2008. január 20. vasárnap

jan. 20
7:14
Kinek hisz Magyarország? (Blikk)
A Blikk és a TNS Hungary felmérése szerint Vágó István az ország leghitelesebb személyisége.
jan. 20
7:16
Rudolf Péter: Mintha 120 éves lennék... (Blikk)
A színész-rendezőt a Puskás-filmről faggattuk
jan. 20
7:18
Jimmyért szólt a mise (Blikk)
A Király 50. születésnapjára emlékeztek
jan. 20
7:20
Karsai Zizi vakrandin ismerte meg a párját (Blikk)
Fogalma sem volt, hogy fest Margl Tamás olimpikon
jan. 20
7:22
Uri Geller: Unom a kanalat (Blikk)
BUDAPEST – Már nem sok fantáziát lát a kanalak hajlítgatásában, és az sem érdekli igazán, mennyi pénze van a bankban. A TV2 Napló mai adásából kiderül, hogy az új műsorával német nézettségi rekordokat döntögető Uri Geller (61) azokat szeretné meggyőzni a tehetségéről, akik kuruzslónak tartják.
jan. 20
7:24
Kapócs Zsóka álmában is énekel (Blikk)
BUDAPEST – Egyre nehezebben tud- – Egyre nehezebben tudja elviselni családja Kapócs Zsókát, ugyanis a bemutató közeledtével a színésznő reggeltől estig mindenhol csak Karády-dalokat énekel.
jan. 20
7:26
Zeta-Jones lesz a mi Sisink! (Blikk)
LOS ANGELES – Catherine Zeta-Jones (38) alakítja Erzsébet királynőt, Tom Hanks (51) pedig Ferenc József császárt a készülő hollywoodi filmben. A Kurier információja szerint már fix a szereposztás, a forgatókönyv, és a helyszíneket is egyeztették.
jan. 20
7:27
Soma: - Claudia nekem nem ellenfél! (BorsOnline)
A Megasztár szigorú ítésze, az extravagáns énekesnő, Soma saját showműsorral tér vissza a képernyőre. Mamagésát híreink szerint az egyik nagy kereskedelmi csatorna szerződteti, ez esetben pedig méltó ellenfélre akadt Liptai Claudia, aki talk-show-jával manapság egyeduralkodó a piacon.
jan. 20
7:38
STORY GÁLA - Balázs: Magamnak adnám a Story-díjat! (BorsOnline)
Tévésztároktól, pozenészektől hemzsegett tegnap este a budapesti Nagykörút, a Story magazin munkatársai ugyanis – immár kilencedik alkalommal – hívták össze a legnépszerűbb művészeket az általuk alapított Ötcsillag-, és Story Érték díjátadójára. A két nagy rivális, Vágó István és Sebestyén Balázs az esemény előtt saját és kollégája esélyeiről nyilatkozott. Ekkor még egyikük sem tudta: ők ketten…
jan. 20
7:49
Sokkolta a téten meglőtt rendőrt, hogy kivették veséjét (BorsOnline)
Magához tért H. Péter, az a rendőr, akit B. László hasba lőtt péntek reggel Téten. A törzszászlósnak kivették az egyik veséjét, jelenleg az intenzív osztályon fekszik. Orvosai szerint két hónap múlva újra dolgozhat. Pétert ugyan sokkolta a lövés, de egyáltalán nem vette el a kedvét a rendőri hivatástól.
jan. 20
7:59
Kiégették Steiner Kristóf szívét (BorsOnline)
Új életet kezdett Steiner Kristóf. A műsorvezető speciális katéteres beavatkozáson esett át, melynek következtében megszabadult szívbetegségétől. Kristóf, miután szerdán gyógyultan hagyta el a kórházat elhatározta: gyökeresen változtat életmódján.
jan. 20
8:15
Tommyboy is Pesten látta a késelő fiút (BorsOnline)
Tommyboy a Való Világ egykori villalakója szerint ismét Budapesten van Krisztián, az a fiú, akit szerdán vittek vissza Romániába, miután a Blaha Lujza téren megkéselt egy 15 éves iskolást.
