Csala Zsuzsa

Lovagias kisemberek drámája
2017 augusztus 7.   Magyar Idők
A Lovagias ügy című drámát 82 éve írta Hunyadi Sándor, az 1935-ös ősbemutatóra két évvel film is készült belőle Vadnai László forgatókönyvével. A jellegzetesen pesti humorú, keserédes abszurd a hőskor halhatatlanjainak örömjátéka volt: Kabos Gyula és Gombaszögi Ella, egy emberöltővel később Bilicsi Tivadar és Csala Zsuzsa (ugye nem kell őket bemuta
Szilágyi György: Hófehérke és a hét elgyötört törpe, avagy életem legjobb kabaréelőadása
2016 május 3.   Game Channel Online
Most egy rendkívül vicces, és ötletes TV kabaré előadás következik, ami egy rádiós esti mese olvasási katasztrófát mutat be. Jó szókozást: Szereplők: Főrendező - Agárdy Gábor Sopánka - Kern András Popper, a hét törpe - Csákányi László Hófehérke - Csala Zsuzsa Bácsalmási művész úr - Bárdy György Főrend...
Csala Zsuzsát holta után is reklámra "használják"
2014 november 21.   Népszava
Egyes helyeken még mindig árusítják a nevével, arcával hirdetett fogyasztóteát.
Csala Zsuzsát titokban eltemették
2014 november 7.   storyonline
Fél évig őrizték elhunyt nővére lakásán a színésznő hamvait, egyetlen még élő testvére, Csilla ez idő alatt hiába kérlelte a rokonokat, hogy tisztességesen eltemethesse szeretett húgát. Most végre, titokban, egy meghitt szertartáson búcsúzhatott el Zsuzsától.
Miért nem volt hír a köztévén Bajor Imre halála? - Válaszolt az MTVA
2014 augusztus 8.   szinhaz.hu
Nem fért bele Bajor Imre szerdai halálhíre a köztévé Híradójába. Az MTVA a Hír 24-nek megküldött válaszában arra hivatkozott, hogy a színésznek nem volt Kossuth-díja. "Sajnálatos módon nagyon sok haláleset történik, mindről az esti 35 perces Híradó – érthető módon – nem tud beszámolni. A Híradó gyakorlata szerint, művészek esetében a Kossuth-díj az a 'választóvonal', amely esetben egy halálhír…
"Én összenövök a játszótársaimmal" - Szakály Márta 80 éves
2014 március 31.   szinhaz.hu
A Budapest Bábszínház Jászai Mari- és Kossuth-díjjal, valamint érdemes művész kitüntetéssel elismert művésze március 31-én ünnepli 80. születésnapját. Szakály Márta pályájáról: Szakály Márta 1953-ban végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, majd a Győri Kisfaludy Színházhoz szerződött, és bekapcsolódott az ottani bábszínház munkájába is. Egy interjúban úgy nyilatkozott, ebben az időszakban…
Csala Zsuzsát különleges kapcsolat fűzte az ezotériához
2014 március 29.   storyonline
Csak a halála után derült ki, mennyi mindent nem tudtunk róla: múzeumnyi kincset örökölt, súlyos pánikbetegség gyötörte. Ám személyiségének egy különös, misztikus oldala is volt, amely az utolsó években még inkább megerősödött - írja a Story.
Már rég lemondott az életről Csala Zsuzsa
2014 március 21.   Népszava
"Kívánsága teljesült, most már az örök békében van része".
Elbúcsúztatták Csala Zsuzsát
2014 március 21.   storyonline
A 81 évesen elhunyt komikát ma délelőtt búcsúztatták a Bazilikában.
Elbúcsúztatták Csala Zsuzsát
2014 március 21.   NLCafé
Március 21-én délelőtt a Szent István-bazilikában elbúcsúztatták Csala Zsuzsa Jászai Mari-díjas színésznőt, érdemes művészt, aki életének 81. évében február 22-én hunyt el.
Március 21-én temetik Csala Zsuzsát
2014 március 7.   storyonline
Március 21-én délelőtt 11 órakor búcsúztatják Csala Zsuzsa Jászai Mari-díjas színésznőt, érdemes művészt a Szent István Bazilikában, római katolikus szertartás szerint - tudatta a Vidám Színpad vezetősége az MTI-vel pénteken.
A Bazilikában búcsúztatják Csala Zsuzsát
2014 március 7.   NLCafé
A színésznő, a Vidám Színpad örökös tagja, életének 81. évében, február 22-én, szombaton hunyt el.
Március 21-én búcsúztatják Csala Zsuzsa színésznőt
2014 március 7.   boon
Budapest, 2014. március 7., péntek (MTI) - Március 21-én délelőtt 11 órakor búcsúztatják Csala Zsuzsa Jászai Mari-díjas színésznőt, érdemes művészt a Szent István Bazilikában, római katolikus szertartás szerint - tudatta a Vidám Színpad vezetősége az MTI-vel pénteken.
Március 21-én búcsúztatják Csala Zsuzsa színésznőt
2014 március 7.   Népszava
Csala Zsuzsa, a Vidám Színpad örökös tagja február 22-én hunyt el.
Március 21-én búcsúztatják Csala Zsuzsa színésznőt
2014 március 7.   Infostart
Március 21-én délelőtt 11 órakor búcsúztatják Csala Zsuzsa Jászai Mari-díjas színésznőt, érdemes művészt a Szent István Bazilikában, római katolikus szertartás szerint - tudatta a Vidám Színpad vezetősége az MTI-vel pénteken.
Csala Zsuzsa öngyilkos akart lenni
2014 március 7.   storyonline
A nemrégiben elhunyt komika egész életére a tragikus kettősség jellemző. Miközben generációkat mulattatott, élete végéig súlyos pánikbetegség, szorongás gyötörte. Magányos volt, és egyre jobban tartott a külvilágtól.
Csala Zsuzsa tényleg dúsgazdag volt
2014 március 6.   storyonline
Ki gondolta volna, hogy a Vidám Színpad neves komikája egy múzeumnyi kincs tulajdonosa volt? Csala Zsuzsa ugyanis értékes régiségeket, több tucat százezreket érő festményt, egy komplett magángyűjteményt hagyott örököseire - írja a Story.
Kettős tragédia Csala Zsuzsa családjában
2014 február 27.   Népszava
Négy héten belül távozott az élők sorából a két Csala lány.
Csala Zsuzsa bánta, hogy nem született gyermeke
2014 február 27.   storyonline
A színésznő addig halogatta az anyaságot, hogy kifutott az időből. Mindig volt valamilyen szerep, amire készült, ezért csúszott le élete talán legnagyobb szerepéről...
"Szörnyű, hogy nem tudtunk elbúcsúzni..."
2014 február 26.   Népszava
Lorán Lenke és Csala Zsuzsa évek óta nem lépett fel közösen, sőt egy ideje nem is beszéltek.

Celeb