Elizabeth Taylor

Mi a közös Elizabeth Taylorban és Napóleonban?
2019 február 28.   NLC
Annyit elárulhatunk, hogy nem a kackiás bajusz vagy a francia–porosz háborúban nyújtott gyalázatos teljesítmény a közös pont.
Mi a közös Elizabeth Taylorban és Napóleonban?
2019 február 27.   NLC
Annyit elárulhatunk, hogy nem a kackiás bajusz vagy a francia–porosz háborúban nyújtott gyalázatos teljesítmény a közös pont.
Elizabeth Taylor titkos tudása a férfiakról, a házasságról és a jó ételekről
2018 december 3.   Lájk
Van, amit nagyon is érdemes megfogadni a tanácsai közül. A szépséges színésznő 2011-ben, 79 éves korában halt meg. Nem csak filmjei által vált halhatatlanná, de különleges világlátása és gondolatai miatt is sokáig emlékezhetünk rá. Elizabeth Taylor öltöztetője és ruhatervezője, Vicky Tiel a People magazinnak elárulta, mi mindenre tanította meg őt a
Elfeledett filmek, amikért odavoltunk: A kék madár
2018 október 11.   Lájk
Nosztalgia indul. 1978-ban jelent meg az akkor 75 éves George Cukor rendezésében készült amerikai-szovjet film, A kék madár, Elizabeth Taylor és Jane Fonda főszereplésével. Ha nézted is gyerekként-fiatalként, talán mind a mai napig nem vetted észre, hogy Taylor a gyerekek édesanyját, a Boszorkányt, és a Fényt is alakította. És azt tudtad, hogy ez a
Majdnem csődbe vitte Hollywood legnagyobb stúdióját Marilyn Monroe és Elizabeth Taylor
2018 augusztus 30.   Múlt-kor
Napjainkban megszokott, hogy a legnagyobb mozifilmekre az átlagember számára elképzelhetetlen pénzösszegeket költenek. Nem volt ez mindig így: amikor egy stúdió túl sok pénzt fektet egy filmbe, mindig hatalmas veszteséget kockáztat egyúttal. 1960 és 1962 között a Fox stúdió a kor két legnagyobb dívájával úgy gondolta, biztosra megy, azonban a dolgo
Őrült jó pasi Elizabeth Taylor unokája: Ő most a nők kedvence - Fotók!
2018 augusztus 19.   Femcafe
Nem véletlenül vannak oda érte.
Elizabeth Taylor bőrébe bújt a modell: Lily Aldridge még sosem volt ennyire bombázó
2018 augusztus 2.   Retikül
A Victoria’s Secret csodaszép angyaláról a szokásosnál is dögösebb képek készültek. Elizabeth Taylor szépségét és stílusát idézte meg a modell.
Meglepő indokok alapján választjuk ki kedvenc parfümönket
2018 augusztus 1.   Női NetCafe
Elizabeth Taylor, David Beckham és Beyonce illatai valószínűleg mindig népszerűek lesznek. De hogy a sztárok márkáit leszámítva hogyan választunk illatszert, arra nemrég egy tanulmány adott választ.
Éveket kellett rá várni: Eladó Elizabeth Taylor egykori otthona
2018 július 19.   Femcafe
Most bárki megszerezheti a legendás színésznő lakását.
Készülhetnek a rajongók, péntektől árulják Gábor Zsazsa egykori villáját
2018 július 4.   Hírstart
A 2016-ben elhunyt magyar származású színésznő nem egy garzonlakásban szorongott. 1973-ban vásárolta a villát, évtizedekig ott élt, és sok híresség járt nála, köztük Liz Taylor, Frank Sinatra és állítólag II. Erzsébet királynő is.
Készülhetnek a rajongók, péntektől árulják Gábor Zsazsa egykori villáját
2018 július 4.   HVG
A 2016-ben elhunyt magyar származású színésznő nem egy garzonlakásban szorongott. 1973-ban vásárolta a villát, évtizedekig ott élt, és sok híresség járt nála, köztük Liz Taylor, Frank Sinatra és állítólag II. Erzsébet királynő is.
Zseniális fotó: Liz Taylor is Pesten csapatta!
2018 május 15.   NLC
Elizabeth Taylor születésnapjára a férje, Richard Burton mellett Michael Caine, Shaikra Baksh, Rachel Welch, Grace Kelly és Ringo Starr, a Beatles dobosa is eljött.
9 ruhafazon, ami darázsderekat formál: nem csoda, hogy régen is imádták a nők
2018 május 1.   Retikül
Visszatérnek az ötvenes-hatvanas évek ruhaszabásai, melyekben kétszer karcsúbbnak tűnik a derékvonal. Sophia Loren és Elizabeth Taylor is kedvelte ezeket a nőies fazonokat.
Akar Liz Taylor szobájában aludni - a Balatonon?
2018 március 1.   Márkamonitor
Richard Burton, Elizabeth Taylor, Reza Pahlavi iráni sah – világhírű vendégek, akik a tengerpartok helyett egykor a magyar tengernél pihentek. Azon a szállodasoron, amelynek az épületei a hatvanas évektől kezdve a Siófok látkép és a helyi turizmus kultikus pontjaivá váltak.
A csodálatos Elizabeth Taylorra emlékezünk: ma lenne 86 éves – galéria
2018 február 27.   Ridikül
Elizabeth Taylorra nemcsak viharos és szenvedélyes magánélete miatt emlékezünk, hanem mert igazi hollywoodi filmcsillagként ragyog az emlékezetünkben. Egy gyönyörű, fiatal lányból lett káprázatos díva, akinek karrierjét sikerek és díjak, magánéletét csillogó ékszerek és legendás férjek tették felejthetetlenné. Galéria!
Elizabeth Taylor legnagyobb szerelme az ékszerkollekciója volt
2018 február 27.   NLC
Nyolcszor ment férjhez, imádott és tudott is élni, rajongott a munkájáért, mégis a legnagyobb szerelme az ékszerkollekciója volt, mely szakértők szerint úgy 150 millió dollárt ért. Liz Taylor ma lenne 86 éves, életét az ékszerei fényében idézzük fel.
Mi történt Elizabeth Taylor mellével Budapesten?
2018 február 27.   24.hu
Elizabeth Taylor 1972 februárjában Budapesten partizott Grace Kellyvel, Ringo Starral, Michael Caine-nel és egy kétmilliárdos gyémántnyakékkel. És ez nem egy béna vicc kezdete.
Miben ment férjhez Elizabeth Taylor – ötödjére?
2018 február 25.   Ridikül
A színésznő nyolcszor ment férjhez nyolc különböző ruhában.
Így nézett ki eredetileg Kleopátra: rekonstruálták az arcát a róla készült képek alapján
2018 február 23.   Lájk
Hát… mi nem így képzeltük el, és nem Elizabeth Taylor miatt.
Elizabeth Taylortól minden nőnek meg kellene tanulnia ezeket a trükköket - Ma is divatos lenne
2018 február 15.   Retikül
A színésznő ma éppúgy kitűnne a tömegből fiatalkori stílusával, ahogy hajdanán tette. Sokan keresnek rá az interneten, hogy inspirációt merítsenek öltözködéséből, sminkjeiből.

Celeb