2011. május 3. kedd

máj. 3
22:24
Iniesta parádés passza után Pedro találatával vezet a Barca - videó (Agroinform)
A Barcelona Iniesta gyönyörű átadása után Pedro higgadt befejezésével vezet 1-0-ra a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágón.
máj. 3
22:26
Kolumbia: drogozott a góllövőlista vezetője, elvonóra küldték (She)
A kolumbiai élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Deportes Tolima támadója, Wilder Medina harmadszor is pozitív drogtesztet produkált (marihuánát használt), ezért három hónapra szóló eltiltást kapott, háromezer dollárra megbüntették őt, illetve elvonókúrára is kötelezték.
máj. 3
22:28
CONCACAF: nem döntötték el, melyik FIFA-elnökjelöltet támogatják (She)
Az Észak- és Közép-Amerikát, illetve a karibi térséget tömörítő labdarúgó szövetség (CONCACAF) keddi kongresszusán nem döntött arról, hogy Joseph Blattert vagy Mohamed Bin Hammamot támogatja a nemzetközi szövetség (FIFA) júniusi elnökválasztásán.
máj. 3
22:30
Videó: Iniesta pazar passzát Pedro okosan lőtte a Real kapujába (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján a Barcelona Pedro találatával szerzett vezetést a Real Madrid ellen. A spanyol támadó Andrés Iniesta remek ütemű passza után lőtt pontosan a bal alsó sarokba.
máj. 3
22:42
Videó: Marcelo higgadt góljával egyenlített a Real Barcelonában (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágója, a Barcelona–Real Madrid mérkőzés jelenleg 1–1-es döntetlenre áll. A katalánok szereztek vezetést, amelyet Marcelo egyenlített ki. A brazil védő Ángel Di Maríától kapott passzt – az argentin lövése előbb pont visszapattant hozzá a kapufáról – lőtte a kapu jobb oldalába.
máj. 3
22:42
Marcelo góljával egyenlített a Real Madrid a Barca ellen - videó (Agroinform)
A Real Madrid egy eladott labda után kiugró Di María kapufáját követően Marcelo góljával egyenlített a Barcelona ellen a két csapat BL-elődöntő visszavágóján (1-1).
máj. 3
22:44
Jégkorong-vb: a házigazda szlovákok az oroszoktól is kikaptak (She)
Oroszország 4–3-ra nyert a házigazda szlovák válogatott ellen az A-csoportos jégkorong-világbajnokság A-csoportjának záró fordulójában. A középdöntőbe mindkét csapat bejutott, ám a szlovákok – akik az előző meccsükön a németektől is kikaptak – pont nélkül kezdik majd az ottani küzdelmeket. A B-csoportban a franciák hosszabbításban 2–1-re legyőzték a fehéroroszokat, akik így a kiesés elkerüléséért…
máj. 3
22:44
Jimmy Jump újra lecsapott a Camp Nouban! (Agroinform)
A híres katalán befutóművész, Jimmy Jump ismét feltűnt, ezúttal a Barcelona-Real Madrid Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágón futott a gyepre.
máj. 3
22:46
Videó: Szabics közel a válogatotthoz, de mások is a középpontban - Egervári (She)
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Egervári Sándor az NSO Tv-nek elmondta, hogy megfigyelői elégedettek voltak a Sturm Grazban szereplő Szabics Imre játékával, illetve, hogy még a Benelux-államokba is terveznek játékosmegfigyelő túrákat.
máj. 3
22:46
Pedro góljára Marcelo válaszolt, a Barcelona könnyedén jutott a döntőbe (Agroinform)
A katalán együttes otthon 1-1-es döntetlent játszott a Real Madriddal, így 3-1-es összesítéssel megérdemelten jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe.
máj. 3
22:48
Juventus: német válogatott hátvéd a torinóiak legújabb kiszemeltje (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus hosszú távra szóló ajánlatot tett a Hoffenheim német válogatott védőjére, Andreas Beckre. A hírt a klub sportigazgatója, Ernst Tanner is megerősítette.
máj. 3
22:50
BL: a Barca 3-1-es összesítéssel ütötte ki a Real Madridot (She)
A Barcelona labdarúgócsapata hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a rivális Real Madriddal, így 3–1-es összesítéssel jutott be a Bajnokok Ligája májusi fináléjába. A találkozón a katalánok szereztek vezetést Pedro találatával az 54. percben, majd tíz perccel később Marcelo egyenlített.
