2008. január 19. szombat

jan. 19
6:12
Márki Zsuzsi, a színész (Blikk)
A csinos lány nem hisz az egyéjszakás kalandokban
jan. 19
6:14
Széttépem azt, aki elszerette a nőm! (Blikk)
„Ha megtalálom, akkor csak orvosi bravúrral maradhat épségben!”
jan. 19
6:16
Erős Antónia a leghitelesebb nő (Blikk)
A hölgyeket ugyanolyan hitelesnek tartjuk, mint a férfiakat
jan. 19
6:18
Ideg- összeomlást kapott Tom Cruise (Blikk)
Homoszexuálisnak titulálják egy könyvben
jan. 19
7:27
Felajánlotta szerveit a téti ámokfutó (BorsOnline)
„Anyám, jöttem elbúcsúzni. Agyonütöttem a volt főnöknőmet, most pedig meghalok” – ezekkel a szavakkal ébresztette szüleit B. László, majd elővette a puskáját, és lesben állt a szobaablaknál. Az első lövés nem sokkal később dördült el. Hason találta H. Pétert, Tét körzeti megbízottját. Ezután elszabadult a pokol: László őrült lövöldözésbe kezdett, végezetül pedig fejbe lőtte magát.
jan. 19
7:37
A Nagy Fogyás: Bogi szívesen lenne szilikonkeblű nyuszilány (BorsOnline)
Bogi, a Nagy Fogyás játékosa a Playboy címlapjára kívánkozik. A csinos lány azt tervezi, hogy február elejére eléri a hatvannégy kilós álomsúlyt, majd sebészkés alá fekszik. Bogi úgy érzi, hogy mellplasztikája után tökéletes lesz a teste, ezért szívesen megmutatná egy férfimagazin olvasóinak is.
jan. 19
7:48
Ismét Pesten látták a 12 éves román gonosztevőt (BorsOnline)
Már tegnap reggel nem találták az ágyában a nevelői azt a 11 éves kisfiút, akit szerdán vittek vissza Magyarországról Romániába. Budapesten viszont az esti órákban többen látni vélték.
jan. 19
7:59
Brutálisan összeverték iskolatársai a 14 éves Arnoldot (BorsOnline)
Megalázó körülmények között ütötték és rugdosták T. Arnoldot évfolyamtársai, a szegedi Makkosházi Általános Iskola előtt. Mindezt közben videóra vették, és interneten nézegették. A 14 éves fiúnak csupán annyi volt a bűne, hogy nem szeret focizni.
jan. 19
8:15
Tasnádi: csak ürügy volt a levél (BorsOnline)
Csak ürügyként írta Tasnádi Péter egy levélben, hogy szakértőkre kér 3 millió forintot - állította a Borsnak maga a vállalkozó, miután az egyik televízió a levéllel próbálta bizonyítani, hogy ennyiért vesztegette meg az igazságügyi szakértőket.
jan. 19
8:42
Boros: át akarják játszani az értékes Fradi-ingatlant (BorsOnline)
Nehéz kiigazodni Fradi-ügyben, mindenki mondja a magáét, ötödik sikertelen pályázat után. Az FTC gondjait Kevin McCabe, a Sheffield United elnöke megoldhatta volna: benyújtotta pályázatát a Fradi ingatlanokra. A tender a Kincstári Vagyon Igazgatóság szerint érvényes volt, ám az év eleje óta jogutódjának számító Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. szerint eredménytelen a pályázat.
jan. 19
9:11
Santana lesz a Kapcsolat (Habostorta)
Carlos Santana lesz az idei Kapcsolat koncert külföldi sztárvendége június 28-án a Felvonulási téren
jan. 19
9:16
Mennyit ér a hazai fizetés? - Padlót fogott a pannon puma (BorsOnline)
Idén már valamelyest emelkedhet a hazai reálkereset, azaz a fizetésünk vásárlóereje - adtak gyors prognózist lapunknak a közgazdászok a 2008-as év gazdasági kilátásairól. Átütő, pozitív változást legkorábban 2009-re jósolnak a lapunk által megkérdezett szakemberek. A koalíció választási ígéreteiben pannon pumaként emlegetett gazdasági fellendülésnek egyelőre nyoma sincsen.
