2011. május 9. hétfő

máj. 9
15:32
A Roma is akarja Javier Pastorét (Agroinform)
Olasz lapértesülések szerint az AS Roma kész 30 millió eurót ajánlani a Palermónak az argentin Javier Pastore átigazolásáért.
máj. 9
15:48
Tenisz: Arn Gréta a Kuznyecova elleni bravúros sikerrel kezdett Rómában (She)
Arn Gréta első mérkőzését játszotta az orosz Szvetlana Kuznyecova ellen a római tenisztorna első fordulójában, és nagy bravúrt bemutatva, 203 perces csatában legyőzte ellenfelét. A 11. helyen kiemelt szentpétervári teniszező ugyan az első szettet megnyerte, de Arn fordított, és két, rövidítésben megnyert játszmával bejutott a 2. fordulóba.
máj. 9
15:48
Hewitt a Roland Garroson térne vissza (Agroinform)
Két hónapja nem játszik Lleyton Hewitt, aki azonban nem akar lemaradni az év kiemelkedő salakos tornájáról, így a párizsi Roland Garros-on indulni szeretne.
máj. 9
15:50
Labdarúgás: ifimeccsen bántalmaztak egy játékvezető-ellenőrt Zalában (She)
Arcul ütötte a játékvezető-ellenőrt egy néző vasárnap a Zala megyei Bagolán – közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn a távirati irodával.
máj. 9
15:50
Gareth Bale számára véget ért a szezon (Agroinform)
A Tottenham Hotspur menedzsere elmondta, a szélső már nem léphet pályára ebben az idényben, ennek ellenére nem haragszik a sérülést okozó Charlie Adamre.
máj. 9
15:52
Arn Gréta 3 óra 22 perc alatt legyőzte Kuznyecovát (Agroinform)
A magyar játékos a következő körben a szabadkártyás olasz Alberta Brianti és a szerencsés vesztesként főtáblás kínai Cseng Csie (Zheng Jie) párharcának győztesével találkozik.
máj. 9
15:54
Amerika külön BL-döntőt kap (Agroinform)
A katalánok június 30-án újra összecsapnak a Manchester United csapatával, méghozzá a washingtoni FedExFielden.
máj. 9
16:06
Anderlecht: Juhász is kifakadt a Real Madrid által kritizált De Bleeckerére (She)
Juhász Roland, a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Anderlecht magyar védője nagyon csalódott volt a Tőzsér Dánielt is foglalkoztató Genk ellen 1–0-ra elveszített rangadó után, és a bírót kritizálta.
máj. 9
16:06
Arn Gréta legyőzte Kuznyecovát (Metropol)
Arn Gréta 3 óra 22 perces mérkőzésen nyert a 11. helyen kiemelt orosz Szvetlana Kuznyecova ellen a római salakpályás tenisztorna női versenyének első fordulójában.
máj. 9
16:08
Asztalitenisz-vb: Tóth már ideges, Kosiba egy győzelemre a főtáblától (She)
A hétszeres Európa-bajnok, pályafutása 15. vb-jén szereplő Tóth Krisztina csak kedden kezdi meg szereplését a rotterdami egyéni asztalitenisz-világbajnokságon, de mint elárulta, már versenylázban ég. Eközben Kosiba Dánielt már csak egy siker választja el attól, hogy felkerüljön a férfi egyes főtáblájára.
máj. 9
16:10
Euro 2012: lezuhant és meghalt egy építőmunkás a varsói stadion építésekor (She)
A lengyel rendőrség tájékoztatása alapján egy munkás életét vesztette a 2012-es Európa-bajnokságra készülő varsói stadion építési munkálatai közben.
máj. 9
16:24
A két potyagól két pontba került (Agroinform)
Goran Basic, a NK Zagreb kapusa nem volt túl szerencsés a Cibalia ellen, két pontot buktak a hálóőr hibáin.
máj. 9
16:26
Pruknert az agyvérzés, Mezeyt a nagy érzés kerülgette (Agroinform)
A véghajrát a dobogóért folyó tülekedés teszi még izgalmassá, no meg azok a nem várt, és sokszor megmagyarázhatatlan fordulatok, nyilatkozatok és döntések, amelyek a 27. fordulót is színesítették.
