2011. május 4. szerda

máj. 4
19:06
Jégkorong-vb: az osztrákok és a lettek kerültek az alsóházba (She)
A Szlovákiában zajló A-csoportos jégkorong-világbajnokságon szerdán késő délutánra kialakult az alsóházi rájátszás mezőnye, amely Ausztriával és Lettországgal vált teljessé. Előbbiek Norvégiától, utóbbiak Dániától kaptak ki a csoportkör harmadik, utolsó fordulójában. Az alsóházi rájátszásba Szlovénia és Fehéroroszország került még.
máj. 4
19:06
Magabiztos hazai sikerrel, kettős győzelemmel döntős a Videoton (Agroinform)
Dr. Mezey György együttese tartalékosan is meggyőző teljesítményt nyújtott, és Vasiljevic duplájával, valamint Vaskó fejesével és Nikolics góljával 4-0-ra nyert.
máj. 4
19:08
Magyar Kupa: a Videoton lesz a Kecskemét ellenfele a döntőben (She)
A bajnoki listavezető Videoton lesz a KTE-Ereco ellenfele a 2010–2011-es labdarúgó Magyar Kupa döntőjében, miután hazai pályán simán, 4–0-ra legyőzte a Kaposvári Rákóczit, így 5–0-s összesítéssel továbbjutott.
máj. 4
19:24
Bayern München: Scweinsteiger, Robben és Pranjic is újra edzett (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern Münchenben Bastian Schweinsteiger, Arjen Robben és Danijel Pranjic is újra edzésbe állt.
máj. 4
19:24
Magyar Kupa: a Videoton lesz a Kecskemét ellenfele (Metropol)
Története negyedik fináléjára készülhet a Videoton FC a labdarúgó Magyar Kupában, miután az elődöntő szerdai visszavágóján 4-0-ra nyert a vendég Kaposvár ellen, így kettős győzelemmel jutott tovább.
máj. 4
19:24
Nadal a nyolcaddöntőben (Agroinform)
A világelső spanyol Rafael Nadal két játszmában legyőzte a ciprusi Markosz Bagdatiszt a madridi salakpályás tenisztorna férfi versenyének szerdai 2. fordulójában.
máj. 4
19:26
Videó: életre szóló eltiltás kapott ezért a mozdulatáért a kazah játékos (She)
Ritkán látható meggondolatlan és durva eset történt egy kazah labdarúgó-bajnokin. A Kajrat Almati–Lokomotiv (2–3) találkozón a hazaiak cserejátékosa, Armand Masimzanov egy kisebb verekedés úgy zárt le, hogy páros lábbal hátba rúgta a Lokomotiv Radmir Mukszinovát. Masimzanovot tettéért a Kazah Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága örökre eltiltotta a futballtól „rettenetes kegyetlenségre”…
máj. 4
19:28
Magyar Kupa: A mi állapotunkban nem tehettünk mást - Sisa Tibor (She)
A Kaposvár labdarúgócsapata nem a legerősebb összeállításában lépett pályára a Videoton elleni Magyar Kupa-elődöntő visszavágóján, ám Sisa Tibor vezetőedző szerint nem volt más lehetőségük. A Videoton 4–0-ra nyert hazai pályán, így 5–0-s összesítéssel jutott a döntőbe.
máj. 4
19:42
Döntőben a Videoton (Infostart)
Története negyedik fináléjára készülhet a Videoton a labdarúgó Magyar Kupában, mivel az elődöntő szerdai visszavágóján 4-0-ra nyert a vendég Kaposvár ellen, így kettős győzelemmel jutott tovább.
máj. 4
19:42
Férfi kézi: Sulic 2015-ig szerződést hosszabbított a Veszprémmel (She)
Renato Sulic 2015. június 30-ig meghosszabbította az eredetileg jövő nyáron lejáró szerződését az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatával. Kedden egy másik veszprémi játékos, Gulyás Péter szerződéshosszabbítását jelentette be a bakonyi klub.
