2007. augusztus 15. szerda

aug. 15
20:50
BL-selejtező: győzött a Rosenborg, döntetlen Moszkvában (She)
A norvég Rosenborg 3-0-ra győzött a finn Tampere United otthonában, s ezzel szinte már az első mérkőzésen eldöntötte a továbbjutás kérdését a labdarúgó Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörében. A skót Celtic Glasgow Oroszországban vendégszerepelt, döntetlenre végzett a Szpartak Moszkva ellen.
aug. 15
21:06
Liverpool: Gerrard megsérült, kétséges, játszik-e a Chelsea ellen (She)
Megsérült a lábán Steven Gerrard a Toulouse?Liverpool labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzésen, ezért is kellett lecserélnie a csapatkapitányt Rafael Beniteznek, a ?vörösök? vezetődzőjének.
aug. 15
21:23
Bajnokok Ligája: a Steaua döntetlent ért el Boriszovban (She)
A Steaua Bukarest csapata 2-2-es döntetlent ért el a fehérorosz BATE Boriszov otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörében, a két együttes első mérkőzésén.
aug. 15
21:44
A nők diktálnak a mai sztárfocistáknak? (Infostart)
Konkrét példák említése nélkül bírálta a Sunderland menedzsere azokat a labdarúgókat, akiknek életét feleségük vagy barátnőjük irányítja, klubválasztásuknál pedig döntő szempont, hogy az adott városban mennyi luxusüzlet van.
aug. 15
22:06
A Barcelona nyert Scholl búcsúmeccsén (Behaviour)
Az FC Barcelona 1-0-ra legyőzte a Bayern Münchent a német csapat kiválóságának, Mehmet Schollnak a búcsúmérkőzésén. A müncheni Allianz Arena 69 ezer nézője előtt rendezett gálán az argentin Lionel Messi 82. percben lőtt gólja döntött. Schollt óriási ovációval köszöntötte a lelkes publikum, amely 53. percig láthatta játszani a Bayernben 15 szezon alatt 392 meccsen 98-szor eredményes és rekordot…
aug. 15
22:38
Tenisz, Cincinnati: Nadal és Gasquet is megsérült (She)
A spanyol Rafael Nadal alkarsérülés miatt feladta második fordulós mérkőzését a 2,2 millió dollár összdíjazású, Cincinnatiban zajló keménypályás férfi tenisztornán, a Mestersorozat hetedik állomásán.
aug. 15
22:40
Tenisz, Toronto: Jelena Gyementyjeva korai búcsúja (She)
A nyolcadik helyen kiemelt orosz Jelena Gyementyjeva már a második fordulóban kiesett az 1,34 millió dollár összdíjazású torontói női keménypályás tenisztornán.
aug. 15
23:06
Mi történt, Sir Alex? (Infostart)
Minden rivális klub reményeit felülmúlta a Manchester United labdarúgócsapatának bajnoki rajtja. Sir Alex Ferguson vezetőedző együttese az első két meccsén két pontot gyűjtött, így csak a veretlenségnek örülhet. Mert a Chelsea-vel szemben máris négy pont Giggsék hátránya.
aug. 15
23:56
Hleb: mint a falat kenyér - a Bajnokok Ligája selejtezőiről (Infostart)
A keddi négy mérkőzés után szerdán 12 találkozót játszottak a Bajnokok Ligája utolsó idei selejtezőkörében. A legnagyobb meglepetést a prágai Slavia az Ajax elleni győzelme jelentette. A Liverpool, a Rosenborg, a Dinamo Kijev, az Arsenal és a cseh gárda idegenben is nyerni tudott.

Keresés