Pflum Orsi

Pflum Orsi már csak hobbiból énekel
2014 január 10.   Blikk
Megások sikere a határon túl
2012 február 10.   Blikk
Budapest - Szép számmal zsebeltek be nemzetközi sikereket a Megasztár felfedezettjei, Rúzsa Magdinak (26) az Eurovíziós Dalfesztivál valaha elért második legjobb magyar eredményét köszönhetjük, Hien (17) és Pflum Orsi (39) külföldi országokban aratott sikereket. Kállay-Saunders András (27) pedig egy igazi világsztárral duettezhetett.
Dubaiban forgatta új klipjét Pflum Orsi
2010 május 18.   Joy
Pflum Orsi új dalát, a The One-t már több arab rádió is játssza, a klipjében pedig duett-partnerével, Yasser Habeeb-bal közösen szerepel.
Pflum Orsi, a dubai megasztár
2010 május 11.   Blikk
DUBAI — Dubaiban forgatta legújabb klipjét Pflum Orsi (37). A Megasztárból megismert énekesnő karrierje szépen ível felfelé az arab országban, új dalát már a helyi rádiók is játsszák.
Mit keresett Pflum Orsi Dubai-ban?
2010 május 9.   MaHu
Az énekesnő új dalát a The One-t már több arab rádió is játssza, az izgalmas helyszíneken rögzített videoklipjében duett-partnerével a Közel-Keleten jól ismert előadóval Yasser Habeeb-bal közösen szerepel.
Pflum Orsi elárulta miért utazott ismét Dubaiba
2010 május 9.   Zene
A Megasztárban feltűnt előadó sokáig titkolta, hogy miért ment ki ismét Dubaiba, de most lapunknak elárulta a részleteket. [Dátum: 2010.05.09. 17:34]
Pflum Orsi Egyiptomban is sztár
2009 augusztus 18.   Blikk
"Életem egyik legjobb nyaralása volt"
Pflum Orsit meglepetések sokasága érte a piramisoknál!
2009 augusztus 17.   MaHu
Amikor az énekesnő július végén Egyiptomba járt olyan dolgokkal szembesült, amelyekre igazán nem számított! Az első váratlan dolog már rögtön a felszállás után, a repülőgépen történt, ahol a stewardesek felkérték, hogy énekeljen velük a gépen.
Aranyban fürdik Pflum Orsi
2009 július 16.   hirado.hu
Az énekesnő elárulta, hogyan készül külföldi fellépéseire
Pflum Orsi titka: arany és kaviár!
2009 július 16.   MaHu
Kétségtelen tény, magyar énekesként külföldön befutni nem könnyű - Ezzel tisztában van Pflum Orsi is, aki évek óta köröz az arab könnyűzene egén. Ám hogy miként is tud két zenei fronton is állandó minőséget teljesíteni? Most kiderül!
Pflum Orsi esete az arannyal - szorgosan készül az egyiptomi karrierre
2009 július 16.   Zene
Kétségtelen tény, magyar énekesként külföldön befutni nem könnyű. Ezzel tisztában van a TV2 tehetségkutatójában feltűnt Pflum Orsi is, aki évek óta köröz az arab könnyűzene egén. Ám hogy miként is tud két zenei fronton is állandó minőséget teljesíteni? Most kiderül! [Dátum: 2009.07.16. 11:05]
Megkezdődött a különleges tréning: Pflum Orsi és Erdőhegyi Brigi már profi
2009 június 24.   Zene
A férfiak túlnyomó többsége szexisnek tartja a tűsarkút, azonban el sem tudják képzelni, milyen küzdelemmel jár viselése. Pirner Alma showtáncos szakemberekkel közösen speciális tréninget fejlesztett ki, hogy megtanítsa a hölgyeket körömcipőben járni. Az első tanítványai között több énekesnő, mint Erdőhegyi Brigitta, Pflum Orsi és Hien található. [Dátum: 2009.06.24. 07:00]
Pflum Orsi: Csak le kell feküdni és élvezni
2009 február 19.   MaHu
Pflum Orsi elárulta, hogyan tartja karban a testét - Nemcsak szakember segítségét veszi igénybe, ha ugyanis kezd hízni, rögtön átáll az egészséges étkezésre.
Pflum Orsi: Nagy pofon ért, de talpra állok!
2009 február 4.   MaHu
A Cool Live műsorában Orsi elmondta, bár az életében az utóbbi időben háttérbe szorult a színpad, most új lendülettel folytatja az éneklést. Kiderült, hogy készül egy új dal, amit a következő Eurovíziós Dalfesztiválra szánnak.
Pflum Orsi megújítja a popzenét
2009 február 2.   NLC
Bár az énekesnő nemrég debütált műsorvezetőként, néhány hónap után ismét fordult a kocka. Orsi azonban nem kesereg, gőzerővel veti bele magát az éneklésbe.
Pflum Orsi alulmaradt
2009 január 30.   NLC
Plfum Orsi, Baby Gabi és Ádok Zoli harcba szállt egymás ellen. A három énekes egy vacsorán mérte össze erejét, és megmérkőztek a legjobb szakács címért.
Ádok Zoli tánclépésben készítette az aranyérmes pizzát!
2009 január 29.   MaHu
Pflum Orsi, Baby Gabi és Ádok Zoli összecsapott, méghozzá pizza készítésben. A három énekes a Calabria étterem Sztárvacsoráján mérte össze erejét; tenger gyümölcseivel ízesített, lecsós, valamint spenótos-gorgonzolás pizzával szálltak ringbe a legjobb szakács címért.
Arculcsapásként érte Pflum Orsit, hogy kirúgták!
2009 január 26.   MaHu
Néhány hónapot tölthetett csak el az RTL Klub Reggeli című műsorának stúdiójában a Megasztárból megismert énekesnő. Orsi azt hitte, elégedettek a munkájával, éppen ezért arculcsapásként érte, hogy nem kérnek belőle a továbbiakban!
Pflum Orsi szívébe fúródott Ámor nyila!
2008 november 21.   MaHu
A Reggeli új műsorvezetője hosszas egyedüllét után megtalálta élete párját. Az énekesnő egy szórakozóhelyen pillantotta meg kedvesét, és azóta szinte elválaszthatatlanok.
Lang Györgyi: Bunkó az egész sztárvilág!
2008 november 19.   MaHu
Internetes naplót ír Lang Györgyi - A Pa-dö-dő énekesnője itt fakadt ki egyes sztárok ellen, lebunkózta többek között Győzikét, Bárdosi Sándort, Pflum Orsit, Sebestyén Balázst és Debreczeni Zitát is.

Celeb