2008. január 2. szerda

jan. 2
6:12
Gyógynövényt termeszt Kefír (Blikk)
Kefír anoderma gombából készült gyógynövényekkel foglalkozik
jan. 2
6:14
Fogadkoznak, de minek? (Blikk)
Külföldi sztárjaink is előszeretettel ígérnek meg ilyenkor mindent
jan. 2
6:16
Növényi Norbert újra szerelmes (Blikk)
Jelenlegi kedvese a megszólalásig hasonlít korábbi élettársára
jan. 2
6:18
Brit sztárok a Viszkis-filmben (Blikk)
Dobray György új játékfilmjében főbb szerepeket jó nevű brit előadók alakítják majd
jan. 2
6:20
Jimmyt nem lehet elfelejteni (Blikk)
Hét évvel ezelőtt egy golyó kioltotta Jimmy életét!
jan. 2
7:26
Színészkocsmát nyit Bajor Pesten (BorsOnline)
Minden pénzét rátette, hatalmas kölcsönöket vett fel, hogy megvalósíthassa élete álmát a népszerű színész, aki a művészklub megnyitásával már a jövőjére is gondol.
jan. 2
7:32
Gryllus Dorka és Oroszlán Szonja kifutón pucérkodott (BorsOnline)
Megkésve bár, de hazánkba is betört Hollywood legújabb divatőrülete. Míg a tengerentúlon sorra villantak ki a hírességek ruhái alól legintimebb testrészeik, addig nálunk ezidáig szemérmesen takargatták bájaikat a hölgyek. Mára azonban Oroszlán Szonja, Nyertes Zsuzsa, de még Medveczky Ilona is megirigyelte a külföldi csillagok, Britney Spearsnek és Sophie Marceau sikerét, így idén megismerhettük a…
jan. 2
7:34
Egy fillért sem fizetett vissza tartozásaiból Zalatnay (BorsOnline)
Hiába állt munkába több mint egy éve Zalatnay Sarolta, a harminchárom károsult mindeddig egy fillért sem látott az énekesnő több millió forintos tartózásából. Bár Kolozsi Sándor vállalkozó pert nyert Cini ellen, és jogerős végrehajtási határozattal is rendelkezik, nem jut hozzá a pénzéhez, mivel papíron nincs vagyona az énekesnőnek.
jan. 2
7:37
Két kilométert vánszorgott az életéért Tibor (BorsOnline)
Először a Borsnak adott interjút az a peresznyei mozgássérült férfi, akit december elején négy kaukázusi juhászkutya csaknem halálra marcangolt, és a hidegben félmeztelenül két kilométert vánszorgott, hogy segítséget kérjen.
jan. 2
8:08
Tinisztárból szexis nővé érett Lola - fotóval (BorsOnline)
Lolát eddig mindenki tinisztárként emlegette, ám a bájos kislány – a róla készült fotók tanúsága szerint – az évek során igazi dögös nővé cseperedett. Ennek ellenére sem formás testével, hanem tehetségével szeretne kitűnni.
jan. 2
8:34
Így tanítja vezetni fiát Brad Pitt (Blikk)
A színész egy építkezési területen mutatta meg örökbefogadott kisfiának a vezetés örömeit
jan. 2
8:40
Méterekkel a föld felett fut János (BorsOnline)
Míg mások a járdán sétálnak, addig a Gebei János magasról szemléli a világot. Ugyanis létrán araszolva készül megtenni Szolnoktól - Budapestig a mintegy 100 kilométeres távot. Ha sikerül, a Guinness rekordok könyvébe is bekerülhet.
jan. 2
9:01
Menekülnek a tolakodó hódolók elől (Blikk)
Korda György őrülten féltékeny a Klárikát ostromló fiatal hódolókra
jan. 2
9:06
Ők lettek a legszexisebb pasik! (Blikk)
A Blikk.hu olvasói a magyar szívtiprókra szavaztak! A legszexisebb férfiakat kereső szavazásunkat toronymagasan Tommyboy nyerte.
