Madonnáját
2018 augusztus 22.   Hírstart
Az 1980-ban forgatott Ötvös Csöpi-mozi kedvéért készült szobrot ott állítják ki, ahol a filmben is látható volt: a tihanyi bencés apátság múzeumában.
Először láthatja a nagyközönség: eredeti helyén a Pogány Madonna
2018 augusztus 19.   Infostart
Szeptember 7-ig látható a tihanyi Bencés Apátság Múzeumában a Pogány Madonna. Az 1980-ban forgatott film alapjául szolgáló szobor kitalált műtárgy, amelyet gipszből készítettek; most ugyanazon a helyen állítják ki, ahol a filmben is látható. Az alkotás a film főszereplőjének, az azóta már elhunyt Bujtor István fiának tulajdonában van.
Könnyed vígjátékok, krimik
2018 augusztus 17.   Magyar Idők
Augusztus 18. és 20. között kilencedik alkalommal rendezik meg Balatonszemesen a Bujtor István emlékére elindított filmes seregszemlét.
Huszonöt alkotás versenyez a 9. Bujtor István Filmfesztiválon
2018 augusztus 15.   Hírstart
Több mint hatvan közül 25 filmet válogatott be az előzsűri a 9. Bujtor István Filmfesztivál versenyprogramjába. Az ingyenesen látogatható seregszemlét augusztus 18. és 20. között rendezik meg Balatonszemesen.
Huszonöt alkotás versenyez a Bujtor István Filmfesztiválon
2018 augusztus 13.   Propeller
Huszonöt alkotás szerepel a Bujtor István Filmfesztivál versenyprogramjában, a 2009-ben elhunyt Balázs Béla-díjas színművész, filmrendező, forgatókönyvíró és producer emléke előtt tisztelgő seregszemlét augusztus 18. és 20. között tartják Balatonszemesen. A kilencedik alkalommal megrendezendő eseményre a művész életműve nyomán a vidámság, a könnye
Huszonöt alkotás versenyez a 9. Bujtor István Filmfesztiválon
2018 augusztus 8.   Lokál
Több mint hatvan közül 25 filmet válogatott be az előzsűri a 9. Bujtor István Filmfesztivál versenyprogramjába. Az ingyenesen látogatható seregszemlét augusztus 18. és 20. között rendezik meg Balatonszemesen - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.
Huszonöt alkotás versenyez a 9. Bujtor István Filmfesztiválon
2018 augusztus 8.   Hírstart
Az ingyenesen látogatható seregszemlét augusztus 18. és 20. között rendezik meg Balatonszemesen.
Goztola Krisztina a Bujtor István Filmfesztiválon
2018 július 31.   szinhaz.hu
Saját gyártású filmjével producerként is bemutatkozik Magyarországon a külföldön egyik legtöbbet foglalkoztatott magyar színművész.  [...] Bővebben!
Lehet már pályázni a balatonszemesi Bujtor István Filmfesztiválra
2018 július 24.   Hírstart
2017 júliusa után készült filmmel lehet nevezni a Bujtor István Filmfesztiválra, amelyet augusztus 18. és 20. között rendeznek meg Balatonszemesen.
Bűnügyi és költészeti alkotásokat várnak a filmfesztivál szervezői
2018 július 23.   Hírstart
Augusztus 5-ig lehet nevezni a IX. Bujtor István Filmfesztiválra.
Rejtély, bűnügy, titok - még lehet nevezni a Bujtor Filmfesztiválra
2018 július 23.   Hírstart
A szervezők augusztrus 5-ig várják a Bujtor István Filmfesztiválra nevezendő játék-, dokumentum- vagy ismeretterjesztő; animációs, fikciós, kísérleti rövidfilmeket és versfilmeket.
Rejtély, bűnügy, titok – még lehet nevezni a Bujtor István Filmfesztiválra
2018 július 23.   Híradó
A szervezők augusztus 5-ig várják a filmfesztiválra a játék-, dokumentum- vagy ismeretterjesztő, animációs, fikciós, kísérleti rövidfilmeket és versfilmeket.
Özvegye Bujtor István hiányáról: 3 évig a lakásból sem léptem ki
2018 július 8.   Hírstart
Az igaz szerelem túlél mindent, még azt is, ha az egyik fél már nincs közöttünk. Judit, Bujtor István özvegye a mai napig csillogó szemmel beszél élete párjáról, az erős kisugárzású, ugyanakkor szemérmes és visszahúzódó férfiról.
A jó szinkron pallérozza a nyelvhasználatot
2018 július 2.   Hírstart
Inke László, Bujtor István, Láng József - összetéveszthetetlen hangok, akik külföldi filmsztároknak kölcsönözték beszédüket a magyar szinkron elmúlt évtizedeiben.

Celeb