2024. január 14. vasárnap

jan. 14
0:09
Visszatér a True Detective (Telex)
Jodie Foster nyomozása Alaszkában, Michelle Yeoh egy gengszteréletet folytató testvérpár anyjaként és egy újabb Marvel-sorozat. Heti streamingajánlónk jelentkezik.
jan. 14
0:13
Hétfőn nem Kovácsovics Fruzsina lesz Vadon Jani helyén Balázséknál (Telex)
Tovább folyik a casting.
jan. 14
0:21
Kastélymesék Újévi köszöntő mese (Metropol)
Mirkó királyfi paripáján, az Üveghegyen túlra, a Selyemrétig ugrat, hogy birokra keljen az ördög katonákkal, a Vasorrú banyával és a Kutyafejűvel is!
jan. 14
0:33
Vidám mese - Két vidám egyfelvonásos (Metropol)
Szutyejev közönségdíjas meséinek színpadi változata, a Budapest Bábszínház művészeinek alkotásában.
jan. 14
0:39
Kölyök Turbina - Királyok és királynők (Metropol)
"Vegyétek be közösen Turbina mesés várát, és fedezzétek fel azt, vasárnap délutáni programunk keretében."
jan. 14
0:57
Békási mozi esték: A nagy visszatérők (Metropol)
Magyarul beszélő amerikai filmvígjáték, 104 perc, 2021
jan. 14
6:57
Zsoldosokat menedzselni egész jó kikapcsolódás (Telex)
Heti gamingajánlónkban a Wartales zsoldossereg-szimulátora kerül sorra. Egy remek körökre osztott, túlélős, fantasy szerepjáték, ahol nem egy főszereplőn, hanem egy csapat harcoson van a fókusz.
jan. 14
7:48
Tudta, hogy Alan Rickman már eleve gonoszként kezdte a filmiparban? – Nyolc éve nincs köztünk a színész: Ön mennyit tud róla? (Blikk)
8 évvel ezelőtt hunyt el Alan Rickman. A világhírű angol színész és filmrendező halála milliókat megrázott 2016-ban, hiszen a Harry Potter-filmekben Perselus Pitonként örökre belopta magát az emberek szívébe. Azonban a varázslótörténet mellett még számos filmben kapott nagy szerepeket.
jan. 14
8:15
Ez az eddigi legmijazakibb Mijazaki-film az életműben (Telex)
Az After+ adásának kiemelt témája Mijazaki Hajao új filmje, A fiú és a szürke gém, a grandiózus, gyönyörű, de elkapkodott befejezést hozó animációs film volt.
jan. 14
9:27
Szabó Zsófi évek óta többet keres influenszerként, mint műsorvezetőként (Telex)
Erről ő maga posztolt az Instagramon egy kérdésmatricára válaszolva.
jan. 14
10:33
Hallgassa vissza – Hazaszótár: Európa (hirado.hu)
A Kossuth Rádióban hallható Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatójának A valahol szabadsága – Rendhagyó hazaszótár című kötete alapján készülő jegyzetsorozata.
jan. 14
10:48
Kiderült, mikor kezdődhet a Wednesday 2. évadának forgatása (Blikk)
Ahogyan arról a Blikk is beszámolt a rajongók legnagyobb szomorúságára a Wednesday 2. évadát még el sem kezdték forgatni, így még bizonytalan mikor térhet vissza a Netfixre.
jan. 14
13:06
Rtl-től 25 év után távozó igazgató Sarka Katáéknak forgat (Blikk)
Herman Péter (Pierre), az RTL Magyarország egykori drámai és szórakoztató műsorokért felelős igazgatója, most a Puskás Ferenc életéről szóló sorozat forgatásáért felel, amely Sarka Kata férje, Bessenyei István cégének gyártásában készül.
jan. 14
16:39
A nevetségesen nagy táskára és Roman Roy soha el nem mondott temetési beszédére is lecsaphattak az Utódlás rajongói (Telex)
A dallasi Heritage Auctions online árverésén többszáz Utódlás-kellékre lehetett licitálni.
jan. 14
17:18
Meghalt a Nagyfiúk sztárja (Blikk)
50 évesen meghalt a Nagyfiúk című filmből és az All My Children című sorozatból ismert amerikai színész és fitneszmodell, Alec Musser.
jan. 14
17:21
Nincs bocsánat, de nincs is szükség rá (Telex)
A 88 évesen meghalt Finta József az egyik legbefolyásosabb hazai építész volt, Budapesten is meghatározó jelenléttel bírnak épületei, de nem egyszer sajgó sebet is ejtett velük. Életműve a lázadástól a brutalista építészeten át a posztmodern high-techig mindent felölelt.
jan. 14
17:45
Bokrétaünnepet tartottak a Notre-Dame ácsai (hirado.hu)
Bokrétaünnepet tartottak a párizsi Notre-Dame helyreállításán dolgozó ácsok, ugyanis elérték a tető legmagasabb pontját.
jan. 14
18:39
Nagy a baj egy akció-vígjátékkal, ha Kevin Hart alakítja benne a legkomolyabb karaktert – Légi csibészek-kritika (SzMo)
Pedig ez a helyzet az egyébként csodás magyar címmel megáldott Légi csibészekkel (eredeti címén: Lift, de nem felvonókról szól, bár lehet, jobb lett volna), amely a Netflix új, nagyobb szabású produkciója, egy amolyan Guy Ritchie-sre hangszerelt heist movie akart lenni.
jan. 14
19:15
50 évesen meghalt Alec Musser, a Nagyfiúk sztárja (SzMo)
Hozzá köthető a film talán legemlékezetesebb jelenete. Az elmúlt években visszavonult a színészettől és fitneszmodellként épített sikeres karriert.
jan. 14
21:39
Gyászol Adam Sandler: meghalt a Nagyfiúk sztárja (Metropol)
A színész váratlan halála mindenkit nagyon megrázott.
jan. 14
21:57
Olyan erősen éreznek, hogy már a következő életről beszélnek (Telex)
Az Előző életek az év egyik legnagyobb sikert befutó bemutatkozása, egy érzékeny romantikus film évtizedeken és kontinenseken átívelő sorsokról, ami nem mellesleg a dél-koreai alkotója, Celine Song saját életét dolgozza fel. Vele beszélgettünk arról, milyen elsiratni az ember gyerekkorát, hol zajlanak a legromantikusabb beszélgetések, és hogy többf

Keresés