2016. március 6. vasárnap

márc. 6
16:00
Erre számíthatunk a jövő héten - Időjárás (Infostart)
A jövő héten is folytatódik a borús, többször csapadékos idő, a hét második felében erős, viharos szélre is készülni kell. A leghidegebb órákban fagypont körüli hőmérséklet is lehet, s helyenként nappal is csak 6 Celsius-fokig melegszik a levegő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.
márc. 6
16:51
Harc a gyerekkel az egészségéért (Infostart)
Az elhízás elleni harc évének hirdette meg 2016-ot az Összefogás a Gyermekek Egészségéért program. Magyarországon minden ötödik gyermek túlsúlyos - mondta az InfoRádióban a Házi Gyermekorvosok Országos Egyesületének szakmai alelnöke. Muzsai Géza hozzátette: ezzel az európai statisztika élén állunk.
márc. 6
17:27
A hatos lottó nyerőszámai és nyereményei (Infostart)
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 9. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
márc. 6
23:36
Hogyan hatnak a köptetők? (WebBeteg)
A köhögés olyan reflexes folyamat, melynek célja, hogy a légutakba jutó idegen anyagokat, és a feleslegben termelt váladékot eltávolítsa onnan. Bizonyos gyulladásos betegségek esetén, mikor túl sok vagy túl sűrű váladék termelődik, szükség van gyógyszerek alkalmazására, melyek megkönnyítik a váladék eltávozását.

Keresés