2012. május 25. péntek

máj. 25
0:06
Mike Miller cipő nélkül is tudott védekezni - videó (Agroinform)
A Miami Heat játékosa, Mike Miller egy támadás erejéig zokniban védekezett az Indiana Pacers elleni rájátszás meccsen.
máj. 25
0:48
Eurofutball: Gruborovics góllal javította ki társa hibáját (She)
Gruborovics Tamás ismét betalált a finn labdarúgó-bajnokságban: a támadó 61. percben elért találata kellett csapatának, a Jyväskylänak ahhoz, hogy döntetlenre mentse a Jaro elleni meccset a 9. fordulóban. Előtte csapattársa öngóljának köszönhetően került előnybe a Jaro, Gruborovics végigjátszotta a találkozót.
máj. 25
1:00
Pellegrini tökéletes rajtja miatt hiúsult meg az aranyunk (Agroinform)
Szokatlanul jó reakcióidővel ugrott vízbe az olasz Federica Pellegrini a 4x200 méteres gyorsváltó befejező embereként.
máj. 25
6:06
Elmaradt a csoda: a Miami elsőként jutott a Keleti főcsoport fináléjába (Agroinform)
Hiába kezdett jobban a Pacers, Grangerék mégis kikaptak a Heattől, így a Miami jutott a Keleti főcsoport döntőjébe.
máj. 25
6:48
Euro 2012: helyeket szabadítanak fel a lengyel börtönökben (She)
Lengyelországban több száz bíró áll majd készenlétben a torna ideje alatt, és nagyjából hatszáz fogvatartottat csoportosítanak át, hogy növeljék a börtönök szabad kapacitását azokban a városokban, ahol mérkőzéseket fognak rendezni a labdarúgó Európa-bajnokság során.
máj. 25
6:48
Gólbírót tesztel a FIFA (Metropol)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) csütörtöki bejelentése szerint a június 2-i, Anglia-Belgium felkészülési mérkőzésen tesztelik a Hawk-Eye elnevezésű gólbíró-technológiát.
máj. 25
6:50
NBA: Wade 41 ponttal repítette a főcsoportdöntőbe a Miamit (She)
Hiába vezetett 11 ponttal az Indiana Pacers a Miami Heat ellen az NBA rájátszásának nyugati főcsoport-elődöntőjében, a hatodik meccset, akárcsak a korábbi hármat, a floridaiak nyerték meg, és ezzel bejutottak a főcsoportdöntőbe, ahol a Philadelphia–Boston párharc hetedik meccsének győztesével kezdenek jövő keddre virradóra. Az indianapolisi meccs hőse Dwyane Wade volt, aki az első félidőben dobott…
máj. 25
7:06
F1: a Kubica-esetből okuló Lotus nem engedi ralizni Räikkönent (She)
A Lotus-istálló vezetősége rövidre zárta Kimi Räikkönen ama vágyát, hogy elinduljon az idei Finn ralin. Eric Boullier, az F1-es csapat vezetője elmondta, Robert Kubica tavaly februári balesete után semmiképp sem engedik el a 2007-es világbajnokot.
máj. 25
7:06
Döbbenet! Végképp zátonyra futott Rakonczay házassága! (Behaviour)
Az Atlanti-óceánt átkenuzó Rakonczay Gábor és felesége, Viktória most közös nyilatkozatban hozta nyilvánosságra Facebook oldalukon a hírt. "Sorsunk, életutunk, igen sokáig egy irányba haladt, ám ez most megváltozik..."
máj. 25
7:08
Kajakra mennek? (Behaviour)
Mintha ellentmondást lehetne felfedezni Storcz Botond kapitány döntéseiben, már amennyiben azokat pontosan adják vissza.
máj. 25
7:10
Defibrillátor legyen minden futballpályán! (Behaviour)
Minden futballpályán kell lennie defibrillátornak Michel D'Hooghe, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) orvosi bizottságának elnöke szerint.
máj. 25
7:12
Loeb: "Nyerni akarok!" (Behaviour)
Ahogy az F1-ben a szintén ezen a hétvégén megrendezésre kerülő Monacói Nagydíj a csúcsverseny a szezonban, úgy a rali világában a ma kezdődő Akropolisz Rali jelenti a versenyek versenyét egy adott évadban. Aki a pályafutása alatt képes itt nyerni, annak a neve örökre beíródik a sportág történelemkönyvébe.
