2012. május 6. vasárnap

máj. 6
13:18
Prukner és Lelievré sem elégedett a döntetlennel (Agroinform)
A 27. fordulójában a már kieső Zalaegerszeg 1-1-es döntetlent ért el hazai pályán auz Újpest csapata ellen.
máj. 6
13:27
Videó: erre a befejezésére talán még a brazil focista sem számított (She)
A brazil Capixaba állami labdarúgó kupadöntő második mérkőzésén a hazai pályán játszó Aracruz-ES 4–1-re legyőzte a Conilónt és bár az első meccsen vereséget szenvedett, összesítésben megnyerte a trófeát. A vendégek játékosának, Ricardo Paraibának mozdulatára azonban sokáig emlékezni fognak a szurkolók, ugyanis egy lapos beadást követően a futballista két méterről lőtt az üres kapu mellé.
máj. 6
13:36
Beckham és Rooney a leggazdagabb brit sportoló (Agroinform)
A brit gazdaság sanyarú helyzetével dacolva is jelentősen gyarapították vagyonukat a brit élsport leggazdagabbjai.
máj. 6
13:38
Veszprémi kiütés a döntő első felvonásán (Agroinform)
A Pick-Szeged ezúttal nem tudott méltó ellenfelévé válni a címvédőnek, amely 11 góllal múlta felül a Tisza-partiakat.
máj. 6
13:45
Kézilabda: a Veszprém legyőzte a Szegedet a bajnoki döntő 1. meccsén (She)
Az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapata a bajnoki finálé első mérkőzésén hazai pályán 33–22-re legyőzte a Pick-Szegedet, és egyetlen győzelemre került bajnoki címe megvédésétől. Az egyik fél második győzelméig tartó párharc jövő vasárnap Szegeden folytatódik.
máj. 6
13:45
Kőkemény csata lesz: Szerbiával mérkőznek a magyar vízilabdások (Behaviour)
"Nehéz csoportba kerültünk, de mivel a továbbjutásunk nem szabad, hogy kérdéses legyen, talán még szerencsés is, hogy lesz pár kemény meccsünk az elején, kommentálta azt a hírt Kásás Tamás, miszerint a vízilabdásoknak Szerbiával és Montenegróval kell szembenézniük.
máj. 6
14:03
MotoGP: a vb-éllovas Márquez győzelemmel növelte előnyét Estorilban (She)
A spanyol Marc Márquez győzött a Portugál Nagydíjon, és tovább növelte előnyét a gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2-es kategóriájában. Márquez honfitársát, egyben legnagyobb vb-riválisát, Pol Espargarót megelőzve nyert Estorilban, négypontos előnyét az összetettben kilenc egységre növelte.
máj. 6
14:05
Birkózás: Kiss, Barka és Dénes sikerrel kezdett az olimpiai selejtezőn (She)
A 96 kilós Kiss Balázs, a 48 kilós Dénes Mercédesz és az 55 kg-os Barka Emese egyaránt győzelemmel kezdett vasárnap a birkózók Helsinkiben zajló utolsó olimpiai kvalifikációs versenyén, amelynek záró napján egy kötöttfogású és három női súlycsoportban van magyar induló.
máj. 6
14:07
Hollandia: elhunyt a korábbi Ajax-edző és szövetségi kapitány (She)
Gyászol a holland labdarúgás: 89 esztendős korában elhunyt George Knobel, aki az Ajax Amsterdam mellett a válogatott is irányította.
máj. 6
14:12
A hajrában mentett pontott a Dinamo, Dzsudzsák nem jutott szóhoz (Agroinform)
Az orosz Premjer Liga felsőházának mérkőzésén a Dinamo Moszkva hazai pályán 2-2-es döntetlent ért el a Lokomotiv ellen.
máj. 6
14:18
Beckham a leggazdagabb brit sportoló (Metropol)
A recessziós brit gazdaság sanyarú helyzetével dacolva az elmúlt egy esztendőben is jelentősen gyarapították vagyonukat a brit élsport leggazdagabbjai, akik közül David Beckham, az angol labdarúgás világsztárja tudhatja a legnagyobb összeget bankszámláján.
máj. 6
14:20
A Veszprém nyerte a döntő első meccsét (Metropol)
A címvédő MKB Veszprém magabiztos játékkal 33-22-re nyert a vendég Pick Szeged ellen a Budapest Bank férfi kézilabdaliga döntőjének első felvonásán, és ha egy hét múlva a rivális otthonában is győz, akkor ismét aranyérmes lesz.