máj. 9
16:28
A Honvéd mindent megtett, hogy megakadályozza a bajnokavatást (Agroinform)
Kivétel nélkül minden kispesti futballistát az motivált, hogy a média egész héten csak és kizárólag a Videotonnal foglalkozott.
máj. 9
16:42
Euro 2012: lezuhant, és meghalt egy munkás az épülő varsói stadionban (She)
A lengyel rendőrség tájékoztatása alapján egy munkás életét vesztette a 2012-es Európa-bajnokságra készülő varsói stadion építési munkálatai közben.
máj. 9
16:42
Negatív rekord - nincs amerikai teniszező a TOP10-ben (Agroinform)
Szomorúan nézhetnek az amerikai teniszezők a hétfőtől érvényes új tenisz világranglistára, hiszen most először kiszorultak a Top10-ből.
máj. 9
16:44
Válogatott: Egervári Sándort meg is győzték, meg nem is (She)
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapján, az mlsz.hu-n vezetett blogjában elárulta, hogy nem minden, a hétvégén megfigyelt játékos győzte meg arról, hogy kiszoríthatná a csapatból a keret jelenlegi tagjait. A szakember ennek ellenére elégedett volt a tapasztalatokkal.
máj. 9
16:44
Súlyos bukás a harmadik szakaszon - Weylandt életéért aggódnak - videó (Agroinform)
A Giro d'Italia harmadik szakaszán súlyos bukás történt, a Leopard csapatában tekerő Wouter Weylandt életéért jelenleg is küzdenek az orvosok.
máj. 9
17:00
Kerékpár: élet és halál között a nagyot bukó belga kerékpáros (She)
Ezekben a pillanatokban is küzdenek a Giro d’Italia harmadik szakaszán nagyot bukó Wouter Weylandt életéért.
máj. 9
17:00
Orlóczki Tibor távozott a kazincbarcikai kispadról (Agroinform)
A távozó szakember utódja Szabó János lehet a tavasszal még nyeretlen KSC kispadján.
máj. 9
17:02
Milan: Kaká visszaszerzéséért bármire képes lennék - Galliani (She)
Adriano Galliani, a Milan alelnöke a La Gazzetta dello Sport napilapnak elmondta, a Real Madridban futballozó Kaká is gratulált a piros-feketék bajnoki címéhez.
máj. 9
17:02
Zola a kékek célkeresztjében? (Agroinform)
Angol lapértesülések szerint Ancelotti a nyáron elhagyja a londoniakat, helyére érkezhetne az egykori labdarúgójuk.
máj. 9
17:04
Női sakk Eb: Hoang Thanh Trang remizett a harmadik fordulóban (She)
A viadal egyetlen magyar indulója, Hoang Thanh Trang döntetlent játszott a hétfői 3. fordulóban a Tbilisziben zajló női sakk Európa-bajnokságon.
máj. 9
17:04
Tőzsér a nyertese, Stieber a vesztese lehet Egervári túrájának (Agroinform)
Korcsmár Zsoltról megnyugtató véleményt kapott, Tőzsér Dánielt jól, Hajnal Tamást nagyszerűen látta játszani a kapitány, Stieber Zoltánról viszont jobb híreket hallott, mint amit a pályán mutatott.
máj. 9
17:18
Ferguson az éjszakába is követte játékosait - Fotó (Agroinform)
A klub bajnoki győzelméhez ugyan még egy pont hiányzik, de ez nem akadályozta meg Sir Alex Ferguson menedzsert és játékosait, hogy belevessék magukat a manchesteri éjszakába.
máj. 9
17:36
Tottenham: megvan a diagnózis! Gareth Bale - bokaszalag-szakadás (She)
A Tottenham Hotspur hivatalos honlapján erősítette meg Hary Redknapp mai bejelentését, miszerint Gareth Bale már nem léphet pályára ebben a szezonban.
