2008. január 12. szombat

jan. 12
6:10
Tóth Vera kidobta zenekarából expasiját (Blikk)
"Nem vagyok még teljesen túl rajta"
jan. 12
6:12
Tony Curtis felállt a tolószékből (Blikk)
Fehér rövidnadrágban mutatta meg magát
jan. 12
6:14
Britney Mexikóba akart szökni (Blikk)
Kényszergyógykezelésre akarta vitetni családja, ezért oldott kereket
jan. 12
6:16
Rúzsa Magdi nyomában (Blikk)
Többek között Oláh Ibolya, Tóth Gabi, Lola, a Fiesta és Dolhai Attila is jelentkezett a dalfesztiválra
jan. 12
6:18
Vágó leváltja Balázst (Blikk)
"Még izgalmasabb lesz a vetélkedő az új szabályokkal"
jan. 12
7:31
Harminc milliós biztosításáért ölték meg Editet (BorsOnline)
Biztosítási pénzért kellett meghalnia a kétgyermekes anyának, Narancsik Editnek - állítja a gyászoló édesapa. A fiatalasszony testét tavaly márciusban megpróbálták ellopni a császártöltési temetőből, ezért a rendőrség exhumáltatta. Így derült ki, hogy valószínűleg megmérgezték.
jan. 12
7:42
Mónika babával is vállalja a show-t (BorsOnline)
Január végén, legkésőbb február elején Mónika ismét munkába áll. Ekkorra ugyanis elfogynak a kibeszélő show előre felvett adásai. A műsorvezető néhány hétig még otthon babázik, de már a visszatérésén gondolkodik. Mónika kislányától, Olíviától teszi függővé az újabb forgatás dátumát, de jól tudja, hogy a show-nak folytatódnia kell.
jan. 12
7:53
Osztálytársa verte agyon Rolandot (BorsOnline)
Iskolai szóváltást követően, a nyílt utcán úgy megverte osztálytársa a 18 éves M. Rolandot, hogy a fiú a kórházban belehalt sérüléseibe. Az elkövető, K. Rajmund két ügyvéd jelenlétében feladta magát, és beismerte tettét.
jan. 12
8:04
Árammal égetik Claudia zsírját (BorsOnline)
Liptai Claudia csúcsformában van. A Mokka vörös démona az utóbbi hónapokban kemény fogyókúrába kezdett, hogy megszabaduljon a terhessége alatt felszedett kilóktól. A cél érdekében Claudia attól sem rettent vissza, hogy tűkkel és a testébe vezetett árammal fogyasszák. Az eredmény azonban elképesztő, a műsorvezető szexisebb mint valaha, aminek férje, Gesztesi Károly örül a legjobban.
jan. 12
8:09
Összetörte magát Monique Covet - fotóval (BorsOnline)
Üldözi a balszerencse az ismert pornószínésznőt, aki egy hét leforgása alatt eltörte a lábát, majd a bordáját. Utóbbit magának köszönheti, ugyanis látogatóba érkező barátainak bulit csapott, ami olyan jól sikerült, hogy újabb baleset érte. Nem ez volt az első eset, hogy ilyen súlyosan megsérült.
jan. 12
8:42
Tizenkét éves bandita támadta meg Bencét (BorsOnline)
Nem volt ismeretlen a rendőrök előtt az a 12 éves kisfiú, aki csütörtök délután a Blaha Lujza téren combon szúrta T. Bencét, hogy elvegye a fiú MP3 lejátszóját. G. I. P. és bandája ellen már több eljárás is folyik, a fővárosiak a gyerekek rémeként tartják őket számon.
jan. 12
9:09
Meghalt Hillary (BorsOnline)
Elhunyt a Mount Everest hőse, Edmund Hillary 88 éves korában. Az új-zélandi helymászó 1953-ban a világon először hódította meg a Föld legmagasabb hegycsúcsát, és azóta is aktív életet élt.
jan. 12
9:42
A 4 for Dance tagjai megütötték a főnyereményt (BorsOnline)
Egymilliót kaszál havonta a 4 for Dance. A Csillag Születik című műsor legnagyobb vesztesei nem bánkódtak sokáig az elbukott döntő után. Az együttes ki sem látszik a jól fizető fellépésekből, melyek bőven kárpótolják a táncos lábú srácokat.
jan. 12
10:08
Hűséges társat keresünk! (BorsOnline)
Répa gazdát keres! A Bors munkatársai fejükbe vették, hogy segítenek a kidobott kutyusoknak otthont találni. Tóth Verával - aki maga is szívén viseli az eldobott hűségek sorsát - ellátogattunk az Illatos úti Állategészségügyi Telepre, ahol a Megasztár győztese kiválasztotta a számára legkedvesebb kutyát.
