Charlton Heston

A filmtörténet legfontosabb 5000 dollárja (A majmok bolygója)
2020 szeptember 26.   Mafab
A hatvanas évek vége fordulópontot jelentett a sci-fi mozis világában. Egy-két alkotás leszámítva a legtöbb zsánerfilm alacsony költségvetésű, B-kategóriás produkció volt, de az 1968-as A majmok bolygója mindent megváltoztatott. A Charlton Heston főszereplésével, Franklin J. Schaffner rendezésében bemutatott film bebizonyította, hogy a sci-fi egysz
Kiderült, miről fog szólni az új Majmok bolygója
2020 február 21.   Mafab
2011-ben indult újra legutóbb a A majmok bolygója franchise, és sokak szerint ez a történet magasan a legjobb lett mind közül. Pedig azért az eredeti, Charlton Heston féle film sem volt rossz, sőt. Mi...
Surján László ott van, ahol a part szakad
2014 június 12.   444
A KDNP-s EP-képviselő, akinek most jár le a mandátuma, méltó választ adott Schmuck Andornak, rohanó világunk öltönyös Charlton Hestonjának. Itt van minden, amit Surján László az elmúlt egy évben alkotott.
Bárki megszerezheti Whitney fülbevalóját
2012 február 21.   Habostorta
Kalapács alatt az énekesnő Több mint testőrben viselt fülbevalója Whitney Houston földig érő bársonyruhájának kikiáltási ára 1000 dollár, a fülbevalójáért 600 dollárt kérnek első körben. Jövő hónapban elárverezik a közelmúltban elhunyt világhírű amerikai énekesnő egyik bársonyruháját és a Több mint testőr című filmben viselt fülbevalóját - jelentette be a Julien's aukcióház hétfőn. Az árverésen…
Sophia Lorent ünnepelte Hollywood
2011 május 6.   Habostorta
A kortalan díva dekoltázsa még mindig tarol - fotóval! Az "örök" Sophia Lorent ünnepelték a filmesek Hollywoodban. A 76 éves színésznő pályafutásához és karakteréhez méltón ezúttal is dívaként pózolt, megmutatva legszebb testrészeit - legendás dekoltázsát és lábát. John Travolta a "legfinomabb" dolognak nevezte Sophia Lorent, ami, illetve aki valaha is Olaszországból érkezett, Roberto Benigni az…
Újraforgatják a Ben Hurt
2009 március 27.   Blikk
Ötven évvel a bemutatót követően újraforgatják a Charlton Heston főszereplésével készült Ben Hurt. A legendás filmeposzt azonban nemcsak tévéfilmként láthatja viszont a közönség, hanem nagyszabású színpadi show formájában is, amelyet Budapesten is bemutatnak.
Újra forgatják a Ben Hurt
2009 március 27.   Blikk
Ötven évvel a bemutatót követően újraforgatják a Charlton Heston főszereplésével készült Ben Hurt, a legendás filmeposzt tévéfilmként láthatja viszont a közönség. A 22,5 millió dolláros (5 milliárd forintos) költségvetésből készülő alkotás forgatási munkálatai május 5-én kezdődnek Marokkóban.
Ötven év után újraforgatják a Ben-Hurt
2009 március 27.   Startlap
Ötven évvel a bemutatót követően újraforgatják a Charlton Heston főszereplésével készült Ben Hurt, a legendás filmeposzt tévéfilmként láthatja viszont a közönség. A 22,5 millió dolláros (5 milliárd forintos)...
Meglopták a nemrég elhunyt Charlton Hestont
2008 április 15.   HírTV
Több ezer dollárt sikkasztott el a nemrég elhunyt Charlton Hestontól egy pénzügyi tanácsadó cég női alkalmazottja - közölték ügyészek hétfőn Los Angelesben.
Ben Hur, akár napjaink hőse is lehetne!
2008 április 14.   Életforma
Charlton Hestonban és Ronald Reagenben az elnökséget kivéve nagyon sok rokon vonást lelhet fel az utókor. Mindketten színészek voltak, vezetők és konzervatívok. Távol estek a hollywoodi demokratikus fősodortól.
Charlton Hestontól búcsúzunk
2008 április 8.   NLC
Az Oscar-díjas színész történelmi filmekben alakította legemlékezetesebb karaktereit, a Ben-Hur, a Spartacus, a Tízparancsolat című produkciók általa váltak híressé. Charlton Heston szombaton, 84 éves korában hunyt el Beverly Hills-i otthonában.
Charlton Heston-tól búcsúzunk
2008 április 7.   NLC
Az Oscar-díjas színész történelmi filmekben alakította legemlékezetesebb karakterereit, a Ben-Hur, a Spartacus, a Tízparancsolat című produkciók tőle váltak híressé. Charlton Heston 84 éves korában hunyt el szombaton Beverly Hills-i otthonában.
Elhunyt Ben Hur
2008 április 6.   Habostorta
Életének 84. évében április 5-én, szombaton éjszaka elhunyt Charlton Heston, Oscar-díjas amerikai színész
Elhunyt a Ben-Hur címszereplője, Charlton Heston
2008 április 6.   HírTV
Beverly Hills-i otthonában 84 éves korában elhunyt Charlton Heston szombaton. Legemlékezetesebb szerepét az 1960-ban Oscarral jutalmazott Ben Hurban alakította. Charlton Heston évek óta Alzheimer-kórban szenvedett. Utolsó óráiban 64 éves felesége, Lydia volt mellette.
Elhunyt Charlton Heston
2008 április 6.   Infostart
Életének 84. évében, Beverly Hill-i otthonában elhunyt Charlton Heston amerikai színész. Charlton Heston 1960-ban a Ben Hur című filmben nyújtott alakításáért a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat kapta.
Elhunyt Charlton Heston
2008 április 6.   Blikk

Celeb