2016. február 15. hétfő

febr. 15
6:36
Köhögés: Hogyan kezelje? (WebBeteg)
Télen nagyon gyakoriak a légúti fertőzések, pedig ezek ellen lehet védekezni, a gyógyulási folyamat is felgyorsítható és enyhíthetők a tünetek. Hogyan?
febr. 15
7:36
Súlyos gond az orvoshiány (Metropol)
Csalódottak a fiatal szakorvosok a beígért fizetésemelés elmaradása miatt, és hamarosan komoly problémák lesznek a kórházakban.
febr. 15
9:42
Dizájnerdrogok: valótlan ígéretek, gyors leépülés (Metropol)
Nem tudni még, mi lesz annak a két törökszentmiklósi újszülöttnek, akiknek anyjuk drogfogyasztása miatt kellett hamarabb a világra jönniük.
febr. 15
10:48
Mit jelent a cilinderes szem? (WebBeteg)
Az astigmatizmus (astigmia) – a rövidlátás és a távollátás mellett – a harmadik leggyakoribb fénytörési hiba, mely speciális, hiszen a szem felszínére eső fénysugarak nem egy pontban vetülnek le, a szemnek nem egy fókuszpontja van.
febr. 15
13:18
Oroszországban is megjelent a zikavírus (Metropol)
Egy nő a Dominikai Köztársaságban eltöltött nyaralását követően hurcolta be az országba a kórokozót.
febr. 15
15:00
Több mint TestŐr előzetes (WebBeteg)
Cseke Katinkát megrémisztette, amikor a mérleg 100 kilót mutatott, így döntenie kellett. Drasztikus életmódreformba kezdett. Az eredmény már szemmel látható.
febr. 15
15:02
Minőségi alapanyagok az étlapon! (WebBeteg)
Szerencsére egyre több hazai étterem tartja fontosnak, hogy minőségi alapanyagokból készüljenek az ételei, és egyre inkább kreatív, fantáziadús fogások kerüljenek az étlapra, akár a vegetáriánus étrenden belül is.
febr. 15
15:04
Hogyan válasszunk fogorvost? (WebBeteg)
Ma már rengeteg fogorvosi rendelő közül választhatunk, így érdemes utánanézni, hogy hol milyen szolgáltatások várnak bennünket, hiszen vannak már olyan rendelők is, ahol megtaláljuk a legmodernebb eszközparkot is, például CT-t, röntgent.
febr. 15
15:06
Csecsemőket megtámadó baktériumfertőzés keltett riadalmat Romániában (WebBeteg)
Csecsemőket megtámadó, véres hasmenést és veseelégtelenséget okozó baktériumfertőzés keltett riadalmat Romániában, miután tucatnyian kerültek ilyen tünetekkel kórházba, hétfőn pedig már a második kisgyerek is meghalt.
febr. 15
16:03
Miért fontos a szájüregünk egészsége? (WebBeteg)
Sokan nem is gondolnák, hogy a fogak és a szájüreg egészsége mennyire fontos.
febr. 15
18:09
Otthoni sporttal szeretne fogyni? - Mik az előnyei és a hátrányai? (WebBeteg)
A fogyás szempontjából az egyik legjobb eszköz a rendszeres testmozgás, a sport. Ehhez nem kell feltétlenül fitneszstúdióba járni és pénzt költeni. Otthon is sportolhat és lehet ugyanolyan eredményes, mintha fitneszterembe járna.
febr. 15
22:21
A virtuális terápia segíthet a depresszióval küzdőknek (WebBeteg)
Javíthatja a depressziósok állapotát egy új virtuális terápia, amelynek lényege, hogy a páciens saját magát vigasztalja meg két online alteregója révén - állítják szakemberek a British Journal of Psychiatry Open című folyóiratban közölt tanulmányukban.

Keresés