jan. 12
10:14
Hollywoodi szextitkok 6. rész - Douglas "húgytablettával" tartja karban magát (BorsOnline)
Botránykönyvben teregette ki Hollywood szennyesét a világhírű magyar forgatókönyvíró, Joe Eszterhas. A már hazánkban is kapható Ördögi kulcs Hollywoodhoz című műből lapunk hatrészes sorozatot közöl, amelyből a sztárok mocskos titkai derülnek ki. A hatodik részben Michael Douglasről rántjuk le a leplet.
jan. 12
10:41
Karrierjét és párját is a keleti pózoknak köszönheti Andrea (BorsOnline)
Itthon nem találta a helyét, Amerikában négy év alatt karriert csinált Sávolt Andrea. A 34 éves magyar hölgy népszerű jógaoktató New Yorkban és Floridában, ahol a szerelem is rátalált.
jan. 12
11:13
Fényképezni sem lehet a Fehérvár tulajdonosát (BorsOnline)
Nagy változások vannak Fehérvárott. Új edző, sportigazgató, ügyvezető, kommunikációs igazgató, elnöki tanácsadó – látszik, hirtelen lett pénz a nemrégiben még koldussorban tengődő klubnál. Az sem titok, hogy a mentőövet Garancsi István (illetve az ő cége) dobta az egesületnek.
jan. 12
12:12
Orsit házassági ajánlatokkal bombázzák (BorsOnline)
Pflum Orsi meghódította Egyiptomot, az énekesnő néhány héttel ezelőtt az arab Arm Mostafával készített közös duettet, s a dal óriási sláger lett.
jan. 12
12:12
Árammal égetik Claudia zsírját (Habostorta)
A Mokka vörös démona az utóbbi hónapokban kemény fogyókúrába kezdett, hogy megszabaduljon a terhessége alatt felszedett kilóktól
jan. 12
12:23
A nap képe hétvégére - Raktár az egész világ (Habostorta)
Tóték bedobozoltak...
jan. 12
12:44
Áfát emel és járulékot csökkent a kormány? (BorsOnline)
A Pénzügyminisztériumban már a 2009-es adóváltozásokat tervezgetik. A kormány 4 forgatókönyvből választhat majd: a variációk között szerepel az egykulcsos adórendszer, adócsökkentés, az áfaemelés is. Kérdés, a kormány melyik verziót választja majd. Az biztos, a hónap végére minden kiderül.
jan. 12
13:11
Ostromolják a slágerlistákat az expólós szerzeményei (BorsOnline)
Gém Zoltán 40 évig a vízilabdának élt – 12 évig a BVSC játékosaként, később a vízilabda-szakosztály vezetőjeként –, újabban azonban édesapja, az ismert dalszövegíró, a Hamvadó cigarettavéget, vagy a Csinibabát jegyző G. Dénes György, azaz Zsüti babérjaira tör.
jan. 12
13:42
Abramovics fenékbe harapta fiatal kedvesét - fotóval (BorsOnline)
Roman Abramovics elvitte gyönyörű yachtjára huszonhat éves barátnőjét, Daria Zhukovát, akinek szemmel láthatóan nem igazán tudott ellenállni.
jan. 12
13:53
Ez történt január 12-én (Habostorta)
Megnyílt az első szupermarket, megalakult a Telefonhírmondó vállalat, megkezdődött a támadás a Donnál, ünnepel Howard Stern...
jan. 12
14:15
Nősül a biszexnek hitt Albert herceg (BorsOnline)
Monaco uralkodója, Albert herceg feleségül veszi kedvesét, Charlene Wittstockot. A herceg a násszal rácáfol a homoszexualitásáról szóló pletykáknak.
jan. 12
14:25
Időjárás előrejelzés (Habostorta)
Január 12., szombat délutánra és 13., vasárnap reggelre
jan. 12
15:08
Hollywoodi szextitkok / 6. rész (Habostorta)
Micheal Douglas "húgytablettával" tartja karban magát - derül ki Joe Eszterhas hollywoodi botránykönyvéből
jan. 12
15:13
Meglopták Maradonát (BorsOnline)
Több Diego Maradona-emléktárgy eltűnéséért felelős egy argentin üzletember. Emiatt az egykori argentin futballista beperelte Ernesto Texót.
jan. 12
16:14
Sarkozy munka helyett csajozik (BorsOnline)
Nicolas Sarkozy a jelek szerint PR-szempontokból szerepel annyit menyasszonyával, Carla Brunival, ennek ellenére Franciaországban rohamosan zuhan a népszerűsége.
jan. 12
17:15
Hamilton: hidegvérű profi lettem (BorsOnline)
Bár nyerő helyzetből maradt le a 2007-es Forma-1-s vb-címről, Lewis Hamilton roppant elégedett. Azt állítja, tavaly végleg felnőtt. A brit pilóta egy autós internetes lap kérdéseire válaszolt.

Keresés