2016. február 21. vasárnap

febr. 21
2:15
Striák - Miért alakulnak ki, hogyan lehet kezelni? (WebBeteg)
A striák a feszülés irányára merőleges lila vagy vörös csíkok, amelyek később gyöngyházas fehér színűvé fakulnak. A csíkok jellemzően nagy hízás és fogyás után jelentkeznek, esetleg éppen ezért terhesség következtében, vagy ha valaki túl intenzíven folytatja a testépítést.
febr. 21
8:33
A vulkáni hamu hatása az egészségre - A fül-orr-gégész válaszol (WebBeteg)
Ártalmas-e egészségünkre a hamufelhő? Az allergiások jobban ki vannak téve a negatív egészségügyi hatásnak? - A hazánk fölé érkező vulkáni hamu egészségügyi hatásairól kérdeztük Dr. Horváth Tamás fül-orr-gégész szakorvost.
febr. 21
12:30
Kiszellőztetik Pekinget (Infostart)
Szellőző korridorok hálózatát alakítja ki Peking a város súlyos légszennyezési problémájának kezelésére - számolt be vasárnap az állami Hszinhua hírügynökség.
febr. 21
14:51
Daganatos betegségek - Életmentő gyógytorna? (WebBeteg)
A gyógytornát a köztudatban olyan mozgásformaként tartják számon, amelyre elsősorban a balesetet szenvedett embereknek vagy a mozgáskorlátozottaknak van szükségük. Valójában viszont sok más betegségben, így a rákkal való küzdelemben is nagy segítséget tudnak nyújtani a szakképzett gyógytornászok.
febr. 21
17:00
Érkezik egy kis nyár - Időjárási szlalomot hoz a hét (Infostart)
Sok napsütéssel és helyenként 20 Celsius-fokos maximumokhoz közeli meleggel indul a hét, majd ismét borús, csapadékos időre kell számítani, éjszakánként mínuszok is lehetnek - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
febr. 21
18:12
A hatos lottó nyerőszámai és nyereményei (Infostart)
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 7. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
febr. 21
21:48
Szik Mátyás sorozatban harmadszor is Magyarország sommelier bajnoka (Infostart)
Szik Mátyás sorozatban harmadszor nyerte el a Magyarország sommelier bajnoka címet a vasárnap Budapesten megtartott Magyar Sommelier Bajnokságon.

Keresés