Pflum Orsi

Pflum Orsi már csak hobbiból énekel
2014 január 10.   Blikk
Az Anubis Travel bemutatja: Éneklő Vándor program
2012 október 16.   Habostorta
Ilyen még nem volt: nyaralás és ajándék koncert Jordániában! Nincs még programod az őszi szünetre és a november 1-i hosszú hétvégére? Válassz az Anubis Travel jordániai ajánlatai közül, és töltsd a pihenést egy varázslatos országban, ahol most különleges élmények várnak Rád! Ősi városok, látványos római kori romok, az ígéret földjére nyíló panoráma és a világ talán legkülönösebb tengere -…
Megások sikere a határon túl
2012 február 10.   Blikk
Budapest - Szép számmal zsebeltek be nemzetközi sikereket a Megasztár felfedezettjei, Rúzsa Magdinak (26) az Eurovíziós Dalfesztivál valaha elért második legjobb magyar eredményét köszönhetjük, Hien (17) és Pflum Orsi (39) külföldi országokban aratott sikereket. Kállay-Saunders András (27) pedig egy igazi világsztárral duettezhetett.
Dubaiban forgatta új klipjét Pflum Orsi
2010 május 18.   Joy
Pflum Orsi új dalát, a The One-t már több arab rádió is játssza, a klipjében pedig duett-partnerével, Yasser Habeeb-bal közösen szerepel.
Pflum Orsi, a dubai megasztár
2010 május 11.   Blikk
DUBAI — Dubaiban forgatta legújabb klipjét Pflum Orsi (37). A Megasztárból megismert énekesnő karrierje szépen ível felfelé az arab országban, új dalát már a helyi rádiók is játsszák.
Mit keresett Pflum Orsi Dubai-ban?
2010 május 9.   MaHu
Az énekesnő új dalát a The One-t már több arab rádió is játssza, az izgalmas helyszíneken rögzített videoklipjében duett-partnerével a Közel-Keleten jól ismert előadóval Yasser Habeeb-bal közösen szerepel.
Pflum Orsi elárulta miért utazott ismét Dubaiba
2010 május 9.   Zene
A Megasztárban feltűnt előadó sokáig titkolta, hogy miért ment ki ismét Dubaiba, de most lapunknak elárulta a részleteket. [Dátum: 2010.05.09. 17:34]
Orsi tisztességtelen ajánlatott kapott
2009 szeptember 14.   storyonline
Pflum Orsi olyan titkot osztott meg a StoryOnline olvasóival, amelyről eddig még nem beszélt. Elárulta, többször kapott már tisztességtelen ajánlatot, de ő minden alkalommal elutasította ezeket.
Pflum Orsi Egyiptomban is sztár
2009 augusztus 18.   Blikk
"Életem egyik legjobb nyaralása volt"
Pflum Orsit meglepetések sokasága érte a piramisoknál!
2009 augusztus 17.   MaHu
Amikor az énekesnő július végén Egyiptomba járt olyan dolgokkal szembesült, amelyekre igazán nem számított! Az első váratlan dolog már rögtön a felszállás után, a repülőgépen történt, ahol a stewardesek felkérték, hogy énekeljen velük a gépen.
Pflum Orsi ismét fogyott
2009 július 31.   storyonline
Pflum Orsi jobban néz ki, mint valaha. Az énekesnő nem plasztikai sebészek késének köszönheti ragyogó formáját, hanem a szerelemnek és, hogy megtalálta belső harmóniáját.
Pflum Orsi a Távol-Keleten hódít
2009 július 17.   Napvilág
Kétségtelen tény, hogy magyar énekesként külföldön befutni egyáltalán nem könnyű feladat. Ezzel tisztában van Pflum Orsi is, aki évek óta köröz az arab könnyűzene egén. Ám hogy miként is tud két zenei fronton is állandó minőséget teljesíteni? Most kiderül!
Aranyban fürdik Pflum Orsi
2009 július 16.   hirado.hu
Az énekesnő elárulta, hogyan készül külföldi fellépéseire
Pflum Orsi titka: arany és kaviár!
2009 július 16.   MaHu
Kétségtelen tény, magyar énekesként külföldön befutni nem könnyű - Ezzel tisztában van Pflum Orsi is, aki évek óta köröz az arab könnyűzene egén. Ám hogy miként is tud két zenei fronton is állandó minőséget teljesíteni? Most kiderül!
Pflum Orsi esete az arannyal - szorgosan készül az egyiptomi karrierre
2009 július 16.   Zene
Kétségtelen tény, magyar énekesként külföldön befutni nem könnyű. Ezzel tisztában van a TV2 tehetségkutatójában feltűnt Pflum Orsi is, aki évek óta köröz az arab könnyűzene egén. Ám hogy miként is tud két zenei fronton is állandó minőséget teljesíteni? Most kiderül! [Dátum: 2009.07.16. 11:05]
Megkezdődött a különleges tréning: Pflum Orsi és Erdőhegyi Brigi már profi
2009 június 24.   Zene
A férfiak túlnyomó többsége szexisnek tartja a tűsarkút, azonban el sem tudják képzelni, milyen küzdelemmel jár viselése. Pirner Alma showtáncos szakemberekkel közösen speciális tréninget fejlesztett ki, hogy megtanítsa a hölgyeket körömcipőben járni. Az első tanítványai között több énekesnő, mint Erdőhegyi Brigitta, Pflum Orsi és Hien található. [Dátum: 2009.06.24. 07:00]
Pflum Orsi fogyása!
2009 április 28.   storyonline
Aki látja, azt állítja, sokat fogyott az elmúlt hónapokban Pflum Orsi! Az énekesnő szerint nem csak arról van szó, hogy lement néhány pluszkiló, hanem sokat mozog, amitől átalakult a teste.
Pflum Orsi meglepő ruhája
2009 április 28.   storyonline
Ez ám a ruha! Pflum Orsi látványától bizony sokaknak elkerekedett a szeme egy közelmúltbeli rendezvényen. Az énekesnő ugyanis szinte félig meztelen volt.
Pflum Orsi már túl van rajta
2009 március 24.   storyonline
Pflum Orsi élete visszatért a régi kerékvágásba, mióta távoznia kellett az RTL Klub reggeli műsorából. A híresség azt mondja, két-három napig tényleg maga alatt volt a történtek miatt, de már túl van rajta.
Pflum Orsi: Csak le kell feküdni és élvezni
2009 február 19.   MaHu
Pflum Orsi elárulta, hogyan tartja karban a testét - Nemcsak szakember segítségét veszi igénybe, ha ugyanis kezd hízni, rögtön átáll az egészséges étkezésre.

Celeb