Bujtor István

Kilenc éve hunyt el a magyar Bud Spencer
2018 szeptember 25.   888
2009. szeptember 25-én távozott az élők sorából Bujtor István színész, rendező, forgatókönyvíró, vitorlásversenyző és nem utolsósorban Bud Spencer magyar hangja.
Fődíjat nyert Goztola Krisztina a Bujtor István Filmfesztiválon
2018 augusztus 23.   Lokál
Kisjátékfilm kategóriában a Les recherches continuent – Engedj el! című alkotás lett a nyertes a IX. Bujtor István Filmfesztiválon. A francia-magyar koprodukcióban készült film főszereplője Goztola Krisztina volt, aki első ízben mutatkozott be producerként, és osztatlan sikert aratott.
Kiállítják Bujtor Pogány Madonnáját
2018 augusztus 22.   Hírstart
Az 1980-ban forgatott Ötvös Csöpi-mozi kedvéért készült szobrot ott állítják ki, ahol a filmben is látható volt: a tihanyi bencés apátság múzeumában.
Először láthatja a nagyközönség: eredeti helyén a Pogány Madonna
2018 augusztus 19.   Infostart
Szeptember 7-ig látható a tihanyi Bencés Apátság Múzeumában a Pogány Madonna. Az 1980-ban forgatott film alapjául szolgáló szobor kitalált műtárgy, amelyet gipszből készítettek; most ugyanazon a helyen állítják ki, ahol a filmben is látható. Az alkotás a film főszereplőjének, az azóta már elhunyt Bujtor István fiának tulajdonában van.
Könnyed vígjátékok, krimik
2018 augusztus 17.   Magyar Idők
Augusztus 18. és 20. között kilencedik alkalommal rendezik meg Balatonszemesen a Bujtor István emlékére elindított filmes seregszemlét.
Huszonöt alkotás versenyez a 9. Bujtor István Filmfesztiválon
2018 augusztus 15.   Hírstart
Több mint hatvan közül 25 filmet válogatott be az előzsűri a 9. Bujtor István Filmfesztivál versenyprogramjába. Az ingyenesen látogatható seregszemlét augusztus 18. és 20. között rendezik meg Balatonszemesen.
Huszonöt alkotás versenyez a Bujtor István Filmfesztiválon
2018 augusztus 13.   Propeller
Huszonöt alkotás szerepel a Bujtor István Filmfesztivál versenyprogramjában, a 2009-ben elhunyt Balázs Béla-díjas színművész, filmrendező, forgatókönyvíró és producer emléke előtt tisztelgő seregszemlét augusztus 18. és 20. között tartják Balatonszemesen. A kilencedik alkalommal megrendezendő eseményre a művész életműve nyomán a vidámság, a könnye
Huszonöt alkotás versenyez a 9. Bujtor István Filmfesztiválon
2018 augusztus 8.   Lokál
Több mint hatvan közül 25 filmet válogatott be az előzsűri a 9. Bujtor István Filmfesztivál versenyprogramjába. Az ingyenesen látogatható seregszemlét augusztus 18. és 20. között rendezik meg Balatonszemesen - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.
Huszonöt alkotás versenyez a 9. Bujtor István Filmfesztiválon
2018 augusztus 8.   Hírstart
Az ingyenesen látogatható seregszemlét augusztus 18. és 20. között rendezik meg Balatonszemesen.
Goztola Krisztina a Bujtor István Filmfesztiválon
2018 július 31.   szinhaz.hu
Saját gyártású filmjével producerként is bemutatkozik Magyarországon a külföldön egyik legtöbbet foglalkoztatott magyar színművész.  [...] Bővebben!
Lehet már pályázni a balatonszemesi Bujtor István Filmfesztiválra
2018 július 24.   Hírstart
2017 júliusa után készült filmmel lehet nevezni a Bujtor István Filmfesztiválra, amelyet augusztus 18. és 20. között rendeznek meg Balatonszemesen.
Bűnügyi és költészeti alkotásokat várnak a filmfesztivál szervezői
2018 július 23.   Hírstart
Augusztus 5-ig lehet nevezni a IX. Bujtor István Filmfesztiválra.
Rejtély, bűnügy, titok - még lehet nevezni a Bujtor Filmfesztiválra
2018 július 23.   Hírstart
A szervezők augusztrus 5-ig várják a Bujtor István Filmfesztiválra nevezendő játék-, dokumentum- vagy ismeretterjesztő; animációs, fikciós, kísérleti rövidfilmeket és versfilmeket.
Rejtély, bűnügy, titok – még lehet nevezni a Bujtor István Filmfesztiválra
2018 július 23.   Híradó
A szervezők augusztus 5-ig várják a filmfesztiválra a játék-, dokumentum- vagy ismeretterjesztő, animációs, fikciós, kísérleti rövidfilmeket és versfilmeket.
Özvegye Bujtor István hiányáról: 3 évig a lakásból sem léptem ki
2018 július 8.   Hírstart
Az igaz szerelem túlél mindent, még azt is, ha az egyik fél már nincs közöttünk. Judit, Bujtor István özvegye a mai napig csillogó szemmel beszél élete párjáról, az erős kisugárzású, ugyanakkor szemérmes és visszahúzódó férfiról.
A jó szinkron pallérozza a nyelvhasználatot
2018 július 2.   Hírstart
Inke László, Bujtor István, Láng József - összetéveszthetetlen hangok, akik külföldi filmsztároknak kölcsönözték beszédüket a magyar szinkron elmúlt évtizedeiben.
A helyes nyelvhasználatra tanít a jó szinkron
2018 június 30.   Hírstart
Inke László, Bujtor István, Láng József – megannyi híres hang. Külföldi filmsztároknak kölcsönözték hangjukat a magyar szinkron elmúlt évtizedeiben. Napjainkban azonban már többször megkérdőjeleződött a szinkronizálás léte, különösen akkor, amikor az idegen nyelvek tanulásában nincsenek túl jó helyzetben a magyarok.
A helyes nyelvhasználatra tanít a jó szinkron
2018 június 30.   Híradó
Inke László, Bujtor István, Láng József – megannyi híres hang. Külföldi filmsztároknak kölcsönözték hangjukat a magyar szinkron elmúlt évtizedeiben. Napjainkban azonban már többször megkérdőjeleződött a szinkronizálás léte, különösen akkor, amikor az idegen nyelvek tanulásában nincsenek túl jó helyzetben a magyarok.
Videó – Arctorna a feszes arcbőrért
2018 április 14.   Napidoktor
Egy idő után az arcbőr veszít feszességéből, ilyenkor a nők nagy része megijed és orvosi beavatkozásokon gondolkodik, pedig van más megoldás. Bujtor Mária, az arctorna kitalálója elárulta, hogy miért fontos a torna és néhány gyakorlatot is megmutatott. A videó megtekintéséhez kattints a képre! The post Videó – Arctorna a feszes arcbőrért appeared f
Cziráki János színpad- és zsinórmester kapta a Bujtor-gyűrűt Veszprémben
2017 december 21.   szinhaz.hu
Idén hetedik alkalommal ítélték oda az egykori igazgató, színész-rendező özvegye által alapított Bujtor-gyűrűt a veszprémi teátrum háttérmunkásainak elismerésére. [...] Bővebben!

Celeb