jan. 20
9:15
Tüntetés, petíció, himnusz a Fradiért (BorsOnline)
Értetlenkedő turisták, kordon, néhány rendőrautó és rengeteg ember zöld-fehér sállal, zászlóval és transzparenssel. Ez a kép fogadta tegnap délután a József nádor téren sétálókat, ugyanis a Ferencváros Szurkolók Szövetsége által meghirdetett békés tüntetésen mintegy ezer ember – elsősorban Fradi-szimpatizáns – gyűlt össze, hogy tiltakozzon az elmúlt napok döntései ellen.
jan. 20
9:58
Soma: Claudia nekem nem ellenfél! (Habostorta)
A Megasztár szigorú ítésze, az extravagáns énekesnő, Soma saját showműsorral tér vissza a képernyőre
jan. 20
10:14
Lelógott a ferihegyi kifutóról az ukrán gépóriás - fotóval (BorsOnline)
Egy napot vártunk rá, de megérte: leszállt Magyarországon a világ legnagyobb repülőgépe. A Myrian, vagyis „Álom” névre keresztelt ukrán gépóriás a Ferihegyi repülőtér legnagyobb kifutópályáján landolt, és még ott is lelógott a betonról.
jan. 20
10:46
Színt csempésznek életünkbe a díszmadarak (BorsOnline)
Díszmadarak évszázadok óta élnek az ember társaságában. Nem véletlenül: a háziasított, elsősorban Ausztráliából és Afrikából származó jószágok szó szerint is színt, vidámságot csempésznek a hétköznapokba. Alábbi összeállításunkban a legkedveltebb fajokat mutatjuk be.
jan. 20
11:13
George Michael hatmillióért írja meg élettörténetét (BorsOnline)
Botránykönyv készül George Michael életéről. Az énekes végre hivatalosan is megerősítette: maga veti majd papírra történetét, ígérete szerint nyíltan beszél homoszexualitásáról, drogbotrányairól, és egykori kedvese, a brazil Antonio Feletta haláláról is.
jan. 20
11:24
Ez történt január 20-án (Habostorta)
Szabadalmaztatták a hullámvasútat, felfedezték Hawaii-t, először ült össze az angol parlament, ünnepel Lorenzo Lamas...
jan. 20
11:40
Időjárás előrejelzés (Habostorta)
Január 20., vasárnap délutánra
jan. 20
11:57
Hollywood csókjai / 3. (Habostorta)
Jessica Simpson, Wentworth Miller, Katharine McPhee
jan. 20
12:13
Fotósra támadt Gwyneth Paltrow férje - fotóval (BorsOnline)
A zenész Chris Martin akkor bántalmazott egy fotóriportert, amikor az meg akarta örökíteni, amint Gwyneth és ő távozik a new yorki The Mount Sinai kórházból.
jan. 20
12:23
Annusék fizetnek, de vajon miből? (Habostorta)
Azt nem tudni miből, de időben fizet Annus Adrián és Fazekas Róbert, az olimpiai aranyérmeiktől megfosztott két élsportoló
jan. 20
13:12
Lepkeagy vezérli a robotot (BorsOnline)
Lepkeagy és -szem irányítja az arizonai Higgins professzor által megépített robotot. A kutató állítja, hogy molylepkével kombinált gépezete azért küzdi le az útjába kerülő akadályokat, mert arra reagál, amit a rovar lát. Ez az újítás a harcmezőkön, de a hétköznapi életben is nagy segítségünkre lehet. Igaz, sokakat inkább aggodalommal tölt el az új irányt vett robotika.
jan. 20
14:17
Lindsay Lohan hullaházba került (BorsOnline)
Sorozatos ittas vezetés- és kábítószerügyei miatt meghökkentő büntetésre ítélte a Kaliforniai bíróság Lindsay Lohant. A botrányhősnővé avanzsált színésznőnek hullaházban kell ledolgoznia a közmunkát.
jan. 20
15:16
Oscar-botrány: Indián nőt küldött maga helyett a gálára Marlon Brando (BorsOnline)
Mesébe illő fényűzés, pazar külsőségek és világsztárok minden mennyiségben – az Oscar -gála hosszú esztendők óta a világ legrangosabb filmes eseménye. Időről időre nézők millióit vonzza a képernyő elé ez a látványokban – és olykor botrányokban – bővelkedő díjátadó. Idén a szokásosnál is nagyobb balhé ígérkezik, hiszen egyelőre úgy tűnik, hogy a forgatókönyvírók sztrájkja miatt egyetlen híresség…

Keresés