2012. május 23. szerda

máj. 23
0:42
Az Eb-házigazda lengyelek nehezen lőttek gólt a letteknek - videó (Agroinform)
A hajrában szerzett góllal tudott nyerni az Európa-bajnokságra készülő Lengyelország válogatottja Lettország ellen.
máj. 23
0:48
Inter: 4 millió eurós ajánlatot tettek Forlánért - sajtóhír (She)
Az olasz sajtó az Estado de Minas című brazil lap információira hivatkozva közli, hogy az Atlético Mineiro 4 millió eurós ajánlatot tett az Internek Diego Forlánért. A Belo Horizonte-i klub elnöke, Alexandre Kalil állítólag már az uruguayi támadó ügynökeivel tárgyal, és három évre szóló, hatmillió eurós aláírási összeget biztosító szerződéssel próbálja magához édesgetni a 33 éves csatárt.
máj. 23
1:06
Portsmouth: marasztalják Futácsot, új szerződést ajánlottak (She)
Három játékosának, köztük Futács Márkónak új szerződést ajánlott a Portsmouth labdarúgócsapata. A fiatal Ashley Harris és Dan Butler mellett a magyar csatárt is szeretné megtartani az angol másodosztályból kieső klub, amely újabb, egy idényre szóló kontraktust kötne a támadóval.
máj. 23
6:48
Kézilabda: elkeltek a jegyek a férfi BL kölni négyes döntőjére (She)
Minden jegy elkelt a férfi kézilabda Bajnokok Ligája hétvégi, kölni négyes döntőjére. Az európai szövetség közlése szerint a 20 ezer férőhelyes Lanxess Arenában szombaton és vasárnap is telt ház lesz.
máj. 23
7:00
Megkoronázták nyugat Királyait (Agroinform)
A Los Angeles Kings hirtelen halálban nyert 4-3-ra, és hibátlan idegenbeli mérleggel jutott be a Stanley-kupa döntőjébe.
máj. 23
7:06
NBA: a Heat kemény meccsen szerzett vezetést a Pacers ellen (She)
A Miami Heat egymás után másodszor győzte le az Indaiana Pacerst az NBA rájátszásának keleti elődöntőjében, így 1–2-ről 3–2-re fordított az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcban. Az eddig is kőkemény párharc az ötödik meccsen valósággal eldurvult, több szándékos szabálytalanságot is fújtak a játékvezetők, s a Pacersből David West és Danny Granger is megsérült, míg a Heatből Dwyane Wade-et…
máj. 23
7:06
Aranyos nyitány az Eb-n (Behaviour)
Parádés rajt a debreceni úszó Európa-bajnokságon: három magyar versenyző is dobogóra állhatott a nyitónapon, miután a női 400 méteres vegyesúszásban kettős magyar siker született, Jakabos Zsuszannát csak Hosszú Katinka előzte meg, mindketten figyelemreméltó időt elérve; a férfiaknál a 400 méteres gyorsúszásban Kis Gergő ugyancsak ezüstérmet szerzett. Az európai szövetség vezetői a szívélyes…
máj. 23
7:08
NHL: a Los Angeles 19 év után ismét a Stanley-kupáért játszhat (She)
A Los Angeles Kings kétszer állt fel hátrányból a Phoenix Coyotes otthonában az NHL nyugati főcsoportdöntőjének ötödik mérkőzésén, és hosszabbításban Dustin Penner góljával 4–3-ra nyert. Ezzel le is zárta a párharcot, és 1993 óta először bejutott a fináléba, ahol a New York Rangers–New Jersey Devils párharc (az állás 2–2) győztesével találkozik.
máj. 23
7:08
Csillámpor a víz mellől (Behaviour)
Kiss László szövetségi kapitány az eddigi szereplésről: "Kis Gergő 400 gyorson szerzett ezüstje megadta az alaphangot, melyet Hosszú Katinka szép győzelme mellett az egyéni csúcsot úszó Jakabos Zsuzsanna ezüstje követett.
máj. 23
7:10
Atlétika: Bolt szezoncsúcsot futna 100-on Ostravában (She)
Usain Bolt azzal a céllal áll rajthoz a pénteki ostravai atlétikai versenyen, hogy megdöntse a világ idei legjobb eredményét 100 m-en. A 9.82 mp-es szezoncsúcsot ő tartja, május 5-én, Kingstonban futotta.