máj. 3
23:00
BL: a Barca 3-1-es összesítéssel kiejtette a Real Madridot (She)
Az FC Barcelona labdarúgócsapata hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a rivális Real Madriddal, így 3–1-es összesítéssel jutott be a Bajnokok Ligája májusi fináléjába. A találkozón a katalánok szereztek vezetést Pedro találatával az 54. percben, majd tíz perccel később Marcelo egyenlített.
máj. 3
23:18
Bajnokok Ligája: Egyenlő létszámban egyenlő ellenfelek vagyunk - Casillas (She)
A Barcelona elleni, 1–1-es döntetlennel záruló, a Real Madrid kiesését eredményező BL-elődöntőt követően Iker Casillas, a „királyi gárda" kapusa arról beszélt, hogy egyenlő létszámban egyenlő ellenfelei voltak a Barcelonának.
máj. 3
23:18
Döntetlennel döntőben a Barca (Metropol)
A FC Barcelona hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott kedden az ősi rivális Real Madriddal a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján, így 3-1-es összesítéssel jutott be elsőként a fináléba.
máj. 3
23:18
Adriano Galliani szereti Hulk játékát (Agroinform)
Az AC Milan elnöke elszólta magát, mikor az FC Porto brazil légiósát dicsérte, ő lehet az egyik nyári erősítés az olasz bajnokság éllovasánál.
máj. 3
23:36
BL: Egyenlő létszámban egyenlő ellenfelek vagyunk - Casillas (She)
A Barcelona elleni, 1–1-es döntetlennel zárult, a Real Madrid kiesését eredményező BL-elődöntőt követően Iker Casillas, a „királyi gárda" kapusa arról beszélt, hogy egyenlő létszámban egyenlő ellenfelei voltak a Barcelonának.
máj. 3
23:36
Egervári Stiebert, Tőzsért és Némethet is megnézi (Agroinform)
A magyar válogatott szövetségi kapitánya személyesen is megfigyeli külföldön játszó légiósainkat, azokat is, akik eddig nem voltak a nemzeti csapat tagjai.
máj. 3
23:38
BL: Bár a MU jó csapat, a döntőben is győzelmet remélek - Pedro (She)
Az 1–1-es döntetlennel és a hazaiak továbbjutásával zárult Barcelona–Real Madrid BL-elődöntő után a katalánok gólszerzője, Pedro már a döntőről is beszélt.
máj. 3
23:40
BL: Cristiano Ronaldo egyszer sem lőtt kapura a Barca ellen - statisztikák (She)
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid játékosa egyszer sem lőtt kapura a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágóján. Amióta a királyiakhoz igazolt a portugál klasszis, azóta ez egyszer sem fordult elő vele BL-meccsen. Összeállításunkban érdekes statisztikákat olvashat a mai el clásicóról.
máj. 3
23:42
BL: A válogatott érdekében félre kell tenni a rivalizálást - Iniesta (She)
Az 1–1-es döntetlennel és a hazaiak továbbjutásával zárult Barcelona–Real Madrid BL-elődöntő után a katalánok középpályása, Andrés Iniesta arról beszélt, hogy a közelgő válogatott meccsek miatt a két csapat játékosainak félre kell tenniük a rivalizálást.
máj. 3
23:54
El clásico: a Barcának 2494-gyel több sikeres passza volt a Realnál - statisztikák (She)
Barca-fölény jellemzi a szezonban lejátszott öt el clásicót. Összeállításunkban a két csapat 2010–2011-es idényben lejátszott öt mérkőzésének (két bajnoki, egy Király Kupa-döntő és két BL-elődöntő) összmérlegét vesszük górcső alá – a statisztikai mutatók alapján.
máj. 3
23:56
NBA: Derrick Rose minden idők legfiatalabb MVP-je - hivatalos (She)
Az NBA hivatalosan is bejelentette, amit már egy ideje sejteni lehetett: Derrick Rose lett az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság 2010–2011-es idényének MVP-je. Az alapszakasz legjobb játékosának járó díjat a Chicago Bulls játékosánál fiatalabban eddig senki sem nyerte meg.
máj. 3
23:58
Videó: az új MVP, Derrick Rose legjobb pillanatai az alapszakaszban (She)
Mint arról beszámoltunk, a Chicago Bulls kosárlabdázója, Derrick Rose lett az észak-amerikai profi liga (NBA) 2010–2011-es alapszakaszának legértékesebb játékosa, azaz MVP-je. Tekintse meg a 22 éves játékos legjobb pillanatait!

Keresés