máj. 25
7:14
Az időmérő lehet a döntő (Behaviour)
Elképesztően izgalmas az idei Formula 1-es világbajnokság - az eddigi öt versenyen öt csapat és öt pilóta győzött -, és sokak szerint az sem kizárt, hogy a hétvégi Monacói Nagydíjon folytatódik ez a tendencia. A szezon csúcsversenye előtt arra voltunk kíváncsiak, hogy a mezőny világbajnokai közül ki milyen esélyekkel vág neki a hercegség meghódításának.
máj. 25
7:24
Anglia: kitüntetik Beckhamet, Shiltont és Bobby Charltont (She)
Michel Platini UEFA-elnök előterjesztésére a június 2-ai Anglia–Belgium felkészülési mérkőzés előtt kitüntetik David Beckhamet. A Wembleyben megtartandó eseményen a 116-szoros válogatott játékos mellett Bobby Charlton, az 1966-os világbajnok csapat tagja és a 125-szörös válogatottként visszavonult Peter Shilton is megkapja az UEFA és az angol Labdarúgó-szövetség közös emlékérmét és díszsapkáját.
máj. 25
7:42
NFL: lábát törte Nicks, a bajnok Giants elkapója (She)
Az NFL-bajnok New York Giants egyik első idény előtti edzésén lábtörést szenvedett Hakeem Nicks, a csapat elkapója, aki kulcsszerepet játszott a gárda nagy menetelésében. Nicksnek egy rossz lépés során a külső lábközépcsontja tört el, a gyógyulása legalább három hónapot vesz igénybe, azaz a felkészülés nagy részét ki kell hagynia Nicksnek.
máj. 25
8:00
Rali-vb: Latvala szakaszsikerrel tért vissza (She)
A görögországi Akropolisz-rali első napja után az argentin futamot síbalesetben elszenvedett kulcscsonttörése miatt kihagyó Jari-Matti Latvala, a Ford finn pilótája áll az élen, megelőzve Sébastien Loeböt és Mikko Hirvonent, a Citroën két versenyzőjét.
máj. 25
8:12
Válogatott meccsen tesztelik a gólbírót (Agroinform)
A június 2-i, Anglia-Belgium felkészülési mérkőzésen tesztelik a Hawk-Eye elnevezésű gólbíró-technológiát.
máj. 25
8:30
Ismét egy klasszis búcsúja - Valkai Ágnes visszavonul (Agroinform)
A világ- és Európa-bajnok vízilabdázó mostantól a családjára és a civil életre koncentrál.
máj. 25
8:32
Még nem döntöttek Schmitt Pál plágiumügyében (Agroinform)
Amennyiben eljárást indítanak Schmitt ellen, és elmarasztalják, a figyelmeztetéstől a kizárásig terjedhet a szankció.
máj. 25
8:36
Ajánló: Guardiola-búcsú Madridban, Eb-felkészülés - a program (She)
Spanyolországban pénteken játsszák az európai klubfutball utolsó kiemelt mérkőzését a 2011–2012-es klubszezonban, a Király-kupa döntőjében Josep Guardiola az Athletic Bilbao elleni mérkőzésen búcsúzik el a Barcelonától. A madridi kupadöntő mellett folytatódik az Európa-bajnoki felkészülés, Oroszország Uruguayt, Horvátország Észtországot, a csoportrivális Írország pótselejtezőbeli ellenfelét látja…
máj. 25
8:38
GP3: Kiss Pál Tamás a 3. helyről indul Monte-Carlóban (She)
Kiss Pál Tamás a 3. rajtkockát szerezte meg a GP3-as sorozat monacói versenyére. A brit Atech CRS magyar pilótája a két szakaszra bontott péntek reggeli időmérő edzés második 14 percében hajtott ki a pályára, és a finn Aaro Vainio mögött a 2. legjobb kört futotta.
máj. 25
8:40
Videó: Jóval jobb szereplést várok, mint Pekingben - Gyulay (She)
A Nemzeti Sport időkapszula-játékában Gyulay Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnökségi tagja, kétszeres olimpiai bajnok kajakos is elmondta várakozásait az NSO Tv kamerája előtt, természetesen konkrét tippek nélkül. Annyit azért megtudhattunk, hogy a jobb csapategység miatt jobb eredményeket is vár, mint Pekingben, továbbá, hogy több aranyat remél a női kajakosoktól.
máj. 25
8:48
Álcázott nagypapi leckéztette a kosarasokat - videó (Agroinform)
Az év újoncának választott Kyrie Irvinget öregembernek maszkírozták, és ő nagypapaként oktatta a fiatalokat!