jan. 19
9:43
Száz gárdista menetelt a Józsefvárosban (BorsOnline)
Se nem fasiszta, se nem cigányellenes a Magyar Gárda demonstrációja. Csupán a múlt héten meggyilkolt fiúra emlékezünk a gyertyagyújtással - mondta a Borsnak Vona Gábor, a szervezet alapítója a tegnap kora esti, józsefvárosi felvonulásukról. A demonstráció előtt fél órával gyülekeztek a Magyar Gárda tagjai és a szimpatizánsok, a VII. kerületben, ahol az egy hete meggyilkolt fiúra emlékeztek,…
jan. 19
9:54
Ez történt január 19-én (Habostorta)
Piacra került a Scrabble, 50 éves lenne Jimmy, ünnepel Anthony Edwards...
jan. 19
10:15
Elrabolta Lorena szívét a No Thanx gitárosa (BorsOnline)
Új szerelmespárral gazdagodott a hazai celebvilág. Két fiatal tehetség talált egymásra, a No Thanx gitárosa, és a Jóban-rosszban színésznője. Bár a kapcsolat még csak néhány hete tart, teljes az összhang Peti és Lorena között.
jan. 19
10:27
Dugó helyzet: Még két évig áll a bál a Keletinél (BorsOnline)
Tétova autósok koccannak, a sietősek pedig dudálnak nap mint nap a Keleti pályaudvar főépülete előtt az elterelések miatt. A Rákóczi út Keleti pályaudvarnál lévő részét a 4-es metró Baross téri állomásának építése miatt lezárták tavaly októberben, azóta áll a bál, és ez még két évig így marad – ígéri a Fővinform.
jan. 19
10:44
Nem jön be a gruppen a magyar szépségeknek (BorsOnline)
Ugyanannyit ábrándoznak a jó szexről a nők, mint a férfiak, legfeljebb nem vallják be. Erre a következtetésre jutott egy nemzetközi kutatás, amely szerint a különbség mindössze abban van, hogy a hölgyek mást és máshogy akarnak. A szépek és híresek, elmondásuk szerint, Magyarországon is szoktak fantáziálni, de a gruppen szex az már nekik túl meredek.
jan. 19
10:46
Mentsük meg Picur életét! (BorsOnline)
Picur gazdát keres! A Bors munkatársai továbbra is segíteni szeretnének az elhagyott kutyáknak otthont találni. Ezúttal Molnár Anikóval mentünk az Illatos úti Állategészségügyi Telepre, ahol kiválasztotta az ő kis pártfogoltját.
jan. 19
10:56
Bamako-rali: Belógtak Marokkóba a magyarok (BorsOnline)
Már Afrikában száguldoznak a Budapest-Bamako-rali résztvevői, az igazi megpróbáltatások azonban még csak most várnak rájuk. A mezőny tagjai közül volt, aki lekéste a kompot, az egyik páros pedig azért vesztegetett el két napot, mert odahaza felejtették az autó forgalmiját.
jan. 19
11:12
Annusék fizetnek, de vajon miből? (BorsOnline)
Azt ugyan nem tudtuk meg, miből, de időben fizet Annus Adrián és Fazekas Róbert, akiket a 2004-es athéni olimpián szerzett aranyérmeiktől a doppingszabályzat előírásainak megsértése miatt fosztottak meg.
jan. 19
11:45
Utasi Árpi minden lépését óvja Fábry (BorsOnline)
Fábry Sándor testőrként védi Utasi Árpit. A showman minden alkalmat megragad, hogy megóvja védencét a sajtó rohamától. Sándor valóban felelősséget érez a kisfiú iránt, egy minapi tévéfelvételre például hívatlanul toppant be, hogy a falusi mesemondó érezze, minden helyzetben mellette áll.
jan. 19
12:12
Kirakatrendezővel csalja feleségét a spanyol király (BorsOnline)
A 70 éves János Károly csalja a királynőt. A spanyol uralkodó 18 éve tart szeretőt, de mindemellett az elmúlt évtizedekben számtalan ágyasa is volt - olvasható abban a könyvben, melyben az uralkodó barátja rántja tárja fel egy külkönös szerelmi háromszög pikáns részleteit.
jan. 19
12:23
Faith Hill térdműtét után lábadozik (Habostorta)
A 40 éves énekesnő egy régi, gimnáziumi sérülése miatt került a műtőasztalra...
