Lilu (Kovalcsik Ildikó)

Bíró Ica elárulta karcsúsága titkát
2018 szeptember 13.   Blikk
Lilu álla is leesett, amikor ezt meghallotta.
Szelíddé tette a mézédes kakaó: hatalmasat nőtt Lilu, a veresegyházi mackó – fotók
2018 szeptember 6.   Blikk
Cumisüvegből issza a kakaót és a közeli mezőn kóborol gondozóival a Veresegyházi Medveotthon egyik hat hónapos medvebocsa, Lilu.
„Adj egy csókot, macikám!” – Látványetetéssel hozzák közelebb az embereket a medvékhez Veresegyházán
2018 augusztus 27.   Blikk
„Adj egy csókot, Lilukám!” – bármilyen meglepő, a farkasembernek is becézett Szilágyi István (55) ezt a mondatot egy óriási barna medvének címezte!
Egyrészes fekete fürdőruhában is észbontóan szexi Lilu
2018 augusztus 18.   Szeretlek Magyarország
Az RTL Klub műsorvezetője ezúttal egy konzervatívabb darabot választott napozáshoz, amely remekül kiemeli tökéletes alakját.
Csirkefalattól fulladozott a kisbaba, rendőrök mentették meg
2018 augusztus 11.   NLCafé
Félrenyelt egy 14 hónapos kislány, már lilult az arca, amikor anyukája segítségért kiabált.
Pápai Jocit felizgatja, ha megbámulják a feleségét
2018 augusztus 11.   Szeretlek Magyarország
A zenész Lilunak vallott a szerelemről, nőkről, és a feleségével való különleges kapcsolatáról.
Elég forrón néz ki Lilu bikiniben
2018 július 23.   Propeller
A műsorvezetőnő nagyon menő nyaralós képeket osztott meg követőivel. Lilu csaknem negyven tagot számláló családdal utazott el, és most végre megérkeztek az első képek a nyaralásról, amelyeket az Instagramra töltött fel. A post shared by Lilu (@lilugram) on Jul 21, 2018 at 2:31am PDT A műsorvezető hozzá is tette az egyik képhez: „Olyan vi
Tóth Vera mindent szeret, ami szájon át történik
2018 július 19.   NLCafé
Tóth Vera a Lilu által létrehozott Liluland vendége volt, ahol többek között a fogyása utáni életéről, és a szexuális szokásairól is beszélt.
Ritka pillanat: Lilu megmutatta a kisfiát
2018 július 17.   Joy
Lilura nem jellemző, hogy a kisfiát gyakran megmutatná a közösségi médiában, éppen ezért nagyon meglepő, hogy nemrég feltöltött róla egy képet.
Tóth Vera intim titkairól vallott: "Megvettem a Kámaszútrát"
2018 július 17.   Femcafe
Az énekesnő Lilunak adott őszinte interjút.
Lilu nyaralása komoly előkészületeket igényel
2018 július 10.   NLCafé
Liluék nyaralása nem kimondottan a nyugalomról szól, ugyanis legalább húsz gyereket visznek magukkal, már a szervezés is komoly figyelmet igényel.
Lilu: Neymar fetrengése nem egyenlő a brazil focival
2018 július 4.   Velvet
"A gyönyörű és pontos passzokról alig esik szó. Hát csak meg kell nézni őket: a brazil foci olyan, mint valami tánc" - mondta a műsorvezetőnő.
Kulcsár Edina elárulta szépségének titkait
2018 július 3.   24.hu
Lilu műsorában beszélt a szépségápolási rutinjáról.
Bréking! Rendőrt hívtak a Budapesten cammogó medvére
2018 június 22.   Propeller
A Premier Kultcaféba látogatott el a Veresegyházi Medveotthon lakója, a kis Lilu. Valaki azonban nagyon megrémült tőle, és rendőrt hívott a Kálvin éren mászkáló medvére. Nem mindennapi eseményt szervezett a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány a fogyatékossággal élő dolgozóinak. A munkatársakat a televíziós műsorvezető és ötletgazda, Kárász Róbert l
Lilu: "Most is vernek valahol egy nőt"
2018 június 13.   HáziPatika
"Minden létező fórumon, interjúban elmondom, hogy szégyellje magát az ország, amiért nem áll ki a bántalmazott nők mellett" - fogalmaz Lilu, a Keresem a családom műsorvezetője legújabb interjújában, amely a Nők Lapja Egészség júniús-júliusi számában... ...
Medve járt az ATV stúdiójában – felvétel
2018 június 6.   ATV
Egyre gyakrabban látnak medvét Magyarországon. Mi ilyenkor a teendő? Az ATV Start Plusz vendége volt Kuli Bálint, a Veresegyházi Medveotthon vezetője, Kuli Barbara gondozó és Lilu, a medvebocs.
Lilu: „A szeretet nélküli közeg potenciális áldozatot nevel”
2018 június 4.   Napidoktor
Ne hagyd! Farkas Franciska és Lilu is felszólal a kizsákmányolás ellen indított kampányban Évente akár 20 000 embert is érinthet Magyarországon a szexuális vagy a munkacélú kizsákmányolás. Ennek a jelentős számnak a visszaszorítására indított kampányt a Nemzetközi Migrációs Szervezet és az ORFK Ne hagyd! néven. A potenciális áldozatokat és a tanúka
Lilu az emberkereskedelemről beszél
2018 június 1.   NLCafé
Évente akár 20.000 embert is érinthet Magyarországon a szexuális vagy a munkacélú kizsákmányolás. A potenciális áldozatokat és a tanúkat is megszólító programsorozatban Lilu és Farkas Franciska is szerepet vállalt.
Lilu legjobb parti tippjei
2018 május 24.   Cosmopolitan
A műsorvezető a Samsung egyik nagykövete, így természetesen ő is részt vesz a #Éjszakám kampányban. Ennek kapcsán most elárulta a legszuperebb parti trükkjeit és néhány tippet is adott, ha sötétben szeretnél tökéletes szelfit készíteni magadról!
Lilu legjobb parti tippjei
2018 május 23.   Cosmopolitan
A műsorvezető a Samsung egyik nagykövete, így természetesen ő is részt vesz a #Éjszakám kampányban. Ennek kapcsán most elárulta a legszuperebb parti trükkjeit és néhány tippet is adott, ha sötétben szeretnél tökéletes szelfit készíteni magadról!

Celeb