máj. 4
20:00
Nadal a nyolcaddöntőben (Infostart)
A világelső spanyol Rafael Nadal két játszmában legyőzte a ciprusi Markosz Bagdatiszt a madridi salakpályás tenisztorna 3,7 millió euró összdíjazású férfi versenyének szerdai 2. fordulójában.
máj. 4
20:00
FIFA: a honosítás megkönnyítését kezdeményezték a szövetségnél (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) éves kongresszusán a végrehajtó bizottság hozhat döntést a honosítás megkönnyítéséről.
máj. 4
20:02
Európai elnök akar lenni a kómából visszatért szumós (Infostart)
Három hónapig volt kórházban, ebből huszonegy napot kómában töltött Kollárik Mihály, a Magyar Szumó Szövetség elnöke, aki immár egy hónapja folyamatosan erősödik, közben pedig merész tervet szövöget: az európai szövetség elnöke akar lenni.
máj. 4
20:02
Női kézi NB I: a Siófok első vereségét szenvedte el a rájátszásban (She)
Az élvonalbeli női kézilabda-bajnokság 9–12. helyért tartó rájátszásában a Szekszárd hazai pályán ötgólos győzelmet aratott a Siófok felett.
máj. 4
20:18
Videó: életre szóló eltiltást kapott ezért a mozdulatáért a kazah játékos (She)
Ritkán látható meggondolatlan és durva eset történt egy kazah labdarúgó-bajnokin. A Kajrat Almati–Lokomotiv (2–3) találkozón a hazaiak cserejátékosa, Armand Masimzanov egy kisebb verekedés úgy zárt le, hogy páros lábbal hátba rúgta a Lokomotiv Radmir Mukszinovát. Masimzanovot tettéért a Kazah Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága örökre eltiltotta a futballtól „rettenetes kegyetlenségre”…
máj. 4
20:18
A Manchesterben Berbatov támad, Huntelaar a padon a vendégeknél - a kezdőcsapatok (Agroinform)
Ahogy az várható volt, a hazaiaknál hiányzik a sérült Rooney, helyette az utóbbi időben padozó Berbatov támad elöl, míg a védelem két kulcsembere, Vidics és Ferdinand pihenőt kapott.
máj. 4
20:20
BL: a MU a Rafael, Smalling, Evans, O'Shea védelemmel kezd - kezdőcsapatok (She)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere és a Schalkét irányító Ralf Rangnick is kijelölte kezdőcsapatát a 20.45-kor kezdődő Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágójára. Az angolok csatársorából hiányzik a sérült Wayne Rooney, a védelemben pedig ezúttal pihenőt kapott Nemanja Vidics és Rio Ferdinand is (utóbbit a cserék közé sem nevezte a skót mester). A németeknél a sérüléséből felépülő…
máj. 4
20:22
Tenisz: Többször hibáztam döntő szituációban - Kellner Ádám (She)
Magyar férfi teniszező Sávolt Attila 2003-ban Mihail Juzsnij ellen aratott győzelme óta nem nyert top százas vetélytárs ellen. Bár a rossz sorozat szerdán sem szakadt meg, biztató, hogy Kellner Ádám megszorongatta a rangsorban 91. amerikai Alex Bogomolovot a 85 ezer euró összdíjazású prágai challengertorna első fordulójában.
máj. 4
20:24
Osztrák Kupa: kiscsapatok játsszák a döntőt, a Ried kiverte a Rapidot (She)
Két kiscsapat játssza a 2010–2011-es labdarúgó Osztrák Kupa döntőjét: a Ried szerdán 2–1-re győzött a Rapid Wien ellen, ezzel biztosította helyét a másodosztályú Austria Lustenau elleni fináléban.
máj. 4
20:36
Férfi kosárlabda NB I: a Nyíregyháza hosszabbításban győzött (She)
A Nyíregyháza hazai pályán 112–107-re győzött hosszabbításban a már biztos kieső Salgótarján ellen a férfi kosárlabda NB I rájátszásában.
