Tommyboy

Gólyahír - apa lesz a ValóVilág hőse
2018 október 24.   Blikk
Tommyboyt a ValóVilágból, annak is a harmadik szériájából ismerhette meg az ország.
Tommyboy barátnője gyereket vár
2018 október 24.   NLC
A Való Világból megismert Tommyboy a közösségi oldalán jelentette be, hogy nemsokára bővül a család.
Békésen válnak el Tommyboyék
2015 április 21.   Blikk
Dunakeszi — Véget ért az egy éve tartó háborúskodás Könyves Tamás (39), ismertebb nevén Tommyboy és a felesége, Anett között.
Anett: Többször is megvert Tommyboy
2014 augusztus 24.   Blikk
Budapest - A tettlegesség sem volt ritka házasságuk utolsó éveiben, Tommyboy (36) felesége, Anett többek között emiatt adta be a válópert - az asszony állítása szerint.
4 millióért hajlandó elválni Tommyboy
2014 augusztus 23.   Blikk
Budapest ― Sok pénzt, négymillió forintot követel válása fejében feleségétől, Anettől Tommyboy (36).
Eltartottam Tommyboyt, de kihasznált
2014 augusztus 22.   Blikk
Budapest - Meglepő információ birtokába jutott a Blikk Tommyboy (39) és szerelme, Anett válásával kapcsolatban. Lapunk másfél hónapja írta meg, hogy a ValóVilág harmadik szériájának chippendale-táncosa válik feleségétől, ám most kiderült, nem ő, hanem Anett adta be a válókeresetet. Elmondása szerint fokozatosan romlott kettőjük kapcsolata, mert egy idő után már minden csakis a pénzről szólt.
Válik hűtlen feleségétől Tommyboy
2014 július 5.   Blikk
Dunakeszi — Megkezdődött Könyves Tamás (38), ismertebb nevén Tommyboy és felesége, Anett válópere. A ValóVilág harmadik szériájának versenyzője és volt kedvese, akivel hat évig élt együtt, meglehetősen távolságtartóan viselkedett, amikor hosszú idő után újra találkoztak. Nem beszélgettek, csupán köszöntek egymásnak a bírósági folyosón.
Mi történt Tommyboy-jal?
2013 december 10.   Blikk
Szexmaffia tartotta fogva a magyar modellt
2012 augusztus 22.   Blikk
Milánó — A VV3-ban látott Tommyboy (37) ismeretségi köréből a Klaudia Iron (24) művésznéven dolgozó táncoslány is a szexmaffia hálójába került, és csak a véletlenen múlott, hogy megúszta.
Tommyboy: Életveszélyes lakóparkban élünk
2012 június 30.   Blikk
Dunakeszi — Az ígért luxuskörülmények helyett szennyvízben úszik Tommyboyék (37) lakása lakóparkjukban Dunakeszin: az összes lakót átverte a kivitelező.
Súlyos betegség! Műtét vár a 37 éves VV-hősre
2012 június 11.   NLC
Az orvosa már eddig is műtétet sürgetett, Tommyboy azonban egyre csak halogatta a beavatkozást. Már táncolni sem tud, a lába pedig félő, hogy üszkösödésnek indul – írja a Blikk.
Tommyboy: azonnal műteni kell
2012 június 11.   Blikk
BUDAPEST - Az életével játszik Tommyboy (37)! A ValóVilág harmadik szériájának táncosfiúja ugyanis eddig nem foglalkozott orvosa műtétet sürgető „fenyegetéseivel".
Anyósa miatt aggódik Tommyboy
2012 május 31.   Blikk
Budapest — Nagyon el van keseredve Tommyboy (37), mert kiderült: imádott anyósa gyógyíthatatlan betegségben szenved.
Tommyboyt kikészíti neje cipőmániája
2012 április 6.   Blikk
Budapest - Neje cipőmániája miatt szenved Tommyboy (37), volt már úgy, hogy utolsó 20-30 ezer forintját is lábbelire költötték.
Magyar celebek kényeztették a világsztárokat
2012 március 21.   Blikk
Budapest - Haragszik a magukat külföldön áruló modellekre Tommyboy (37) felesége, Anett, amiért nem vállalják föl, hogy a testükből élnek.
Erika is szexmaffia áldozata
2012 március 17.   Blikk
Athén - Szerencsésnek mondhatja magát Tommyboy felesége, akit korábban a dubajozós ügyről elhíresült szexmaffia csalt csapdába Marokkóban.
Dubaj-botrányba keveredett a VV-hős párja
2012 március 16.   NLC
Tanúskodnia kell a VV3 egykori szépfiúja, Tommyboy feleségének a dubajos szexbotrányban – írja a Blikk.
Tommyboy nejét csapdába csalta a szexmaffia
2012 március 16.   Blikk
Budapest — Tanúskodnia kell Tommyboy (37) feleségének a több száz lányt – hírességeket is – érintő dubajos szexbotrányban. A VV3 egykori chippendale fiújának hitvese áldozatul esett az R. Tamás által irányított szervezetnek.
Cinetrip augusztus 6-án a Széchenyi fürdőben
2011 július 28.   Zene
Szabadtéri Cinetrip partival színesedik Budapest augusztusi programkínálata. A Rudas fürdőbeli bulikról legismertebb partisorozat WaterCircus elnevezésű speciális projektjét 6-án este tartja, melyen DJ Tommyboy, DJ Palotai és DJ Budai zenélnek. A Cinetriphez emblematikusan kötődő interaktív vizuális művészek a Széchenyi fürdő építészeti értékei előtt hajtanak fejet ún. visual mappingjükkel.…
Time Machine Special: Elektronikus Zenei Fesztivál Székesfehérváron
2010 január 26.   Zene
2010-ben az időgép újra maximumon pörög, Székesfehérváron már az év elején elkezdődik a fesztiválszezon! Az elektronikus zenei fesztiválon fellép - többek között - Tommyboy, Budai és Sterbinszky is. [Dátum: 2010.01.26. 16:05]

Celeb