máj. 25
8:54
Fogadási csalás: ezt a 30 meccset vizsgálja a Főügyészség - lapértesülés (She)
A Blikk tudomására jutott, hogy melyik az a harminc labdarúgó-mérkőzés, amely a fogadási csalás kapcsán a Központi Nyomozó Főügyészség látókörébe került, és azokban a szervezet munkatársai érdemi lépéseket tettek.
máj. 25
8:56
Bayern München: Pizarro már az orvosin is átesett - sajtóhír (She)
A német Bild értesülései szerint visszatér a Bayern Münchenben a 33 esztendős Claudio Pizarro, aki már átesett az orvosi vizsgálaton, és csak az aláírása hiányzik egyéves szerződéséről.
máj. 25
8:58
Pécsi MFC: Regedei idő előtt szabadulna a mecsekiektől (She)
Ugyan június 30-ig köti szerződés Regedei Csabát a PMFC-hez, a játékos jelezte, nem tart igényt az utolsó havi bérére, viszont május 31-i dátummal felbontaná a megállapodását.
máj. 25
9:00
FTC: utánpótlástorna dán és portugál vendéggel (She)
Öt ország hat csapatának részvételével nemzetközi utánpótlástornát rendez az FTC május 25. és 28 között.
máj. 25
9:06
Ashley Cole-t fizetésemeléssel marasztalja a Chelsea (Agroinform)
A 31 esztendős bekk a BL-döntőben világklasszisként futballozott, a Barcelonánál pedig bal oldali védőt keresnek.
máj. 25
9:12
Úszó Eb: 19 magyar tempózik a délelőtti előfutamokban (She)
Nem kevesebb, mint tizenkilenc magyar küzd meg a pénteki előfutamokban a Debrecenben zajló úszó Európa-bajnokságon, köztük csapatunk több meghatározó embere. A női 800 m gyorson friss Eb-győztes Kapás Boglárka 200 m-en megmérkőzik Joó Sárával, Mutina Ágnessel és Verrasztó Evelynnel, míg 1500 m-en ismét összecsap Risztov Évával. Férfi 100 m pillangón ugyancsak veretes négyes indul magyar részről,…
máj. 25
9:14
Tenisz: nem bírtak a magyar hölgyek az első kiemeltekkel (She)
Véget ért a magyar hölgyek szereplése a környező országokban zajló ITF-tornákon: a romániai Temesváron Borsányi Csillát a nyolcaddöntőben, a szlovéniai Velenjében a negyeddöntőben Lukács Vandát búcsúztatta az első kiemelt.
máj. 25
9:16
NB II: Benczés válthatja Pásztort Békéscsabán (She)
A Diósgyőri VTK-t az élvonalba kormányzó, a csapat éléről az idény közben távozó Benczés Miklós lehet a Békéscsaba új vezetőedzője.
máj. 25
9:18
Ökölvívás: a prostituált már nem vádolja nemi erőszakkal Taylort (She)
Visszavonta a Jermain Taylor elleni feljelentését az a nő, aki pár napja nemi erőszakkal vádolta meg a 33 éves amerikai profi ökölvívót.
máj. 25
9:24
Kanadába igazol Marco Di Vaio (Agroinform)
A Montreal Impact labdarúgócsapatában folytatja pályafutását az olasz Marco Di Vaio.
máj. 25
9:26
Újabb éremesélyek Debrecenben - a pénteki program (Agroinform)
Délután Jakabos Zsuzsanna, Szilágyi Liliána, Kis Gergő és Kozma Dominik szaporíthatja érmeink számát.
máj. 25
9:48
Ökölvívás: már biztos a győriek 2. helye a BoxingONE-ban (She)
A BoxingONE Championshipben a győri Patent Gladiators ökölvívócsapata hazai környezetben 13:3-ra diadalmaskodott a szerbiai Szpartak Szubotica-Wolves ellen, így a győztes már nem végezhet ezüstérmesnél rosszabb helyen a 2012-es tavaszi szezonban.
máj. 25
9:50
Győri ETO: 70 évesen elhunyt a klubrekordot tartó csatár (She)
Elhunyt Stolcz János, a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO egykori kiváló csatára – tudatta a klub hivatalos honlapja. Stolcz János 230-szor lépett pályára a zöld-fehéreknél, és 73 gólt szerzett a csapat színeiben.