máj. 23
7:10
Műúszás: a magyarok csak kombinálnak (Behaviour)
A mű- és toronyugrók után alig pár nappal, mától már a műúszók Európa-bajnokságának ad otthont Eindhoven, közelebbről az olimpiai bajnok úszó, Pieter van den Hoogenband nevét viselő sportkomplexum, amelyben vasárnapig egyesben, párosan és különböző csapatformációkban zajlanak majd a versenyek.
máj. 23
7:12
Címmeccs Belfastban (Behaviour)
Sajnos az első csatát elveszítette Balzsay Károly és menedzsmentje az északír Brian Magee ellen. Igaz, ezt a küzdelmet a zöld asztalnál vívták, és nem a magyar nagyközépsúlyú világbajnok öve volt a tét Panamában, hanem a címmérkőzés megrendezésének joga.
máj. 23
7:14
Olajozottan nyerő gépezet (Behaviour)
Ha maradunk a meztelen igazságnál, akkor nem történt más, mint hétfő este a férfi kosárlabda bajnokság fináléjának második meccsén nyert a hazai pályán játszó Szolnok - 101-74 a Falco ellen -, és egy lépésre van a címvédéstől. Ám aki egyszer is kilátogat a Tiszaligeti Sportcsarnokba, az azonnal megérti: itt senki sincs semmi esélye. Vélhetően a legendás itáliai irodalmár, Dante is ilyennek…
máj. 23
7:16
Karikás szemmel (Behaviour)
A pekingi három arany volt a mélypont. Ma ugyanez a támpont. A legutóbbi olimpiát követően érthetően nagy volt a keserűség: soha többé még egy ilyen gyenge szereplést.
máj. 23
7:24
Bolton: Jääskeläinen és Knight új ajánlatot kapott (She)
A Premier League-től búcsúzó Bolton Wanderers vezetősége szeretné együtt tartani a csapat magját a másodosztályban is annak érdekében, hogy egy szezon után visszajusson az angol élvonalba, ezért a lejárt szerződésű játékosoknak új megállapodást kínál. Első körben Zat Knight védőnek és Jussi Jääskeläinen kapus kapott ajánlatot – utóbbi annak ellenére, hogy a szezon közben Bogdán Ádám kiszorította a…
máj. 23
7:36
Wade véráldozata kellett a Heat sikerhez (Agroinform)
Dwyane Wade-nek felszakadt a szemöldöke, de ez is hozzájárult ahhoz, hogy a Heat megszerezze az előnyt az Indiana ellen.
máj. 23
7:42
Kajak-kenu: Csipes Ferenc szétszedheti a Kovács, Janics duót (She)
A hétvégén Duisburgban rendeznek világkupa-viadalt, amelyre – eddig úgy tudtuk – igazi téttel csak Kozák Danuta és Fazekas Krisztina utazik, akik a K–1 500 méter londoni indulói helyéért küzdenek meg egymással. Csipes Ferenc azonban úgy döntött, két párost is csatasorba állít: a Szabó Gabriella, Csipes Tamara duót nemzetközi színtéren méreti meg a Kovács Katalin, Janics Natasa párossal, s…
máj. 23
7:44
Kosárlabda: távozik a Körmend szlovén vezetőedzője (She)
Nem hosszabbították meg lejáró szerződését, így távozik Körmendről Zoran Martic vezetőedző.
máj. 23
7:46
Euro 2012: kisebb sérülések hátráltatják az íreket (She)
Apró sérülések nehezítikl az Európa-bajnokságra készülő Írország hangolását: Shay Given térdsérülést, John O'Shea bokasérülést szenvedett.
máj. 23
8:00
London 2012: felfüggesztették a korrupt ukrán főtitkárt (She)
Felfüggesztették állásából az Ukrán Olimpiai Bizottság főtitkárát, miután 100, a londoni olimpiára szóló jegyet is készpénzért akart feketén eladni.
máj. 23
8:18
La Liga: Diego López a Villarrealtól a Sevillához szerződött (She)
Diego López elhagyja a spanyol élvonalból kiesett Villarrealt, és a Sevillához szerződik.
máj. 23
8:20
Gyász: elhunyt Elek Gyula, az FTC kézilabdázóinak legendás edzője (She)
Nyolcvanéves korában, szerdára virradó éjjel elhunyt Elek Gyula, a Ferencváros női kézilabdacsapatának legendás edzője.
