Elizabeth Taylor

Zseniális fotó: Liz Taylor is Pesten csapatta!
2018 május 15.   NLCafé
Elizabeth Taylor születésnapjára a férje, Richard Burton mellett Michael Caine, Shaikra Baksh, Rachel Welch, Grace Kelly és Ringo Starr, a Beatles dobosa is eljött.
9 ruhafazon, ami darázsderekat formál: nem csoda, hogy régen is imádták a nők
2018 május 1.   Retikül
Visszatérnek az ötvenes-hatvanas évek ruhaszabásai, melyekben kétszer karcsúbbnak tűnik a derékvonal. Sophia Loren és Elizabeth Taylor is kedvelte ezeket a nőies fazonokat.
Akar Liz Taylor szobájában aludni - a Balatonon?
2018 március 1.   Márkamonitor
Richard Burton, Elizabeth Taylor, Reza Pahlavi iráni sah – világhírű vendégek, akik a tengerpartok helyett egykor a magyar tengernél pihentek. Azon a szállodasoron, amelynek az épületei a hatvanas évektől kezdve a Siófok látkép és a helyi turizmus kultikus pontjaivá váltak.
A csodálatos Elizabeth Taylorra emlékezünk: ma lenne 86 éves – galéria
2018 február 27.   Ridikül
Elizabeth Taylorra nemcsak viharos és szenvedélyes magánélete miatt emlékezünk, hanem mert igazi hollywoodi filmcsillagként ragyog az emlékezetünkben. Egy gyönyörű, fiatal lányból lett káprázatos díva, akinek karrierjét sikerek és díjak, magánéletét csillogó ékszerek és legendás férjek tették felejthetetlenné. Galéria!
Elizabeth Taylor legnagyobb szerelme az ékszerkollekciója volt
2018 február 27.   NLCafé
Nyolcszor ment férjhez, imádott és tudott is élni, rajongott a munkájáért, mégis a legnagyobb szerelme az ékszerkollekciója volt, mely szakértők szerint úgy 150 millió dollárt ért. Liz Taylor ma lenne 86 éves, életét az ékszerei fényében idézzük fel.
Mi történt Elizabeth Taylor mellével Budapesten?
2018 február 27.   24.hu
Elizabeth Taylor 1972 februárjában Budapesten partizott Grace Kellyvel, Ringo Starral, Michael Caine-nel és egy kétmilliárdos gyémántnyakékkel. És ez nem egy béna vicc kezdete.
Miben ment férjhez Elizabeth Taylor – ötödjére?
2018 február 25.   Ridikül
A színésznő nyolcszor ment férjhez nyolc különböző ruhában.
Így nézett ki eredetileg Kleopátra: rekonstruálták az arcát a róla készült képek alapján
2018 február 23.   Lájk
Hát… mi nem így képzeltük el, és nem Elizabeth Taylor miatt.
Elizabeth Taylortól minden nőnek meg kellene tanulnia ezeket a trükköket - Ma is divatos lenne
2018 február 15.   Retikül
A színésznő ma éppúgy kitűnne a tömegből fiatalkori stílusával, ahogy hajdanán tette. Sokan keresnek rá az interneten, hogy inspirációt merítsenek öltözködéséből, sminkjeiből.
Így sminkelünk jövőre: visszatérnek az 1900-as évek ikonikus trendjei
2017 december 29.   Femcafe
Jövőre úgy sminkelünk majd, mint Hepburn, Monroe vagy Elizabeth Taylor annak idején.
Megölte volna Liz Taylort is – 5 nagyon zavaró dolog Charles Mansonról
2017 november 20.   NLCafé
Persze Charles Mansonról, a világ egyik leghírhedtebb gyilkosáról, szektavezéréről nem csak 5 olyan dolog jut az ember eszébe, ami nagyon zavaró és rémisztő.
