2011. május 25. szerda

máj. 25
22:42
Bundesliga: a Mönchengladbach kiharcolta az élvonalban maradást (She)
A Borussia Mönchengladbach labdarúgócsapata a következő idényt is a német élvonalban töltheti, miután 1–0-s hazai győzelmét követően 1–1-et játszott a Bochum otthonában az osztályozó visszavágóján.
máj. 25
22:42
A helyi választások miatt rövidül az utolsó szakasz (Agroinform)
A milánói választások miatt rövidíteni kell a Giro d’Italia befejező szakaszát, amely így csupán egy 26 kilométer hosszúságú egyéni időfutam lesz.
máj. 25
22:44
Videó: két fantasztikus gól szabadrúgásból az orosz bajnokságban (She)
A CSZKA Moszkva idegenben 3–0-ra legyőzte a Krilja Szovjetovot az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában. A vendégek Honda Keiszuke és Zoran Tosics révén két nagyon szép szabadrúgásgólt is lőttek.
máj. 25
22:44
A Mönchengaldbach nyerte az osztályozót (Agroinform)
A G'ladbach az élvonalbeli tagságért folyó osztályozón 1-1-es döntetlent ért el a másodosztály bronzérmese, a Bochum otthonában, így 2-1-es összesítéssel megnyerte a párharcot.
máj. 25
22:46
Ausztria: Szabicsék nyertek, harmadszor osztrák bajnok a Sturm (She)
A Sturm Graz – Szabics Imrével végig a soraiban – hazai pályán 2–1-re legyőzte a Wacker Innsbruckot az osztrák labdarúgó-bajnokság 36., utolsó fordulójában, így fennállása során harmadszor elhódította a bajnoki címet. Az ezüstérem a címvédő Salzburgnak jutott, miután 4–2-re nyert Bécsben és ezzel megelőzte a rivális Austria Wient.
máj. 25
22:48
Bosznia-Hercegovina: nyolc év után ismét a Zeljeznicaré a kupa (She)
Az FK Zeljeznicar nyerte meg a labdarúgó Bosznia-Hercegovinai Kupát, miután a döntő visszavágóján 3–0-ra legyőzte az NK Celik Zenicát, amelynél így összesítésben 4–0-val volt jobb. A Zeljeznicar 2000, 2001 és 2003 után negyedszer hódította el a trófeát.
máj. 25
22:50
Cseh Kupa: a Sigma Olomouc tizengyesekkel győzött a döntőben (She)
A Cseh Kupa döntőjében a Sigma Olomouc 1–1-es döntetlen után, tizenegyesekkel 3–2-re győzött a  Mladá Boleslav ellen.
máj. 25
23:00
Videó: két szép gól szabadrúgásból az orosz bajnokságban (She)
A CSZKA Moszkva idegenben 3–0-ra legyőzte a Krilja Szovjetovot az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában. A vendégek Honda Keiszuke és Zoran Tosics révén két nagyon szép szabadrúgásgólt is lőttek.
máj. 25
23:00
Bajnok a Basel, Vanczékék negyedikek (Agroinform)
A Vanczák Vilmost foglalkoztató Sion a negyedik helyen végzett, az Európa Liga selejtezőjének második fordulójában indulhat.
máj. 25
23:18
Cseh Kupa: a Sigma Olomouc tizenegyesekkel győzött a döntőben (She)
A Cseh Kupa döntőjében a Sigma Olomouc 1–1-es döntetlen után, tizenegyesekkel 3–2-re győzött a  Mladá Boleslav ellen.
máj. 25
23:18
Valdano távozik a Real Madridtól (Metropol)
Elhagyja a Real Madridot a spanyol futballklub sportigazgatója, Jorge Valdano. Távozásának hírét Florentino Perez elnök jelentette be szerdán késő este, hozzátéve, hogy a jövőben teljes egészében José Mourinho vezetőedző felel a szakmai munkáért.
máj. 25
23:18
Szabics Imre bajnok a Sturmmal (Agroinform)
A dobogó második és harmadik fokára is felállhatnak a magyarok, az ezüstérmes a Bodnár Lászlót foglalkoztató, címvédő Salzburg lett, míg harmadikként Sáfár Szabolcs klubja, az Austria Wien zárt.
máj. 25
23:20
Felkészülés: Skócia 15 perc alatt hármat vágott a szünet után Walesnek (She)
Wales a szünetben még 1–0-ra vezetett Skócia ellen a labdarúgó Nemzetek Kupája szerdai mérkőzésén a dublini Aviva Stadionban, ám a második félidőben a skótok negyed óra alatt  háromszor is betaláltak, és végül simán nyertek.
máj. 25
23:20
Szabics osztrák bajnok a Sturmmal (Metropol)
Szabics Imre csapata, a Sturm Graz nyerte az osztrák labdarúgó-bajnokságot. Az együttes - a magyar támadóval a soraiban - a szerdai utolsó fordulóban 2-1-re nyert a vendég Innsbruck ellen, s 66 pontot szerezve végzett a tabella élén.
máj. 25
23:22
Bajnokok Ligája: elkelt az összes kiemelt csoportkörös hely (She)
A Basel svájci bajnoki címével az utolsó kiemelt hely is elkelt a Bajnokok Ligája őszi csoportkörében. A 22 kiemelt együttes mellé még további tíz csapat csatlakozik majd a selejtezők során. Táblázatunkban megtekinthetik a kiemelt csapatok listáját!
máj. 25
23:36
Szlovénia: a Domzale visszavágott a Maribornak a tavalyi kupadöntőért (She)
A labdarúgó Szlovén Kupa döntőjét csakúgy, mint tavaly, idén is a Domzale és a Maribor játszotta egymással, ám míg egy éve a mariboriak nyertek hosszabbítás után 3–2-re, addig most a Domzale győzött 4–3-ra. Az 1921-ben alapított klub először nyerte meg a Szlovén Kupát.
máj. 25
23:54
Felkészülés: Hauche duplázott, Argentína 4-2-re nyert Paraguay ellen (She)
Az argentin labdarúgó-válogatott hazai környezetben, Residenciában 4–2-re nyert Paraguay ellen felkészülési mérkőzésen. Európai légiósok egyik oldalon sem szerepeltek.

Keresés