máj. 23
8:36
FTC: Ha mennem kell, nem tehetek mást, távozom - Balog (She)
Korábban már írtunk róla, hogy nagy átalakulás várható a nyáron a Ferencváros labdarúgócsapatánál, amelynél számos játékostól elköszönnek. Balog Zoltánra is ez a sors várhat.
máj. 23
8:48
Elhunyt Elek Gyula, a Ferencváros első KEK-győztes sikeredzője (Agroinform)
Nyolcvan éves korában, szerdára virradó éjjel elhunyt Elek Gyula, a Ferencváros női kézilabdacsapatának legendás edzője.
máj. 23
8:54
Videó: Dustin Penner lőtte döntőbe a Los Angeles Kingst (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Los Angeles Kings 4–3-as, hosszabbításos sikerével összesítésben 4–1-re legyőzte a Phoenix Coyotes csapatát az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) Nyugati főcsoportjának döntőjében, ezzel pedig 19 év után ismét a Stanley-kupa elhódításáért játszhat. Tekintse meg a mindent eldöntő gólt!
máj. 23
8:54
Elhunyt Elek Gyula, a legendás edző (Metropol)
Nyolcvan éves korában, szerdára virradó éjjel elhunyt Elek Gyula, a Ferencváros női kézilabdacsapatának egykori edzője.
máj. 23
8:56
Az Öreg Hölgy lovagja (Metropol)
Tizenkilenc év után bajnoki címmel búcsúzott a Juventus ikonja, aki talán a Premier League-be megy „levezetni”.
máj. 23
9:24
Tele lesz a csarnok a BL négyes döntőjén (Agroinform)
Minden jegy elkelt a férfi kézilabda Bajnokok Ligája hétvégi, kölni négyes döntőjére.
máj. 23
9:26
Ilyen volt az élet a Staples Centerben a hétvégén - videó (Agroinform)
A Staples Center, a Los Angeles-i NBA-s és NHL-es klubok otthona hat mérkőzésnek adott otthont az elmúlt hétvégén.
máj. 23
9:42
David Villa nem játszhat a foci Eb-n (Infostart)
Biztossá vált, hogy David Villa, az FC Barcelona spanyol csatára nem épül fel a június 8-án kezdődő labdarúgó Európa-bajnokságra, így Vicente del Bosque szövetségi kapitány nem számíthat rá.
máj. 23
9:42
A "tökéletes újító", Magyar Zoltán halhatatlan lett (Agroinform)
Hivatalosan is tagja lett a tornasport Halhatatlanok Csarnokának a lólengésben kétszeres olimpiai bajnok Magyar Zoltán.
máj. 23
9:44
Öt szép góllal szórakoztatta a münchenieket a Bayern és Hollandia - videó (Agroinform)
A Bayern München 3-2-re legyőzte Hollandia válogatottját a két csapat keddi barátságos mérkőzésén az Allianz Arenában.
máj. 23
9:48
MU: a Galatasaray 3.5 millió eurót ajánl Pak Dzsi Szungért (She)
A török bajnok Galatasaray 3.5 millió eurót kínál a Manchester Unitednak a dél-koreai Pak Dzsi Szungért, de az ázsiai játékos az elmúlt idény kevés játéklehetősége ellenére sem szívesen hagyná el az Old Traffordot.
máj. 23
9:48
Ötödik bajnoki címét nyerte az Aquaprofit-NTSK sakkcsapata (Metropol)
Az Aquaprofit-NTSK csapata veretlenül nyerte az NBI-es sakkbajnokságot. A nagykaniszai együttes 11 forduló alatt 11 győzelmet aratott, és gyűjtött összesen 95 pontot.
máj. 23
9:50
Videó: kétszereplős show-t rendezett Wade és LeBron (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság Keleti főcsoportjának elődöntőjében a Miami Heat iskolázott az Indiana Pacers ellen, így a négy győzelemig tartó párharc 5. meccsét követően összesítésben 3–2-re vezet. A 115–83-as találkozón messze kiemelkedett teljesítményével a szupersztár trió két tagja: Dwyane Wade és LeBron James. Mindez meglátszik az este legszebb jeleneteit summázó…
máj. 23
10:00
Két évre eltiltották a bolgárok sprinterét dopping miatt (Agroinform)
Kétéves eltiltást kapott Inna Eftimova, amiért szervezetében szomatropin nyomaira bukkantak a tavalyi világbajnokságon.
