Nagy Kriszta Tereskova

Tereskova: Itt kizárólag Viktor-képet lehet festeni
2019 július 5.   24.hu
Nagyinterjú Nagy Kriszta Tereskova x-T-vel, rengeteg csúnya szóval.
Halálvágya miatt kezelik Tereskovát
2019 június 3.   BorsOnline
Megdöbbentő dolgot árult el a Borsnak Nagy Kriszta Tereskova. A festőnő bevallotta lapunknak, hogy sokszor úgy érzi, meg kéne halnia.
Cs. Rózsikát lefújták
2019 május 4.   Grill Receptek
Mai magyar mese, avagy Nagy Kriszta Tereskova és a reklámetika találkozása a Szövetség utcában. (Kultúra)
Lefestékeztefehérneműs óriásplakátját Tereskova
2019 május 4.   24.hu
Kitakarva a genitáliák, valamint a sipke.
Piros spray-vel fújta le saját plakátját Nagy Kriszta Tereskova
2019 május 3.   Hírstart
Rögtönzött sajtóeseményen mutatták be Nagy Kriszta Kortárs festőművész vagyok című elhíresült köztéri plakátjának mai parafrázisát, ám a művész azonnal cenzúrázta is az alkotást, az Önszabályozó Reklám Testület szerint ugyanis a botránykeltésen kívül nincs más értelmezhető üzenete.   Read more... This article is copyright ©  Librarius.hu
Nagy Kriszta Tereskova évek óta lelki terrorban él
2018 szeptember 14.   Hírstart
Nagy Kriszta Tereskovát lelki terrorban tartja vőlegényének egykori barátnője. Tereskova úgy véli, úgy tud a legjobban védekezni a nő ellen, ha a nyilvánossághoz fordul. A képzőművész a Best magazinnak mesélte el történetét a családon belüli erőszakról, illetve arról, hogy több éve félelemben él. Fotó: rtl.hu Tereskova vőlegényének előző kapcsolat
Nagy Kriszta Tereskova évek óta lelki terrorban él
2018 szeptember 14.   Propeller
Nagy Kriszta Tereskovát lelki terrorban tartja vőlegényének egykori barátnője. Tereskova úgy véli, úgy tud a legjobban védekezni a nő ellen, ha a nyilvánossághoz fordul. A képzőművész a Best magazinnak mesélte el történetét a családon belüli erőszakról, illetve arról, hogy több éve félelemben él. Fotó: rtl.hu Tereskova vőlegényének előző kapcsolat
"Feleségül veszem a pasim!"
2018 április 28.   Adó1százalék
Tereskova szerint a feminizmus új szintre lépett.
Nagy KrisztinaTereskova senkivel nem fogott kezet
2016 november 9.   NLC
Nagy Krisztina Tereskova először beszélt kényszerbetegségéről. 14 éven át még orvosa és édesanyja sem érhetett hozzá a művésznőhöz, mert neki ez szorongást okozott. Forrás: Nők Lapja Café: Nagy KrisztinaTereskova senkivel nem fogott kezet
Nagy Kriszta Tereskova senkivel nem fogott kezet
2016 november 9.   NLC
Nagy Krisztina Tereskova először beszélt kényszerbetegségéről. 14 éven át még orvosa és édesanyja sem érhetett hozzá a művésznőhöz. Forrás: Nők Lapja Café: Nagy Kriszta Tereskova senkivel nem fogott kezet
Mára ennyi volt, jó éjszakát mindenkinek!
2016 október 29.   444.hu
Búcsúzóul itt hagynám ezt a Tereskovát, ami tegnap valahonnan bekúszott a fülembe, és az istennek se tudom kiverni a fejemből. Úgyis jön a józan november, bemelegítésnek jó lesz. Szombaton Horváth Bence nyitja a boltot, amit aztán megint én zárhatok majd.
Tereskova újabb végrendeletet ír
2016 február 18.   BorsOnline
Nagy Kriszta Tereskova elhatározta, megírja a következő végrendeletét: ha nem állítják ki életében a Magyar Nemzeti Galériában, megtiltja, hogy halála után ezt megtegyék.
Tereskova: a pénzcsinálás a legjobb művészet
2015 szeptember 19.   BorsOnline
Tereskova ezúttal nem saját művei, hanem a Nemzeti Galéria meghívott előadójaként a Ludwig Múzeum pop art kiállításának darabjai között kalauzolta volna a látogatókat, de annyira belejött a sztorizásba, hogy el sem mozdult a Schiffervilla padlója című Rippl-Rónai-kép mellől. Mintha életében először vette volna szemügyre.
A nő újradefiniálása
2015 június 30.   Kripto Akadémia
Tereskova feminista kiáltványa szerint a nők egyenjogúsága nem kevésbé égető kérdés, mint valaha.
Meztelenre vetkőzött Orbán portréfestője – 18+ fotók és videó
2015 június 18.   BorsOnline
Meztelen testére írta szerelmesverseit Nagy Krisztina, vagyis Tereskova. Az ezekről készült festményekből kiállítás nyílik. Korábban Orbánt is megfestette.
Viola Szandra: Tereskova lenyúlta az ötletemet!
2015 március 11.   BorsOnline
Kiborult Viola Szandra, amikor meglátta, hogy Nagy Kriszta Tereskova papír helyett a testén közölte verseit. Szandra szerint a festőművésznő meglopta őt.
Tereskova pucér testén üzenget - 18+ fotók
2015 március 9.   BorsOnline
Nagy Kriszta Tereskova valószínű, nincs túl jó passzban mostanában. Legalábbis erre enged következtetni, hogy az elmúlt hetekben a szerelmi csalódásra utaló gondolatokkal és egy ismeretlen férfinak célzott üzenetekkel írta tele festővászonként használt meztelen testét.
Megint milliókat keresett Tereskova Orbán arcával
2014 október 16.   BorsOnline
Bejött Tereskovának az Orbán-portré-festés, Nagy Kriszta ugyanis legújabb kollekciójának már a felét eladta. Harminc képről van szó, és mivel darabját 89 ezer forintért adta, szép summát keresett.
Itt az újabb Orbán-portré Tereskovától
2014 augusztus 19.   Alternatív Energia
"Viktor, ha már ilyen jóban vagyunk, kérlek, legalizáld a marihuánát".
Marihuána fejű Orbánt festett Tereskova
2014 augusztus 19.   BorsOnline
Nagy Kriszta Tereskova az interneten keresztül kérte a magyar miniszterelnököt, hogy legalizálja a füvet. A művésznő, az álmát meg is festette.

Celeb