2011. május 9. hétfő

máj. 9
0:12
Szumó-Eb: öt magyar bronz vasárnap, jövőre mi rendezzük az Eb-t (She)
Az ezüstös szombat után vasárnap öt bronzérmet szereztek a mieink a bulgáriai szumó-Eb-n.
máj. 9
0:16
Vívó-vk: hatodik a női párbajtőrcsapat, tőrözőink ötödikek (She)
A hatodik helyen végzett a magyar csapat a női párbajtőrözők brazíliai világkupa-versenyén, Rio de Janeiróban. A női kardozók bolognai világkupáján a mieink kilencedikek lettek, míg női tőrcsapatunk Sanghajban ötödik lett.
máj. 9
0:30
NBA: a Dallas söpréssel ejtette ki a címvédő Los Angeles Lakerst (She)
A Dallas Mavericks hazai pályán 122–86-ra legyőzte a címvédő Los Angeles Lakerst az NBA rájátszásában, a Nyugati főcsoport elődöntőjében, ezzel 4–0-ra megnyerte a párharcot.
máj. 9
0:30
A Videoton felkavarta a magyar futball állóvizét - Dr. Mezey György (Agroinform)
A Videoton és a Honvéd vezetőedzője értékelte a 63.hu kamerája előtt a két klub találkozóját.
máj. 9
0:34
Női kézilabda EHF-kupa: a Midtjylland hétgólos előnyt szerzett (She)
A dán Midtjylland hazai pályán 28–21-re nyert a szintén dán Holstebro ellen a női kézilabda EHF-kupa döntőjének első mérkőzésén. A Holstebro a negyeddöntőben a Vácot búcsúztatta kettős győzelemmel.
máj. 9
0:48
Szerdán bajnokok leszünk - Gosztonyi András (Agroinform)
A Videoton játékosa mellett még Farkas Balázs és Polonkai Attila értékelte a 63.hu kamerája előtt a Honvéd elleni mérkőzést.
máj. 9
1:06
Győzni megyünk Alicantébe is - Elek Gábor (Agroinform)
A FTC vezetőedzője mellett a vendégek trénere, Ángel Sando is értékelte a KEK-döntő első mérkőzését a Hathárom TV-nek.
máj. 9
6:48
Vettel fényévekkel a mezőny előtt jár (Behaviour)
Volt abban valami nagyon megalázó az egész F1-es mezőnyre nézve, amikor Sebastian Vettel szombaton az időmérő harmadik szakaszának felénél kiszállt az autójából, és az utolsó perceket már a bokszból nézte végig. Izgulnia egy pillanatig sem kellett, ugyanis fél másodperccel jobb volt legnagyobb riválisánál, a csapattársánál, a többiek pedig...
máj. 9
6:50
Monzában sem maradt pont nélkül a Team Hungary Toth (Behaviour)
Az edzéseken nyújtott teljesítmény ismeretében a SuperSport 600 motoros-világbajnokság magyar csapata, a Team Hungary Toth reménykedhetett abban, hogy az idei negyedik, Monzában rendezett futamon negyedszer is pontszerző helyeken zárja a versenyt.
máj. 9
7:06
NHL: a Detroit újabb győzelmével 3-2-re szépített a Sharks ellen (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) rájátszásában a már-már eltemetett Detroit Red Wings egymás után másodszor verte meg 4–3-ra a San Jose Sharksot, így összetettben 3–2-re szépített az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharcban.
máj. 9
7:06
Nagyon Joó szereplés a bakui Grand Prix-n (Behaviour)
Álomszerűen kezdték meg a londoni olimpiai szereplésért folyó menetelésüket a magyar cselgáncs-válogatott tagjai. A kvalifikációs sorozat immár az utolsó szakaszába lépett, hisz a mostani, Bakuban rendezett Gp-től már minden megszerzett pont teljes egészében beleszámít a ranglistába.
máj. 9
7:08
Pacquiao simán verte Shane Mosleyt (Behaviour)
A várakozásoknak megfelelően egészen simán, egyhangú pontozással védte meg WBO váltósúlyú övét a világ jelenlegi legjobb bokszolójának tartott Manny Pacquiao. A filippínó klasszis a korábban három súlycsoportban is világbajnoki címet nyerő Shane Mosleyt verte egészen simán 12 menetben a híres Las Vegas-i MGM Casinóban rendezett gálán.
