2007. június 17. vasárnap

jún. 17
20:54
Úszás, Monaco: Boulsevicz Beatrix olimpiai "A" szintet úszott (She)
A pekingi olimpiai részvételhez szükséges "A" szintet megúszva lett bronzérmes Boulsevicz Beatrix (képünkön) Monacóban 200 pillangón, a Mare Nostrum elnevezésű nemzetközi sorozat harmadik, befejező állomásán.
jún. 17
20:57
Hamilton Alonso előtt maradt (Infostart)
Sorozatban második Forma-1-es futamát nyerte meg Lewis Hamilton. A McLaren angol sztárja - Montreal után - rajt-cél győzelmet aratott az Egyesült Államok Nagydíján. A második csapattársa, a címvédő Fernando Alonso lett. A Ferrari pilótái közül a brazil Felipe Massa lett a harmadik, a finn Kimi Raikkönen a negyedik.
jún. 17
21:31
Egyesült Államok Nagydíja: Hamilton győzött (Behaviour)
Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes brit pilótája nyerte az 58. Forma-1-es gyorsasági világbajnokság hetedik futamát, az Egyesült Államok Nagydíját. Hamilton mögött csapattársa, a spanyol Fernando Alonso lett a második, míg a harmadik helyet a brazil Felipe Massa (Ferrari) szerezte meg.
jún. 17
21:33
Gyurta Dániel remek idővel ifjúsági bajnok (Behaviour)
Nemzetközileg a felnőtt mezőnyben is számottevő idővel a 200 méteres mellúszásban első Gyurta Dániel teljesített a legjobban az ifjúsági korosztály országos bajnokságán, Egerben.
jún. 17
21:35
Kiesett a Real Sociedad és a Celta Vigo (Behaviour)
A Celta Vigo és a Real Sociedad kénytelen - a már korábban kiesett Gimnastic mellett - búcsúzni a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalától, miután az utolsó, 38. fordulóban előbbinek győzelme, utóbbinak döntetlenje ellenére kedvezőtlenül alakultak az eredmények. Az Athletic Bilbao és a Real Betis maradt benn sikerének köszönhetően.
jún. 17
22:07
Motorcsónak-vb: Havas Attila megvédte címét (Behaviour)
A vb-címvédő Havas Attila sikerével fejeződött be a németországi Brodenbachban rendezett O-700-as motorcsónak világbajnokság. "Nagyon örülök, hogy újra győztem" - mondta Havas. A magyar sportember mögött az olasz Tiziano Trombetta lett a második, míg a bronzérmet Csákó Ferenc szerezte meg.
jún. 17
23:13
Beckham helyett Reyes a spanyol bajnoki zárás hőse (Infostart)
A második félidőben a Real Madrid megfordította az állást a Bernabéu Stadionban, s miután 3-1-re legyőzte a Mallorcát, megnyerte története 30. bajnoki címét. A Barcelona hiába győzte le 5-1-re a Násticot, másodikként zárt. A Sevilla meglepetésre 1-0-ra kikapott a Villarrealtól.
jún. 17
23:18
Bajnok a Real Madrid (Behaviour)
Rendkívül izgalmas hajrá után a Real Madrid nyerte meg a spanyol labdarúgó-bajnokságot, megelőzve nagy riválisát, az FC Barcelonát és az UEFA Kupa-győztes FC Sevillát. A zárófordulóban a madridiak 0-1-ről fordítva 3-1-re nyertek a Real Mallorca ellen, így a barcelonaiak hiába győztek 5-1-re a Gimnastic vendégeként, nem tudtak a fővárosiak elé kerülni.
jún. 17
23:48
La Liga: kikapott a Sevilla, az Atlético lemaradt az UEFA-kupáról (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 38., utolsó fordulójában hazai pályán szenvedett egygólos vereséget a zárkör előtt még a bajnoki címben is reménykedő Sevilla.

Keresés