Mary Zsuzsi

“Mary Sunshine élősködik a kialakult helyzeten” – Bercsényi Péter a Chicagóról
2018 június 19.   Hírstart
A manipulált közvéleményből, a mesterségesen felépített celeb-létből élő médiahiéna, Mary Sunshine megformálója Bercsényi Péter lesz az Átrium Alföldi Róbert rendezésében készülő Chicago produkciójában. A színésszel Szentgyörgyi Rita beszélgetett. – Bábművésznek indultál. Alföldi ösztönzésére váltottál a prózai és musicalszerepek felé? – Harmadéves
Ewan McGregor is ott volt a budapesti Arcade Fire-koncerten
2018 június 18.   NLCafé
A színész Will Smithszel forgatja a Gemini Man című sci-fit. A bulira barátnője, a Cloverfield Lane 10. sztárja, Mary Elizabeth Winstead is elkísérte.
Ewan McGregor is ott volt a budapesti Arcade Fire-koncerten
2018 június 18.   Hírstart
A színész Will Smithszel forgatja a Gemini Man című sci-fit. A bulira barátnője, a Cloverfield Lane 10. sztárja, Mary Elizabeth Winstead is elkísérte.
Stílusiskola: a legjobb outfit ötletek Mary-Kate és Ashley Olsen-től
2018 június 13.   Hírstart
Egészen picik voltak még, amikor a világ legismertebb ikerpárjává váltak, és beismerjük, hogy mi is fogjunk a fejünk a ténytől, hogy Mary-Kate és Ashley Olsen a mai napon már 32. születésnapjukat ünneplik. A lányok a színészi karrierjük után egész divatbirodalmat építettek, és bár mostanában talán túlzásba vitték a plasztikai sebészettel való kacé
Kiderült, hogy valamihez a bölcsészek is értenek
2018 június 10.   24.hu
A St. Mary intézet időutazói nem rettennek vissza a kihívásoktól, legyen szó dinoszauruszokról, vagy ó-, és újkori kalandokról. Jody Taylor regényfolyama szórakoztatva tanít.
Először láthatta segítő kutyáját a vak doktornő – megható videó
2018 június 8.   Hírstart
Mary Sedgwick negyedéves volt az orvosi egyetemen, amikor megtudta, hogy látását csaknem teljes egészében el fogja veszíteni egy ritka genetikai betegség következtében.
Először láthatta segítő kutyáját a vak doktornő – megható videó
2018 június 8.   Nuus
Mary Sedgwick negyedéves volt az orvosi egyetemen, amikor megtudta, hogy látását csaknem teljes egészében el fogja veszíteni egy ritka genetikai betegség következtében.
Véres bosszút állt egy nő a férjén a macskájuk megveréséért
2018 június 4.   Hírstart
Agyonlőtte a férjét egy 47 éves nő Dallasban az Egyesült Államokban. A férfi bűne az volt, hogy megverte a család macskáját – írja a honlapján a CBS helyi csatornája.  Mary Harrisont szombaton vették őrizetbe és 100 ezer dolláros (több mint 27 millió forintos) óvadékot szabtak ki rá. Kihallgatásán beismerő vallomást tett. Férje, a 49 éves Dexter Ha
Tolvai Reni dominaszettben pózolt, Liptai Claudiának megvolt a lánybúcsúja – A nagy bulvárszemle
2018 június 4.   Hírstart
Ja, és összeáll Lagzi Lajcsi, Nótár Mary és Jolly.
A pletykák szerint a Microsoft felvásárolná a GitHub-ot
2018 június 3.   hup.hu
Microsoft is reportedly talking about buying GitHub, last valued at $2 billion https://t.co/iH4cw01tTv pic.twitter.com/z6Q2lRBQqo — CNBC International (@CNBCi) June 1, 2018 A Twitter tele van azzal, hogy a Microsoft felvásárolná a GitHub-ot. Nyilvánvalóan nem mindenki van elragadtatva a hírtől. A Microsoft, miután felszámolta saját kódhostingját, a CodePlex-et, vajon jó gazdája tudna lenni a…
Ha nem is jut minden nőnek egy Andy Garcia..... - Könyvklub filmajánló
2018 június 2.   Híradó
A Könyvklub Diane Keatonnal, Jane Fondával, Candice Bergennel és Mary Steenburgennel a nyár kihagyhatatlan filmje. Nőknek is, férfiaknak is. Húszasoknak és 60 pluszos újrakezdőknek is.
Az Operaház tetejéről jelentkezett be Will Smith
2018 június 1.   Hírstart
Budapesten forgatja új filmjét Will Smith. A sztár most először posztolt budapesti tartózkodásáról közösségi oldalára, az Operaház tetejéről jelentkezett be. 061.hu A sztár egy hónapig forgatja a fővárosban a Gemini Man című filmet, ami egy visszavonulóban lévő ügynökről szól. Smith mellett Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen és Benedict Wong látha
Ezek az internetes trendek
2018 május 31.   HWSW
Mary Meeker, a KPCB elemzője szokásos éves giga-diasorában kitért mindenre az internetes felhasználószámtól az e-kereskedelemig és a digitalizálódó munkáig. Az amerikai technológiai cégek mellett pedig többször szót ejtett a kínai növekedésről is.
Cannes: Ben Kingsley fogja játszani Dalít Mary Harron filmjében
2018 május 14.   est.hu
A Dali Land forgatása Kanadában és Spanyolországban folyik majd 2018 novemberétől.
Szörnyen elcsúfították a plasztikai műtétek Mary-Kate Olsen arcát
2018 május 9.   Bumm.sk
Nem bír leállni a plasztikai műtétekkel Mary-Kate Olsen: az egykori gyereksztár még csak 31 éves, de fotói alapján 50-nek is kinéz.
31 éves helyett legalább 40-nek néz ki az egykori gyereksztár, Mary-Kate Olsen
2018 május 9.   Hírstart
De ikertestvére sem tűnik sokkal kevesebbnek. Nem mondanánk őket csúnyának vagy öregnek, de a régi bájuk sokat kopott. Az Olsen ikrek a ’80-as, ’90-es években, még gyerekszínészekként szereztek hírnevet először a Bír-lak című sorozattal, aztán pedig annyi szitkommal, hogy az gombócból is sok. Az imádnivaló ikerlányok mostanra így néznek ki – 31 éve
31 éves helyett legalább 40-nek néz ki az egykori gyereksztár, Mary-Kate Olsen
2018 május 9.   Lájk
De ikertestvére sem tűnik sokkal kevesebbnek.
Nem érdeklik a beszólások: Mary-Kate Olsen smink nélkül jelent meg a kamerák előtt
2018 május 4.   Joy
Szerinted jól döntött?
Mary-Kate Olsen látványosan hozzáöregedett 17 évvel idősebb férjéhez
2018 május 4.   Híradó
A 31 éves egykori gyerekszínész legalább tíz évvel idősebbnek néz ki.
Ben Kingsley lesz Salvador Dalí a festőről készült filmben
2018 május 3.   VG
Ben Kingsley alakítja Salvador Dalí katalán szürrealista festőművészt a kanadai rendező, Mary Harron készülő életrajzi filmjében. A 73 éves Oscar-díjas Kingsley a dealdline.com szerdai beszámolója szerint novembertől forgatja Kanadában és Spanyolországban a Dali Land című produkciót.

Celeb