Karsai Zita

Emlékszik Karsai Zita meztelen testére? Íme!
2017 augusztus 27.   24.hu
A táncos nosztalgiázott egy kicsit.
Nagyon jól megy Karsai Zita sora
2016 november 6.   NLCafé
Karsai Zitát egykor a Megatánc című versenyben ismertük meg. Ugyan már 37 éves, de még mindig tánccal keresi a kenyerét, Németországban, immár 3 éve. Forrás: Nők Lapja Café: Nagyon jól megy Karsai Zita sora
Nem akar hazajönni Németországból Karsai Zita
2016 november 5.   Bumm.sk
Nagy reményekkel vágott neki a németországi kalandoknak a 2006-os Megatánc-döntőse Karsai Zita, aki élvezi a kintlétet. A Blikknek azt mondta, hogy továbbra is kint szeretne tevékenykedni.
Saját udvart kap a Völgyben a Színművészeti
2016 július 18.   szinhaz.hu
Első alkalommal lesz jelen a Színház- és Filmművészeti Egyetem a Művészetek Völgyében. A július 22-31. között zajló 10 napos fesztiválon az intézmény saját udvart kapott Taliándörögdön, ahol produkcióikkal estéről estére bemutatkoznak az egyetem színész, filmes és rendezőszakos hallgatói. Napközben a drámainstruktor szakos növendékek kalandos, kreatív drámafoglalkozásokkal várnak mindenkit, a…
10 meglepő fotó Király Viktor múltjából
2015 szeptember 30.   NLCafé
Már alig emlékszünk arra, amikor Király Viktornak hosszú haja volt, pedig volt! Vagy amikor a Megasztárban Karsai Zita fenekét taperolta – persze szigorúan csak az előadás kedvéért. Összegyűjtöttünk 10 fotót Király Viktor magyarországi sikereiből, hogy erre mindig emlékezzünk, mi is és ő is. Forrás: Nők Lapja Café: 10 meglepő fotó Király Viktor múltjából
Iphigeneia A – T -ig – Szenteczki Zita rendezőhallgató válaszolt
2015 január 29.   szinhaz.hu
A Színház- és Filmművészeti Egyetem harmadéves rendezőhallgatója Euripidész-drámák felhasználásával készített darabot Nagy Zsolt, Terhes Sándor és Nyakó Júlia főszereplésével. Ajánló a darab elé: A Trójába induló görög csapatok Aulisznál vesztegelnek. Jóslat érkezik: ha tovább akarnak menni, Agamemnón királynak fel kell áldoznia saját lányát. Szembe kerül magánélet és államérdek. Persze tudjuk,…
Karsai Zita nem lesz Attraction-tag
2013 július 11.   storyonline
A Megatáncban feltűnt lány nem adja fel az álmait.
Pasi nélkül is boldog Karsai Zita
2013 július 9.   NLCafé
Kölnben akar letelepedni és családot alapítani a táncosnő. A Megatánc egykori döntőse a műsorával egy német tehetségkutató közönségét is elvarázsolta.
Karsai Zita rossz helyen áll a német tehetségkutatóban
2013 július 3.   HVG
Karsai Zita a német Got to Dance csütörtöki középdöntőjére készül, de a szavazatok szerint jelenleg az utolsó előtti helyen áll - számolt be a Hír24.
Karsai Zita is külföldön tehetségkutatózik
2013 június 28.   storyonline
Az Attraction brit győzelme után most újabb magyar siker állhat a küszöbön. A Megatáncban feltűnt Zita egy német tehetségkutatóban próbál szerencsét, ahol már tovább is jutott.
Videó: az Attraction után újabb magyarért izgulhatunk
2013 június 28.   HVG
Magyarországon már sztár, és Németországban is az szeretne lenni – így jellemzik Karsai Zitát a német Got to Dance tehetségkutató oldalán. A magyar táncosnő itthon a tv2 Megatánc című műsorában vált ismertté, a német show-ban pedig retro tánccal nyűgözte le a zsűrit.
Karsai Zita négymillió ember előtt táncol
2012 december 7.   HarmoNet
Zitával egy ökotudatos divatbemutatón futottunk össze, ahol az újrahasznosított hulladék-topba és dörzsi-szivacsba öltözött táncossal németországi karrierjéről beszélgettünk.
Még várja az igazit Karsai Zita
2012 december 6.   storyonline
A táncosnő teljesen felépült, szerelem azonban még nincs a láthatáron.
Karsai György válasza Kiss József vitaindító tanulmányára
2012 október 26.   szinhaz.hu
A párbeszéd esélye címmel írt Karsai György színház- és irodalomtörténész, Kiss József „A pesti színházakról” című vitaindító tanulmányára reagál, ami a Magyar Teátrumban és csütörtökön a Színház.hu-n jelent meg. Kiss József írását itt olvashatják. Szívesen veszek részt olyan párbeszédben, amely színházi kérdésekről egy szakfolyóirat hasábjain bontakozik ki. A Magyar Teátrum eddigi évfolyamai…
Depressziós volt a TV2 egykori sztárja
2012 szeptember 15.   storyonline
A nyáron térdsérülés miatt műtötték meg Karsai Zitát. A csinos táncoslányt nem csupán a beavatkozás, sokkal inkább a lábadozás időszaka viselte meg.
DJ Bobo: „Amíg kíváncsiak rám, én színpadon leszek”
2012 augusztus 14.   NLCafé
René Baumann, alias DJ Bobo imádja Lady Gagát, hiányolja a lebetegedett Karsai Zitát a tánccsapatából, és nagy szívfájdalma, hogy a balladáira nem kíváncsi a közönség. A 90-es évek egyik legnagyobb haknikirályával beszélgettünk.
Különleges terápiára jár Karsai Zita
2012 július 13.   storyonline
Mágnesterápiával kezelik Karsai Zita műtött térdét. A táncoslány turnéja DJ. Bobóval ősszel folytatódik, ha addig felépül.
Ismét műteni kell a TV2 felfedezettjét
2012 június 18.   storyonline
Karsai Zita legutóbbi munkája során megsérült, így meg kell műteni a térdét. A táncosnőnek nem ez lesz az első műtétje.
Meanwhile in Las Vegas
2012 június 13.   subba.blog.hu
Karsai Zita, és DJ Bobo!
Műteni kell Karsai Zitát
2012 június 13.   NLCafé
Képtelen volt talpra állni a DJ Bobo show-jában balesetet szenvedett táncosnő. Az előadást még befejezte, ám utána már ölben vitték le a színpadról Münchenben – írja a Blikk.

Celeb