2011. május 23. hétfő

máj. 23
18:50
Callejón visszatér a Realhoz Barcelonából (Agroinform)
Az Espanyol és a blancók mindenben megegyeztek egymással a fiatal támadó átigazolásának ügyében.
máj. 23
19:06
NB I: korábbi utánpótlás-válogatott védővel tárgyal a Győri ETO (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a labdarúgó NB I kilencedik helyén végző Győri ETO szeretné szerződtetni Guzmics Richárdot, a Haladás 24 éves védőjét.
máj. 23
19:06
Szávay Ágnes is kiesett (Metropol)
Arn Gréta után Szávay Ágnes is kiesett Párizsban: a magyar játékos nagy csatában, három játszmában szenvedett vereséget a fehérorosz Olga Govorcovától a francia nyílt teniszbajnokság hétfői versenynapján. A mérkőzés 2 óra 44 percig tartott.
máj. 23
19:06
Arn után Szávay is az első fordulóban búcsúzott (Agroinform)
A magyar játékos nagy csatában, három játszmában szenvedett vereséget a fehérorosz Olga Govorcovától a francia nyílt teniszbajnokság hétfői versenynapján.
máj. 23
19:08
U21: péntektől a Touloni Tornára készül Róth Antal válogatottja (She)
Róth Antal korosztályos csapata a Dél-Franciaországban évente megrendezett nem hivatalos U21-es világbajnokságra készül.
máj. 23
19:10
Roland Garros: Egyszerűen nem láttam a labdát - Arn Gréta (She)
Arn Gréta két sima szettben, mindössze 71 perces mérkőzésen szenvedett vereséget a kilencedik helyen kiemelt cseh Petra Kvitovától a Roland Garros női egyesének első fordulójában.
máj. 23
19:42
Roland Garros: Federer csak megizzadt, Berdych ki is esett (She)
A Roland Garros férfi egyesének első fordulójában a harmadik helyen kiemelt svájci Roger Federer három szettben nyert a spanyol Feliciano López ellen – zárszóként a vesztes csak a rövidítésben adta meg magát –, ellenben a nap szenzációjaként a hatodikként rangsorolt cseh Tomás Berdych a hazai drukkerek legnagyobb örömére ötjátszmás meccsem, kétszettes előnyről kapott ki a selejtezőből főtáblára…
máj. 23
19:44
Real Madrid: újra királyi kötelékben a legtöbbször lerúgott játékos (She)
A legutóbbi spanyol labdarúgó-bajnokságban ezüstérmet szerző Real Madrid öt évre szerződtette José María Callejónt, az Espanyol 24 éves támadóját – olvasható a madridi klub honlapján.
máj. 23
20:00
Roland Garros: Szávay Ágnes fél évig biztosan nem versenyez (She)
Szávay Ágnes a Roland Garroson, a fehérorosz Olga Govorcovától elszenvedett hétfői veresége után bejelentette, hogy fél évig biztosan nem lép pályára. A fáradásos csigolyatöréssel küzdő magyar teniszezőnek legutóbbi versenyein is csak a WTA szigorú szabályai miatt kellett pályára lépnie elképesztő fájdalmai ellenére is.
máj. 23
20:00
Bodnár a fiatalítás áldozata lehet (Agroinform)
A Red Bull Salzburgban szereplő magyar védővel nem hosszabbít szerződést a címvédésről lemaradó klubja.
máj. 23
20:18
Finnország: Gruborovics csapata száguld, megvan az ötödik győzelem (She)
Gruborovics Tamás csapata, a JJK hétfő este 2–0-ra legyőzte a KuPS legénységét, és hárompontosra növelte előnyét a finn élvonalbeli labdarúgó-bajnokság élén.
máj. 23
20:20
NB I: Aczél garanciákat kapott és készül a következő szezonra (She)
A Vas Népe beszámolója szerint a mai délután folyamán eldőlt, hogy jövőre is Aczél Zoltán irányítja a labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás szakmai munkáját. A tréner a klub hivatalos honlapjának nyilatkozva elmondta, garanciákat kapott a tulajdonosoktól, és már a következő szezonra készül.
máj. 23
20:36
Roland Garros: Zakopalová kiemeltként két szettben kapott ki (She)
A Roland Garros női egyesének első fordulójában a 31. helyen kiemelt cseh Klara Zakopalová két szettben kapott ki a tajvani Csan Jung-csantól, így gyorsan búcsúzni kényszerült.
máj. 23
20:36
Nem mehet a Copa Americára a Milan sztárja (Metropol)
Vállsérülése miatt Pato, az AC Milan brazil válogatott futballistája kihagyja július 1. és 24. között sorra kerülő Copa Americát.
máj. 23
20:36
Pato megsérült, kihagyhatja a Copa Americát (Agroinform)
Vállsérülése miatt Pato, az AC Milan brazil válogatott futballistája kihagyja július 1. és 24. között sorra kerülő Copa Americát.
máj. 23
20:38
Brazília: Pato vállsérülés miatt nem mehet a Copa Américára (She)
Pato, az AC Milan brazil válogatott futballistája vállsérülése miatt kihagyja a július 1. és 24. között sorra kerülő Copa Américát.
máj. 23
21:12
Euro 2012: Cristiano Ronaldo visszatér a portugál csapatba (She)
Paulo Bento, a portugál válogatott szövetségi kapitánya kijelölte keretét a norvégok elleni Európa-bajnoki selejtezőre. A névsor nem tartalmaz nagy meglepetéseket, Cristiano Ronaldo természetesen ismét ott a behívottak között azután, hogy korábban két felkészülési meccset is kihagyott sérülés miatt.