máj. 9
7:10
A nap embere: Pars Krisztián (Behaviour)
Pars Krisztián 79,47 méterrel megnyerte a japán Kavaszakiban rendezett nemzetközi kalapácsvető-versenyt, és Sidi Péter sportlövő után második magyarként szerzett kvótát a 2012-es londoni nyári olimpiára.
máj. 9
7:12
Dombi lett a válogató hőse (Behaviour)
A hétvégén rendezték meg a szegedi Maty-éren az első válogató versenyeket kajak-kenuban. A legnagyobb figyelem az olimpiai számokat övezte: K-1 1000 méteren Dombi Rudolf nyert, K-1 200 méteren pedig Dudás Miklós győzött, ezzel ők nagy lépést tettek a világbajnoki részvételükért.
máj. 9
7:14
Zöld Lányok, Zöld Sasok (Behaviour)
Az FTC női kézilabdacsapata ideiglenes otthonában, a dabasi sportcsarnokban hamisítatlan kupacsatában 34-29-re nyert a spanyol Mar Alicante ellen a Kupagyőztesek Európa Kupája döntőjének első felvonásán, és bíztató helyzetből várja a május 15-i idegenbeli visszavágót.
máj. 9
7:24
NBA: Rose 34 pontja most kevés volt, egyenlített az Atlanta (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában a Chicago sztárja, Derrick Rose ezúttal is jól játszott az Atlanta ellen, de 34 pontja most kevés volt a győzelemhez. A Hawks 100–88-as sikerével 2–2-re alakította az egyik csapat negyedik győzelméig tartó párharcot.
máj. 9
7:42
Görögország: PAOK- és AEK-siker, Szélesi kezdő volt, Németh a 89. percben állt be (She)
A görög labdarúgó Szuperliga Bajnokok Ligája-helyekért folytatott rájátszása hazai sikerekkel kezdődött: a PAOK Szaloniki 2–1-re legyőzte a Panathinaikoszt, az AEK pedig 1–0-ra az Olympiakosz Voloszt.
máj. 9
7:42
Ausztria és Szlovénia a két kieső - videó (Agroinform)
Vasárnap este eldőlt, hogy idén Ausztria és Szlovénia esik ki a világbajnokság mezőnyéből.
máj. 9
8:00
Jégkorong-vb: Pozsonyban meglopták a dán válogatottat - 40 ezer eurós kár (She)
Meglopták a szlovákiai világbajnokságon szereplő dán jégkorongozókat a pozsonyi Tatra szállodában. Az okozott kár étéke megközelíti a 40 ezer eurót – közölte a helyi rendőrség.
máj. 9
8:00
Djokovic salakon is legyőzte Nadalt (Behaviour)
A 2,835,000 euró összdíjazású ATP 1000-es teniszverseny, a Mutua Madrid Open döntőjében az idén veretlen szerb Novak Djokovic újra legyőzte a spanyol világelsőt, Rafael Nadalt.
máj. 9
8:00
Verlander ellen megint nem tudtak ütni (Agroinform)
Pályafutása második ún. no-hitterét érte el a Detroit Tigers dobója, Justin Verlander, aki ezúttal a Toronto ütőjátékosait babonázta meg.
máj. 9
8:18
Wolfsburg: „Maradok, még akkor is, ha kiesünk” - Felix Magath (She)
Akkor sem távozik az idény végén a Wolfsburg labdarúgócsapatától Felix Magath vezetőedző, ha nem sikerül kiharcolni az élvonalban maradást.
máj. 9
8:18
Sir Alex jövőre is marad a Unitednél (Agroinform)
Angol források szerint Sir Alex Ferguson jövőre is folytatja edzői pályafutását és marad a Manchester United kispadján.
máj. 9
8:54
A Dallas kisöpörte a Lakerst (Infostart)
A Dallas Mavericks vesztett mérkőzés nélkül búcsúztatta a végső sikerre is esélyesnek tartott címvédő Los Angeles Lakerst az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) nyugati-főcsoport elődöntőjében.
máj. 9
8:54
Brazília: Neymar a kapufát forgácsolta, patthelyzet a döntőben (She)
Labdarúgó állami bajnokságok sorában játszották le a döntő első mérkőzését Brazíliában: a Santos és a Corinthians nem bírt egymással, előnyben a Gremio és az Atlético Mineiro.
máj. 9
8:54
IGEN-t mondott az olimpiára Garmisch-Partenkirchen (Agroinform)
Vasárnap népszavazást rendeztek a 2018-as téli olimpia kérdésében Garmisch-Partenkirchenben. A bajor város lakói támogatják a müncheni pályázatot.
