Pflum Orsi

Pflum Orsi már csak hobbiból énekel
2014 január 10.   Blikk
Az Anubis Travel bemutatja: Éneklő Vándor program
2012 október 16.   Habostorta
Ilyen még nem volt: nyaralás és ajándék koncert Jordániában! Nincs még programod az őszi szünetre és a november 1-i hosszú hétvégére? Válassz az Anubis Travel jordániai ajánlatai közül, és töltsd a pihenést egy varázslatos országban, ahol most különleges élmények várnak Rád! Ősi városok, látványos római kori romok, az ígéret földjére nyíló panoráma és a világ talán legkülönösebb tengere -…
Megások sikere a határon túl
2012 február 10.   Blikk
Budapest - Szép számmal zsebeltek be nemzetközi sikereket a Megasztár felfedezettjei, Rúzsa Magdinak (26) az Eurovíziós Dalfesztivál valaha elért második legjobb magyar eredményét köszönhetjük, Hien (17) és Pflum Orsi (39) külföldi országokban aratott sikereket. Kállay-Saunders András (27) pedig egy igazi világsztárral duettezhetett.
Dubaiban forgatta új klipjét Pflum Orsi
2010 május 18.   Joy
Pflum Orsi új dalát, a The One-t már több arab rádió is játssza, a klipjében pedig duett-partnerével, Yasser Habeeb-bal közösen szerepel.
Pflum Orsi, a dubai megasztár
2010 május 11.   Blikk
DUBAI — Dubaiban forgatta legújabb klipjét Pflum Orsi (37). A Megasztárból megismert énekesnő karrierje szépen ível felfelé az arab országban, új dalát már a helyi rádiók is játsszák.
Pflum Orsi Egyiptomban is sztár
2009 augusztus 18.   Blikk
"Életem egyik legjobb nyaralása volt"
Győzike kiakadt
2009 február 4.   Startlap
Győzike és Pflum Orsi sok sikert kíván Marknak az Eurovíziós Dalfesztiválon, de szerintük nem objektív elvek alapján döntött a zsűri.
Pflum Orsi megújítja a popzenét
2009 február 2.   NLC
Bár az énekesnő nemrég debütált műsorvezetőként, néhány hónap után ismét fordult a kocka. Orsi azonban nem kesereg, gőzerővel veti bele magát az éneklésbe.
Kiderült! Ki a legjobb pizzakészítő énekes!?
2009 január 31.   Életforma
Pflum Orsi, Baby Gabi és Ádok Zoli összecsapott, méghozzá pizza készítésben. A három énekes a Calabria étterem Sztárvacsoráján mérte össze erejét; tenger gyümölcseivel ízesített, lecsós, valamint spenótos-gorgonzolás pizzával szálltak ringbe a legjobb szakács címért.
Pflum Orsi alulmaradt
2009 január 30.   NLC
Plfum Orsi, Baby Gabi és Ádok Zoli harcba szállt egymás ellen. A három énekes egy vacsorán mérte össze erejét, és megmérkőztek a legjobb szakács címért.
Pflum Orsi mégsem költözik be álomlakásába
2008 november 20.   Startlap
Az énekesnőre rátalált a szerelem, ezért döntött úgy, hogy nem költözik be új lakásába, inkább kedvesével bútorozik össze.
Orsi lett az RTL új műsorvezetője
2008 október 31.   NLC
Pflum Orsinak nem ismeretlen a Reggeli stúdiója, hiszen volt már társműsorvezető a Csak csajokban. Abban az egy hétben annyira élvezte új szerepét, hogy rátermettsége másoknak is feltűnt.
A megasztár összeveszett Kordáékkal
2008 szeptember 25.   Startlap
Pflum Megasztár Orsi megsértődött, mert Balázs Klárikám Klári learabozta, s közölte, nem utazik vele sehova. Orsi szerint Klárika féltékeny, szerintünk meg tökmindegy.
Pflum Orsi sorsdöntő találkozása
2008 augusztus 12.   NLC
Malagában először minden poénnak indult, ám azután komolyra fordult a dolog. Az énekesnő kijelentette: megtanulja a mixerkedést.
Pflum Orsi titokban műttette meg a mellét
2008 június 10.   Blikk
Kockáztatta egészségét az énekesnő, alig néhány héttel az operáció után repülőre szállt
Pflum Orsi idegenvezető lett
2008 május 3.   Blikk
Egyiptomi duettpartnerének mutatta meg a fővárost
Pflum Orsi őszintén válaszolt
2008 március 20.   Blikk
Pflum Orsi válaszol a kérdéseitekre!
Vendégünk Pflum Orsi!
2008 március 20.   Blikk
Pflum Orsi válaszol a kérdéseitekre!
Shakira társá- val énekel
2008 március 18.   Blikk
Pflum Orsi lehet, hogy Dubaiba költözik?
Várja Dubaj Pflum Orsit?
2008 március 10.   NLC
Amr Mostafa és Pflum Orsi duettje, a Két táj, két szív nemcsak hazánkban, hanem Keleten is közkedvelt. Az énekesnő nem titkolja: nagyon tetszik neki az egzotikus arab világ.

Celeb