máj. 4
20:38
Dán Kupa: a címvédő Nordsjaelland ismét fináléba jutott (She)
A címvédő Nordsjaelland harcolta ki elsőként a labdarúgó Dán Kupa döntőjébe jutást, miután idegenben 0–0-s döntetlent ért el a Randers ellen – így hazai 1–0-s sikere fináléba repítette. A Nordsjaelland vagy az Esbjerggel, vagy a Midtjyllanddal mérkőzik meg a döntőben; az Esbjerg hazai pályán 2–1-es előnyből indul a visszavágón.
máj. 4
20:40
Serie A: Roberto Baggio örül, hogy Francesco Totti túlszárnyalta (She)
Amint arról korábban beszámoltunk az olasz labdarúgó-bajnokság (Seria A) 35. fordulójában az AS Roma 3–2-re felülmúlta a Barit: Francesco Totti két gólt szerzett a mérkőzésen, amivel megdöntötte Roberto Baggio 205 gólos eredményét a Serie A-ban. Baggio az olasz sportlapnak, a La Gazzetta dello Sportnak elmondta: örül, hogy Totti túlszárnyalta.
máj. 4
20:42
Szlovénia: a Maribor megbotlott a helyi örökrangadón (She)
Pontokat vesztett a listavezető Maribor az Olimpija Ljubljana elleni szlovén örökrangadón – a mérkőzés négy gólt és két kiállítást hozott.
máj. 4
20:54
Könnyed négyessel jutott túl a Man United a döntő előtti utolsó akadályon (Infostart)
4-1-re nyert a Manchester United a Schalke elleni BL-visszavágón az Old Traffordon, s így 6-1-es összesítéssel jutott a londoni döntőbe. Ellenfele a Barcelona lesz.
máj. 4
20:54
Férfi vízilabda ob I: 30 gól az OSC-ASI meccsen, újabb újpesti vereség (She)
Az élvonalbeli férfi vízilabda-bajnokság, a Vodafone ob I alsóházi rájátszásában harminc gól esett az OSC–Angyalföld mérkőzésen – a vendéglátók hattal győztek –, míg a BVSC simán nyert az Újpest ellen.
máj. 4
20:56
BL: Manchester United-Schalke visszavágó élőben az NSO-n (She)
Elkezdődött a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágója, a Manchester United–Schalke találkozó az Old Traffordban. A találkozót ön is figyelemmel követheti élő szöveges tudósításunk és folyamatosan frissülő, képes cikkünk segítségével!
máj. 4
20:58
Ciprusi Kupa: Leandro gólja repítette döntőbe az Omoniát (She)
Az Omonia Nicosia és az Apollon Limassol vívja a 2010–2011-es Ciprusi Kupa döntőjét – az Omoniát a tízszeres magyar válogatott Leandro gólja repítette a fináléba.
máj. 4
21:12
Ciprusi Kupa: Leandro gólja döntőbe repítette az Omoniát (She)
Az Omonia Nicosia és az Apollon Limassol vívja a 2010–2011-es Ciprusi Kupa döntőjét – az Omoniát a tízszeres magyar válogatott Leandro gólja repítette a fináléba.
máj. 4
21:12
Leandro góljával kupadöntős az Omonia (Agroinform)
A tízszeres magyar válogatott csatár a 113. percben szerzett góljával repítette fináléba csapatát.
máj. 4
21:14
Skócia: kárörvend a Rangers, kikapott a Celtic az Invernesstől (She)
Az élvonalbeli skót labdarúgó-bajnokság alapszakaszának 31. fordulójából elhalasztott és csak szerdán bepótolt mérkőzésén a Celtic egygólos vereséget szenvedett az Inverness vendégeként.