máj. 9
8:56
QPR: „Nem ez volt a legjobb szezonom” - Buzsáky (She)
Mint arról beszámoltunk, a Queens Park Rangers hosszú „száműzetése" véget ért, a londoni csapat visszatért a Premier League-be. Buzsáky Ákos, a QPR magyar középpályása úgy véli, volt már jobb szezonja is – de az eredmény sok viszontagságért kárpótolja.
máj. 9
8:56
Magath kiesés esetén is maradna a Wolfsburgnál (Agroinform)
Akkor sem távozik az idény végén a Wolfsburg labdarúgócsapatától Felix Magath vezetőedző, ha nem sikerül kiharcolni az élvonalban maradást.
máj. 9
8:58
Tenisz: Juzsnij egyből kiesett Rómában, Arn délben kezdhet (She)
A 13. helyen kiemelt orosz Mihail Juzsnyij számára a vasárnapi első forduló jelentette a végállomást a római salakpályás tenisztorna 2.75 millió euró összdíjazású férfi versenyében.
máj. 9
9:12
Tenisz: Czink 75 helyet javított, Szávay a 40., Arn a 48. (She)
Szávay Ágnes öt helyet javított WTA-világranglistás helyezésén, ezzel a 40. pozíciót foglalja el a rangsorban. Arn Gréta két helyet rontva a 48., a visszakapaszkodását nagy lendülettel kezdő Czink Melinda – aki vasárnap diadalmaskodott az Indian Harbour Beach-i tornán – 75 helyet javítva a 281. A többi magyar teniszezőnő közül Babos Tímea a 251., Jani Réka a 316., az élen továbbra is a dán…
máj. 9
9:14
Tenisz: Djokovics tovább csökkentette Nadal előnyét (She)
Nem sok mozgás volt a férfi tenisz-világranglista élcsoportjában: az első tízben Gael Monfils cserélt helyet Nicolás Almagróval. A szerb Novak Djokovics viszont szenzációs formájának köszönhetően egyre csökkenti hátrányát a ranglistaelső spanyol Rafael Nadallal szemben, Djokovics már „csak" 1805 ponttal van lemaradva.
máj. 9
9:30
Golf: könnyes viadal Ballesteros utolsó nagy győzelmének emlékére (She)
A sors úgy akarta, hogy a legendás spanyol golfozó, Severiano Ballesteros halálának hétvégéjén éppen Spanyolországban vendégeskedjen a férfiak első számú európai versenysorozata. A barcelonai tornát a dél-afrikai Thomas Aiken nyerte meg, eközben a tengerentúlon újra rájátszásba torkolló versenyt rendeztek, a győztes az amerikai Lucas Glover lett.
máj. 9
9:30
Kisöpörték a Lakerst! (Agroinform)
Az utolsó, dallasi összecsapás volt a négy közül a legsimább: a texasiak 122-86-ra verték a vendég Lakerst.
máj. 9
9:32
Otthon alázták Asafa Powellt - videó (Agroinform)
Szombaton este Kingstonban kifejezetten gyengén futott a korábbi 100-as világrekorder Asafa Powell, aki utolsó lett kétszáz méteren.
máj. 9
9:48
Videó: két gyönyörű szabadrúgásgól miatt nem bajnok a Videoton (She)
Mint arról beszámoltunk, hiába utazott el mintegy ezer székesfehérvári szurkoló Kispestre, még nem ünnepelhettek bajnoki címet. A Videoton ugyanis hiába vezetett a 13. percben már 2–0-ra, a Honvéd még a szünet előtt egyenlített két, szabadrúgásból lőtt góllal, a második félidőben pedig nem változott az eredmény. Nézze meg a találkozó góljait videón!
máj. 9
9:48
Állva maradt a Detroit (Agroinform)
A következő mérkőzésen, magyar idő szerint szerda hajnalban a Red Wings kiegyenlítheti a párharcot.
máj. 9
9:50
Videó: Vadócz gólpassza is kellett az Osasunának a fordításhoz (She)
Idegenben nyert az Osasuna 3–1-re a spanyol bajnokságban, miután Vadócz Krisztián hathatós segítségével fordított a Real Zaragoza otthonában. Nézze meg a mérkőzés összefoglalóját!
máj. 9
10:06
Videó: ismét kikapott a Lakers, Dallasban búcsúzott az elődöntőben (She)
A Dallas Mavericks hazai pályán 122–86-ra legyőzte a címvédő Los Angeles Lakerst az NBA rájátszásában, a Nyugati főcsoport elődöntőjében, ezzel 4–0-ra megnyerte a párharcot.