jan. 2
9:07
Ruttkai lánya: Latinovits nem öngyilkos lett (BorsOnline)
Királynő volt a színpadon, nagybetűs NŐ és anya. Ruttkai Éva Mosolyára és alakításaira nemzedékek emlékeznek. Eljátszott több, mint félszáz filmszerepet. Ő volt Júlia, Anna Karenina, Szent Johanna és Natasa. Soha nem heverte ki, hogy tragikusan korán elvesztette élete szerelmét, Latinovits Zoltánt. Szilveszterkor lett volna nyolcvan éves. A színésznőre lányával, Gábor Júliával készített…
jan. 2
9:23
Igazából nem is akarok gyereket (BorsOnline)
“Már rettegve várom a karácsonyt, mert megint elkezd bombázni a család az unokatémával. De én már egy ideje tudom, hogy igazából nem akarok gyereket. 32 éves vagyok és eddig nem kapott el a babázhatnék, és szerintem ezután sem fog. Megmondhatom ezt másoknak vagy inkább tartsam titokban, mert nem tartanak majd igazi nônek?” Melinda, Dunaújváros
jan. 2
9:40
Ágyéka bánta a tűzijátékot (BorsOnline)
Szorgos hangyaként dolgoztak szilveszter éjszaka a mentőszolgálat munkatársai, akiket mintegy 350 esethez riasztottak. A lánglovagokat sem kímélték újévkor, hiszen 111 esetben vonultak ki. A fővárosi rendőrök két késelésnél helyszíneltek, míg a a civilek átadták magukat a bolondok ünnepének. A bulizás utáni romeltakarítás délutánig húzódott.
jan. 2
10:10
Viktoria Swinger a rezgő kütyükre gerjed (BorsOnline)
Kis has, vibráló gyűrű, váratlan időpont? Vajon mitől lesz a legörömtelibb a szex? Csokorba gyűjtöttük olvasóinknak azokat a legkiválóbb módszereket, amelyekkel az újévben feldobhatják nemi életüket a párok.
jan. 2
10:22
Kivillant Oroszlán Szonja melle a kifutón - fotóval! (Habostorta)
Íme 2007 váratlan meztelenkedései hazánkban - a szép Oroszlán Szonjával a szép ruha babrált ki...
jan. 2
10:27
Szívműtéte volt Paul McCartney-nak (Blikk)
Szívműtéte volt Sir Paul McCartney-nak – hozták nyilvánosságra a brit lapok. A 65 éves sztáron angioplasztikát végeztek: a rutinműtétnek számító beavatkozással az ereket, azaz a szív véráramlását állítják helyre. Néhány nap után el is hagyhatta a kórházat, de a műtét hírét mindezidáig titkolta.
jan. 2
10:39
Csak erős idegzetűeknek: még drágább az életed! (BorsOnline)
Ha január, akkor áremelések és jogszabályváltozások. Budapesten a kormány által előrejelzettnél is drágább lesz az élet, szinte minden szolgáltatás ára az inflációnál nagyobb mértékben emelkedik.
jan. 2
10:50
Ez történt január 2-án (Habostorta)
Visszalőtt a kakas Jimmynél, elkészült az első Hold-fénykép, eltörölték a kínvallatást, megjelent a Pesti Hírlap, ünnepel Tia Carrere
jan. 2
11:07
A nap képe - Sting (Habostorta)
Nemrég hálószobájukat láthattuk, most a tantra terápia gyakorlati megvalósítása van soron...
jan. 2
11:07
Fábry Sándor átügetett az újévbe - fotóval (BorsOnline)
Több ezren látogattak ki a Kincsem Parkba az óesztendő utolsó napján. Az Ügetőszilveszteren a profik mellett sulkyba ültek az őket idéző sztárok is, akik közül a kis Nyilasi, azaz Bálint, illetve Kőbán Rita volt a leggyorsabb. Ez utóbbi futamban álomszerű rajt után csúszott vissza a hatodik helyre Fábry Sándor.