máj. 4
21:30
Videó: az év egyik legügyetlenebb mozdulatát mutatta be az arab kapus (She)
Hatalmas kapushiba után szerzett vezetést az ázsiai labdarúgó Bajnokok Ligájában a katari al-Garafa az arab emírségekbeli al-Dzsazira ellen hazai pályán. A vendégek kapusa, Kaled Szaif előbb Junisz Mahmudba lőtte a kirúgást, majd a kapu felé pattanó labdát könnyedén kiüthette volna, ám végül a csatár elé ütötte, aki fejjel már nem hibázott. Bár az al-Dzsazira fordított, az al-Garafa végül 5–2-re…
máj. 4
21:48
Férfi vízilabda Euroliga: a Vasas pontot szerzett, és kiütötte a Rijekát (She)
A férfi vízilabda Euroliga 2. csoportkörének 6., utolsó fordulójában a Vasas hazai medencében 12–12-es döntetlent játszott a Primorje Rijekával. A magyar csapat ezzel megszerezte első (és utolsó...) pontját a legjobb nyolc között, s elütötte a továbbjutástól a Varga fivérekkel felálló horvátokat.
máj. 4
21:48
Eldőlni látszik a továbbjutás, félidőben 2-1-re vezet a Manchester United (Agroinform)
A vezetést, egyben a Vörös Ördögök 300. BL-találatát Valencia szerezte meg, Gibson góljábal már kettővel mentek az angolok, majd Jurado szépített és visszahozta a Schalke tartását.
máj. 4
21:50
Videó: Guardiola tátott szájjal figyelte Antonio Valencia okos gólját (She)
A Manchester United 2–1-re vezet a Schalke ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján. Az ecuadori Antonio Valencia Darren Gibson parádés indítását lőtte higgadtan a jobb alsó sarokba. A találkozót a helyszínen tekinti meg a kedd este a Real Madrid ellen már döntőbe jutott Barcelona vezetőedzője, Pep Guardiola is, aki tátott szájjal nézte a szélső találatát.
máj. 4
21:52
Videó: potyával növelte előnyét az MU, majd bombagólt kapott (She)
Negyvenöt percnyi játék után 201-re vezet a Manchester United a Schalke ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján az Old Traffordon. A „vörös ördögök” második találata Manuel Neuer kapusnak is köszönhető volt, aki a 31. percben Darren Gibson lövésébe olyan szerencsétlenül ért bele, hogy az a kapuba pattant. A szépítés négy perccel később érkezett, amikor a spanyol játékos egy…
máj. 4
21:54
Ázsiai BL: dél-koreai és japán invázió a legjobb tizenhat között (She)
A csoportmérkőzések utolsó előtti fordulóját rendezték kedden és szerdán az ázsiai Bajnokok Ligájában: újabb tíz nyolcaddöntős hely kelt el a klubcsapatok első számú ázsiai labdarúgótornáján.
máj. 4
22:06
Videó: Guardiola tátott szájjal figyelhette Antonio Valencia okos gólját (She)
A Manchester United 2–1-re vezet a Schalke ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján. Az ecuadori Antonio Valencia Darren Gibson parádés indítását lőtte higgadtan a jobb alsó sarokba. A találkozót a helyszínen tekinti meg a kedd este a Real Madrid ellen már döntőbe jutott Barcelona vezetőedzője, Pep Guardiola is.
máj. 4
22:08
Videó: potyával növelte előnyét a MU, majd bombagólt kapott (She)
Negyvenöt percnyi játék után 2–1-re vezet a Manchester United a Schalke ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján az Old Traffordon. A „vörös ördögök” második találata Manuel Neuer kapusnak is köszönhető volt, aki a 31. percben Darren Gibson lövésébe olyan szerencsétlenül ért bele, hogy a labda a kapuba pattant. A szépítés négy perccel később érkezett, amikor a spanyol José…
máj. 4
22:10
Szlovákia: fordított a Slovan a csúcsrangadón, ezzel élre is állt (She)
Csúcsrangadót rendeztek a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban: az élen álló Senica a Slovan Bratislavát fogadta. A hazaiak sokáig 1–0-ra vezettek, de a pozsonyi nagycsapat a volt Újpest- és Videoton-játékos Mario Bozic és a góllövőlistát vezető Filip Sebo góljával fordított, így az élre állt – négy fordulóval a bajnokság vége előtt.