máj. 25
10:06
Úszó Eb: Balog és Bernek középdöntős férfi 200 m háton (She)
A férfi 200 méteres hátúszás előfutamával vette kezdetét a pénteki versenynap a Debrecenben zajló úszó Európa-bajnokságon. A mieink közül Balog Gábornak és Bernek Péternek sikerült beverekednie magát a középdöntőbe, míg Verrasztó Dávid és Zámbó Balázs kiesett.
máj. 25
10:18
A Barcelona trófeával búcsúztatná Guardiolát (Agroinform)
Az európai klubszezon utolsó meccsén a bajnokságban és a BL-ben elbukó Barca, és az EL-vesztes Bilbao csap össze.
máj. 25
10:20
Balog és Bernek középdöntős 200 m háton (Agroinform)
Az ifjúsági olimpiai bajnok Bernek Péter, és Balog Gábor bejutott a középdöntőbe férfi 200 méteres hátúszásban.
máj. 25
10:24
Úszó Eb: Verrasztó E. és Mutina is továbbjutott 200 m gyorson (She)
A Debrecenben zajló úszó Európa-bajnokságon női 200 méteres gyorsúszásban Mutina Ágnes és Verrasztó Evelyn takarékos teljesítménnyel is simán jutott be a középdöntőbe, ugyanez nem sikerült a legjobbjától elmaradó Joó Sárának.
máj. 25
10:26
Király-kupa: Guardiola a 14. edzői trófeájával búcsúzna a Barcától (She)
Az FC Barcelona labdarúgócsapata az elmúlt négyéves periódus 14. trófeájával búcsúztatná edzőjét, a szezon végén távozó Josep Guardiolát.
máj. 25
10:36
Megkezdődött a FIFA kongresszusa (Infostart)
Joseph Blatter elnök péntek délelőtti köszöntő beszédével megkezdődött a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) 62. kongresszusa Budapesten.
máj. 25
10:36
A sydneyi bajnok Märcz az olasz válogatott keretében (Agroinform)
A 37 éves Märcz Tamás, Sydney olimpiai bajnoka meghívást kapott a világbajnok olasz válogatott ötkarikás keretébe.
máj. 25
10:42
F1: gyanús csomagot robbantottak fel a paddockban (She)
A BBC Sport híradása szerint még csütörtök este gyanús csomagot találtak a Formula–1-es Monacói Nagydíj helyszínén. A paddockban, a médiaközpont előtt talált csomagot tűzszerész robbantotta fel.
máj. 25
10:44
Női kosárlabda NB I: három játékost igazolt a Diósgyőr (She)
Fürtös Kata, Bozóki Bettina és Szabó Petra az élvonalban szereplő Diósgyőr női kosárlabdacsapatában folytatja pályafutását.
máj. 25
10:46
Vízilabda: olasz olimpikon lehet a sydneyi bajnok Märcz Tamás (She)
Meghívást kapott a világbajnok olasz válogatott olimpiai keretébe Märcz Tamás, aki 2000-ben, Sydneyben magyar színekben lett aranyérmes.
máj. 25
10:48
Roland Garros: a francia közönségkedvenc nem indul (She)
Nem vesz részt a vasárnap kezdődő francia nyílt teniszbajnokságon Gaël Monfils, a hazaiak egyik legjobb férfi játékosa.
máj. 25
10:50
Cozma-ügy: ítéletek a garázdaság miatt indított perben (She)
Ítéletet hirdettek a Marian Cozma meggyilkolása ügyében garázdaság miatt indított perben első fokon pénteken Veszprémben: az elsőrendű vádlott, Raffael Sándor három és fél letöltendő börtönbüntetést, a másodrendű vádlott, Németh Győző 3 év négy hónap börtönbüntetést, míg a harmadrendű vádlott, Sztojka Iván három év letöltendő börtönbüntetést kapott.
máj. 25
10:54
Cseh a legjobb idővel középdöntős 100 pillangón (Agroinform)
Férfi 100 méteres pillangóúszásban a négy magyar induló közül Cseh László és Pulai Bence jutott be a középdöntőbe.
máj. 25
11:00
Úszó Eb: Cseh és Pulai továbbjutott, Madarassy és Biczó nem (She)
A Debrecenben zajló úszó Európa-bajnokságon Cseh László és Pulai Bence jutott be a férfi 100 méteres pillangóúszás délutáni középdöntőjébe, ugyanez nem sikerült Biczó Bencének és Madarassy Ádámnak.

Keresés