máj. 9
17:36
Messiékért 14 millió netező rajong (Blikk)
Budapest - Behálózta a Facebook a labdarúgócsapatokat. A világ legnépszerűbb internetes közösségi oldalán már a fociklubok is milliós rajongótáborral rendelkeznek. Legalábbis a külföldiek. Amíg idehaza gyerekcipőben jár egy sportegyesületek ilyesfajta népszerűsítése, addig a Barcelonát már több mint 14 millióan „lájkolták": a Bajnokok Ligája-döntőbe jutó csapat 14 361 798 rajongóval…
máj. 9
17:38
Videó: Pisont István példakép lehet mindenkinek Szarvason - Vincze Ottó (She)
Az E.ON Családi Foci Szarvasra is ellátogatott. A programban részt vevő gyerekek a hétvégén az elmaradhatatlan Vincze Ottó, a Családi Foci nagykövetének társaságában rúghatták a bőrt.
máj. 9
17:54
Giro d'Italia: tragédia a harmadik szakaszon (She)
Tragédiával ért véget a 2011-es Giro d'Italia 3. szakasza: Wouter Weylandt a befutó előtt nem sokkal egy bukás következtében súlyos fejsérülést szenvedett. Az orvosok hiába küzdöttek sokáig az életéért, nem tudták már megmenteni.
máj. 9
17:54
A Rubin Kazany kapusa a lábai között engedte be a hazaadást (Agroinform)
A Rubin Kazany kapusa, Giedrius Arlauskis nem mindennapi gólt kapott az FC Krasnodar ellen. A hálóőr egy hazaadást szeretett volna megszelídíteni, ám a labda elgurult a lábai között, és a kapuban kötött ki.
máj. 9
17:56
Giro d'Italia: nem élte túl a bukást a belga kerékpáros (She)
A vezető olasz hírportálok közlése szerint meghalt a Giro d’Italia harmadik szakaszán nagyot bukó belga kerékpáros, Wouter Weylandt.
máj. 9
17:56
Nem tudták megmenteni a hatalmasat bukó kerékpárost (Agroinform)
A Giro d'Italia harmadik szakaszán hatalmasat eső Wouter Weylandt életét nem tudták megmenteni az orvosok.
máj. 9
17:58
Golf: a 19 esztendős Herr Tamás nyerte meg az idei Magyar Kupát (She)
Herr Tamás nyerte meg az idei első magyar szövetségi golfversenyt, a Magyar Kupát a kisoroszi Magyar Golf Clubban.
máj. 9
18:12
Szörnyű tragédia a Giro d'Italia harmadik szakaszán - videó, csak erős idegzetűeknek! (Infostart)
Tragédiával ért véget a 2011-es Giro d'Italia harmadik szakasza: Wouter Weylandt a befutó előtt nem sokkal egy bukás következtében súlyos fejsérülést szenvedett. Az orvosok hiába küzdöttek sokáig az életéért, nem tudták már megmenteni.
máj. 9
18:12
Halálos baleset a Giro'd Italia versenyen (Metropol)
Halálos balesetet szenvedett a belga Wouter Weylandt a Giro'd Italia országúti kerékpáros körverseny harmadik, hétfői szakaszán - jelentette be a RAI Sport televíziós csatorna.
máj. 9
18:12
Sneijder fizetésén múlik a manchesteri szerződése (Agroinform)
Sir Alex Ferguson mindenképpen csapatában szeretné tudni a holland középpályást, akiért az Inter 30 millió fontot kérhet.
máj. 9
18:48
Tenisz: Roddick a római salakon sem élte túl az első fordulót (She)
Csakúgy mint a múlt héten Madridban, Andy Roddick a Rómában zajló salakpályán teniszversenyen is már az első fordulóban kiesett. Az amerikai játékost 6:3, 6:3-ra verte meg a francia Gilles Simon.
máj. 9
18:48
Mexés és Taiwo is a Miláné (Metropol)
A nigériai Taye Taiwót, valamint a francia Philippe Mexést is leigazolja az AC Milan, amely szombaton megnyerte az olasz labdarúgó-bajnokságot.
máj. 9
18:48
Véget ért Gareth Bale szezonja (Agroinform)
Bokaszalag-szakadása miatt a hátralévő három fordulóban már nem játszhat a walesi játékos.
