Tommyboy

VV Tommyboy válik
2014 április 11.   storyonline
A valóságshow-hős azért vetett véget a házasságának, mert felesége megcsalta őt.
A remény estéje az A38-on
2012 december 5.   hangzorro.hu
Budai, Palotai, Tommyboy, Titusz, Coyote, Beta, Snilloc, André, és a Ladánybene 27 játszanak december 6-án, csütörtökön Prieger Zsolt és az Age Of Hope Alapítvány jótékonysági buliján, amelynek teljes bevételét a legsanyarúbb sorsú gyerekek kapják. Az Age Of Hope Alapítvány karácsonyi adománygyűjtő kampányához kapcsolódóan óriási jótékonysági bulit szervez az A38 hajón. Az éjszaka folyamán a…
Súlyos betegség! Műtét vár a 37 éves VV-hősre
2012 június 11.   NLCafé
Az orvosa már eddig is műtétet sürgetett, Tommyboy azonban egyre csak halogatta a beavatkozást. Már táncolni sem tud, a lába pedig félő, hogy üszkösödésnek indul – írja a Blikk.
Dubaj-botrányba keveredett a VV-hős párja
2012 március 16.   NLCafé
Tanúskodnia kell a VV3 egykori szépfiúja, Tommyboy feleségének a dubajos szexbotrányban – írja a Blikk.
Cinetrip augusztus 6-án a Széchenyi fürdőben
2011 július 28.   Zene.hu
Szabadtéri Cinetrip partival színesedik Budapest augusztusi programkínálata. A Rudas fürdőbeli bulikról legismertebb partisorozat WaterCircus elnevezésű speciális projektjét 6-án este tartja, melyen DJ Tommyboy, DJ Palotai és DJ Budai zenélnek. A Cinetriphez emblematikusan kötődő interaktív vizuális művészek a Széchenyi fürdő építészeti értékei előtt hajtanak fejet ún. visual mappingjükkel.…
Retro party: a desktop Linux elmúlt 10 évének áttekintése a saját képernyőképeimen keresztül
2011 május 26.   hup.hu
Körülbelül öt évvel ezelőtt szedtem egy csokorba a képernyőképeket, amelyek a desktop Linux használatom mérföldköveit mutatták be. A napokban a Ximian-ról olvastam (nem biztos, hogy mindenkinek mond ez a név valamit) és közben rádöbbentem, hogy már jóval több mint 10 éve használok Linux-alapú operációs rendszereket elsődleges desktopként. Az is érdekes, hogy az utóbbi egy évtizedben Debian és…
Time Machine Special: Elektronikus Zenei Fesztivál Székesfehérváron
2010 január 26.   Zene.hu
2010-ben az időgép újra maximumon pörög, Székesfehérváron már az év elején elkezdődik a fesztiválszezon! Az elektronikus zenei fesztiválon fellép - többek között - Tommyboy, Budai és Sterbinszky is. [Dátum: 2010.01.26. 16:05]
Az a fránya múlt - Pornófilmet reklámoznak Tommyboy feleségével
2009 szeptember 9.   ma.hu
Mégsem feledtetheti el teljesen a múltját a volt villalakó újdonsült neje - Anett fotója ugyanis máig visszaköszön az újságosnál, pornó DVD-k borítójáról. Lehetetlen dologra vágyik?
Exkluzív videó! Tommyboy és párja kimondták a boldogító igent!
2009 augusztus 5.   storyonline
Csöndes vasárnap délután, tikkasztó meleg ellenére is boldogan, szűk családi körben egybekelt a VV2 egykori sztárja és kedvese. A bombariadóval megzavart bazilikai szertartás után, a nyugalom szigetén az ifjú pár anyakönyvezető előtt is kimondta az igent.
Bomba fenyegette Tommyboy esküvőjét
2009 augusztus 4.   NLCafé
A Való Világból megismert Tommyboy, azaz Könyves Tamás hétvégén feleségül vette szerelmét. Az esküvő nem zajlott zökkenőmentesen.
Tommyboy maga hordaná ki egyik gyermekét!
2009 augusztus 4.   ma.hu
Az egykori vetkőzős fiú egy egykori pornóssal kötött házasságot a Bazilikában - Tommyboy még arra is hajlandó lenne, hogy egyik gyermeküket maga hordja ki...
Bombariadó volt Tommyboy esküvőjén
2009 augusztus 1.   Velvet
Fél ötkor lett volna Tommyboy és Black Diamond esküvője, de mire begördült a limuzin a Szent István-bazilika elé, az építményt kiürítették és bombát kereső rendőrök lepték el.
Exkluzív infók Tommyboy esküvőjéről
2009 július 27.   storyonline
Csak a StoryOnline-nak beszélt részletesen július 31-i esküvőjéről Tommyboy. A Való Világ egykori sztárja pazar körülmények között veszi feleségül szerelmét, Anettet. A frigy már csak azért sem nevezhető hagyományosnak, mert a pár a polgári esküvőjét nem július 31-én, hanem csak néhány héttel később tartja meg.
Íme Tommyboy leendő felesége!
2009 június 19.   storyonline
Nyár végén veszi feleségül kedvesét Tommyboy. Az egykori villalakó és leendőbeli felesége csak a StoryOnline-t engedte be a menyasszonyiruha-próbára. Az exkluzív videót itt megnézhetitek.
Tommyboy luxusesküvője
2009 június 17.   storyonline
Luxusesküvőt tart július végén Tommyboy és mennyasszonya, Anett. Lesz limuzin, hintó galambröptetés és hatalmas dínom-dánom is. De vajon miből telik az egykori villalakónak minderre? Utánajártunk!
Tommyboy eljegyezte szerelmét
2009 május 29.   storyonline
Tommyboy végre megtalálta az igazit, ráadásul el is jegyezte kedvesét. A lánykérés igen rendhagyó módon, romantikus körülmények között történt. A részletekről csak a StoryOnline-nak beszélt az egykori villalakó.
Expornós lányt vesz feleségül az RTL Klub egykori sztárja!? Nem titkolja, ő is lányok ...
2008 november 25.   storyonline
Tommyboy megtalálta az igazit - újságolta a StoryOnline-nak. Az egykori villalakó kedvese, Anett korábban pornófilmekben szerepelt, illetve táncosnő volt.
Erotika minden mennyiségben! Mészáros Dóri is megmutatja mire képes!
2008 november 18.   ma.hu
Tegnap sikeresen lezajlott a Nemzetközi Erotika Expo sajtótájékoztatója a Barátság Pókerklubban, ahol az Expót Mészáros Dóri, Rácz Linda, Tera Bond és Tommyboy képviselték.
Nemzetközi és magyar pornó meg erotikus sztárok az erotika kiállításon
2008 november 13.   ma.hu
2008. november 21-22-23. -án tartják a budapesti expo és nemzetközi erotika kiállítást. A háromnapos rendezvény műsorvezetői Tera Bond és Tommyboy lesznek.
Puskás Peti: Ki tudja, hogy nőttek fel ezek a gyerekek...
2008 szeptember 4.   ma.hu
Két fiatal sztár is részt vesz a hátrányos helyzetű gyermekek segítésében - Puskás Peti és Tommyboy ott voltak a nekik tartott, első táncórán.

Celeb