máj. 23
10:06
Úszó Eb: Biczó a legjobb idővel középdöntős 200 m pillangón (She)
Biczó Bence a legjobb idővel (1:57.47), Cseh László (1:58.08) pedig harmadikként jutott tovább a férfi 200 m pillangó középdöntőjébe a debreceni úszó Európa-bajnokság szerdai napján.
máj. 23
10:18
Puha a ló, de jó volt Berkiék pódiumedzése az Eb-n (Agroinform)
Jól sikerült a pódiumedzés a magyar férfi válogatottnak a montpellier-i férfi tornász Európa-bajnokságon.
máj. 23
10:20
Jakabos a harmadik legjobb időt úszta, mégsem döntős (Agroinform)
A női 200 méteres vegyesúszás előfutamában Jakabos Zsuzsanna a harmadik legjobb időt érte el, de mégsem jutott tovább.
máj. 23
10:22
Biczó a leggyorsabb, Cseh játszva harmadik a 200 pillangó előfutamában (Agroinform)
Cseh László Biczó Bence is magabiztosan jutott tovább a 200 m pillangó selejtezőjéből a debreceni úszó Eb-n.
máj. 23
10:24
Úszó Eb: Jakabos a 3. legjobb idővel sem jutott középdöntőbe (She)
Három versenyzőnk is megnyerte a futamát a debreceni Európa-bajnokság női 200 méteres vegyes úszás előfutamai során, ám egy nemzetből csak ketten juthatnak a legjobb 16 közé, így Jakabos Zsuzsanna hiába érte el összesítésben a harmadik legjobb időt (2:13.20), nem lépett tovább.
máj. 23
10:26
Aston Villa: Solskjaer nemet mondott, marad a Moldénál (She)
Ole Gunnar Solskjaer nem lesz az Aston Villa menedzsere, a norvég Molde vezetőedzője ugyanis visszautasította a birminghamiek ajánlatát. A Villánál egyesek úgy vélik, jobb is, hogy a Manchester United korábbi csatára távol marad a Villa Parktól.
máj. 23
10:28
Hollandia: Sneijder szégyenletesnek nevezte Robben kifütyülését (She)
Mint arról beszámoltunk, Arjen Robbent az Allianz Arenában először kifütyülték a Bayern München szurkolói a német rekordbajnok Hollandia elleni (3–2) szezonzáró mérkőzésén – az oranje több játékosa is kifakadt ezt követően.
máj. 23
10:36
Úszó Eb: Cseh és Biczó is remekül pillangózott (Infostart)
Mind Cseh László, mind Biczó Bence magabiztosan jutott tovább a 200 m pillangó selejtezőjéből a debreceni úszó Európa-bajnokság harmadik versenynapján.
máj. 23
10:36
A vérükkel manipulálnak a kenyai futók? (Agroinform)
Egy svéd szakember szerint az utóbbi időszakban furcsaságok adódtak az Európában versenyző kenyai futók vérmintáiban.
máj. 23
10:38
Londoni jegyekkel üzérkedett az ukrán főtitkár (Agroinform)
Azonnali hatállyal felfüggesztették Volodimir Gerascsenkót, mivel a feketepiacon próbált üzérkedni a londoni jegyekkel.
máj. 23
10:42
Úszó Eb: Gyurta és Molnár középdöntős 200 mellen (She)
Mindkét magyar induló továbbjutott az előfutamokból a férfi 200 méteres mellúszásban a debreceni Eb-n.
máj. 23
10:54
A Barcelonától igazolt vezetőedzőt a Maccabi Tel Aviv (Agroinform)
Az FC Barcelona ifjúsági együttesének eddigi trénere, Oscar Garcia lett az izraeli Maccabi Tel Aviv vezetőedzője.
máj. 23
10:56
Sérülés húzhatja keresztbe a maláj aranyálmokat (Agroinform)
Bokasérülést szenvedett a legjobb maláj férfi tollaslabdázó, aki a londoni olimpián is aranyesélyes lehetne.
máj. 23
11:00
Úszó Eb: Povázsay továbbjutott a 100 m hát előfutamaiból (She)
Povázsay Eszter a 14. idővel (1:02.38) továbbjutott a női 100 méteres hátúszás előfutamaiból a Debrecenben zajló Európa-bajnokság harmadik napján. Ugyanez Szekeres Dorinának nem sikerült, az ő 1:05.02-es ideje a 36. helyhez volt elegendő.

Keresés