máj. 23
21:12
Úgy érzem, mi győzünk - Lionel Messi (Agroinform)
A Barcelona aranylabdása szerint a katalán csapat képes lesz legyőzni a Manchester Unitedet a szombati BL-döntőben.
máj. 23
21:14
Darts: a Vasas történelmi Ek-sikere, elsőként védte meg címét (She)
Az elmúlt napokban Benidormban zajlott a 24 ország részvételével megrendezett darts Európa-kupa. A magyar színeket a Vasas képviselte, és a Kiss Tibor, Sütő András vezette csapat megvédte címét.
máj. 23
21:14
A gyuribácsizás kettős üzenete (Agroinform)
Az NB I 30. fordulója már csak a dobogó harmadik fokáról döntött, ezt a Ferencváros szerezte meg végül, így indulhat az Európa Ligában.
máj. 23
21:16
Női kézilabda: Vura József lett a felvidéki Nagymihály új edzője (She)
A rutinos győri Vura József (55 éves) edzőt három évre szerződtette a felvidéki Nagymihály (Michalovce) női kézilabdacsapata.
máj. 23
21:18
Premier League: Van Aanholt új, négyéves szerződést kötött a Chelsea-vel (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelses új, négyéves szerződést kötött Patrick van Aanholttal.
máj. 23
21:30
Fél évet kihagy Szávay (Infostart)
A súlyos gerincsérüléssel bajlódó Szávay Ágnes előreláthatólag fél évet kihagy.
máj. 23
21:30
Petzschner nyerte a házi csatát, Wozniacki simán győzött (Agroinform)
Továbbjutott az első fordulóból a német Philipp Petzschner a francia nyílt teniszbajnokság hétfői versenynapján.
máj. 23
21:48
Euro 2012: Balotelli újra az olasz keretben, De Rossi még bűnhődik (She)
A legutóbbi két Eb-selejtezőt fegyelmi okokból kihagyó Mario Balotelli visszakerült az olasz labdarúgó-válogatott keretébe, a márciusban hasonló okból mellőzött Daniele De Rossi továbbra sem élvezi Cesare Prandelli szövetségi kapitány bizalmát.
máj. 23
21:48
Szávay Ágnes várhatóan fél évet pihen (Agroinform)
A súlyos gerincsérüléssel bajlódó magyar teniszezőre előreláthatólag fél éves kényszerpihenő vár.
máj. 23
22:06
Futsal NB I: a Berettyó kiejtette a Fradit, döntőküszöbön az ETO is (She)
Az esélyesek győzelmét hozta a futsal NB I rájátszásának hétfői játéknapja: a Berettyóújfalu már meg is nyerte az FTC elleni elődöntőjét, azaz bejutott a fináléba, a Rába ETO összesítésben 2–1-re vezet az Aramis ellen.
máj. 23
22:24
Videó: Rendet és bajnoki címet akarunk a Fradinál - Kubatov Gábor (She)
Kubatov Gábor, az FTC elnöke szerint a Ferencváros labdarúgócsapata nagyon nehéz úton halad, de minden erejével azon van, hogy a mostani NB I-ben elért bronzérem jövőre fényesebb legyen, illetve, hogy a csapat eljusson a Bajnokok Ligájába. Tudja, hogy ez még sok évbe telik, de a Fradi nem adja fel.
máj. 23
22:24
Bajnok vagy szerencsés aranyifjú - górcső alatt a Vettel-faktor (Agroinform)
Öt versenyen négy győzelem és négy pole pozíció - ez a tavalyi F1-es világbajnok, Sebastian Vettel idei mérlege a pontvadászatban.
máj. 23
22:42
Labdarúgás: az NB III-as Csepel megnyerte a palesztinai tornát (She)
A labdarúgó NB III-ban szereplő Csepel FC 1–0-ra legyőzte a helyi Hilal al-Quds legénységét, és ezzel megnyerte a FIFA védnökségével megrendezett palesztinai nemzetközi tornát.
máj. 23
23:00
Primera División: Trochowski és Del Moral aláírt a Sevillának (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 5. helyén végző Sevilla hétfőn a honlapján hivatalosan is bejelentette a középpályás Piotr Trochowski és a csatár Manu del Moral szerződtetését.
máj. 23
23:02
Debrecen: további két évig Kondás Elemér a Loki vezetőedzője (She)
Ma este a DVSC Futball Szervező Zrt igazgatótanácsa ülést tartott, amelyen döntés született arról, hogy a jövőben is Kondás Elemér irányítja majd a csapat szakmai munkáját. A trénerrel kétéves szerződést kötött a klub – derül ki a DVSC közleményéből.
máj. 23
23:18
Roland Garros: Wozniacki két gémet engedélyezett Date Krummnak (She)
A Roland Garros női egyesének első fordulójában az első helyen kiemelt dán Caroline Wozniacki sima mérkőzésen nyert a japán Date Krumm Kimiko ellen, a vesztes szettenként egy-egy gémet tudott nyerni mindössze. Az első helyen kiemelt dánra a második fordulóban a kanadai Aleksandra Wozniak vár majd.
máj. 23
23:54
Videoton: Paulo Sousa elkötelezettséget, fegyelmet, őszinteséget vár (She)
Paulo Sousa, a labdarúgó NB I 2010–11-es szezonját megnyerő Videoton új vezetőedzője a székesfehérvári klub hivatalos honlapjának adta első magyarországi interjúját.
máj. 23
23:54
Tom Brady, a pancsoló kislány - fotó (Agroinform)
Tom Bradynek, a New England Patriots irányítójának a csúszdán előjött gyermeki énje.

Keresés