jan. 2
11:09
Színészkocsmát nyit Bajor (Habostorta)
Minden pénzét élete nagy álmának megvalósítására tette, és hatalmas kölcsönöket vett fel Bajor Imre
jan. 2
11:19
Tinisztárból szexis nővé érett Lola (Habostorta)
Lolát eddig mindenki tinisztárként emlegette, ám a bájos kislány - a róla készült fotók tanúsága szerint - dögös nővé cseperedett
jan. 2
11:37
Időjárás előrejelzés (Habostorta)
Január 2., szerda délután
jan. 2
11:37
Sólyom: Nem a gazdasági adatok a legfontosabbak! (BorsOnline)
Szolidaritás, összefogás, közös jövőkép, belső iránytű - Sólyom László köztársasági elnök szerint ezek kellenek ahhoz, hogy Magyarország kilábaljon nehéz helyzetéből.
jan. 2
12:11
Paris Hilton lefeküdt Federline-nal (BorsOnline)
Paris Hilton lecsapott exbarátnője, Britney Spears volt férjére. Kevin Federline eddig leginkább zűrös magánéletével tűnt ki, így nem csoda, hogy a két híresség végül egymás mellett kötött ki.
jan. 2
12:22
Napi deles - Brian élete (Habostorta)
Boldogok a heringek, mert ők fogják örökölni a Földet...
jan. 2
12:24
Egy fillért sem fizetett vissza tartozásaiból Zalatnay (Habostorta)
Hiába állt munkába több mint egy éve Zalatnay Sarolta, a harminchárom károsult mindeddig állítólag egy fillért sem látott
jan. 2
12:38
Ringben osztja a pofonokat Bárdosi (BorsOnline)
Egyre több birkózó próbál szerencsét az MMA-ban. A Mixed Martial Arts nevű küzdősportág legújabb ígérete Bárdosi Sándor. A korábban a birkózószőnyegen olimpiai ezüstérmet, a szumósportban Eb- és vb-címet szerzett Bárdosi útját sokan egyengetik.
jan. 2
13:10
Pornózott az egészségügyi miniszter (BorsOnline)
Pornfilmekben játszott főszerepet a maláj egészségügyi miniszter. Chua Soi Lek bevallotta, hogy ő szerepel a DVD-ken, de posztjáról nem hajlandó lemondani, a kormány pedig börtönnel sújtja azokat, akik sokszorosítják a felvételeket.
jan. 2
13:20
Paris Hilton lefeküdt Federline-nal (Habostorta)
Úgy tűnik, Paris Hilton lecsapott exbarátnője, Britney Spears volt férjére, Kevin Federline-ra
jan. 2
13:42
Döglött egér volt a sörösüvegben (BorsOnline)
Előbb kórházba ment, majd a megyei fogyasztóvédelmi irodához (OJPC) fordult egy román miután felfedezték, egy döglött egér – vagy patkányfióka – van a vacsorához vásárolt sörben.
jan. 2
13:53
Egy ágyban Zimány Linda és Debreczeni Zita (Blikk)
Néha még ruháikat is megosztják egymással
jan. 2
14:09
Nóra öltözteti Mátyás királyt (BorsOnline)
Meseországba csöppen, aki belép dr. Simon Gáborné babaszobájába. Történelmi jelenetek, mesék, vagy éppen a Holdra szállás elevenedik meg. Nóra saját kezűleg varrja a ruhákat babáira immár 30 éve.
jan. 2
14:36
Pflum Orsi bevette magát arabföldre (Habostorta)
Az egykori megasztáros Pflum Orsi nemzetközi karriert épít, az év utolsó napjaiban partnerénél járt Kairóban...
