Karsai Zita

Emlékszik még Karsai Zitára? Szárnyal a karrierje, mióta elhagyta Magyarországot
2018 augusztus 12.   Blikk
Karsai Zita (37) nagyon élvezi az életet Németországban, karrierje is szárnyal odakint.
Bugyi nélkül pucsít retro fotóján Karsai Zita
2018 június 13.   24.hu
Örülünk, hogy megtalálta a képet.
Emlékszik még Karsai Zitára? Még mindig bomba jó teste van – fotók
2018 január 26.   Blikk
Karsai Zita teste mintha elfelejtette volna, hogy gazdája jövőre tölti a 40-t, ugyanis a Megatánc felfedezettje kirobbanó formában van.
Emlékszik Karsai Zita meztelen testére? Íme!
2017 augusztus 27.   24.hu
A táncos nosztalgiázott egy kicsit.
Nagyon jól megy Karsai Zita sora
2016 november 6.   NLC
Karsai Zitát egykor a Megatánc című versenyben ismertük meg. Ugyan már 37 éves, de még mindig tánccal keresi a kenyerét, Németországban, immár 3 éve. Forrás: Nők Lapja Café: Nagyon jól megy Karsai Zita sora
Nem akar hazajönni Németországból a Megatánc döntőse, Karsai Zita
2016 november 5.   Blikk
Köln - Nagy reményekkel vágott neki a németországi kalandoknak a 2006-os Megatánc-döntőse Karsai Zita (37), aki élvezi a kintlétet.
Saját udvart kap a Völgyben a Színművészeti
2016 július 18.   szinhaz.hu
Első alkalommal lesz jelen a Színház- és Filmművészeti Egyetem a Művészetek Völgyében. A július 22-31. között zajló 10 napos fesztiválon az intézmény saját udvart kapott Taliándörögdön, ahol produkcióikkal estéről estére bemutatkoznak az egyetem színész, filmes és rendezőszakos hallgatói. Napközben a drámainstruktor szakos növendékek kalandos, kreatív drámafoglalkozásokkal várnak mindenkit, a…
10 meglepő fotó Király Viktor múltjából
2015 szeptember 30.   NLC
Már alig emlékszünk arra, amikor Király Viktornak hosszú haja volt, pedig volt! Vagy amikor a Megasztárban Karsai Zita fenekét taperolta – persze szigorúan csak az előadás kedvéért. Összegyűjtöttünk 10 fotót Király Viktor magyarországi sikereiből, hogy erre mindig emlékezzünk, mi is és ő is. Forrás: Nők Lapja Café: 10 meglepő fotó Király Viktor múltjából
Karsai Zita kimarad DJ BoBo show-jából
2015 július 26.   Blikk
Budapest—Köln — Évek óta turnézik DJ BoBo csapatával Karsai Zita (36), ám a magyar táncosnő csak nézőként lesz jelen a svájci rapper szeptember 12-i koncertjén.
Iphigeneia A – T -ig – Szenteczki Zita rendezőhallgató válaszolt
2015 január 29.   szinhaz.hu
A Színház- és Filmművészeti Egyetem harmadéves rendezőhallgatója Euripidész-drámák felhasználásával készített darabot Nagy Zsolt, Terhes Sándor és Nyakó Júlia főszereplésével. Ajánló a darab elé: A Trójába induló görög csapatok Aulisznál vesztegelnek. Jóslat érkezik: ha tovább akarnak menni, Agamemnón királynak fel kell áldoznia saját lányát. Szembe kerül magánélet és államérdek. Persze tudjuk,…
Karsai Zita vizes melle meggyőzte a német zsűrit
2014 november 16.   Blikk
BERLIN – „Nagyon tehetséges vagyok zuhanyzásból" – mondta a Kölnből származó Zita a zsűrinek szombat este.
Karsai Zita: Nincs szükségem pasira
2013 július 9.   Blikk
Köln - Németországban akarok megöregedni, ebben most már biztos vagyok. Itt meg tudom valósítani magam! – mondta Karsai Zita (34), aki sokat kalandozott az utóbbi években.
Pasi nélkül is boldog Karsai Zita
2013 július 9.   NLC
Kölnben akar letelepedni és családot alapítani a táncosnő. A Megatánc egykori döntőse a műsorával egy német tehetségkutató közönségét is elvarázsolta.
Karsai Zita kiesett a német tehetségkutatóból
2013 július 5.   Blikk
Berlin — Attraction-társulat győzött, és 86 millió forintot nyert a brit tehetségkutatóban, de Karsai Zita (34) már biztosan nem táncolhat a német Got to Dance televíziós verseny átszámítva 29 milliós fődíjáért, mert kiesett az elődöntőben.
Karsai Zita rossz helyen áll a német tehetségkutatóban
2013 július 3.   HVG
Karsai Zita a német Got to Dance csütörtöki középdöntőjére készül, de a szavazatok szerint jelenleg az utolsó előtti helyen áll - számolt be a Hír24.
Videó: az Attraction után újabb magyarért izgulhatunk
2013 június 28.   HVG
Magyarországon már sztár, és Németországban is az szeretne lenni – így jellemzik Karsai Zitát a német Got to Dance tehetségkutató oldalán. A magyar táncosnő itthon a tv2 Megatánc című műsorában vált ismertté, a német show-ban pedig retro tánccal nyűgözte le a zsűrit.
Németországba költözik Karsai Zita
2013 február 22.   Blikk
Budapest - Visszatért Németországba Karsai Zita (33).
Karsai Zita teljesen felépült
2012 december 5.   Blikk
Budapest – Felépült térdműtétjéből, és már vissza is utazott Németországba Karsai Zita (33). A fiatal táncosnő szerint a sérülésnek már nyoma sincs, ugyanúgy bírja a tempót, mint azelőtt.
Karsai György válasza Kiss József vitaindító tanulmányára
2012 október 26.   szinhaz.hu
A párbeszéd esélye címmel írt Karsai György színház- és irodalomtörténész, Kiss József „A pesti színházakról” című vitaindító tanulmányára reagál, ami a Magyar Teátrumban és csütörtökön a Színház.hu-n jelent meg. Kiss József írását itt olvashatják. Szívesen veszek részt olyan párbeszédben, amely színházi kérdésekről egy szakfolyóirat hasábjain bontakozik ki. A Magyar Teátrum eddigi évfolyamai…
Elvált nő lett Karsai Zita
2012 augusztus 15.   Blikk

Celeb