jan. 19
12:40
Kirabolták Norbit (Blikk)
A „fogyasztómester” autójából szerdán délelőtt a szentendrei HÉV-végállomás közelében emeltek ki egy hatalmas mappát, amelyben számos értékes dokumentum volt
jan. 19
12:42
Szenes Iván befogadta az átvert hitelezőt (Blikk)
Erzsébet kölcsönadott Cininek, emiatt lett hajléktalan
jan. 19
12:45
Félmillió nézőnek fújta a nótát Ádám (BorsOnline)
Hiába játszott többször is hatalmas fesztiválokon Török Ádám, még a sokat látott muzsikus is elképedt egyik amerikai fellépésén. A fuvolista-énekes szeme először a gigantikus hangcucc láttán kerekedett el, amikor a philadelphiai szuperkoncerten színpadra lépett. Nem volt véletlen az óriási hangfalerdő: a zenész produkcióját ugyanis félmillió ember várta.
jan. 19
12:56
Kirakatrendezővel csalja feleségét a spanyol király (Habostorta)
A 70 éves János Károly csalja a királynőt. A spanyol uralkodó 18 éve tart szeretőt, és az elmúlt évtizedekben számtalan ágyasa is volt
jan. 19
13:07
Összeomlás szélén Molnár Anikó (Blikk)
A szőke lányt karácsony előtt hagyta el a párja, Angelo, s azóta sem lehet tudni, mi lesz velük, s a házassági, családalapítási terveikkel
jan. 19
13:13
100 millió dollárra perel Tom Cruise (BorsOnline)
Andrew Morton olyannyira felbőszítette Tom Cruise-t legújabb könyvével, hogy a színész ki akarja őt forgatni vagyonából. A hollywoodi világsztár 100 millió dolláros kártérítést követel.
jan. 19
13:24
A nap képe - Hollywood csókjai / 2. (Habostorta)
Lindsay Lohan, Will Smith, Beyoncé
jan. 19
13:45
Bepasizott Bella, a pécsi zebracsikó (BorsOnline)
Kiválóan érzi magát új helyén, a pécsi állatkertben Bella, a zebracsikó. Az ifjú zebrahölgy a nyíregyházi vadasparkban született, onnan utazott a dunántúli városba még novemberben. Kezdetben nagyon félénk, ijedős volt, de az elmúlt hónapokban belakta új kifutóját.
jan. 19
13:56
Fábry nem felejtette el a kis mesemondót (Blikk)
A showman csütörtökön lepte meg a „legfényesebb kiscsillagot”
jan. 19
14:12
Britney megmutatta punciját a halálára váró firkászoknak - fotókkal (BorsOnline)
Öngyilkos akar lenni Britney Spears. A világ egyik legnagyobb hírügynöksége már fel is készült, és megírta az énekesnő búcsúbeszédét, hogy szükség esetén mihamarabb leközölhessék a hírt. Spears halálára készülnek alkalmazottai, sőt hozzátartozói is.
jan. 19
14:44
Bobby Fischer köpött a tilalmakra (BorsOnline)
Hatvannégy éves korában egy reykjavíki kórházban meghalt az Egyesült Államok első és mind ez idáig egyetlen sakkvilágbajnoka, Bobby Fischer. Bár a halál okát nem jelentették, lapunk úgy értesült, heresérvvel műtötték, majd veselégtelenség lépett fel.
jan. 19
15:16
Egy óráig volt halott, majd felkelt a szörfös (BorsOnline)
57 percig nem volt pulzusa, és nem vett levegőt az a szörfös, akit elsodort egy hatalmas hullám Dél-Afrika partjainál. A halál beálltának megállapítása után azonban kinyitotta a szemét, és lélegezni kezdett.
jan. 19
15:43
Együtt küzd a méhnyakrák ellen Marsi Anikó és Ördög Nóra (BorsOnline)
Marsi Anikó és Ördög Nóra lett a Méhnyakrák Megelőzési Hét két arca. Mindketten örömmel vállalkoztak a feladatra, mert pontosan tisztában vannak az ügy fontosságával.
jan. 19
16:16
Vasalatott tett a puncijára Carmen Electra - fotóval (BorsOnline)
Carmen Electra erényövet kapott legújabb filmjében. Az egykori dögös Baywatch lány nemrég adott ki egy DVD-t melyen szextanácsokat osztogat a háziaszonyoknak.
jan. 19
17:15
Bőréből klónozta magát a professzor (BorsOnline)
Egy tudós a világon először klónozta önmagát. Samuel Wood - a világ első klónbirkájához, Dollyhoz hasonlóan - a saját bőrszövetéből vett DNS-t fecskendezte embriókba.

Keresés