Martin Scorsese

Bob Dylan tíz év után újra kamerák elé állt
2019 június 4.   24.hu
Bob Dylan nagyon ritkán ad interjút, Martin Scorsesével kivételt tett.
Olivia Wilde Martin Scorsesétől lopott első rendezésében
2019 május 19.   hirado.hu
Eddig kisfilmekkel jelentkezett az egykori Doktor House-üstökös.
Júniusi dátumot kapott a Bob Dylan-dokumentumfilm
2019 április 26.   est.hu
A Netflixen fog debütálni a Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story című dokumentumfilm, ami az Oscar-díjas rendező, Martin Scorsese kezei között készül, és már a dátum is kiderült: júniusban lesz elérhető világszerte.
Elment egy újabb legenda
2019 március 29.   Népszava
Martin Scorsese-t is inspirálták műveit. (Kultúra)
Megjött a The Irishman első teasere
2019 február 25.   PC Guru
A hajnalban zajló Oscar-gálán bemutatták Martin Scorsese új gengszterfilmje, a The Irishman első teaser előzetesét.
Megjött a The Irishman első kedvcsinálója
2019 február 25.   Hírstart
Ősszel érkezik Martin Scorsese filmje A Netflixnek készített The Irishman főszereplői Robert De Niro, Harvey Keitel, Joe Pesci és Al Pacino. Scorsese új filmjéhez most rövid kedvcsináló érkezett.
Jól kiszúrja a szemünket a Netflix a The Irishman első kedvcsinálójával
2019 február 25.   Hírstart
Ősszel kerül a mozikba a várva várt mozi, melyben újra együtt gengszterkedik Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci és Martin Scorsese. Be is futott az első kedvcsináló, amiben azonban nem lesz túl sok köszönet. Csak kedvenceink hangját hallhatjuk, és még pontos megjelenési dátumot sem kapunk. A Netflix sejtheti, hogy ezzel a filmmel maximális a mozg
Jól kiszúrja a szemünket a Netflix a The Irishman első kedvcsinálójával
2019 február 25.   Hírstart
Ősszel kerül a mozikba a várva várt mozi, melyben újra együtt gengszterkedik Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci és Martin Scorsese. Be is futott az első kedvcsináló, amiben azonban nem lesz túl sok köszönet. Csak kedvenceink hangját hallhatjuk, és még pontos megjelenési dátumot sem kapunk. A Netflix sejtheti, hogy ezzel a filmmel maximális a mozg
Kapaszkodj meg! Eltávolítják a patkányt DiCaprio és Scorsese filmjéből
2019 február 22.   Hírstart
A tégla Martin Scorsese egyik igen jól sikerült filmje: a Leonardo DiCaprio, Jack Nicholson, Matt Damon, Mark Wahlberg, Alec Baldwin, Martin Sheen és Vera Farmiga főszereplésével készült, zsarukról és...
A tégla végén feltűnő patkány eltávolítására indított kampány elérte a kijelölt összeget
2019 február 22.   Hírstart
Az internet "csodái" Igen, jól olvastátok: valaki azért indított el egy Kickstarter-kampányt, hogy pénzt gyűjtsön Martin Scorsese filmjének digitális átalakítására.
Tévésorozat készül Az Ördög a Fehér Városban című regényből
2019 február 13.   Hírstart
Leonardo DiCaprio és Martin Scorsese tévésorozatot készít Eric Larson Az Ördög a Fehér Városban című könyvéből, amely az 1890-es években játszódik a világkiállítást rendező Chicagóban, ahol egy sorozatgyilkos szedi áldozatait. Larson nem fikciós, történelmi tényeken alapuló, regényes formában megírt bestsellerének filmes jogait 2010-ben vette meg D
DiCaprio és Scorsese újra együtt
2019 február 13.   PC Guru
Martin Scorsese újabb történelmi-bűnügyi regényt adaptál Leonardo DiCaprioval: ezúttal a Hulu gyártásában készít tévésorozatot.
DiCaprio és Scorsese tévésorozatot készít Eric Larson történelmi bestselleréből
2019 február 12.   MaHu
Leonardo DiCaprio és Martin Scorsese tévésorozatot készít Eric Larson Az Ördög a Fehér Városban című könyvéből, amely az 1890-es években játszódik a világkiállítást rendező Chicagóban, ahol egy sorozatgyilkos szedi áldozatait.
DiCaprióval jön Martin Scorsese tévésorozata
2019 február 12.   Hírstart
Bár nem most hallunk először a Devil in the White City című projektről, az azonban csak most derült ki, hogy nem egészestés film, hanem sorozat készül az azonos című regény alapján. Jó ideje már, hog...
Scorsese és DiCaprio tévésorozatot készít
2019 február 12.   est.hu
Leonardo DiCaprio egyike az utolsó kasszabiztos filmsztároknak, de régi partnere, Martin Scorsese kedvéért ő is beadja a derekát, és tévésorozatot készít.
Műpénisz volt Jack Nicholson fegyvere a forgatáson
2019 január 20.   Blikk
Parádés szereposztással forgatta Martin Scorsese A tégla című maffiafilmjét, amely szombat este 22.15-től látható a Dunán. Olyan sztárokat sikerült egymás ellen fordítania, mint Jack Nicholson, Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Alec Baldwin, Martin Sheen és folytathatnánk a sort. A veterán Nicholson persze, mindenkit lejátszott a vászonról.
Szigorúan piszkos ügy: kövesse nyomon a zsaruk életét
2019 január 19.   Blikk
Két zsaru életét követi nyomon Martin Scorsese A tégla című filmje, amely szombat este 22.15-től látható a Dunán. Egyikük hatalmas léptekkel halad felfelé a ranglétrán, a másik viszont elveszíti a jelvényét és visszakerül oda, ahonnan jött, Boston veszedelmes utcáira. Azonban egyikük sem az, aminek mondja magát…
Mit tippelsz? Hány kedvenc filmje van Martin Scorsese-nek? Hát bizony 897!!!
2019 január 17.   Hírstart
Vajon a Star Wars szerepel a listán? Hát az Alien? Jónak tartja a maffiafilmek királya A keresztapát és A sebhelyesarcút?
Bob Dylanről készít filmet Scorsese
2019 január 14.   PC Guru
Formabontó alkotással készül Martin Scorsese Bob Dylan 1975-ös formabontó turnéjáról. A Netflix gondozásában készülő filmet még idén bemutatják.
Ismét Bob Dylanről rendez filmet Martin Scorsese
2019 január 14.   Múlt-kor
Martin Scorsese Oscar-díjas amerikai filmrendező dokumentumfilmet készít Bob Dylan legendás énekes, dalszerző, költő 1975-ös turnéjáról – idézte a Netflix bejelentését a The Guardian hírportálja.

Celeb