máj. 9
10:06
Mancini csak kritizálni tudott - Adebayor (Agroinform)
Mario Balotelli után Emmanuel Adebayor is véleményt formált Roberto Manciniről és José Mourinhóról, ám ő teljesen mást gondol, mint egykori csapattársa.
máj. 9
10:08
NB I: korábban kezdődik a Siófok és a Paks holnapi bajnokija (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsági határozata alapján fél órával korábban kezdődik a holnapi Siófok–Paks bajnoki mérkőzés.
máj. 9
10:10
ZTE: Nem vagyunk igazán kirobbanó formában - Vlaszák (She)
A labdarúgó NB I 27. fordulójában a dobogóra pályázó Zalaegerszeg nehezen gyűrte le (1–0) hazai pályán a kieső helyen lévő MTK-t. Jellemző a találkozó színvonalára, hogy a zalai drukkerek harmada a hazaiak kapusát, Vlaszák Gézát látta a legjobbnak. A kapus a Zalai Hírlapban nyilatkozott a mérkőzésről.
máj. 9
10:24
Videó: „A Fradi játékosainak a nehéz helyzet ellenére is helyt kell állniuk!” (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Détári Lajos, aki természetesen elsősorban a futball kérdéseiről mondja el véleményét, de olykor más sportágról is szót ejt. Az egykori világválogatott játékos ezúttal arról mondja el véleményét, hogy a Fradi játékosainak a nehéz helyzet ellenére is helyt kell állniuk.
máj. 9
10:24
Djokovics közelít Nadalhoz (Agroinform)
A hölgyeknél a múlt heti madridi tornán diadalmaskodó cseh Petra Kvitova a 18.-ról feljött a tizedik helyre, míg Czink Melinda 75 pozíciót javítva már a 281.
máj. 9
10:26
QPR: nem kell Lippi vagy Ranieri, Warnock marad Buzsákyék menedzsere (She)
A Buzsáky Ákost is foglalkoztató, a Championship megnyerésével az élvonalba jutást kivívó Queens Park Rangers elnöke, Gianni Paladini cáfolta azokat a pletykákat, miszerint a klub meneszti az együttes menedzserét, Neil Warnockot, és Marcello Lippit vagy Caludio Ranierit nevezi ki a helyére.
máj. 9
10:28
Pápa: Számomra most már ez az idény csalódás - Véber György (She)
A labdarúgó NB I 27. fordulójában a Lombard Pápa kisebb meglepetésre otthon szenvedett egygólos (1–0) vereséget a kiesés elől egyre nagyobb sikerrel menekülő Siófoktól. Véber György a tőle megszokott őszinteséggel nyilatkozott a lombardfcpapa.hu klubhonlapon a találkozóról és a szezonról.
máj. 9
10:42
Videó: Alves elrontott rabonája után elmaradt a Vidi bajnokavatása (She)
A Honvéd otthonában készült a bajnoki ünneplésre a Videoton, a 2–2-es döntetlen miatt azonban nem pezsgőzhettek Liptákék. André Alves elkönnyelműsködött egy ziccert, többek között emiatt is maradt el a győzelem.
máj. 9
10:42
Nadal sem tudta megállítani Gyokovicsot (Metropol)
A vasárnapi madridi salakpályás torna döntőjében két játszmában, 2 óra 18 perc alatt győzött a szerb teniszező. A világranglista-második Novaknak a vasárnapi volt az idei 32. megnyert meccse, így 2011-ben továbbra is százszázalékos.
máj. 9
10:42
Ezek a legértékesebb pontok a csapat számára - Vlaszák Géza (Agroinform)
A zalai kapus szerint nincs kirobbanó formában csapata, de a legfontosabb, hogy tartja a lépést az élmezőnnyel.
máj. 9
10:44
Serie A: dühöng az elnök, kiosztotta a csapatot és Cavanit (She)
Nagyon dühösen értékelt Aurelio de Laurentiis, a Napoli elnöke a Lecce elleni vasárnapi vereség után – a klub első embere szerint csapata éretlen a nagy megmérettetésekre.
máj. 9
10:44
A Dallas kisöpörte a címvédő Lakerst (Metropol)
A Dallas Mavericks vesztett mérkőzés nélkül búcsúztatta a végső sikerre is esélyesnek tartott címvédő Los Angeles Lakerst az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) nyugati-főcsoportjának elődöntőjében.

Keresés