máj. 6
14:21
Jégkorong-vb: Franciaország a divízió 1 felé taszította Kazahsztánt (She)
Franciaország rendkívül fontos győzelmet aratott Kazahsztán ellen a finn-svéd közös rendezésű jégkorong-világbajnokságon. A kétgólos Kévin Hecquefeuille vezérelte francia válogatott ezzel nagy lépést tett az elitben maradás felé, a kazah válogatottnak pedig Szlovákia vagy Fehéroroszország ellen muszáj javítania, ha jövőre is a nagyok között akar játszani, különben kiesik a divízió 1-es vb…
máj. 6
14:22
Harmadik a női vízilabda-válogatott a teszttornán (Metropol)
A vendéglátó brit csapatot a pénteki 17-10-es siker után ismét hét góllal legyőzve a harmadik helyen végzett a magyar női vízilabda-válogatott a londoni ötkarikás játékok tesztversenyén.
máj. 6
14:23
London 2012: harmadik lett a női vízilabda-válogatott a teszttornán (She)
A vendéglátó brit csapatot a pénteki 17–10-es siker után ismét hét góllal legyőzve a harmadik helyen végzett a magyar női vízilabda-válogatott a londoni ötkarikás játékok tesztversenyén.
máj. 6
14:25
Premjer-liga: Dzsudzsák Balázs nélkül játszott döntetlent a Dinamo (She)
A Dzsudzsák Balázst végig a kispadon jegelő Dinamo Moszkva hazai pályán 2–2-es döntetlent ért el a városi rivális Lokomotivval az orosz labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 43. fordulójában.
máj. 6
14:30
Harmadik lett válogatottunk a londoni teszttornán (Agroinform)
A vendéglátó brit csapatot a 17-10-es siker után ismét hét góllal legyőzve a harmadik helyen végzett Merész-csapat.
máj. 6
14:39
Videó: a Miami Heat sztárja interjú közben viccelődött csapattársaival (She)
Van miért viccelődnie az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Miami Heat játékosának, Chris Boshnak, hiszen csapata jelenleg 3–0-ra vezet összesítésben a New York Knicks elleni párharcban a rájátszásban. Bosh előbb LeBron James, legutóbb pedig Dwayne Wade interjújába mászott bele vicces arcot vágva.
máj. 6
14:41
Premier League: Newcastle-Manchester City élőben az NSO-n (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 37. fordulójában a listavezető Manchester City a Bajnokok Ligája-helyért hajtó Newcastle United csapatához látogat. Kövesse a találkozót élő szöveges közvetítésünk és folyamatosan frissülő élőképes cikkünk segítségével!
máj. 6
14:43
Serie A: a Parma remek hajrája, sorozatban hatodszor nyert (She)
Folytatja jó sorozatát a Parma az olasz labdarúgó-bajnokságban. Roberto Donadoni csapata a 37. fordulóban 2–0-ra nyert Sienában, így sorozatban hatodik meccsén diadalmaskodott.
máj. 6
14:48
Giovinco vezette győzelemre a Parmát - videó (Agroinform)
Az olasz Serie A utolsó előtti fordulójában az AC Parma 2-0-s győzelmet aratott a Siena otthonában.
máj. 6
14:50
Hanga volt a Manresa legjobbja a Barcelona ellen (Agroinform)
A magyar válogatott alakulata ugyan kikapott a katalánoktól, az egykoi fehérvári játékosnak nem kell szégyenkeznie.
máj. 6
14:57
Serie B: Laczkó Zsolt epizódszerepet kapott a Sampdoriában (She)
A Laczkó Zsoltot a 90. percben bevető Sampdoria hazai pályán 3–1-re legyőzte a Regginát az olasz labdarúgó-bajnokság másodosztályának (Serie B) 39. fordulójában.
máj. 6
14:59
Motorsport: Tóth Imre a 4. lett a szupersport-vb monzai futamán (She)
Bravúros versenyzéssel, az esős körülményeket kihasználva Tóth Imre a 4. helyen zárta a szupersport-világbajnokság monzai futamát. A Team Toth magyar versenyzője a futamon már a 2. helyen is állt, végül az utolsó körökben szorult le a dobogóról.
máj. 6
15:06
Michelisz Norbert győzött a Hungaroringen (Infostart)
Michelisz Norbert megnyerte a Hungaroringen rendezett második Túraautó-világbajnoki futamot, ezzel pályafutása második WTCC győzelmét zsebelte be.
máj. 6
15:06
Megszenvedtek az olaszok, simán nyertek a franciák (Agroinform)
Az olaszok hosszabbítás után 4-3-ra nyertek a dánok ellen, míg a francia válogatott 6-3-ra nyert a kazah csapat ellen.