máj. 9
19:06
Asztalitenisz-vb: harmadik hétfői sikere után Kosiba főtáblás (She)
Kosiba Dániel második mérkőzését is megnyerte a férfi egyes selejtezőjének kieséses szakaszában, így feljutott a 128-as főtáblára a Rotterdamban zajló egyéni asztalitenisz-világbajnokságon.
máj. 9
19:06
Mexés és Taiwo is a Milanban folytatja (Agroinform)
A francia és a nigériai védő egyaránt a 2010-2011-es szezon olasz bajnokánál folytatja pályafutását.
máj. 9
19:08
Brazília: másfél hónapra kidőlt a Milan és az Inter kiszemeltje (She)
Legalább hat hétre harcképtelenné vált Paulo Henrique Ganso, a Santos brazil futballistája. A Milan által csábított futballista jobb lábában sérült meg az izom, amiért hosszabb pihenő vár rá.
máj. 9
19:10
Jégkorong-vb: az oroszok kikaptak a finnektől, Svédország vagy Kanada jöhet (She)
Az orosz jégkorong-válogatottnak nem sikerült legyőznie a világbajnokság középdöntőjében Finnországot, így a negyeddöntőben a másik csoport első helyezettjével, Svédországgal vagy Kanadával találkozik. A finnek szétütés után nyertek 3–2-re. Az Egyesült Államok 5–3-ra kikapott Svájctól, így a nyolc között az eddig hibátlan csehekkel mérkőzik.
máj. 9
19:24
Salzburg: új filozófia Bodnáréknál - BL helyett az ifjakra voksolnak (She)
Hétfői sajtótájékoztatóján Heinz Hochhauser, az osztrák labdarúgó-bajnokság aranyérmére törő Red Bull Salzburg új sportigazgatója kijelentette: mostantól több fiatalt akarnak szerepeltetni a csapatban, és akkor sem kívánnak letérni az új útról, ha nem tudják állandósítani helyüket a Bajnokok Ligájában.
máj. 9
19:24
Koporsóval demonstrált a Honvéd-tábor (Agroinform)
A kispesti szurkolók a vasárnapi Budapest Honvéd-Videoton (2-2) NB I-es mérkőzés előtt szervezett demonstráción adtak hangot nemtetszésüknek.
máj. 9
19:26
DVSC: Bernáth, Czvitkovics, Varga, Kabát és Komlósi sem játszhat (She)
A DVSC labdarúgócsapatának minden pontra szüksége van ahhoz, hogy odaérjen az NB I dobogójára, ám Kondás Elemér nincs könnyű helyzetben a hiányzók miatt.
máj. 9
19:26
Kikaptak, így rangadóra készülhetnek az oroszok (Agroinform)
Az orosz válogatott büntetők után kikapott a finn csapattól a szlovákiai jégkorong-vb középdöntőjének utolsó, hétfői fordulójában.
máj. 9
19:28
Videó: az év találata lehet - rabonapassz és ollózás Görögországból (She)
Igazán nem mindennapi gólt ért el a Pasz Giannina az Ethnikosz ellen a görög B-ligában lejátszott mérkőzésen. Dimitrisz Szialmasz ollózva talált a kapuba úgy, hogy előtte egy hasonlóan gyönyörű rabonapasszt kapott Manolisz Szkoufalisztól.
máj. 9
19:42
Videó: az év találata lehet - rabona és ollózás Görögországból (She)
Igazán nem mindennapi gólt ért el a Pasz Giannina az Ethnikosz ellen a görög B-ligában lejátszott mérkőzésen. Dimitrisz Szialmasz ollózva talált a kapuba úgy, hogy előtte egy hasonlóan gyönyörű rabonapasszt kapott Manolisz Szkoufalisztól.
máj. 9
19:44
Autó- és motorsport: új széria az NSO-n, a hétvége összefoglalója (She)
A Nemzeti Sport Online mostantól hétről hétre beszámol a nemzetközi autós és motoros sorozatok hét végi eseményeiről – összeállításunkban a legfontosabb sorozatok eseményeinek összefoglalóját tekinthetik meg a NASCAR-tól a superbike-világbajnokságig.

Keresés