jan. 2
14:42
Megmutatta melleit a BB-sztár, hogy továbbra is híres maradjon – fotókkal (BorsOnline)
Aisleyne Horgan-Wallace megtalálta a módját, hogyan maradjon a figyelem központjában még legalább 12 hónap erejéig. A brit Big Brother 27 éves szépsége ruha nélkül fotóztatta magát.
jan. 2
15:09
Renee halálra zabálta magát - sokkoló fotóval (BorsOnline)
Az alig 29 évesen elhunyt Renee Williams tragédiáját mutatja be ma a brit Channel 4 tévécsatorna, aki féktelen étvágya és leromlott egészségi állapota miatt a világ legkövérebb asszonya lett.
jan. 2
15:20
Fábry Sándor átügetett az újévbe - fotóval (Habostorta)
Több ezren látogattak ki a Kincsem Parkba az óesztendő utolsó napján. Az Ügetőszilveszteren a profik mellett sztárok is indultak
jan. 2
15:41
Felgyújtotta terhes lányát és annak családját, mert nem tetszett neki a veje (BorsOnline)
Rágyújtotta lánya családjára a házat egy indiai származású amerikai férfi, mert nem tetszett neki a veje. A tűzben hárman vesztették életüket, illetve a nagyapa meg nem született unokája is meghalt.
jan. 2
16:08
Manson: öngyilkos akartam lenni Dita miatt (BorsOnline)
A bíróság kimondta Marilyn Manson és Dita Von Teese válását. A furcsa pár két év után döntött úgy, hogy véget vet házasságának. Mindketten a másik felet okolják a kapcsolat megromlásáért. Mansont annyira megviselte az együttélés, hogy még öngyilkosságon is gondolkodott.
jan. 2
16:08
Golyózápor (Shoot 'Em Up) (Habostorta)
Michael Davis rendező jól összekeverte a kellemest a harcossal: az évtized brit színészének kezébe stukkert adott, melléje meg egy talján istennőt
jan. 2
16:19
Volt haj, nincs haj (Habostorta)
Carles Puyol a Barcelona labdarúgócsapatának kapitánya a Real Madridtól elszenvedett vereség után, levágatta hosszú haját
jan. 2
16:40
Camilla miatt betegedtek meg a Queen Victoria utasai (BorsOnline)
Legalább nyolcvan utas betegedett meg a Queen Victoria hajó második útján. A rossznyelvek szerint minderről Camilla, Károly herceg felesége tehet, pontosabban ő átkozta meg a tengerek új királynőjét, amikor a felavatási ceremónián nem törte el a pezsgősüveget.
jan. 2
16:51
PlayStation 3: A Sony a HDD-k cseréjére bátorít (Habostorta)
A Sony már eleve úgy álmodta a PlayStation 3 konzolt, hogy mindent szempontból időt álló legyen...
jan. 2
17:07
Magánkopók szerint Maddie él (BorsOnline)
Már nemcsak a szülők, hanem az általuk megbízott nyomozóiroda munkatársai is úgy vélik, hogy Maddie McCann még él. Elméletük szerint Marokkóban tartják fogva a kislányt, sokan azonban úgy vélik, hogy a nyomozók hiú reményekkel kecsegtetik a családot.
jan. 2
17:56
Jó üzlet macsó papának lenni (Blikk)
Elégedettek a Macsópapák. A Gesztesi Károly (44), Bochkor Gábor (43) és Árpa Attila (36) élményei nyomán született könyv ugyanis karácsonyig az eladási listák élére került
jan. 2
18:07
Hőség, homok és banditák fárasztják a megamezőnyt (BorsOnline)
Szombaton a portugál fővárosból nekirugaszkodik a mezőny a 30. Dakar Ralinak. Motorosok, autósok, kamionosok január 20-ig 9273 km-es távon teszik próbára magukat és gépeiket. Magyar részről két motoros, 4-4 autós és kamionos egység próbálkozik.

Keresés