máj. 6
15:08
Kuranyi gyönyörű ollózással segítette a Dinamót - videó (Agroinform)
Az orosz Premjer Liga felsőházának mérkőzésén a Dinamo Moszkva hazai pályán 2-2-es döntetlent ért el a Lokomotiv ellen.
máj. 6
15:10
Michelisz telt ház előtt nyert a Hungaroringen (Agroinform)
Michelisz Norbert nyerte a túraautó-világbajnokság mogyoródi állomásának vasárnap délután rendezett második versenyét.
máj. 6
15:15
Férfi kosárlabda: Hangáék tisztes helytállással búcsúztak az idénytől (She)
A spanyol élvonalbeli kosárlabda-bajnokság (Liga Endesa) alapszakaszának záró fordulójában a Hanga Ádámot foglalkoztató Manresa 77–71-re kikapott hazai pályán a Barcelonától. Hanga Ádám fél óra alatt 11 pontig jutott.
máj. 6
15:15
Majdnem 400 milliárd forintért épül luxusstadion (Behaviour)
Pepe Reina a Liverpool kapusa beolvasott a Chelesea-nek, Mourinho pedig nem szerződik le a csapathoz. De legalább egy szép stadiont épít magának az együttes.
máj. 6
15:17
Túraautó-vb: Michelisz megnyerte a második futamot a Hungaroringen (She)
Michelisz Norbert megnyerte a túraautó-világbajnokság hungaroringi állomásának 2. futamát! A Zengő Motorsport magyar pilótája BMW-jével az 5. rajtkockából indulva az első kanyarba már elsőként fordult, és sikerült ellépnie üldözőitől. Végül megtartotta előnyét a Chevrolet-t kormányzó Alain Menu előtt, és pályafutása második vb-futamgyőzelmét aratta.
máj. 6
15:30
Erőss Zsoltnak fel kellett adnia a csúcstámadást (Metropol)
Erőss Zsoltnak is le kellett mondania Annapurna megmászásáról: a hegymászó vasárnap reggel próbálkozott meg a csúcstámadással, de vissza kellett fordulnia - tájékoztatta vasárnap az MTI-t Vincze Szabolcs sajtófőnök.
máj. 6
15:33
Jégkorong-vb: az olaszok hosszabbításban legyőzték Dániát (She)
Olaszország Giulio Scandella hosszabbításban szerzett góljával 4–3-ra legyőzte Dániát a finn-svéd közös rendezésű jégkorong-világbajnokságon. A fordulatos mérkőzésen az olaszok 2–0-ra elhúztak, de a dánok Lars Eller góljával és Jesper Jensen duplájával fordítottak, mielőtt az olaszok még a második harmadban egyenlítettek Matt De Marchi találatával.
máj. 6
15:35
Hegymászás: sikertelen volt Erőss Zsolt csúcstámadása az Annapurnán (She)
Erőss Zsoltnak is le kellett mondania Annapurna megmászásáról: a hegymászó vasárnap reggel próbálkozott meg a csúcstámadással, de vissza kellett fordulnia - tájékoztatta vasárnap az MTI-t Vincze Szabolcs sajtófőnök.
máj. 6
15:37
Vízilabda: a szerbek nehéz csoportra számítottak az olimpián, meg is kapták (She)
Szerbia férfi vízilabda-válogatottjának szövetségi kapitánya, Dejan Udovicsics a londoni olimpiai torna sorsolása után azt nyilatkozta, hogy a szerb válogatott célja ismert, és hogy véleménye szerint bármilyen érem megszerzése sikernek számít. Mint arról beszámoltunk, a szerbek a magyar válogatottal, Montenegróval, az Egyesült Államokkal, Romániával és a házigazda Nagy-Britanniával kerültek…
máj. 6
15:39
Nike Premier Kupa: küzdelmes meccsen kikapott, így 12. a PFLA (She)
A Nike Premier Kupa európai döntőjében a 11. helyért zajló mérkőzésen a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia 1–0-s vereséget szenvedett a finn HJK Helsinkitől.
máj. 6
15:42
Győrfi Alen a hatodik lett Monzában (Agroinform)
Elképesztő rajtját követően a 6. helyen végzett Győrfi a Superstock 1000-es sorozat monzai futamán.
máj. 6
15:44
Örülök a győzelemnek, de nem reális a különbség - Mocsai Lajos (Agroinform)
A bakonyiak meglepően nagyarányú győzelme Mocsai Lajost és Császár Gábort is meglepte.