Diana hercegnő különös szokásai: nem tusolt, masszőrhöz és beöntésekre járt, sokat edzett
2017 augusztus 31.   NLCafé
A néhai walesi hercegné tökéletes érzékkel választotta ki ruháit, rendkívül fotogén volt, de messze nem olyan klasszikus szépség, mint Grace monacói hercegné vagy Liz Taylor. Diana hercegnő szépségéről mégis ódákat zengenek.
Ritka fotó: Elizabeth Taylor így nézett ki kétévesen
2017 július 23.   24.hu
1934-ben készült felvételre bukkantunk.
Mi alapján választunk parfümöt?
2017 július 13.   Női NetCafe
Elizabeth Taylor, David Beckham és Beyonce illatai valószínűleg mindig népszerűek lesznek. De hogy a sztárok márkáit leszámítva hogyan választunk illatszert, arra nemrég egy tanulmány adott választ.
Mégsem adja le a Sky a Michael Jacksonról szóló műsorát
2017 január 13.   comment.blog.hu
Paris Jackson panasza miatt végül nem adja le a Sky a Michael Jacksonról szóló műsorát, a félórás epizód a Sky Arts Urban Myths sorozatában ment volna adásba. A csatorna azonban pénteken közölte, hogy nem vetítik le. Hangsúlyozták, hogy "nem volt szándékukban bárkit is megbántani" a műsorral, mindössze egy állítólag megtörtént epizódot akartak feleleveníteni Jackson életéből. A Sky hozzáfűzte,…
Michael Jackson lánya: Okádnom kell!
2017 január 12.   comment.blog.hu
Nem nyugszanak a kedélyek a Sky Arts új sorozata, az Urban Myths körül, mely azzal háborított fel egyeseket, hogy egy fehér színész, Joseph Fiennes játssza benne Michael Jacksont. Tegnap már megírtuk, hogy a sorozat rendezőjét whitewashinggal vádolták meg, és azóta megszólalt a 2009-ben elhunyt Popkirály lánya, Paris Jackson is. @TheMJCast i'm so incredibly offended by it, as i'm sure plenty of…
És az megvan, amikor Michael Jackson, Elizabeth Taylor és Marlon Brando utaznak egy autóban?
2017 január 11.   comment.blog.hu
Nincs? Nekem sem volt meg, pedig állítólag megtörtént, és most már a Sky Arts Urban Myths című vígjáték-sorozatában meg is filmesítették az epizódot. A hírességekkel megesett, valószínűtlen történetekről szóló sorozat megidézi többek között a rossz ajtón kopogtató Bob Dylan teázását egy ismeretlen angol házaspárral, továbbá Muhammad Alit, amint meggyőz egy öngyilkosjelöltet, hogy inkább ne…
Barátságuk legendás, pedig Liz Taylor lenyúlta Debbie Reynolds férjét
2016 december 29.   FigyelőNet
Néhány évtizeddel ezelőtt Carrie Fisher szüleinek magánéletétől zengett az amerikai sajtó.
Kézitáskák télire – ez most a trend
2016 október 18.   NLCafé
A nők legjobb barátai nem a gyémántok, ahogyan azt sokan elhitték Liz Taylornak, hanem a csinos, mindenféle kincset és kacatot elnyelő kézitáskák. Ezek kísérnek el minket nap mint nap munkába, randevúra, bevásárlásra, sétára, és megbízható társként kimentenek a legkényelmetlenebb helyzetekből is. Egy jól eltalált táska a nő éke és büszkesége, és sokkal többet mond rólunk bármely másik…
Elhunyt Edward Albee
2016 szeptember 17.   szinhaz.hu
Nyolcvannyolc éves korában elhunyt Edward Albee, az amerikai drámairodalom jeles alakja. A Pulitzer-díjas írót New York-i otthonában érte a halál. Fotó: Jonathan Ernst/Reuters Edward Albee-t tartották az amerikai drámairodalom legkiemelkedőbb alakjának Arthur Miller halála óta. Fanyar humor és komor témaválasztás jellemezte műveit, több közülük a mások elfogadására nem képes ember magányáról…

Celeb