máj. 4
22:24
Férfi vízi Euroliga: a Budva a Jug legyőzésével a négy között - eredmények (She)
A férfi vízilabda Euroliga 2. csoportkörének utolsó, 6. fordulójában a montenegrói Budva 9–7-re legyőzte a Jug Dubrovnikot, ezzel az utolsó pillanatban megelőzte a horvát csapatot, és bejutott a Final Fourba.
máj. 4
22:42
Tenisz: Federer meccslabdát hárítva győzött Feliciano López ellen (She)
Roger Federer óriási mérkőzésen 7:6, 6:7, 7:6-ra nyert Feliciano López ellen a Madridban zajló salakpályás tenisztorna férfi egyesének 2. fordulójában.
máj. 4
22:42
Döntőben a Manchester United (Blikk)
Manchester – A Manchester United lesz a Barcelona ellenfele a labdarúgó Bajnokok Ligája május 28-i fináléjában.
máj. 4
22:42
Gála Manchesterben, kiütötte a United a Schalkét (Agroinform)
Megismétlődik a 2009-es döntő, ismét a Barcelona és a Manchester United csatázik a BL-serlegért.
máj. 4
22:44
Jégkorong-vb: a csehek a finneket, a svédek az amerikaiakat verték meg (She)
A Szlovákiában zajló A-csoportos jégkorong-vb csoportkörének utolsó fordulójában Svédország 6–2-re nyert az Egyesült Államok ellen, míg a csehek százszázalékos mérlegüket megőrizve 2–1-re győzték le a finneket.
máj. 4
23:00
BL: a Manchester United lesz a Barcelona ellenfele az idei döntőben (She)
Az idegenben kétgólos előnyre szert tevő Manchester United magabiztosan győzött a Schalke ellen a Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján. Az angolok a 31. percre kétgólos előnybe kerültek, és bár a német csapat gyorsan szépített, az igencsak tartalékosan felálló hazaiak nem engedték ki kezükből a győzelmet, sőt a második félidőben további találatokat szereztek.
máj. 4
23:02
BL: Elégedett vagyok a teljesítményemmel - De Bleeckere (She)
Frank De Bleeckere, az 1–1-es végeredménnyel záruló Barcelona–Real Madrid Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágójának játékvezetője úgy véli, hogy jól teljesített a mérkőzésen.
máj. 4
23:04
Videó: Anderson gyors duplája végleg padlóra küldte a Schalkét (She)
A brazil Anderson két góljának köszönhetően a Manchester United már 4–1-re vezet a Schalke ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján. A középpályás előbb a földről felkelve kilőtte a jobb alsó sarkot, majd Dimitar Berbatov passza után öt méterről az üres kapu passzolt.
máj. 4
23:18
BL: Ferguson a harmadik tréner, aki negyedszer vívhat döntőt (She)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere a harmadik szakvezető, aki csapatával négy BEK/Bajnokok Ligája-döntőt játszhat.
máj. 4
23:18
A MU visszavághat a Barcelonának (Metropol)
A Manchester United hazai környezetben 4-1-re nyert a német Schalke 04 ellen, így kettős győzelemmel, 6-1-es összesítéssel jutott a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjébe. Rooney és Hernandez sem játszott, Valencia, Gibson és Anderson duplájával magabiztosan győztek, berúgták 300. BL-góljukat is.
máj. 4
23:20
BL: Tökéletes meccs volt, nagyon simán nyertünk - Van der Sar (She)
Érthető elégedettséggel értékelte a Schalke 04 elleni sima 4–1-es győzelmet és 6–1-es összesítéssel elért BL-döntőbe jutást Edwin van der Sar, a Manchester United holland kapusa.

Keresés