máj. 6
15:51
MotoGP: Stoner legyőzte Lorenzót Estorilban, és az élre állt a vb-n (She)
Casey Stoner legyőzte Jorge Lorenzót a gyorsaságimotoros-vb királykategóriájában a Portugál Nagydíjon, így átvette a vezetést az összetettben a Yamaha spanyol pilótájától. A harmadik helyen a vb-ben is harmadik daniel Pedrosa ért célba.
máj. 6
15:53
Birkózás: Godó Európa-bajnokot vert az olimpiai selejtezőben (She)
A 72 kilós Godó Kitti nyert, míg a 48 kilós Dénes Mercédesz és az 55 kg-os Barka Emese kikapott a nyolcaddöntőben vasárnap a birkózók Helsinkiben zajló utolsó olimpiai kvalifikációs versenyén, amelynek záró napján egy kötöttfogású és három női súlycsoportban van magyar induló.
máj. 6
16:09
Bundesliga 2.: a Düsseldorf játszhat a Herthával az élvonalbeli tagságért (She)
Vasárnap délután eldőlt minden kérdés a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban, hiszen lejátszották az utolsó, 34. fordulót. A Greuther Fürth és az Eintracht Frankfurt feljutása már korábban eldőlt – az utolsó fordulóban a Fürth a bajnoki elsőséget is megszerezte, mivel ikszelt a Rostockkal, riválisa pedig kikapott –, a harmadik, osztályozós helyre pedig a Duisburggal 2–2-es döntetlent…
máj. 6
16:11
Videó: „A védőjátékunk szétesése teljesen demoralizálta a csapatot” (She)
Az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapata 33–22-re kiütötte a Pick-Szegedet az NB I döntőjének első összecsapásán. A találkozó után a veszprémiektől Mocsai Lajos vezetőedző és Marko Vujin, míg a szegediektől Skaliczki László vezetőedző és Vadkerti Attila értékelt az NSO Tv-nek.
máj. 6
16:13
NB I: Honvéd-Kaposvár mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I 27. fordulójában a negyedik helyen álló Bp. Honvéd a 14. Kaposvári Rákóczit fogadja. Kövesse a találkozókat élő szöveges közvetítésünk segítségével!
máj. 6
16:15
NB II: két brazilt igazolt a Veszprém, az idény végén döntenek sorsukról (She)
Két brazil játékost szerződtetett a Veszprém NB II-es labdarúgócsapata: az idény végén Vágó Attila, a csapat vezetőedzője dönt arról, hogy hosszú távon is érdemes-e rájuk számítani.
máj. 6
16:18
Otthon kapott ki a Zenit a Szpartaktól (Agroinform)
A már bajnok Zenit Szentpétervár Huszti nélkül3-2-es vereséget szenvedett hazai pályán a Szpartak Moszkva csapatától.
máj. 6
16:20
A Düsseldorf ellen játszik osztályozót a Hertha (Agroinform)
Vasárnap délután véget értek a német másodosztályú-labdarúgó-bajnokság 2011-2012-es szezonjának küzdelmei.
máj. 6
16:27
Birkózás: Kiss Balázs kikapott, így lemaradt az olimpiai kvótáról (She)
A 72 kilós Godó Kitti nyert, a 96 kg-os Kiss Balázs kikapott a negyeddöntőben, így előbbi kvótáért küzdhet vasárnap a birkózók Helsinkiben zajló utolsó olimpiai kvalifikációs versenyén, utóbbi viszont nem lehet ott Londonban.
máj. 6
16:29
Ökölvívás: Nem rajtam múlik, lesz-e Pacquiao-meccs - Mayweather (She)
A Miguel Cottót legyőző Floyd Mayweather csak akkor folytatná profi ökölvívó pályafutását, ha Manny Pacquiaóval bokszolhatna, de erre nem lát esélyt.
máj. 6
16:36
Most már csoda lenne, ha Man City elveszítené az angol bajnokságot (Infostart)
A történtek után szinte példátlan meglepetés, hihetetlen csoda lenne, ha nem a Manchester Cityt ünnepelnék az angol Premier League 2012-es győzteseként. Roberto Mancini csapata a Manchester United legyőzése után átlépte az újabb nagyon nehéz akadályt: a Saint James's Parkban 2-0-ra verte a Newcastle Unitedet.
máj. 6
16:36
Touré duplájával lépett közelebb az aranyéremhez a Man.City (Agroinform)
A Premier League 37. fordulójának rangadóján a listavezető Manchester City 2-0-ra legyőzte a Newcastle-t.

Keresés